2756
Reklámzenék
  • redbull0304
    Nem... :) az amikor a kocsik bujkálnak a fekete peugeot elöl... XD
  • nesto
    igen ez az új peugeot reklám nekem is tetszik. egy csaj énekel benne és szürkés a kocsi.
  • zenemano
    Próbálj meg írni a magyar Peugeot-nak, hátha segítenek valami infóval, de az is meglehet hogy a reklámhoz készíttették a zenét.
  • redbull0304
    nekem a peugeot 607 reklám zenéi kénének... 1. város 2. erdő
  • siilver
    A klasszikus új Pannon szignál mp3ban megvan valakinek? Ami az új reklámok alatt fut, NEM a "PannonGSM, az éééélvonal", hanem az új! Pusszancs!
  • Syron
    oks :)
  • zenemano
    Ugyanez a helyzet pl. a T-Mobile - Szélessáv (csaj a liftben, mozgólépcsőn...) reklám zenéjével is, azt is külön a rekihez készítették, nem adják ki semilyen formában.
  • zenemano
    Hát ha ezt kimondottan stúdióban csinálták és csak a reklámcégnél használták fel ezt a pár mp-es részletet, akkor hogy lenne fent a neten az egész dal? Ez egy "zárt buli", úgyis fogalmazhatnék:) A stúdióból nem kerülnek ki az ilyen zenék, mert jogdíjasok, más nem használhatja fel. Így érthetőbb? ;)
  • Syron
    yoo, de ha cd-n nincs is attól függetlenül még lehet mp3-ba valahol esetleg.. :))
  • zenemano
    Azt jelenti, hogy izlandi zenészek készítették azt a reklámzenét és nem került kereskedelmi forgalomba (Cd-n nem adták ki, magyarán).
  • Syron
    üdv..
    új VW Passat reklámzenéjét keresem, egy oldalon ezt találtam róla de ha vki vmit tud róla esetleg mp3 vagy iesmi... :D
    "Ez egy izlandi zenei produkció, a hazai reklámcég (aki ezért a VW reklámért felelős) úgy adaptálta az itthoni reklámhoz."
    ezen az oldalon meglehet hallgatni, csak sajna fél perces..
  • xBobtailx
    :) ok, köszi azét!
  • zenemano
    Elég frissnek mondható ez a reklám, itthon nem is ezzel a klippel reklámozzák! Térjünk vissza rá december végén... Majd emlékeztess!!!
  • xBobtailx
    ...végre egy segítőkész ember:) Köszi zenemanó, akkor sztem nem fogom ezt megtalálni:S:(
  • zenemano
    Eddigi információk szerint a reklámhoz készítették a zenéjét.
  • xBobtailx
    ...Nem váleményt kértem :D De amúgy nekem sem tetszik a reklám, a másik sokkal jobb...amit játszanak is! És a reklámzene sem nekem kell :) de attól még kellene...
  • baca01
    naja nekem se tetszik, de még azene se...ízlések és pofonok :)
  • ProGabe #1538
    hogy mi a szám azt én nem tudom,de hogy ennyire undorító reklámot nagyon régen láttam az is biztos :P
  • xBobtailx
    Sziasztok!
    Nekem az új Samsung YP-K5 mp3-lejátszó reklám zenéje kellene, csak nem tom a címét! :(
    Itt a reklám: Samsung YP-K5
    És nem tudja vki, h majd hol lehet majd kapni? Üdv, Bobtail
  • televanatököm

• zenemano
    De bizony! Izlandi produkció adaptációja... nem kiadott zene! Sorry
    A reklamadatbazis.hu-n meghallgathatod a reklám hosszúságú zenéjét, ha be vagy regisztrálva, 33mp a hossza, szöveg nélkül, ha jól emlékszem.
  • stube
    hali megint én vagyok. megnéztem a vw magyarország honlapját de semmi e-mail cím vagy ilyesmi .... valaki tudja hogy ki az előadója a passat reklámzenének??? Csak nehogy azt mondjátok hogy nem lehet megszerezni mert csak a reklámhoz írták ...
  • zenemano
    Hát akkor miért nem azt írtad, ehhh... ;)
  • siilver
    Köszke, megvan, de istenigazából nekem MP3ban kéne és nem videóban
  • zenemano
    A Pannon honlapjáról:)

http://www.pannon.hu/pannon/sajtoszoba/fotogaleria_reklamfilmek/reklamfilmek-zenek/
  • siilver
    Hali! Pannon reklám, mikor a kutyusnak eldobja a csákó a telefont? Honnan szedhető le? 5let? Köszi!
  • PJack
    ez kellett, thx
  • Beya
    Sajna több mindenre nem igazán emlékszek.
  • zenemano
    Tudjuk Tudjuk Tudjuk :):):)
    Kösz :)
    Már egy hónapja fel lett téve egy másik változata is, abban éneklik azt is "UPC-re válts, válts, vááááálts....". A hivatalos honlapon letölthető változatban viszont "ez" nincs benne, sajnos.... De persze azért így is jó :)
  • Bandee1987
    Telefonember - A radiátor együttes zenéjének holnapja

Teljes szám rajta van, kurva nagy! :)
  • zenemano
    Még ma írjál a VolksWagen Magyarország honlapjára és kérdezd meg a reklám infóját, lehet holnap már küldik is a választ... vagy pár nap múlva.
  • stube
    Hali. Nekem az új passat reklám zenéje kéne. esteleg valaki címet tud mondani?

Magyarország piacvezető limuzinja már 2.0 170 lóerős motorral...

THX
  • zenemano
    Más valami nem rémlik a reklámmal kapcsolatban? Ez igy kicsit kevésnek tűnik, bár lehet, hogy akad aki megfejti v. tudja melyikre gondolsz...
  • Beya
    Sziasztok! Egy régebbi Nokia reklám zenéjének a címére lennék kíváncsi. A reklámban egy elég idétlen hapsi táncolt úgy emlékszek alsógatyában. Rémlik ez esetleg valakinek?
  • Zalcsi
    Hp nyomtatót,ha jól emlékszem!
  • zenemano
    Vedd fől ezeket a zenei részleteket és töltsd fel valahova, nekem pl. nincs ilyen csatornám, de lehet ha halljuk a szám egy részletét, könnyebben tudnánk segíteni.
  • Eddmegleves
    Csá skacok.

Plíz help!!!

Az extreme csatornán van egy olyan műsor hogy Streetball (Battle for europe). Hetente többször is megy. Nekem az alatta futo zenék kellenének. Mindegy melyik. De legjobban az a kettő ami a végén van és ami akkor szól amikor a helyi csapatokat mutatják be!
    Szoval vagy a szám címek vagy valami link kellene ahonnan leszedem.

Aki tud kérem segítsen. Iszonyat jo zenék azok:(
  • Tufa
    már semmi, rájöttem hogy van corsásban is.
  • Tufa
    ez astrás reklám, nem a corsás.
  • zenemano
    Az Opel Corsa (A vezetés szerelmeseinek) reklám infója fent van a reklamadatbazis.hu-n.