2756
Reklámzenék
-
Lyna86 #995 Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy mi az új Nokia reklám zenéje? Az, amelyikben az új L'Amour kollekciót reklámozzák...Előre is köszönöm. Bye -
#994 ezer köszönet! -
nmi576 #993 No talán ez könnyebb lesz: Igaz, német adón láttam a reklámot, de talán felismeri valaki a zenét. Aki látta a Training Day című ("Kiképzés") filmet, remélem, annak beugrik. A film elején is volt ez a zene, amikor a két "rendőr" beül az lowrider autóba. A hivatalos OST-ban nincs meg a szám sajnos. -
#992 Ha valakit érdekel az Audi Q7 zenéje (Streets of Tomorrow) akkor letölthető innen : Audi Q7 Music -
#991 mondom #983 -
nmi576 #990 Hmm nem tudom, Crystal Method-ot beszereztem, de nem találtam még csak hasonlót sem köztük... -
Phat Smoker #989 jaja..beugrott, kevertem mással :)
a lendulet.hu-s reklámzene olyan 'Crystal Method' szerű darab -
nmi576 #988 Volt egy kis video anno amit még koliban mutattak meg nekem a szaktársak. Két egyetemi tanulóról szólt a minifilm, és ketté volt osztva függőlegesen a video ablaka. Egyik oldalon az egyetemista, bejárós srácot mutatták, aki reggel szépen felkelt és estig tanult. A másik oldalon a koleszos srácot mutatták, aki végigaludta az egész video idejét, csak éjjel ment el részegre bulizni magát. Na, ebben a videoban is ugyanaz a zene megy végig, mint a "www.lendulet.hu"-nál. Így már ismerős esetleg valakinek? -
#987 Az volt a Transporter2-ben is,szóval arra is rá tudtok esetleg keresni:)A "lendületeset" nem ismerem... -
nmi576 #986 Javítok. Mylo-tól van a szám, mégpedig a 'Destroy Rock & Roll' albumáról. A szám címe pedig 'Paris Four Hundred'. Bocsi, a CTRL+C néha hülyeségeket művel. :)
"www.lendulet.hu" zenéje valaki? ^^ -
nmi576 #985 Szerintem ti a 'Mylo - Destroy Rock & Roll' számra gondoltok.
És nekem ki segít a "www.lendulet.hu" reklám zenéjét illetően? :D -
#984 az engem is érdekelne -
#983 tegnap volt szerncsém látni ezt a reklámot, de szerintem külön ennek csinálták azt a zenét.
ezt a gagyi elektronikus ütemből és a tipikus reklám szerű zene hatás miatt érzem :) -
Gabcsika #982 !!Kérdés!!
Az Eurosport-on van olyan rövid ajánló filmecske, ami például a téli olimpia alatt is volt és megmutatja, hogy mi várható a köv. időszakban az adón. Na az AZ ALATTI ZENE KÉNE! -
#981 oh vettem ma regegl egy olyat vacsira, jó hogy szólsz vazze:D:D -
Coco #980 knorr sajtkrémleves esetleg? :D -
nmi576 #979 Megvan a Coldplay-től az a szám, de nem az. Ez olyan gépzene szerűség - valószínűleg összekeverted valamivel. Azért köszi! -
Phat Smoker #978 ha jól emlékszem Coldplay - Clocks -
#977 ezt jobb lesz ha elfelejted. nokiának areklámjait megrendelésre csinálják... -
nmi576 #976 Sziasztok! Rákerestem pár helyen, de nem találtam meg egy zenét, amit már régóta ismerek a hangzásról, de most feltűnt egy reklámban is. A www.lendulet.hu oldalát reklámozzák vele, ha jól emlékszem az RTL Klub-on láttam párszor. Segítene nekem valaki? Előadó és/vagy számcím. Köszönöm! -
Coco #975 knorr reklám? vki ? -
#974 Sziasztok !!!
Nekem ennek a reklámnak a zenéje kellene vagy a teljes címe a zenének :)LINK -
#973 :d kira, thx. -
#972 ééés igen :D megtaláltam calling számot:P
reggeli sulibabuszozás során tűnt fel...
The Calling - Our lives ( a two-n van rajta) -
Phat Smoker #971 szerintem erre gondolsz: Gary Jules - Mad World -
OPM #970 Citroen C3
thx! ;) -
Coco #969 simple plan - welcome to my life -
#968 inkább az autó márkáján :) -
OPM #967 sajna énse vágom pontosan :( egyáltalán mi a szlogen? fordíts egyet a világon? abból ki tudnék indulni -
SeLFisCH #966 De az nem citroen volt? MOndjuk amennyi TVt nézek , közel sem bitos ! -
SeLFisCH #965 Hát ha feltették már gondolom akkor renault néven ! -
OPM #964 őő köszi szépen, de itt pontosan hol keressem? milyen néven? -
SeLFisCH #963 #929 -
OPM #962 Ahoy! Lenne egy nagy kérésem. Nincs meg valakinek az a reklám ahol mindent átfordítanak? Úgykezdődik, hogy reggel felkel a gyerek és átfordítja az ébresztőóráját valami csillivilli hifire :) Asszem a végén Peugeot-ot reklámoznak benne. Honnan tudnám megszerezni? Mellesleg a zeneéje se rossz, hogy ontopic legyek :P Előre is htx!! -
petike66 #961 Nem biztos,de Doors zenék szoktak lenni. -
CWL #960 hello!
Nem tudja valaki megmondani, hogy a múlt hét csütrötöki helyszínelőkben (viasat3) mi annak a számnak a címe, ami az elején, és a végén ment?
Kössz!
Ja és új citroen reklámnak?
-
#959 én már kértem -
#958 Szeretnék házigazda lenni :) Valakinek javaslata, kérése, kritikája? -
#957 uj citroen reklam zenejerol tud vki vmit ?
egy "kislany" enekel benne, szerintem azt , h "good night" -
#956 Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle