Reklámzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi.
Végre beszereztem a zenéjét.Feltöltöttem IDE
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The Roots - Guns Are Drawn
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
külföldi nokia reklám zenéje
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
mostani reklám 1-2 hetes elõreis 1000 kössz
és aki jó választ ad azt el küldöm hawaii ra <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
valaki a cif reklám zenéjét???
eza 'pullnetadogzót' és a kutyák ugatnak 😊
Ha esetleg vkinek sikerül hozzájutnia a #1016-ban leírthoz az megoszthatná velem is,mert én sem találom sehol <#shakehead>#shakehead>
És tényleg,mi a rákot jelent az hogy Joga Bonito<#kerdes>#kerdes>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
énis az egyik nike joga bonito reklám zenéjét keresném. amikor zlatan ibrahimovic meg cristiano ronaldo játszik. kösz elõre is
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Ki vagy te?(LÁTENS TALENTUM)
VARÁZSLAT EZ A FIÚ!
CSAK MAGAMAT TUDOM ISMÉTELNI!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Jose reklámról minden ITT(zene a lap alján)
köszönöm!
Nemes egyszerûségedben vélem felfedezni az emberi értékek igazi és valódi forrását!
Meghatódottságomnál fogva nem tudlak most jelen pillanatban több ékes szóval dícsérni, de nagyon hálás vok és abban biztoss lehetsz h elõször imába foglaltatom, aztán kõbevésetem a neved majd pedig emlékmûvet emeltetek neked és persze nem utolsó sorban mindent megteszek annak érdekében h a te tiszteletedre és magasságod elõtt térde borulva munkaszüneti nappá nyílvánítassam eme csodás napot!<#worship>#worship>
So egész egyszerûen csak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Nah most h így benyaltam magam nem tudod véletlenül az adidas reklám(josé+10) zenéjének címét és elõadóját?!
Megint kéréssel fordulok felétek!
Még az elõzõekben említett reklám zenéje sincs meg, de ujból egy reklámzene címe és elõadója érdekelne!
JogaTV reklám ami mostanában megy a csatornákon!Kis Ronaldinho és a nagy Ronaldinho nyomja benne veszettül!A végén a "kicsi" megmutatja azt a "footballista" tekintetét!😊 Nem tudom h ez igy mond-e vkinek vmit de ha nem az megnézheti ezt a szetm órisási "kis filmet" a nikefootball.com-on(jogatv)!Keresse meg akit érdekel és ha tudja a címet az legyen szíves eme fórumba beírni!
Elõre is köszönöm!
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Én az uj adidas reklám(josé+10) reklámnak a zenejét szeretném megszerezni de nem udom sem a szám címét sem pedig az elõadót!
Ha vki netán tudja és meg is osztaná az információját velem annak nagyon hálás lennék!
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszi
A vodafone kérészes reklámjának a zenéjét keresem, de
nem tudom sem az elõadó nevét sem a szám cimét!!!
Segitene valaki?
engem az a skotos pepsi reklám, vagy a zenéje érdekelne...
aki tudja az szoljon, mert nagyon sürgõs
elõre is köszönöm<#help>#help>
Nem tudja valaki az új Heineken reklám zenéjének a címét???
Elõre is kössz!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB