2756
Reklámzenék
-
zenemano #1755 Eddigi infók alapján úgy tűnik, reklámhoz készítették. -
rita06 #1754 Sziasztok! Ha vlki megtudná nekem mondani a camay delicat rek.zene címét és előadóját, nagyon hálás lennék :) thx. -
zenemano #1753 Nem kiadott zene, bocsi.... -
#1752 Nekem a peugeot 407 zenéje kéne esetleg tudja vki??? -
zenemano #1751 Ez elvileg egy nem kiadott zene, reklámhoz bérelték. -
ferdinánd32 #1750 Sziasztok!
Ennek a reklámnak az elején a TV-ben más zene megy. Esetleg tudja valaki mi az?
Köszi. -
zenemano #1749 Nyaggasd a Dauwe Egberts-et vagy a gyártóját hogy tegyék ki a honlapjukra... vagy egy havert aki TV-tunerral felveszi neked és máris meglesz. -
#1748 megvan kössz
tiszta jógás vagy:) -
pitta3 #1747 És magát a reklámot nem lehet valahonnan letölteni?
Ha valaki tudja akkor légyszi írjon!
KÖszi -
zenemano #1746 Reklámhoz írták... Nem kiadott zene. -
pitta3 #1745 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Megtudná nekem valaki mondani h. honann tudom letölteni a Douwe Egberts reklámot, vagy legalább a zenét ami alatta megy, ha igen, akkor írjon légyszi.
(Ez az a reklám amikor a lány biciklizik, és a fiú eltereli másik irányba...) -
zenemano #1744 Akkor eléggé figyelmetlen lehettél...Bár aki nem szán rá elég időt...
http://www.reklamadatbazis.hu/e107_plugins/lyrics_menu/search.php
1. h betü, Heineken márka, "Érezni hogy remekmű" (amúgy rögtön a kezdőlapon is ott van jobb oldalt a "Legújabb reklámok" lista 3dik helyén!!!)
2. c betü, coca cola márka, temetés
Csak szép nyugisan, elég ha a többiek kapkodnak ;) -
#1743 nem taqláltam az adatbázisban semmit
meg nekem csak a szám címe kéne
az első 2é -
zenemano #1742 Első kettőre a válasz a reklamadatbazis.hu-n van.
A harmadik pedig: Descendents - 'Merican -
#1741 császtok
nekem 3 dalnak is kéne a címe
1.:a legujjab Heineken reklám(amikor az ta szép ferrarit szétnyomják)
2.:Coca cola("ki menne el a temetésedre")
3.ez nem reklám de remélem tudjátok:http://www.youtube.com/watch?v=TL4SewouJuk(?greedday?) -
zenemano #1740 Az infókat megtalálod a reklamadatbazis.hu-n is.
Itt meg van egy link is a dal-hoz. -
#1739 Sziasztok!!! T-com reklám aszem amiben a lufik jönnek az égből!!! nekem az a szám kéne de a zene benne van az 50 első randi filmbe is...! kis gitárr és ember énekel remélen tudjátok mire gondolok
légyzsives írjátok le a címét!!! vagy azt h, honnan tom letolteni?!
-
#1738 ohh pardon lécci töröljétek ezt is meg az előzőt is, flasheltem :D -
#1737 lexus
-
zenemano #1736 Ezek nagy része nem kiadott zene... vagy reklámhoz készített v. bérelt zene...
De ha van időd, írj a Discreet meg a Garnier gyártójának... hátha változtak az infók. -
000kismanó000 #1735 Sziasztok! Nekem a Garnier új reklámjának a zenéje kéne, amibe benne van, hogy a barna haju csajszi hajsütövel süti a haját, meg van egy olyan is, amibe szöke csaj van.
Meg még valami, a betétes reklám, amikor a Megatáncos csaj betétet kér, és az az akcentussal beszélö Megatáncos zsüritag ad neki tisztasági betétet.
Ha valaki tud segíteni, annak ezer köszönet!! Puszi:) -
zenemano #1734 Kérlek nézz utána, hogy ez hogy megy, nem értek én se hozzá, de sok oldalon lehet olvasni erről, hogy ez hogy megy. Vannak firefox-pluginok, meg egyébb megoldások. A google-val sok érdekes dologra rá lehet bukkanni e téren is. -
#1733 azt tudom, de onnan hogy tudok letölteni??? -
zenemano #1732 YouTube.com-on nézz szét, ott van pár videója a enneka srácnak... -
filop #1731 HeY! Az Israel féle over the rainbow-hoz lenne szükségem, hogy mit is játszik a csávó (pl. kotta, hangnem, felrakás...stb.) Előre is köszönöm a segítséget, ha tud valaki ebben segíteni! Üdv! -
#1730 Ennek a háváji Israel gyereknek nem tudtok letölthető Over the rainbow (vagyis óvördörénbó) klipet valahol?
-
zenemano #1729 Azt a reklámhoz készítették, eddigi infók alapján. -
#1728 Hali! Keresem a "Studioline hajfixáló" reklám zenéjét! Köszönöm a segítséget! -
#1727 tényleg :) -
zenemano #1726 Ez a zene a Bailey's - "Sulytalanság" reklámjában (Irish Cream - Float) volt... -
#1725 nah most vicces leszek :) van egy zeném ami vmi reklámban volt, de nemtudom meliykben.
a szám:
4 Hero - Les Fluer
jah csak azért rakombe hátha vkinek kell v. a reklámadatbázisba bekerülhet, ha nincs bent, csak ki kell deríteni, hogy melyik reklámban volt. -
#1724 Még egy "változat":
Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow-What A Wonderful World
klikk -
#1723 Israel Kamakawiwo'ole - Over The Rainbow
klikk -
zenemano #1722 Nézz a 1718as beírásra.... -
combrader #1721 Hy. Véletlenül nincs a számhoz egy dalszöveg is??? Nagyon megköszönném, mert nem találtam meg sehol. (erről a számról lenne persze szó: Garcia - Passion).
Előre is köszi. -
combrader #1720 Ezer köszönet. Nagyon, nagyon. Megmentetted az életet. -
#1719 Az új OTP reklám zenéjének a címét meg tudná vki mondani?
-
#1718 bocsi ez az: Israel Kamakawiwo ole : Somewhere Over The Rainbow -
#1717 Madarász Gábor : Light in your eyes -
zenemano #1716 Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra ...