2756
Reklámzenék
  • zenemano
    A Ford Focus (2006) reklám adatai is fent vannak a reklamadatbazis.hu-n....
  • zenemano
    Hát pedig a T-Mobil: Domino Társ reklám adatai fent vannak a www.reklamadatbazis.hu-n, mivel én küldtem be őket... csak má megint kapkodtok testvíreim...

• DKm
    Hopsz. Most látom, hogy már leírták mind a kettőt elöttem, csak lusta voltam visszaolvasni. reald: a válasz ott van a #1337-ben!
  • DKm
    Sziasztok! Engem is érdekelne amit reald említett, a T-mobile reklám zenéje. Valamint érdekelne az is, hogy milyen szám szól a Ford Focus reklámja alatt. Köszönöm!
  • reald
    Helló! mér olvastam hogy vki kereste, de nem láttam rá választ. Mi a T-mobile-os reklám zenéje? (amikor ágyat visznek, bicikliznek, az újban hangszórót szerelnek a kocsiban, beugranak a vízbe.....)Reklámadatbázison nem találtam. köszi!
  • marcio mela
    Az oldal címét,de ha a zenéét tudod az se baj.
  • marcio mela
    Áruld el a címét.
  • zenemano
    Látom indexen is nyomulsz... amit belinkeltél ott, az az angliai verzió.
    Reklámhoz gitározták fel a zenét, úgyhogy sok jót ne várj...
    De ehez hasonló zene rengeteg van még a neten! ! ! ! !. Ha jól tudom a Benkő Dániel is hasonlókat alkot, nézz utána.
    És karácsony előtt tapadj a Kossuth Rádióra, ilyen zenéket játszanak reggeltől estig.
  • zenemano
    Na én meg találtam olyan (angol nyelvü) videót, ami alatt a MAGYAR Pedigree-s reklám zenéje szól :)
    Jelenleg a magyar Pedigree oldal átalakítás alatt van... ígyhát máshol keresgéltem...
  • marcio mela
    Megvan.A Pedigree reklámjának a zenéjét keresem.Ma is láttam a Discovery Channelen.Majdnem ez a reklám az de a tv-ben más volt.Persze magyarul volt a szöveg és más a zenéje.A tv-ben jobb zene volt a reklám alatt.De nagyjából ugyanolyan a két reklám.Talán ami a neten van az az észak amerikai piacra készült.

Mi a kutyákért vagyunk.A kicsikért és a nagyokért...

• ProGabe #1385
    a film valószínűleg az utolsó szamuráj
    ITT bele lehet hallgatni a számokba
  • Vincent1987
    Sziasztok!

Nem egészen reklámzene, de jobb hely nem jutott eszembe, ahol segíteni tudnának nekem...Egy szám címét keresem (reggelente az ATV-n szoktam látni a klipjét):

Egy szép, sötéthajú nő énekel egy számot, olyan Enya stílusban (lehet ő az) és
    a klipben gyakran látunk egy könyvet, amiben egy film megy, aminek a főszereplője Tom Cruise (vmi kékruhás katonát alakít, kb. a szabadságharc idejére helyezném el).

Lécci valaki segítsen! :-)
    Előre köszi!

Vincent
  • ProGabe #1383
    hogy teljesen pontosak legyünk:
    Clint Mansell - Requiem For A Dream(Orchestral Version)
  • ProGabe #1382
    tényleg ott van
    mentségemre legyen mondva ezt a youtube-s linket nagy hitrelenjében kerestem,itt az egyik topikban linkelte valaki rapidsahere-ről a "normál" változatát,amúgy a többiek se vették észre :)
  • Hixer
    nemtom hogy most rakták-e oda vagy mi és látom már van válasz, de a videó leírásában is ott oldalt benne volt, hogy mi a zene, igaz csak a címe oldalt ráklikkelsz a (more) gombra a szövegnél akkor kiírja a teljes leírását a filmnek és benne van, hogy Music:Requiem for a Dream
  • ProGabe #1380
    köszi,és már megkérdeztem a készítők oldalán,majd írom a választ(ha lesz)
  • Metronusz
    nekem kétszer megvan ez a szám. az egyiknek a címe:(ez volt a videóban)
    Lord of the Rings-Two Towers Trailer song (Clint Mansell - Requiem for a Dream Remix)
    A másik amelyik hosszabb egy kicsit, de a vége ugyanez:
    Lord of the Rings-The Two Towers - Main them - Requem for a Dream
    Én is kerestem mi az eredeti címe, de talán így könnyítettem egy kicsit.
  • Amse
    youtube-on hozzá lehet szólni a videókhoz szal kérdezd meg :)
  • zenemano
    Hát itt csak egyet tudnék tanácsolni:
    1. a videó neve alapján kideríteni a származási helyét, vagy azt, hogy kik/ki csinálta
    2. majd írni nekik, hogy árulják el, milyen zenét tettek a klipp alá.

