2756
Reklámzenék
-
zenemano #1395 A Ford Focus (2006) reklám adatai is fent vannak a reklamadatbazis.hu-n.... -
zenemano #1394 Hát pedig a T-Mobil: Domino Társ reklám adatai fent vannak a www.reklamadatbazis.hu-n, mivel én küldtem be őket... csak má megint kapkodtok testvíreim...
-
DKm #1393 Hopsz. Most látom, hogy már leírták mind a kettőt elöttem, csak lusta voltam visszaolvasni. reald: a válasz ott van a #1337-ben! -
DKm #1392 Sziasztok! Engem is érdekelne amit reald említett, a T-mobile reklám zenéje. Valamint érdekelne az is, hogy milyen szám szól a Ford Focus reklámja alatt. Köszönöm! -
reald #1391 Helló! mér olvastam hogy vki kereste, de nem láttam rá választ. Mi a T-mobile-os reklám zenéje? (amikor ágyat visznek, bicikliznek, az újban hangszórót szerelnek a kocsiban, beugranak a vízbe.....)Reklámadatbázison nem találtam. köszi! -
marcio mela #1390 Az oldal címét,de ha a zenéét tudod az se baj. -
marcio mela #1389 Áruld el a címét. -
zenemano #1388 Látom indexen is nyomulsz... amit belinkeltél ott, az az angliai verzió.
Reklámhoz gitározták fel a zenét, úgyhogy sok jót ne várj...
De ehez hasonló zene rengeteg van még a neten! ! ! ! !. Ha jól tudom a Benkő Dániel is hasonlókat alkot, nézz utána.
És karácsony előtt tapadj a Kossuth Rádióra, ilyen zenéket játszanak reggeltől estig. -
zenemano #1387 Na én meg találtam olyan (angol nyelvü) videót, ami alatt a MAGYAR Pedigree-s reklám zenéje szól :)
Jelenleg a magyar Pedigree oldal átalakítás alatt van... ígyhát máshol keresgéltem... -
marcio mela #1386 Megvan.A Pedigree reklámjának a zenéjét keresem.Ma is láttam a Discovery Channelen.Majdnem ez a reklám az de a tv-ben más volt.Persze magyarul volt a szöveg és más a zenéje.A tv-ben jobb zene volt a reklám alatt.De nagyjából ugyanolyan a két reklám.Talán ami a neten van az az észak amerikai piacra készült.
Mi a kutyákért vagyunk.A kicsikért és a nagyokért...
-
#1385 a film valószínűleg az utolsó szamuráj
ITT bele lehet hallgatni a számokba -
Vincent1987 #1384 Sziasztok!
Nem egészen reklámzene, de jobb hely nem jutott eszembe, ahol segíteni tudnának nekem...Egy szám címét keresem (reggelente az ATV-n szoktam látni a klipjét):
Egy szép, sötéthajú nő énekel egy számot, olyan Enya stílusban (lehet ő az) és
a klipben gyakran látunk egy könyvet, amiben egy film megy, aminek a főszereplője Tom Cruise (vmi kékruhás katonát alakít, kb. a szabadságharc idejére helyezném el).
Lécci valaki segítsen! :-)
Előre köszi!
Vincent -
#1383 hogy teljesen pontosak legyünk:
Clint Mansell - Requiem For A Dream(Orchestral Version) -
#1382 tényleg ott van
mentségemre legyen mondva ezt a youtube-s linket nagy hitrelenjében kerestem,itt az egyik topikban linkelte valaki rapidsahere-ről a "normál" változatát,amúgy a többiek se vették észre :) -
#1381 nemtom hogy most rakták-e oda vagy mi és látom már van válasz, de a videó leírásában is ott oldalt benne volt, hogy mi a zene, igaz csak a címe oldalt ráklikkelsz a (more) gombra a szövegnél akkor kiírja a teljes leírását a filmnek és benne van, hogy Music:Requiem for a Dream -
#1380 köszi,és már megkérdeztem a készítők oldalán,majd írom a választ(ha lesz) -
Metronusz #1379 nekem kétszer megvan ez a szám. az egyiknek a címe:(ez volt a videóban)
Lord of the Rings-Two Towers Trailer song (Clint Mansell - Requiem for a Dream Remix)
A másik amelyik hosszabb egy kicsit, de a vége ugyanez:
Lord of the Rings-The Two Towers - Main them - Requem for a Dream
Én is kerestem mi az eredeti címe, de talán így könnyítettem egy kicsit.
