2756
Reklámzenék
-
#1035 nm -
#1034 thx -
404error #1033 fúúúúú királyá tetted a napom kösz -
404error #1032 10000000000000000000000000000000 kössssssssz és majd küldöm a hawaii jegyet 3+1 fő -
#1031 Laky,404error: I Monster-Daydream In Blue
404:küldesz hawaiira? -
404error #1030 meg tudná mondani valaki a dulux festék reklámnak a zenéjének címét?
mostani reklám 1-2 hetes előreis 1000 kössz
és aki jó választ ad azt el küldöm hawaii ra -
Fboy #1029 kösz, ja és bocs, de nekem nem az a verzió van meg -
SeLFisCH #1028 köcce az is megvan -
#1027 jah,előadó: Baha Men -
#1026 Who let the dogs out a címe;) -
#1025 a Dulux (A Te Világod, A Te Színeid) nevű reklám zenéjét keresem :) -
SeLFisCH #1024 hello.
valaki a cif reklám zenéjét???
eza 'pullnetadogzót' és a kutyák ugatnak :) -
#1023 Ennél ki van írva a végén annál a verziónál amit nike.com-on tudsz megnézni,de hogy megkíméljelek attől a fáradtságtól is hogy meg kelljen nézned ez az: DELINQUENT HABITS - RETURN ON THE TRES .
Ha esetleg vkinek sikerül hozzájutnia a #1016-ban leírthoz az megoszthatná velem is,mert én sem találom sehol
És tényleg,mi a rákot jelent az hogy Joga Bonito -
Fboy #1022 helló
énis az egyik nike joga bonito reklám zenéjét keresném. amikor zlatan ibrahimovic meg cristiano ronaldo játszik. kösz előre is -
#1021 az ella lakáshitlek alatt szóló számnak mi a címe? :) -
Viktorio #1020 Erre meg már végképp nem tudok mit reagálni!
Ki vagy te?(LÁTENS TALENTUM)
VARÁZSLAT EZ A FIÚ!
CSAK MAGAMAT TUDOM ISMÉTELNI!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! -
#1019 Húha,szenté azért nem kell avatni,bár ha nagyon akarod
Jose reklámról minden ITT(zene a lap alján) -
#1018 ha sikerült megszerezni a számot (Barbatuques - Baião Destemperado), akkor feltöltenéd valahova, mert én sehol sem találom
köszönöm! -
Viktorio #1017 Óh!
Nemes egyszerűségedben vélem felfedezni az emberi értékek igazi és valódi forrását!
Meghatódottságomnál fogva nem tudlak most jelen pillanatban több ékes szóval dícsérni, de nagyon hálás vok és abban biztoss lehetsz h először imába foglaltatom, aztán kőbevésetem a neved majd pedig emlékművet emeltetek neked és persze nem utolsó sorban mindent megteszek annak érdekében h a te tiszteletedre és magasságod előtt térde borulva munkaszüneti nappá nyílvánítassam eme csodás napot!
So egész egyszerűen csak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Nah most h így benyaltam magam nem tudod véletlenül az adidas reklám(josé+10) zenéjének címét és előadóját?! -
#1016 Elméletileg: Barbatuques - Baião Destemperado -
Viktorio #1015 Nah hát hello!
Megint kéréssel fordulok felétek!
Még az előzőekben említett reklám zenéje sincs meg, de ujból egy reklámzene címe és előadója érdekelne!
JogaTV reklám ami mostanában megy a csatornákon!Kis Ronaldinho és a nagy Ronaldinho nyomja benne veszettül!A végén a "kicsi" megmutatja azt a "footballista" tekintetét!:) Nem tudom h ez igy mond-e vkinek vmit de ha nem az megnézheti ezt a szetm órisási "kis filmet" a nikefootball.com-on(jogatv)!Keresse meg akit érdekel és ha tudja a címet az legyen szíves eme fórumba beírni!
Előre is köszönöm! -
#1014 engem is erdekel -
Viktorio #1013 Sziasztok!
Én az uj adidas reklám(josé+10) reklámnak a zenejét szeretném megszerezni de nem udom sem a szám címét sem pedig az előadót!
Ha vki netán tudja és meg is osztaná az információját velem annak nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm! -
#1012 Hali. Nekem annak a számnak a címe kellene, ami a Citroen reklámban szól. A kiscsaj mindenkitől elköszön, és közben azt énekli, hogy "Good night..."
Előre is köszi -
rosa #1011 sziasztok! nem tudjátok h a kérészes vodafone reklám zenéjét szöveg nélkül honnan szerezhetem meg??? -
#1010 K-os - The Love Song -
raziel71 #1009 Sziasztok!
A vodafone kérészes reklámjának a zenéjét keresem, de
nem tudom sem az előadó nevét sem a szám cimét!!!
Segitene valaki? -
ngagenorrec #1008 hali
engem az a skotos pepsi reklám, vagy a zenéje érdekelne...
aki tudja az szoljon, mert nagyon sürgős
előre is köszönöm -
#1007 Hello!
Nem tudja valaki az új Heineken reklám zenéjének a címét???
Előre is kössz!!! -
gabeszg #1006 Én a L'Amour zenéjét még midnig nem vágom :( mi a pontos cime a zenének???? Ja és ha valaki tudja a vinnie jones -os bacardis reklámot az szoljon plsss !!!Udv GabeszG -
#1005 Sziasztok!
A mostanában futó BOX KLUB alatt hallható zenét nem ismeri valaki???
Csábi Bettina meg még mittom én milyen boxolók meccseit hirdetik és az alatt szól, valami nagyon zsír zene.
Ha vki tud segíteni, azt megköszönöm! -
#1004 sok mindenkinek ez a kedvence :) -
#1003 Egyik kedvenc reklámom:),hátha érdekell valakit. -
#1002 talán ez az: Peggy Lee : Fever (2006) -
#1001 Foci wb reklámjában, amikor a faszi belenyomja a fejét a hűtőben lévő piros zselébe, meg a fodrásznál ott ugrálnak tiszta habosan. Nemtudja valaki a szám címét? -
#1000 ahh szal ez a L'Amour collection volt megva az mp3, de kar kogy csak ien rovid!!! -
#999 volna egy kerdesem nemtom ismeriteke azt a nokias reklamot ameikbe ien fasza viragos rajzok vannak stb asszem a 7360 es 7380-ast es meg egyet vagy kettot reklamoz es hogy annak naon fasza a zeneje es nemtodjatok meik az???? -
gabeszg #998 Szijasztok lenne 1nagyon fontos kérdésem!!!!!!!!!!!!!!!! Már kb 3honapja keresem a bacardis (a Vinnie Jonne- os reklámrol beszélek)szoval annak a filmzenéjét nagyon meghálálnám ha valaki tudná a cimét :O Előre is thx és pls vki segitsen!!!!!!!!! -
Lyna86 #997 Köszi! -
#996 Nokia L'Amour Collection - Aramais