2756
Reklámzenék
-
zenemano #1355 Hát srácok ez a "Jack Sparrow" sántít egy kicsit, nem ez szól a beharangozóban, ez így fél megoldás! Tessék kicsit jobban utánajárni! Estére várom a megfejtéseket!
A "Navras" viszont tökéletes!
Na hajrá! -
#1354 Ez a Juno reactor egész jó zenéket csinál :)), amúgy köszi Noninnyó !!! ^^ -
#1353 Javítás: az első szám a Matrix 3 zenéje:
juno_reactor_vs._don_davis_-_navras
A második már elhangzott. -
#1352 Az első szám a Matrix Reloaded betétdala (a film végén megy asszem a credits-nél), a másik pedig a Karib Tenger Kalózai betétdala. -
#1351 Az eleje mikor énekelnek az kell nekem a második fele meg ez :theme - pirates of the carribean - jack sparrow. -
zenemano #1350 Az RTL Klub-os őszi filmajánló zenék (2 db) infói nagyon egyszerüek...
Annyit segítek, a "zenék elhangzásakor látható 2 film a kulcs ..." ...és innentől könnyű lesz a megfejtés. Na akkor óra indul.... várom a helyes megfejtéseket! Addig megyek alszom kicsit... -
#1349 nekem naon teccik :) -
#1348 Ez engem is érdekellne !!!!!!!!!!!!! ^^ -
#1347 Aki még nem tudta beszerezni a Domino Társ reklámzenét (vadvíz, bútorozás, canga), annak itt a segítség.
Graham Coxon - You And I -
zenemano #1346 A Suzuki Ignis-es tüzön vizenes zenét ne keressétek!!!
A cég nem adja ki senkinek a zene adatait.
Marad az 1 perces reklám, valahol láttam a neten...
Ez van sajna!
Dúúúúápppp Everythin's right... -
#1345 én sem tudok cimet :(((( -
#1344 És tudnál valami szám címet mondani lécci? Mert akkor megpróbálnám leszedni valahonnan. Kösz -
#1343 te sztem az ignis tűzőn vizen reklám ra gondolsz az nekem sincs meg :( -
#1342 Mert nem tom kitől van az eredeti. A Terrorvisiontól leszettem, de az nem ugyanaz ami a reklámban van. -
#1341 Figyu nekem, vagyis tesómnak meg az kéne amit az Suzuki Ignises reklámban játszanak zenét. Köcce -
#1340 hy mi az a számok ami az rtl n mennek :
h "ÖSZ filmek Rtl klub"??? -
#1339 Köszi szépen! 1000 kösz! -
#1338 igen az de ez nem a tűzön vizen
de ha a sima ignis zene kel keress meg priviben !! -
#1337 Graham Coxon - You And I
Sajna a számot nem tudom én se letölteni sehonnan, mintha még nem létezne. -
WOLF3x6 #1336 Hi! Nekem a Suzuki Ignis reklámzenéje kellene, úgy tudom: Terrorvision - Oblivion. Előri is kösz! -
#1335 Hali! Valaki nem tudná megmondani hogy a Témobilos reklámnál -amikor a srác gondolkodik hogy meik haverját hívja föl, és elgondolkodik hogy egyikkel, bicózik, másikkal bútort cipel a lépcsőházban- mien szám megy? Nem tudja valaki mi annak a címe? Köszi A Témobájl ldalán van a reklám középen, talán valakinek eszébe. Ha nem, nem baj. -
Viktorio #1334 Köszönöm szépen!! -
#1333 #1320 a megoldás. -
Viktorio #1332 Sziasztok!
A mostanában játszott Ford Focus reklám zenéjét szeretném megszerezni, de sem a címet sem pedig az előadót nem tudom!
Ha vki tudna segíteni azt megköszönném!
A reklámadatbázison nem találtam és nem az "I Monster - Daydream in blue " című számra gondoltam!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#1331 - Közérdekű közlemény -
Kedves Mindenki!
Jómagam a Reklámadatbázis házigazdája vagyok.
Az oldal alapvetően reklámzenék (illetve reklámok) adatainak tárolására szolgál, de kiemelném egyre bővülő galériánkat is (háttérképekkel és "élménybeszámolókkal"), valamint fórumunkat, ahol letöltési tippeket is kaphatsz. Híreink között az aktuális, reklámokkal kapcsolatos főbb magyarországi esetmények, valamint a reklámokkal kapcsolatos hírek kapják a főszerepet.
- Közérdekű közleményünket látták - -
zenemano #1330 Találtam valamit L'oreál ügyben, majd jelentkezz... -
Zsofo #1329 Köszi:)
-
zenemano #1328 1. Orrszarvus reklám: Domino T-Percek
2. Visszaemlékezős: Domino Társ
Mindkettő infója fent van a reklamadatbazis.hu-n!
Sok szerencsét! -
Zsofo #1327 Sziasztok!
2 számot keresek és remélem,hogy tud valaki segíteni nekem.
Mindkettő T-Mobile reklám.
Az egyik arról szól,hogy egy pasi megy végig az utcán és közben telefonál.Először elhajol valami repülő elől,aztán újságot tart valami emberek feje fölé a reklám végén pedig felmászik a fára valami orrszarvú elől.
A másik reklámban meg valaki ül egy padin és visszaemlékszik arra mikor a barátiaval volt valami vizievezésen,meg mikor bicikliztek...
Remélem,hogy tudtok segíteni -
#1326 megnéztem és ki volt írva a végén is ^^ -
#1325 Goo goo dolls - Iris -
flygirly #1324 zene
Nekem ennek a videónak kéne az előadója, címe! Köszi! -
nicole82 #1323 Srácok. Tényleg Chemical brothers. Millió köszönet:-))
-
#1322 Most töltöttem le, és a Chamical Brothers az. Jó kis szám. -
nicole82 #1321 Köszönöm a segítséget,aranyosak vagytok.A Chemical brothers-t még nem sikerült letöltenem,úgyhogy lehet,hogy még visszajövök kérdezősködni,ha nem az lenne.Még egyszer köszi -
Vadóckiscsaj #1320 hiho!!
Ford: Chemical brothers : shake, break, bounce :)....Nah nagyon kivi vagyok a becksnek a zenéjére:D -
#1319 felesleges beírnod napi 2x,ha valakinek meglesz akkor úgyis közli veled,mellesleg jobban jársz ha megkérsz valakit hogy ripelje le neked tv-ből -
#1318 Nem tudja valaki hogy honnan lehet le szedni a DOMESTOS 5X reklámot magyarul? vagy esetleg nincs meg senkinek?
-
zenemano #1317 A Ford Focus-nak ugyanaz a zenéje, mint a Ford S-Max reklámnak, ha jól tudom... -
#1316 Ezek küzül egyik sem?