2756
Reklámzenék
-
zenemano #2036 A Túró Rudi reklámzenét külön a reklámhoz készíttették.
A Peugeot reklámzene infója pedig fent van a reklamadatbazis.hu-n. -
sony94 #2035 A Heineken zenéi:
Backyard Dog-Baddest Ruffest
ÉS a Heineken-Meet Your There -
sony94 #2034 jah bocs ami alatta megy számnak -
sony94 #2033 hy nem tudnátok nekem megmondani, hogy a következő reklámoknak mi a címe?
:túrórudi reklám
peugeot reklám?
ha igen ezer kössz -
zenemano #2032 Kia Magyarországnak próbálj írni, hátha... -
lunapopster #2031 Ciao:-D
Daddy Yankee - La Gasolina -
kikki52 #2030 sziasztok!
én arra lennék kíváncsi, hogy mi ez a szám, ami a videón van!
http://www.youtube.com/watch?v=9x7eXUrAu8w
előre is köszi -
#2029 sziasztok!
Engem a kia cee'd sw reklám zenéje érdekelne
amiben az autómentős csóka beül hozzájuk, hogy húdejó megbízható
előre is köszi! -
zenemano #2028 Lepd meg a TV 2-őt egy megható e-mail-lel, hátha elárulják;)
Viszonylag sok esetben, nem kiadott zenéket használnak fel a TV adók, különböző előzetesekhez.
A YouTube-on amúgy, mind a két fajta SZF előzetes megtekinthető. -
#2027 Szevasztok!
Először is bocs mert nem tok linkelni vidijót mert nemtom mire keressek...Kéne az a szám ami a tv2-n a Született feleségek reklámjában megy.
Előre is köszike all! -
zenemano #2026 Első nekifutásként próbálj meg írni a Nissan Magyarországnak és kérdezz rá. -
#2025 Sziasztok!
A Nissan Tiida reklámjának a zenéjét tudja valaki? Mármint, hogy ki az előadó és mi a címe?
Köszi szépen! -
zenemano #2024 A lipton most is megy csak ritkán, de úgy hírlik a reklámhoz készíttették azt a zenét is. De írj a Lipton gyártójának te is hátha te majd kapsz válszt.
Az eurosportos reklámzenét próbáld felvenni mobillal vagy pc-vel és töltsd fel a netre, hogy meghallgathassuk. Ha ismerős biztos megírja valaki a szám címét. De az Eurosportosok is sokszor spéci (nem kiadott) zenéket használnak fel. -
lazado #2023 üdv.
2 reklámzenét keresnék:
az egyik a lipton - a tea képes erre zenéje, kb fél éve ment a tvbrn
a másik meg mostanában megy az eurosporton és az eurosport2 t reklámozzák a zene alatt egy klippel.
aki tud segíteni az dobjon egy mailt a penz2000 kukac freemailre.
köszi -
#2022 ja vagy úgy! tényleg félreértettelek :)
hát ja, nem beszari a srác... -
zenemano #2021 Írtam... -
simonalexa1997 #2020 Sziasztok nekem kellene klippel mindennel a próbababás relám ha valakinek megvan írjon [email protected] -
McCartman #2019 köszi :) -
zenemano #2018 Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra is... ott már biztos van valami infó ez ügyben ;) -
McCartman #2017 sziasztok,
engem az a zene érdekelne ami a peugeot reklámja alatt megy , melyet azt hiszem a napokban kezdtek vetíteni a csatornák. (4-5 peugeot szerepel benne , emberek ülnek bennük - kiknek látjuk a gondolatait) ilyesmi .. :)
segítségeteket előre is köszi:
Zoli -
zenemano #2016 Jesszum peti... anyaméhes Ford reklám? Hol adnak ilyesmit, még egyszer sem láttam... -
zenemano #2015 Lehet kicsit félreértettél... vagy én téged, amúgy egy elég sűrűn használt szólást akartam idézni csak nem vulgárisan... "van vér a ....ban" :D -
#2014 nem hiszem, hogy vér folyik... meg van a ruha csinálva rendesen. amúgy őrült a pasas..., de marha jól kitalálta ezt a cuccot. ebben a videóban van egy kis riportféleség is vele:
itt -
#2013 előszörre én is lehidaltam... de még sokadszorra is izgalmas megnézni :) -
#2012 Szevasztok!
Tudja valaki, hogy a Ford reklámja alatt (amikor az anyaméhben mutatják a különböző állatokat, pl. delfin, jegesmaci, elefánt stb.) milyen zene megy? Vagy az nem elérhető, mert nem külön zeneszám? -
zenemano #2011 Hát le a kalappal a "kerekes" ember előtt, meg aki felvette. Volt ott bőven vér altájékon asszem, én itt a gép előtt ülve is lebénultam a látványtól. -
#2010 köszi!
Tényleg Muse. Muse - Map Of The Problematique a szám címe. köszi!
te tényle ügyes vagy!!! :)
és hogy tetszett a videó? vagy láttad már? -
zenemano #2009 Hallgass bele Muse számokba, mert ezt ők éneklik szerintem.... ;) -
#2008 sziasztok
először is nézzétek meg (nem reklám), nagyon jó.
aztán légyszi próbáljátok már meg kitalálni, hogy milyen zene megy alatta...
rollerman
előre is köszi -
zenemano #2007 Sean Paul - The Trinity című albumán van rajta ez a szám ;) -
amdopteron #2006 hello egy szám cím kellene
ami egy video allat megyen
http://www.stuntriding.hu/
ami itt megy Potzner Ferenc megemlékezése allat a video allat ami megy ha vki tudja írja le köszönöm! -
#2005 Halihó tudom hogy most nyomtak ide egy linket ezzel a keresővel vagy mivel de ez nekem bonyolult...De azért megpróbáltam keresni de semmi...
Nos enne kéne a zenéje:
link -
zenemano #2004 Egészségedre! -
#2003 a ték azt jelenti
hogy ilyen szép nagy
számok
pl 200
2002 megy ilysemikhogy 1111
a tiéd is ték -
zenemano #2002 T.É.K.-elsz? Ennyire nem vagyok művelt :D
Mi akart ez lenni? -
#2001 Folyamatosan a legfrissebb reklámzenék adatai: Reklámadatbázis
Ha valamit nem találsz, látogasd meg fórumunkat -
#2000 sry én T.É.K.-elek -
#1999 nem a reklámhoz készítették -
#1998 :-(
Köszi -
zenemano #1997 Sajna a reklámhoz készítették a zenéjét...