2756
Reklámzenék
  • Minstrel
    Johnny 'Guitar' Watson - Gangster Of Love

Ha megtalálod valahol akkor írj linket plz :)
  • András1988
    hello
    tudja valaki annak a heineken-es reklámnak a zenéjének a címét amelyikben olyan jópofán táncolnak
    kösz
  • Laky
    thx
  • Amse
    hát már lement az Oscar díj átadás szóval nem hiszem, hogy meg tudom szerezni....
  • Elvie
    ha feltöltitek vhova a reklámot/megkeresitek vhol,ahol én is megnézhetem,szívesen segítek:)
  • Amse
    nekem is az a 2 van és én sem találtam:(
  • GabcsiManó
    végighallgatgattam két albumukat (Camino Palmero, Two) és ezek közt nem volt :P de nembaj, megtaláljuk :D
  • Amse
    jah, olyasmi hangzása van.
    maghallgatom amik vannak tőlük.
  • GabcsiManó
    The Calling szám az biztos :)
  • fakeuser
    Hali mindenkinek! A discovery-n megy egy ilyen kisfilm:
    http://www.discoverychannel.hu/repules/a_repules_uttoroi/elsa_andersson/index.shtml
    Namost ez alatt megy egy nagyon jo muzak, nem tudja valaki, mi? Elore is kosz :-)
  • Amse
    oscar díj átadás reklámja altt mi megy?
  • csum666
    Madison Kameil : Rock Ya Body (2006)
  • csum666
    Ez kellenne nekem is:D
  • akyyy
    ez a z új Dove-s reklámzene mi?
  • Thadius #941
    ja nike táncos zene nekem is kéne ha valakinek megvan:))
  • SeLFisCH
  • nesto
    Heló mindenki, remélem valaki tud segiteni, az uj Renault Clio reklámzenéjének címére lennék kiváncsi..hm?
  • Laky
    Axe - Click reklámzenéjét keresem
  • followme
    Sziasztok!

Nem tudja vki az uj Nike táncos reklám zenéjének címét? Asszem Chemical Brothers az előadó...
  • biaggio
    Az oldalt egyedül csinálom és hobbiból :) A lényeg szerintem a tartalom, a forma meg szép. Webdesignhoz pedig nem nagyon értek :DDD

A házigazda-tippet köszönöm, utánanézek...
  • akyyy
    írni kell az sg-nek, hogy hogyan, de az is elég ha megkérdezed a z üzenet amoderátoroknak topicban
  • SeLFisCH
    Ha eygszer ilyen nagy oldalatok van legalább rendes legyne már ne psycho techno template !
  • biaggio
    Jipííí! hogy lehet vki házigazda? :)
    Mi a baj az e107-tel??
  • SeLFisCH
    Jaja
    Kár hogy az oldal egy e107 template !
  • akyyy
    javaslat: lehetnél a topicnak a házigazdája és betehetnéd az oldalt bannerként!:)
  • Lethys
    Lehet h, nem a refrént írta le! nameg nem nagyon tud angolul ha télleg ez az a szám! szal sztem az a szám az!
  • biaggio
    - Közérdekű közlemény -

Kedves Mindenki!

Jómagam a Reklámadatbázis házigazdája vagyok.

Az oldal alapvetően reklámzenék (illetve reklámok) adatainak tárolására szolgál, de kiemelném egyre bővülő galériánkat is (háttérképekkel és "élménybeszámolókkal"), valamint egyes reklámfilmek letöltésére is adott a lehetőség. Terveink szerint híreink között az aktuális, reklámokkal kapcsolatos főbb magyarországi esetmények, valamint a reklámokkal kapcsolatos hírek kapják a főszerepet.

- Közérdekű közleményünket látták -
  • SeLFisCH
    MA volt nálunk vmi Benkó Dixa Land JAzz zenekear és lenyomattáka régi verzióját:

Louis Armstrong - When you are smiling
  • baca01
    aza vodafon téli reklámjánek a zenéje volt! legalább néznél utána miket írsz:P
  • sadi57
    a pontos címe kellene az új toyota yaris reklámzenéjének... mert még a BCDC++ se találja
  • Coco
    nem nagyon hasonlít a kettő egymásra :P
  • Lethys
    The Water Babies - Under The Tree szerintem erre gondolsz! keress rá!
  • baca01
    louie prima - when you're smiling
  • beast1983
    nem tudjátok mi a címe annak a számnak ami a Coca Cola reklámban van?? When u smiling....the whole world smiles with u... ilyesmi a szövege..
  • Brash
    Hellósztok!

Film

Ennek a kis filmnek kellene nekem a zenéje? Valaki esetleg meg tudná mondani?
  • Laky
    woohoo, köszi szépen :)
  • pinyo18
    Hy Laky!

Megvan az általad keresett Yaris-os muzsika
    'Mando Ranks - Bring It'
    Használd egészséggel! Hogy honnan tudnád leszedni ne kérdezd, mert még google-ba is csak hébe hóba találta, azt is legtöbbet forumon!

Na pá
  • pinyo18
    hy! még nem tudom, majd keresgélek még, mert ma hajnalba már alig láttam, nekem is tetszik amúgy
    Amint megtudok vmit irok!
  • Laky
    juhhéj, köszi :D
    amúgy ennek nincsen hosszab változata? mert ez a fél perces elég élvezhetetlen :(
  • pinyo18
    A toyota reklámzenéjét letöltheted a toyota.hu-ról! Főoldalon klikk a yaris-os flash-re