Sajnos annyira tucatzene ez, hogy alig van támpont, ami alapján "ezt" ki lehetne deríteni.

Vagy max. a klippből ki tudom szedni a zenét, igaz nem cd minőségben (hanem olyan minőségben, ahogy hallod alatta, persze a szövegelést nem tudom kivágni), de ez is több lenne mint a semmi.
  • Zsofo
    Azt nem tudjátok,hogy az a szám mi ami a moziünnep bemutatója alatt megy??
  • ProGabe #1375
    nem reklámzene,de nincs ahol megkérdezhetném,szóval:ebben mi szól?
  • zenemano
    Hát lehet hogy jó a "Morphi" de így is akad bőven egy két kuriózum (főleg zene), amit ott se lehet megtalálni, de dc-n és torrenten se :) Na az ilyen esetekben segít az "idő" nevü "progi" :)
  • zenemano
    Lehet az én "készülékemben van a hiba" de egy deka zenét nem hallottam ebben a beharangozóban, csak ilyen motoszkálós effekteket és a narrátor hangját, de semmi zenei dolgot nem vettem észre...
  • spring
    -bár ha film kell akkor inkább dc :)
  • spring
    Sziasztok. A Morpheus nevű programocskát mindenkinek csak ajánlani tom! Ezzel megtalálsz minden zenét, amit csak akarsz. Én ezt használom már 1 éve, és jobb mint a dc++ xD
  • Amon Serrano
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mi az a zene, ami a Deja vu trailere alatt szól? Tetszik!

trailer

Úgy a felétől van a zene.
  • Amse
    Mamas and Papas az előadó nem Mama Cass Elliot
  • Zsofo
    Lostos szám: Mama Cass Elliot - Make Your Own Kind Of Music
  • Pheaper
    LÁL:D
  • zenemano
    Bezony!!! Ügyesek voltatok, adjátok tovább az adatokat...

Level Completed!
  • Metronusz
    He's a pirate, Ez az eredeti címe annak.
  • T192
    bocs az elejét lehagytam : a lostról van szó - 2.évad 1.rész
  • T192
    hi!

tudom h ez nem teljesen ide tartozik, de nem tudná megmondani vki, hogy mi annak a számnak a címe, amelyik a 2.évad 1.részében megy - amikor mutatják a csávót aki a föld alatt lakik, meg amikor a Jack lement a földalá, akkor is megszólalt a zene.sokat segítenétek!
  • zenemano
    A Jack Sparrow nem jó, mert nem azt használták a beharangozóhoz! DE nincs semmi gond, kutassatok csak, közel vagytok a jó megoldáshoz.
  • Inferno
    Amit én adtam meg szerintem az ..csak össze van vágva :P. (De ha nem így van ezer bocsi )
  • marcio mela
    Van egy kutyaeledel reklám aminek a zenéjének a címére vagyok kíváncsi.Csak egy hangszer szól.Egy akusztikus gitár és nincs alatta ének.Nagyon érzelmes.A reklámban mindenféle kutyát mutatnak,kicsit,nagyot meg fajtisztát én nem fajtisztát.
  • zenemano
    Látom van itt lelkesedés... Lassan összejön a megoldás is, de ez így még mindig csak 75%-os, mondhatnám úgy is kezd forrósodni... gyerünk Noninnyó, közel vagy!!!
  • Noninnyó
    Karib Tenger Kalózai: original score cd-ről:

Klaus Badelt - Skull And Crossbones
  • Pheaper
    zenemanó te most tudod hogy mijen zene megy alatta?
  • zenemano
    A betétdal az félig-meddig elfogadható lenne, de legyetek pontosabbak picit. Lehet más aki olvassa ezt a topicot és nem annyira jártas a filmekben, de tetszik neki "ez" a zene (és szeretné megtalálni), az nem biztos, hogy tudni fogja melyikre gondoltatok.