2756
Reklámzenék
-
DJ 91 #1595 hy nem tudja valaki az új Toyota Yaris reklámzenéjének címét?????? a LEGújabb reklámjának zenéje kellene nem a másiké aminek a címe 'Mando Ranks - Bring It'
vki tud, segítsen, kössz -
Milus #1594 Csak a reklámhoz készítették, hiába keresed!!!
VW Passat 2006 - Dream A Little Dream -
The Methode #1593 De már nem azért,tom mer valaki írta lentebb hogy csak fél percesbe van
meg az új VW Passat zenéje,de nem hiszem el hacsak nem a reklámhoz írták.Szal ha valaki tud valamit erről a muzsikáról és hogy hol lehet beszerezni akkor az íródjon már ide köcce! -
rasztasari #1592 A zongoristában elvileg ez a Chopin mű volt: Chopin: Fantaise En Fa Mineur, Opus 49.
-
#1591 Sziasztok nem tuggya valaki a Giorge Armani reklamanak a zenéjét nem biztos hogy így kell írni a nevét még nem figyeltem meg -
mrgorgeous #1590 tényleg bocs az értetlenkedésért, de nem találom. megtennéd, hogy mailben átküldöd?
[email protected]
nagyon kösz -
Milus #1589 Erre! pirossal van írva. ---> Download Link: UP-FILE.COM -
mrgorgeous #1588 hogy lehet letölteni, ez valami fizetős helynek tűnik -
Milus #1587 Olvass vissza! #1546 hozzászólás.
Egyébként feltöltöttem azt a 33 másodpercet ami a reklámban hallható, sajnos csak ennyi de jobb mint a semmi...
VW Passat 2006 - Dream A Little Dream -
lunapopster #1586 Ciao!
Akinek kell az olasznyelvű Supradyn reki large verzióban,szóljon!
Zenemanó légyszi keress meg:[email protected]. -
matyeszkukac #1585 Hello!!
Na most komolyzene értők segítségét kérném!!
Most megy a megatánc döntőt hirdető reklám, és az alatt az elején megy a zene! Annyit értek hozzá, hogy tudom, hogy Chopin egy csellóra írt műve az, csak nem tudom melyik az! Kérlek segítsetek!
Nagyon rég keresem, a zongoristában is elhangzott, de nem találom!!
Hálás köszönet!! -
#1584 Jól van na, nem vettem észre...Köszi -
#1583 hábazze #1570!!!!44 -
Dög004 #1582 !!!!!!!!!!!!!!!!!!A samsung k5 mp3 lejátszó reklám zenéjét nem tudja valaki? Az amelyikben ilyen üveg buborék van mindenki fején aztán szét törik őket. De a szám biztos nem a reklámhoz készült. Léci valaki!!!!!!!!!!!!!!!!! -
gizzike #1581 Sziasztok!
Valaki tudja, hgy mi az új VW Passat reklám zenéje?
(Fekete fehér film, és egy nő énekel..dream a little dream..)
Előre is köszi -
#1580 Az első mondat nem kérdés volt, csk rosszul raktam az írásjelet. Köszi -
#1579 Igazad van, tényleg ez az a szám? Honnan tudsz te mindent...? Köszi szépen tényleg! -
#1578 Köszi szépen!
-
zenemano #1577 XBOX reklámzene:
Gary Jules - Mad World -
#1576 Az X-Box reklám zenéjéről senki semmit? -
matyeszkukac #1575 Szia!!
Az eklösször a Vodafon,majd az ELLA bank reklámjának volt a zenéje!! Így meg fogod találni: Adiemus -
zenemano #1574 Adiemus - Adiemus -
Milus #1573 Mourah - J. Butterfly
http://overpossibility.org/download/?p=24 -
#1572 Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy az új X-box reklámnak mi a zenéje? Szerintem R.E.M. -től valami... Köszi előre is! -
combrader #1571 Hy.
Egy eléggé érdekes kérdéssel fordulok hozzátok. A múltheti vagy az az előtti Szombat esti lázban, amik a közös keringőt táncolják, valaki nem tudja hogy melyik zene megy alatta?
Nagyon megköszönném.
-
#1570 Gary Jules - Mad World -
MasterMind #1569 Microsoft Gears of War zenéjét tudja vki? Köcce előre is.... -
zenemano #1568 DC-n keressetek rá, ott láttam múltkor pár embernél ;) -
#1567 Ja télleg ....:S
kösz szépen; ahh nem látok...megpróbálom megkeresni
Kösz! -
#1566 Elnézést a Reklámadatbázis rendszeres látogatóitól, a jelenlegi szolgáltató kapacitásproblémákra hivatkozva azonnali hatállyal felmondta a szerződésünket, jelenleg új tárhelyet keresünk. Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. -
#1565 ehh.. ez van a videó alá írva leírásként:
Featuring the song "J.Butterfly" by Mourah
Szal a szám a Mourah - J.Butterfly
Nehéz megtalálni sztem, nem túl ismert... -
#1564 Sziasztok,
van egy nagyon jó reklám, nagyon jó zenével:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1314138056
nem tudjátok az együttest? :S
-
neménvoltam #1563 időközben visszaolvastam:( -
neménvoltam #1562 ez iránt érdeklődnék én is:) -
#1561 üdv
az új VW Passat-os reklám zenéjét ha meg tudná mondani vki azt megköszönném -
peete #1560 Hello
A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup" zenéjét még mindig nem tudja vakali? Azon kivül hogy a címe "Let The Game Begin" amit köszönök Zenemanonak.
Kössz előre is
-
ngagenorrec #1559 Nekem is kéne az allianz hungária zenéje -
#1558 Hali Balázs!
Ha egy videóról beszélünk (vmien számítógépes) akkor a zene címe: Royksopp - Remind me, nekem is megvan! ha gondolod el tom küldeni msn-en! Privátban címet tudok adni!
Üdv, Dave -
tothbalazs #1557 Halo!
http://www.gizmodo.com/gadgets/peripherals/video-of-the-wiimote-controlling-a-macbook-219679.php
Az alábbi link alatt futó videó zenéjéről nemtud véletlen valaki valamit? Ha csak tippre az előadót valaki megtudná mondani, azért is hálás lennék. előre is köszi -
siilver #1556 Pannon ügyben sehol, senki, semmit???