-
#1378 youtube-on hozzá lehet szólni a videókhoz szal kérdezd meg :) -
zenemano #1377 Hát itt csak egyet tudnék tanácsolni:
1. a videó neve alapján kideríteni a származási helyét, vagy azt, hogy kik/ki csinálta
2. majd írni nekik, hogy árulják el, milyen zenét tettek a klipp alá.
Sajnos annyira tucatzene ez, hogy alig van támpont, ami alapján "ezt" ki lehetne deríteni.
Vagy max. a klippből ki tudom szedni a zenét, igaz nem cd minőségben (hanem olyan minőségben, ahogy hallod alatta, persze a szövegelést nem tudom kivágni), de ez is több lenne mint a semmi. -
Zsofo #1376 Azt nem tudjátok,hogy az a szám mi ami a moziünnep bemutatója alatt megy?? -
#1375 nem reklámzene,de nincs ahol megkérdezhetném,szóval:ebben mi szól? -
zenemano #1374 Hát lehet hogy jó a "Morphi" de így is akad bőven egy két kuriózum (főleg zene), amit ott se lehet megtalálni, de dc-n és torrenten se :) Na az ilyen esetekben segít az "idő" nevü "progi" :) -
zenemano #1373 Lehet az én "készülékemben van a hiba" de egy deka zenét nem hallottam ebben a beharangozóban, csak ilyen motoszkálós effekteket és a narrátor hangját, de semmi zenei dolgot nem vettem észre... -
spring #1372 -bár ha film kell akkor inkább dc :) -
spring #1371 Sziasztok. A Morpheus nevű programocskát mindenkinek csak ajánlani tom! Ezzel megtalálsz minden zenét, amit csak akarsz. Én ezt használom már 1 éve, és jobb mint a dc++ xD -
#1370 Nem tudjátok véletlenül, hogy mi az a zene, ami a Deja vu trailere alatt szól? Tetszik!
trailer
Úgy a felétől van a zene. -
#1369 Mamas and Papas az előadó nem Mama Cass Elliot -
Zsofo #1368 Lostos szám: Mama Cass Elliot - Make Your Own Kind Of Music -
#1367 LÁL:D -
zenemano #1366 Bezony!!! Ügyesek voltatok, adjátok tovább az adatokat...
Level Completed! -
Metronusz #1365 He's a pirate, Ez az eredeti címe annak. -
T192 #1364 bocs az elejét lehagytam : a lostról van szó - 2.évad 1.rész -
T192 #1363 hi!
tudom h ez nem teljesen ide tartozik, de nem tudná megmondani vki, hogy mi annak a számnak a címe, amelyik a 2.évad 1.részében megy - amikor mutatják a csávót aki a föld alatt lakik, meg amikor a Jack lement a földalá, akkor is megszólalt a zene.sokat segítenétek! -
zenemano #1362 A Jack Sparrow nem jó, mert nem azt használták a beharangozóhoz! DE nincs semmi gond, kutassatok csak, közel vagytok a jó megoldáshoz. -
#1361 Amit én adtam meg szerintem az ..csak össze van vágva :P. (De ha nem így van ezer bocsi ) -
marcio mela #1360 Van egy kutyaeledel reklám aminek a zenéjének a címére vagyok kíváncsi.Csak egy hangszer szól.Egy akusztikus gitár és nincs alatta ének.Nagyon érzelmes.A reklámban mindenféle kutyát mutatnak,kicsit,nagyot meg fajtisztát én nem fajtisztát. -
zenemano #1359 Látom van itt lelkesedés... Lassan összejön a megoldás is, de ez így még mindig csak 75%-os, mondhatnám úgy is kezd forrósodni... gyerünk Noninnyó, közel vagy!!! -
#1358 Karib Tenger Kalózai: original score cd-ről:
Klaus Badelt - Skull And Crossbones -
#1357 zenemanó te most tudod hogy mijen zene megy alatta? -
zenemano #1356 A betétdal az félig-meddig elfogadható lenne, de legyetek pontosabbak picit. Lehet más aki olvassa ezt a topicot és nem annyira jártas a filmekben, de tetszik neki "ez" a zene (és szeretné megtalálni), az nem biztos, hogy tudni fogja melyikre gondoltatok.