2756
Reklámzenék
-
#955 Johnny 'Guitar' Watson - Gangster Of Love
Ha megtalálod valahol akkor írj linket plz :) -
András1988 #954 hello
tudja valaki annak a heineken-es reklámnak a zenéjének a címét amelyikben olyan jópofán táncolnak
kösz
-
#953 #938
thx -
#952 hát már lement az Oscar díj átadás szóval nem hiszem, hogy meg tudom szerezni.... -
#951 ha feltöltitek vhova a reklámot/megkeresitek vhol,ahol én is megnézhetem,szívesen segítek:) -
#950 nekem is az a 2 van és én sem találtam:( -
#949 végighallgatgattam két albumukat (Camino Palmero, Two) és ezek közt nem volt :P de nembaj, megtaláljuk :D -
#948 jah, olyasmi hangzása van.
maghallgatom amik vannak tőlük. -
#947 The Calling szám az biztos :) -
fakeuser #946 Hali mindenkinek! A discovery-n megy egy ilyen kisfilm:
http://www.discoverychannel.hu/repules/a_repules_uttoroi/elsa_andersson/index.shtml
Namost ez alatt megy egy nagyon jo muzak, nem tudja valaki, mi? Elore is kosz :-) -
#945 oscar díj átadás reklámja altt mi megy? -
#944 Madison Kameil : Rock Ya Body (2006) -
#943 Ez kellenne nekem is:D -
#942 ez a z új Dove-s reklámzene mi? -
#941 ja nike táncos zene nekem is kéne ha valakinek megvan:)) -
SeLFisCH #940 #929 -
#939 Heló mindenki, remélem valaki tud segiteni, az uj Renault Clio reklámzenéjének címére lennék kiváncsi..hm? -
#938 Axe - Click reklámzenéjét keresem -
followme #937 Sziasztok!
Nem tudja vki az uj Nike táncos reklám zenéjének címét? Asszem Chemical Brothers az előadó... -
#936 Az oldalt egyedül csinálom és hobbiból :) A lényeg szerintem a tartalom, a forma meg szép. Webdesignhoz pedig nem nagyon értek :DDD
A házigazda-tippet köszönöm, utánanézek... -
#935 írni kell az sg-nek, hogy hogyan, de az is elég ha megkérdezed a z üzenet amoderátoroknak topicban -
SeLFisCH #934 Ha eygszer ilyen nagy oldalatok van legalább rendes legyne már ne psycho techno template ! -
#933 Jipííí! hogy lehet vki házigazda? :)
Mi a baj az e107-tel?? -
SeLFisCH #932 Jaja
Kár hogy az oldal egy e107 template ! -
#931 javaslat: lehetnél a topicnak a házigazdája és betehetnéd az oldalt bannerként!:) -
#930 Lehet h, nem a refrént írta le! nameg nem nagyon tud angolul ha télleg ez az a szám! szal sztem az a szám az! -
#929 - Közérdekű közlemény -
Kedves Mindenki!
Jómagam a Reklámadatbázis házigazdája vagyok.
Az oldal alapvetően reklámzenék (illetve reklámok) adatainak tárolására szolgál, de kiemelném egyre bővülő galériánkat is (háttérképekkel és "élménybeszámolókkal"), valamint egyes reklámfilmek letöltésére is adott a lehetőség. Terveink szerint híreink között az aktuális, reklámokkal kapcsolatos főbb magyarországi esetmények, valamint a reklámokkal kapcsolatos hírek kapják a főszerepet.
- Közérdekű közleményünket látták - -
SeLFisCH #928 MA volt nálunk vmi Benkó Dixa Land JAzz zenekear és lenyomattáka régi verzióját:
Louis Armstrong - When you are smiling -
baca01 #927 aza vodafon téli reklámjánek a zenéje volt! legalább néznél utána miket írsz:P -
sadi57 #926 a pontos címe kellene az új toyota yaris reklámzenéjének... mert még a BCDC++ se találja -
Coco #925 nem nagyon hasonlít a kettő egymásra :P -
#924 The Water Babies - Under The Tree szerintem erre gondolsz! keress rá! -
baca01 #923 louie prima - when you're smiling -
beast1983 #922 nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a Coca Cola reklámban van?? When u smiling....the whole world smiles with u... ilyesmi a szövege..
-
Brash #921 Hellósztok!
Film
Ennek a kis filmnek kellene nekem a zenéje? Valaki esetleg meg tudná mondani? -
#920 woohoo, köszi szépen :) -
#919 Hy Laky!
Megvan az általad keresett Yaris-os muzsika
'Mando Ranks - Bring It'
Használd egészséggel! Hogy honnan tudnád leszedni ne kérdezd, mert még google-ba is csak hébe hóba találta, azt is legtöbbet forumon!
Na pá -
#918 hy! még nem tudom, majd keresgélek még, mert ma hajnalba már alig láttam, nekem is tetszik amúgy
Amint megtudok vmit irok! -
#917 juhhéj, köszi :D
amúgy ennek nincsen hosszab változata? mert ez a fél perces elég élvezhetetlen :( -
#916 A toyota reklámzenéjét letöltheted a toyota.hu-ról! Főoldalon klikk a yaris-os flash-re