2756
Reklámzenék
-
adsa #2316 nem kell megkaptam:) Graham Coxon - You & I
-
adsa #2315 sziasztok. azt szeretném kérdezni h vki nem tudja a tmobilos reklám zenéjét, amelyben azt reklámozza, hogy a barátodat feleáron hívhatod, a másiknak van egy notesze, abba vannak a barátai nevei és akkor visszaemlékszik a barátaira? egy kicsit zavaros:D előre is köszi -
#2314 sok sikert:) -
endrow #2313 Heló mindenki!
Talán 1 vagy 2 éve hallottam a CNN-en egy olyan reklámot aminek nagyon tetszik a zenéje, de nem tudom mi a címe. Egyiptomról szól, ilyen utazási reklám. Csaj sétál benne a medence szélén. Valami komolyzenei stílusa lehet. Ha valaki rájön ebből, hogy mi lehet az, köszönöm neki. -
#2312 Na mostmár látom, bejön. Ez hasonlít, de mintha ez az m2őn szólna, nem? Az m1-en drum'n'bass-es, ez meg inkább downtempo. -
#2311 Hát én ránéztem és hihetetlen de délelőtt sosem töltötte be a zenét, este mikor újra néztem 2 este is behozta...ilyennel még nem találkoztam főleg mert regeltem is magam először azthittem az a baj..szóval ESTE nézd meg :) mano is csak este írta hogy megy + linkelte..:D -
zenemano #2310 Hát majd nézzetek rá a böngészőtökre alaposabban, mert ez nekem IE-vel meg FF-al is bejött.
Itt egy másik oldal, ami a zenéhez kapcsolódik.
-
#2309 Köszi, de engem is főlapra visz, regisztrálni meg nem szeretnék. Nem tudnád bemásolni ide azt, ami ezen az oldalon van? -
zenemano #2308 Tűzvukkal nekem simán működik, bocsi... Persze ők is tudhatnak róla, de ezt már valaki a neten régen megfejtette, én is csak onnan tudom, hogy ez a banda írta a számot. -
#2307 De döghal már inkább tudja honnan van a zene amihez csinálták a designt.
Nekem nem tölt be sehogy ez az oldal amit linkeltél, csak a főlapra visz. -
zenemano #2306 Mondjuk szerintem döghal nem a zenéért volt felelős :D
Ami viszont megoldás lehet M1 főcímzeneügyileg az ez:
http://www.mp321.hu/index.php?musid=16461 -
#2305 Ilyen ügybekben felesleges a tvknek írni, ezeket nem ők, hanem egy külső cég készítette. Ebben az esetben a DoGFish -
#2304 szerintem tuti saját. ráadásul scak alig pár másodperc. írj nekik. -
longobard #2303 http://www.youtube.com/watch?v=y9ixUI9T9sE
23. másodperctől -
PBulldog #2302 Sziasztok!!
Nemtudjátok véletlen, mi a videó alatt szóló zene előadója és címe?
Link: http://www.axn.hu/house/Extras
Előre is köszönöm.
-
#2301 Sziasztok!
Ötlet arra, hogy az M1-en a népies motívumokkal és tárgyakkal operáló betétek alatt mi szól? Olyan, mintha népzenét vegyítenének d'n'b-vel vagy breakbeattel. Lehet, hogy saját kreálmány? -
born2fxxk #2300 Antony And The Johnsons - Hope there's someone -
apetrak #2299 Sziasztok! Én az MTV-n futó South Park reklám ( aminben a végén fejbelövk Kennyt) zenéjének előadóját és címét keresem. Tud valaki segíteni? Este a film előtt, közben és szerintem még utána is leadják. -
Hymtozis #2298 Halelujah. Előadót nem tudom, de nekem Dreamworks-el van (Shrek-ben is megy a szám). -
#2297 sziasztok..!Szeretném ha megmondanátok nekem hogy mi annak a számnak a cime ami a ma esti vészhelyzet reklámjában megy..nagy megköszönném..:):) -
zenemano #2296 A jó "öreg" reklámadatbázison esetleg....? -
Hymtozis #2295 Hali. Sry, ha már volt, de a mostani Nescafé (asszem 3in1) reklám zenéjének címére lennék kíváncsi. Amibe a "hepivörikissrác" pofázik, h milyen jó ötlet, meg ez, meg az.
