2756
Reklámzenék
  • Lyna86
    Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy mi az új Nokia reklám zenéje? Az, amelyikben az új L'Amour kollekciót reklámozzák...Előre is köszönöm. Bye
  • Bandee1987
    ezer köszönet!
  • nmi576
    No talán ez könnyebb lesz: Igaz, német adón láttam a reklámot, de talán felismeri valaki a zenét. Aki látta a Training Day című ("Kiképzés") filmet, remélem, annak beugrik. A film elején is volt ez a zene, amikor a két "rendőr" beül az lowrider autóba. A hivatalos OST-ban nincs meg a szám sajnos.
  • nesto
    Ha valakit érdekel az Audi Q7 zenéje (Streets of Tomorrow) akkor letölthető innen : Audi Q7 Music
  • Amse
    mondom #983
  • nmi576
    Hmm nem tudom, Crystal Method-ot beszereztem, de nem találtam még csak hasonlót sem köztük...
  • Phat Smoker
    jaja..beugrott, kevertem mással :)
    a lendulet.hu-s reklámzene olyan 'Crystal Method' szerű darab
  • nmi576
    Volt egy kis video anno amit még koliban mutattak meg nekem a szaktársak. Két egyetemi tanulóról szólt a minifilm, és ketté volt osztva függőlegesen a video ablaka. Egyik oldalon az egyetemista, bejárós srácot mutatták, aki reggel szépen felkelt és estig tanult. A másik oldalon a koleszos srácot mutatták, aki végigaludta az egész video idejét, csak éjjel ment el részegre bulizni magát. Na, ebben a videoban is ugyanaz a zene megy végig, mint a "www.lendulet.hu"-nál. Így már ismerős esetleg valakinek?
  • Elvie
    Az volt a Transporter2-ben is,szóval arra is rá tudtok esetleg keresni:)A "lendületeset" nem ismerem...
  • nmi576
    Javítok. Mylo-tól van a szám, mégpedig a 'Destroy Rock & Roll' albumáról. A szám címe pedig 'Paris Four Hundred'. Bocsi, a CTRL+C néha hülyeségeket művel. :)
    "www.lendulet.hu" zenéje valaki? ^^
  • nmi576
    Szerintem ti a 'Mylo - Destroy Rock & Roll' számra gondoltok.
    És nekem ki segít a "www.lendulet.hu" reklám zenéjét illetően? :D
  • Bandee1987
    az engem is érdekelne
  • Amse
    tegnap volt szerncsém látni ezt a reklámot, de szerintem külön ennek csinálták azt a zenét.
    ezt a gagyi elektronikus ütemből és a tipikus reklám szerű zene hatás miatt érzem :)
  • Gabcsika
    !!Kérdés!!
    Az Eurosport-on van olyan rövid ajánló filmecske, ami például a téli olimpia alatt is volt és megmutatja, hogy mi várható a köv. időszakban az adón. Na az AZ ALATTI ZENE KÉNE!
  • akyyy
    oh vettem ma regegl egy olyat vacsira, jó hogy szólsz vazze:D:D
  • Coco
    knorr sajtkrémleves esetleg? :D
  • nmi576
    Megvan a Coldplay-től az a szám, de nem az. Ez olyan gépzene szerűség - valószínűleg összekeverted valamivel. Azért köszi!
  • Phat Smoker
    ha jól emlékszem Coldplay - Clocks
  • akyyy
    ezt jobb lesz ha elfelejted. nokiának areklámjait megrendelésre csinálják...
  • nmi576
    Sziasztok! Rákerestem pár helyen, de nem találtam meg egy zenét, amit már régóta ismerek a hangzásról, de most feltűnt egy reklámban is. A www.lendulet.hu oldalát reklámozzák vele, ha jól emlékszem az RTL Klub-on láttam párszor. Segítene nekem valaki? Előadó és/vagy számcím. Köszönöm!
  • Coco
    knorr reklám? vki ?
  • Inferno
    Sziasztok !!!
    Nekem ennek a reklámnak a zenéje kellene vagy a teljes címe a zenének :)LINK
  • Amse
    :d kira, thx.
  • GabcsiManó
    ééés igen :D megtaláltam calling számot:P
    reggeli sulibabuszozás során tűnt fel...

The Calling - Our lives ( a two-n van rajta)
  • Phat Smoker
    szerintem erre gondolsz: Gary Jules - Mad World
  • OPM
    Citroen C3
    thx! ;)
  • Coco
    simple plan - welcome to my life
  • Laky
    inkább az autó márkáján :)
  • OPM
    sajna énse vágom pontosan :( egyáltalán mi a szlogen? fordíts egyet a világon? abból ki tudnék indulni
  • SeLFisCH
    De az nem citroen volt? MOndjuk amennyi TVt nézek , közel sem bitos !
  • SeLFisCH
    Hát ha feltették már gondolom akkor renault néven !
  • OPM
    őő köszi szépen, de itt pontosan hol keressem? milyen néven?
  • SeLFisCH
  • OPM
    Ahoy! Lenne egy nagy kérésem. Nincs meg valakinek az a reklám ahol mindent átfordítanak? Úgykezdődik, hogy reggel felkel a gyerek és átfordítja az ébresztőóráját valami csillivilli hifire :) Asszem a végén Peugeot-ot reklámoznak benne. Honnan tudnám megszerezni? Mellesleg a zeneéje se rossz, hogy ontopic legyek :P Előre is htx!!
  • petike66
    Nem biztos,de Doors zenék szoktak lenni.
  • CWL
    hello!

Nem tudja valaki megmondani, hogy a múlt hét csütrötöki helyszínelőkben (viasat3) mi annak a számnak a címe, ami az elején, és a végén ment?

Kössz!

Ja és új citroen reklámnak?
  • akyyy
    én már kértem
  • biaggio
    Szeretnék házigazda lenni :) Valakinek javaslata, kérése, kritikája?
  • Geeryy
    uj citroen reklam zenejerol tud vki vmit ?
    egy "kislany" enekel benne, szerintem azt , h "good night"
  • Amse
    Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle