Reklámzene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szíjasztok!! A Szulák Andrea Show-nak nem tudjátok azt a jó kis zenéjét? :-)
Elõre is köszi.
<#idiota>

légyszíves kérném szépen

Amse
khm...
talán légyszíves....

valai tegye be rob zombie- reload linkjét !

ProGabe
Már utánajártam de azért köszi.
Végre beszereztem a zenéjét.Feltöltöttem IDE

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Joga Bonito=Játsz szépen
drowns41
Köszi!!!! Örök hála

http://sum41.uw.hu

Hixer
de!

The Roots - Guns Are Drawn

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

valakinek megvna a rob zombie - reload ?
külföldi nokia reklám zenéje

drowns41
ezt nem ismeri senki?

csum666
Trio - Da Da Da

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Hy4 Nem tudjátok a Pepsi reklám elõadójának és a számnak a nevét! Aza DÁDÁDÁ!
Trade
Hello'

Tudja vki mi a Visa reklamjanak a zeneje?
elore is koszonom

drowns41
Sziasztok! Nagy kéréssel fordulok hozzátok. Nem reklámzene, de van egy videó itt
aminek nagyon jó a zenéje, ezt ki is vágtam egy progival, majd feltöltöttem ide. A baj az hogy nem tudom az elõadóját se a címét. Aki valamit tud róla kérem jelleze. Elõre is köszi.

köszi szépen

csum666
Mylo vs. Miami - Sound Machine - Doctor Pressure ez is hasonló vagy az

csum666
Mylo - Drop the Pressure

üdv all, ez nem reklámzene, de jó, viszont nemtudom a címét😞
bocsi a rossz minõségû fájlért...
zene

neurogena t gél norvégformulás kézkrén reklám zenéje kellene,tudja valaki az elõado nevét ?
Elvie
nm<#wink>

Laky
thx

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

fúúúúú királyá tetted a napom kösz

10000000000000000000000000000000 kössssssssz <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship> és majd küldöm a hawaii jegyet 3+1 fõ <#rolleyes>

Elvie
Laky,404error: I Monster-Daydream In Blue
404:küldesz hawaiira?<#bee1>

meg tudná mondani valaki a dulux festék reklámnak a zenéjének címét?
mostani reklám 1-2 hetes elõreis 1000 kössz
és aki jó választ ad azt el küldöm hawaii ra <#nevetes1><#vigyor2><#nevetes1>

kösz, ja és bocs, de nekem nem az a verzió van meg

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

köcce az is megvan <#smile>

Elvie
jah,elõadó: Baha Men

Elvie
Who let the dogs out a címe😉

Laky
a Dulux (A Te Világod, A Te Színeid) nevû reklám zenéjét keresem 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

hello.
valaki a cif reklám zenéjét???
eza 'pullnetadogzót' és a kutyák ugatnak 😊

ProGabe
Ennél ki van írva a végén annál a verziónál amit nike.com-on tudsz megnézni,de hogy megkíméljelek attõl a fáradtságtól is hogy meg kelljen nézned ez az: DELINQUENT HABITS - RETURN ON THE TRES .
Ha esetleg vkinek sikerül hozzájutnia a #1016-ban leírthoz az megoszthatná velem is,mert én sem találom sehol <#shakehead>
És tényleg,mi a rákot jelent az hogy Joga Bonito<#kerdes>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

helló

énis az egyik nike joga bonito reklám zenéjét keresném. amikor zlatan ibrahimovic meg cristiano ronaldo játszik. kösz elõre is

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

mabbak
az ella lakáshitlek alatt szóló számnak mi a címe? 😊
Erre meg már végképp nem tudok mit reagálni!

Ki vagy te?(LÁTENS TALENTUM)

VARÁZSLAT EZ A FIÚ!
CSAK MAGAMAT TUDOM ISMÉTELNI!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
ProGabe
Húha,szenté azért nem kell avatni,bár ha nagyon akarod<#vigyor>
Jose reklámról minden ITT(zene a lap alján)

Laky
ha sikerült megszerezni a számot (Barbatuques - Baião Destemperado), akkor feltöltenéd valahova, mert én sehol sem találom <#idiota>
köszönöm!

Óh!

Nemes egyszerûségedben vélem felfedezni az emberi értékek igazi és valódi forrását!

Meghatódottságomnál fogva nem tudlak most jelen pillanatban több ékes szóval dícsérni, de nagyon hálás vok és abban biztoss lehetsz h elõször imába foglaltatom, aztán kõbevésetem a neved majd pedig emlékmûvet emeltetek neked és persze nem utolsó sorban mindent megteszek annak érdekében h a te tiszteletedre és magasságod elõtt térde borulva munkaszüneti nappá nyílvánítassam eme csodás napot!<#worship>

So egész egyszerûen csak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Nah most h így benyaltam magam nem tudod véletlenül az adidas reklám(josé+10) zenéjének címét és elõadóját?!
ProGabe
Elméletileg: Barbatuques - Baião Destemperado

Nah hát hello!

Megint kéréssel fordulok felétek!

Még az elõzõekben említett reklám zenéje sincs meg, de ujból egy reklámzene címe és elõadója érdekelne!

JogaTV reklám ami mostanában megy a csatornákon!Kis Ronaldinho és a nagy Ronaldinho nyomja benne veszettül!A végén a "kicsi" megmutatja azt a "footballista" tekintetét!😊 Nem tudom h ez igy mond-e vkinek vmit de ha nem az megnézheti ezt a szetm órisási "kis filmet" a nikefootball.com-on(jogatv)!Keresse meg akit érdekel és ha tudja a címet az legyen szíves eme fórumba beírni!

Elõre is köszönöm!
Geeryy
engem is erdekel

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Sziasztok!

Én az uj adidas reklám(josé+10) reklámnak a zenejét szeretném megszerezni de nem udom sem a szám címét sem pedig az elõadót!
Ha vki netán tudja és meg is osztaná az információját velem annak nagyon hálás lennék!
Elõre is köszönöm!
Jampó
Hali. Nekem annak a számnak a címe kellene, ami a Citroen reklámban szól. A kiscsaj mindenkitõl elköszön, és közben azt énekli, hogy "Good night..."

Elõre is köszi

sziasztok! nem tudjátok h a kérészes vodafone reklám zenéjét szöveg nélkül honnan szerezhetem meg???
Amse
K-os - The Love Song

Sziasztok!

A vodafone kérészes reklámjának a zenéjét keresem, de
nem tudom sem az elõadó nevét sem a szám cimét!!!
Segitene valaki?

hali
engem az a skotos pepsi reklám, vagy a zenéje érdekelne...
aki tudja az szoljon, mert nagyon sürgõs
elõre is köszönöm<#help>
Japep
Hello!
Nem tudja valaki az új Heineken reklám zenéjének a címét???
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Én a L'Amour zenéjét még midnig nem vágom 😞 mi a pontos cime a zenének???? Ja és ha valaki tudja a vinnie jones -os bacardis reklámot az szoljon plsss !!!Udv GabeszG