Reklámzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A matáv rebranding T-kom kockakaforgatós reklámfilmet keresem. A www.team.hu készítette, de sajnos az oldalukról nem lehet leszedni. Írtam de nem válaszoltak, pedig a többi reklám letölthetõ...
köszi
A. Danny
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
.::Reklámadatbázis::.
Sin City life don\'t let the system get you down
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Engem mondjuk nem reklámzene, hanem egy reklám maga érdekelne. Bailey's reklám, amit mostanság újraadnak, szóval mintha súlytalanságban lennének és õk is meg a Bailey's cseppek is szállnak... Vmi ötlet, hogy azt honnan lehet beszerezni?...
(Mondjuk nemtom mit rinyálok tulajdonképp videó is van a világon, de most vadászni rá, amennyit nézek TVt... *lusta*)
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Nagyon kéne a szám címe, plííííz...
Elõre is köszi 😊
lehet már volt, nem olvastam annyira vissza... 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Tudna vki segíteni? Az új Aquafresh reklám zenéjét szeretném megtudni, de eddig nem találtam semmit!
elöre is köszi
maga a reklam is tok cool
itt lehet meglesni a reklamokat
van egy uj reklámja a Heinekennek...na az nagyon fasza, és kéne a zene letöltésének linkje, esetleg valaki elküldhetné nekem e-mailra... [email protected]
elöre is köszi!!!!
A Bounty csoki reklám zenéje még mindíg ismeretlen?
Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
.::Reklámadatbázis::.
Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Nem tudjátok véletlenül a szex és new york elõzetese alatt sóló zenét?
Elõre is köcc
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Az új Mentos reklám zenéjét keresem égen-földön. Tudjátok az a madaras 2U-No limit szám... Remélem, valaki tud segíteni, elõre is köszönöm!!!!