2756
Reklámzenék
  • KeMa
    Jah, meg egy másik. Valamikor karácsony környékén az RTL Klubon reklámoztak valami sportversenyt. Talán forma1? nemtudom. Az alapzene egy gyakorlatilag full basszusos, pár ütemből álló "zene volt", de enkem nagyon bejött. Már szinte el is felejtettem, amikor a minap hallottam egy szórakozóhelyen. Davit Guetta - The world is mine egyik remixe volt. Ha valaki tudja, melyik ez a remix konkrétan, légyszi írja meg nekem, mert már 6 mixet töltöttem le, de sajnos nem sikerült még meglelni :(
    Előre is köszönöm!
  • KeMa
    Üdv!

Egy régebbi Blaupunkt reklámzenét keresek. Prosieben-en nyomták állandóan, a lényege: autóhifi reklám, csávó beül a folkszvagányba, bekapcsolja a hifit, a hátsó kalaptartóban látzik, ahogy ugrálnak a hangfalak, majd a zene ütemére a plüssmaci éls a plüssnyuszi elkezdenek... hát... szóval, újfajta állatfajt teremteni :P
  • Nolycsy
    Helló! A L'oreal Pure zone reklámzenéje kéne. Még Tv-ben nem láttam, csak moziban a film előtt vetítették. A szövegében kb. az van, hogy az arclemosók nem tisztítják le rendesen az arcod, ezért használd a l'oreal-t, és a csaj egy ajtót kinyitva, közelről látja hogy mi is történik a koszokkal a bőrben. Remélem valaki ismeri a zenéjét.
  • csplayer
    Hogy lehettem ilyen bamba :) már itt volt a válasz

• csplayer
    Meválaszolnám a kérdésem:

Peugeot 207: Marcels - Heartaches

ha esetleg mást is érdekelne
  • Zadeus
    hy
    The Marcels Heartaches a katicás reklámé
  • csplayer
    Sziasztok!

Nekem a peugeot 207 (katicabogaras) reklámzenéjének a címe kellene, ha tudja valaki legyen szíves megosztani velem.

Köszi
  • Puntigamer
    nekem megvan a komplett szám, ha kell v.kinek, feltöltöm
  • reald
    helló! nekem is, és szerintem sokaknak tetszik a Sony Bravia LCD-TVék zenéje. (színes labdák gurulnak...) annak az előadója:
    Jose Gonzalez - Heartbeats 320 kbps (Sony Bravia advert) meg lehet találni egy oldalon csak az 1 perces változatát (amit hallunk) mert ez az egész szám. ha máshol nem, a www.reald.gportal.hu oldalon háttérzenének van berakva! www.reald.gportal.hu/bravia_lcdtv.mp3 innen lehet letölteni! csak ennyit akrtam:) sziasztok
  • Plebs
    Hali! Remélem tud valaki segíteni. Egy régi Levi's reklám zenéjét keresem mégpedig azt amikor a reklámban egy guminő meg egy gumicsávó találkozik de a az egyiket elsodorja egy teherautó szele és egy drótkerítésen landol, aminek következtében leereszt...a másik pedig nagy bánatában egy rózsa tövisébe nyúl hogy leeressze magát. Na kb erről szól a reklám remélem rémlik valakinek és tud segíteni. Előre is kösz. (Ja és az valószínű hogy magyar adón nem sűrűn vetítették)
  • nesto
    thx
  • biaggio
    Visa
  • Viktorio
    Halihó!

A Visa reklám zenéjét én is megköszönném!
  • nesto
    engem is érdekelne...
  • Brobika
    Hello! Vki meg tudná mondani mi az új VISA reklám zenéjének a címe és előadója?
  • zebra2
    Sziasztok! Tegnap láttam a mission impossible-t, előtte volt egy bmw reklám, annak a zenéjét szeretném tudna, ha segítene valaki megfejteni. klasszikus
  • livingmiracle
    A Trio Da Da Da reklámzenét feltenné akinek megvan? Előre is köszi :)
  • gabeszg
    Emberek nekem is nagyon kéne az uj heinekken reklám de nagoyn :D mert k*rv*ra bejon ja meg még midng keresem a bacardis reklámot a vinnie jonnes ost koszi elore is Gabeszg
  • Viktorio
    ProGabe!

Isten küldött közén az tuti!
  • ProGabe #1056
    Mielőtt még többen küldenének privit: IDE is feltöltöttem a Ronaldinho-s zenét.
  • Bettus
    Szíjasztok!! A Szulák Andrea Show-nak nem tudjátok azt a jó kis zenéjét? :-)
    Előre is köszi.
  • SeLFisCH
  • SeLFisCH
    légyszíves kérném szépen
  • Amse
    khm...
    talán légyszíves....
  • SeLFisCH
    valai tegye be rob zombie- reload linkjét !
  • ProGabe #1050
    Már utánajártam de azért köszi.
    Végre beszereztem a zenéjét.Feltöltöttem IDE
  • Danielinho
    Joga Bonito=Játsz szépen
  • drowns41
    Köszi!!!! Örök hála
  • Hixer
    de!

The Roots - Guns Are Drawn
  • SeLFisCH
    valakinek megvna a rob zombie - reload ?
    külföldi nokia reklám zenéje
  • drowns41
    ezt nem ismeri senki?
  • csum666
    Trio - Da Da Da
  • Danielinho
    Hy4 Nem tudjátok a Pepsi reklám előadójának és a számnak a nevét! Aza DÁDÁDÁ!
  • Trade
    Hello'

Tudja vki mi a Visa reklamjanak a zeneje?
    elore is koszonom
  • drowns41
    Sziasztok! Nagy kéréssel fordulok hozzátok. Nem reklámzene, de van egy videó itt
    aminek nagyon jó a zenéje, ezt ki is vágtam egy progival, majd feltöltöttem ide. A baj az hogy nem tudom az előadóját se a címét. Aki valamit tud róla kérem jelleze. Előre is köszi.
  • Puntigamer
    köszi szépen
  • csum666
    Mylo vs. Miami - Sound Machine - Doctor Pressure ez is hasonló vagy az
  • csum666
    Mylo - Drop the Pressure
  • Puntigamer
    üdv all, ez nem reklámzene, de jó, viszont nemtudom a címét:(
    bocsi a rossz minőségű fájlért...
    zene
  • peter102
    neurogena t gél norvégformulás kézkrén reklám zenéje kellene,tudja valaki az előado nevét ?