2756
Reklámzenék
-
zenemano #2076 Az első pontosan ez:
http://www.youtube.com/watch?v=5LrHfxW4XOg -
zenemano #2075 Egy zárt fizetős zenei adatbázisból bérelték, amit cégek számára tartanak fent. -
zenemano #2074 Reklámhoz lett készítve, nem kiadott mű, sorry... -
heidrich #2073 sziasztok!
nekem a mostani Airwaves reklámzenéje kellenne!
(mikor mondja a reklámba hogy az "élet tele van nehézségekkel, vágj bele tiszta lappal" vmi ilyenmi)
előre is köszi!!
(aki tugya lehet mailbe is: [email protected] -
#2072 a 1. szám címe: cold is ice
de sok előadó megzenésítette már
a 2. az zorba the greek ( zorba a görög) ezt is sokan feldolgozták -
masoma #2071 kliplink ebben a kisfilmben az első zeneszám címe micsoda? előre thx -
#2070 Az hogy "bérelték", azt jelenti, hogy egy rendes komplett szám, csak nem tudjuk mi a címe vagy azt, hogy csak egy zenerészlet direkt a reklámhoz? köszi -
zenemano #2069 Eddigi információk szerint a reklámhoz bérelték a zenét, ugyanúgy mint a "Pannon - 100 perc ajándékba" reklámnál esetében is (mikor az egyik szőke lány beköltözött a sráchoz és belőtte a mociját" :D -
#2068 A pannon-nak van az a reklámja, amikor két iker csaj bemegy ruhát próbálni és az eladó nem jön rá, hogy ketten vannak, csak a végén. Nem tudjátok mi a zenéje? köszi -
zenemano #2067 Hát eddigi tudomásom szerint az ilyen kis reklámhoz kreált zene-darabocskákból vannak összevágva. De ha biztosra akarsz menni, írj a Nescafe gyártójának és kérdezz rá ;) -
#2066 Valaki megtudja mondnai a mostani Nescafé reklámzenéjét? A Feka csávóval.... Köszi! -
masoma #2065 köszi -
#2064 Hmm, szerintem ezt már pedig mintha metalálta volna vki, mindenesetre ittvan.
Maggi, Pierce And E.J. - Michael -
masoma #2063 igen ezaz:) -
zenemano #2062 Ez ugye egy régebbi, kb. áprilisi reklám, amire te gondoltál???
T-Mobile reklám. Ha jól sejtem... ;)
-
zenemano #2061 Szupertitkos itthon készített zene. Érd be ennyivel. -
pauld16z6 #2060 bacardis reklámról van szó :) -
pauld16z6 #2059 sziasztok valaki megtudja mondani mi annak a reklámzenének a címe amiben a buborékok táncolnak->egy férfi és egy nő alakjában,előre is köszi :) -
masoma #2058 T online, virág nő - kötözkögy csak:D -
zenemano #2057 Tonline? virágnő? -
masoma #2056 Tonline virágnő a laptopban mikor kinyitja reklámzene címe mi? előre kösz -
cincin2 #2055 köszi szépen -
zenemano #2054 Még nincs veszve semmi, épp ezért kell írni a Toyota-nak, ennyi ;) -
zenemano #2053 Privátba már megírtam a választ ;) -
cincin2 #2052 hello nem tudja valaki a videó alatt futo zenének az előadóját és címét.
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=DhslPjJ2Aky2yG0u
Köszi előre is! -
#2051 uhh valóban ? :\
nem hittem vna :(
elég hangulatos zenének tűnik meghalgattam vna pedig szivesen! -
zenemano #2050 Várjuk, hogy vegye valaki a fáradtságot és írjon a Toyota Magyarországnak.
Egyelőre úgy tűnik a reklámhoz komponálták a zenét. -
#2049 halihoo! valaki nem tudja a Toyota reklám zenéjének mi a címe? HTX -
zenemano #2048 Való igaz, titkon mindenkinek magafelé hajlik a keze :D
De most úgy gondoltam, ezt a remek feladványt meghagyom másnak (is) ;) -
#2047 zenemano azért beírhattad volna, hogy talán a reklamadatbazis.hu-n fentvan:D nehogy már lemaradjon egy kommentedből is.
Armageddon: The Original Motion Picture Score ezen a lemezen a 9. Launch.
Itt meghallgathatod egy részét -
#2046 Az első zene -
zenemano #2045 Ebben két zene is van... -
#2044 Hali!
Tugya valaki hogy az Armageddon reklámjában mien zene szól és honnan tudom letölteni?itt egy videó a reklámról -
#2043 jaja, menet közben felrakták, köszi -
#2042 Naná, hogy kell! Ezer köszi! -
zenemano #2041 Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra, ott már asszem ez is bent van ;) -
#2040 igen -
zenemano #2039 Amiben kisegítik az autómentős férfit? -
#2038 kia cee'd sw reklámra még mindig semmi ötlet? :) -
urbean #2037 hali
nem tudom kell-e még de a nissan tiida zenéje:
The Zombies - Time of season
nincs mit