Előre is kössz. -
kiskaktusz #2294 Azt hiszem fütyülős reklámban hallottam egy dalt, ami nagyon tetszett. A szövege, vmi ilyesmi volt: Taste me I am spicy... Az előadóra lennék kiváncsi, vagy ezt a zenét külön a reklámhoz készítették? -
zenemano #2293 Az MTV közönségszolgálata, hány e-mailodra nem válaszolt? -
npp #2292 Embörök! Tudósok és gyerökök! Ugyan ossza már meg velem valaki a nagy titkot: az 'Évgyűrűk' c. MTV (nem mjuziktelivizsön!) műsornak ki vagy mi követte el a zenéjét. Már régóta vadászom, sztem vmi 70-80-as évekbeli instrumentális(nem szentimentális)zene lehet az... A megfejtő (kódfejtő) élete végéig viselheti az általam adományozott 'Internet Tudora-Vigyora' megtisztelő címet (pénz nincs!) Azért előre is kösz: npp -
#2291 GTA IV-es reklámban Amerikában talán...ez a milyen zenét hallgatok topikba akart menni, sorry. :) -
zenemano #2290 És ez most melyik reklám alatt hallható? -
#2289 Angel y Khriz - Ven Bailalo -
zenemano #2288 Knob - Music -
#2287 Bár rég óta nem jöttem vissza jó hogy megtettem... NAGYON KÖSZ... xD -
#2286 Dreher új reklámja alatt:Popcorn!
Nagyon jó! -
kardhal007 #2285 na? valakiii??? pls -
hawajj #2284 vx -
nandika22 #2283 Üdv! Lehet már kérdezték, de ha nem, akkor a danubius rádió TV-beli reklámjának a zenéjére lennék kíváncsi... Amúgy a rádióban is nyomják... Valami feels like music, vagy mi a szösz.. -
kardhal007 #2282 Valaki pls meg tudná mondani hogy mi annak a számnak a címe ami ezen videó alatt megy?
http://webcast.tv2.hu/tv2/index.php?m=video&video_id=376427
előre is kösz! -
#2281 Nem, de majd fogok. ;) Thx! -
zenemano #2280 MKB-től kaptál már választ esetleg? -
#2279 Üdv. Nekem a mostanában futó MKB bank reklámzenéje érdekelne. Egy nő dúdol vagy nem tudom micsinál benne. -
#2278 Sziasztok.
Mostanában megy egy chivas regal reklám, amiről sehogy sem találok semmilyen infót. Az egy dolog hogy a zenéjét szeretném megszerezni, de még a reklámot sem találom sehol sem a neten. Ha esetleg tudnátok segíteni, megköszönném.
(Mindenhol csak Sarah Khider - mermaid c. számát említgetik, de ez nem az) -
zenemano #2277 Semmi nem hamiskás, először elkészítették a reklámverziót (45 mp), majd részben a nagyon sok pozitív visszajelzésnek (is) köszönhetően megírták és elkészítették a teljes verziót (3:25), amiben már pár sort máshogy énekeltek fel (plusz itt már nem visszhangosították meg a lány hangját, mint ahogy azt a reklámban tették), pont azért hogyha kiadják akkor legyen benne valami újszerű és még kelendőbb legyen.
Érdekes de az eredetit többen töltötték le (pár hónap alatt) mint a reklámos verziót (2006 óta). De persze kinek mi jön be. A reklámba mindig is a dögösebb, feltuningolt változatokat teszik be... akárcsak a 2007-es Baccardis csepptáncos vagy a 2006-os Vodafone 3G reklámnál.