3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#3444 na nem megyünk benne a nyelvtanba ugye??
de azért elmondom neked ha szeretnéd... elemezhetjük!
A helytelennek hitt szavunk a gondtalan!
tehát
szótő: GOND + egy fosztó képző ami a - TALAN ( -telen)
és a szótő nem a GONDA...
-
#3443 gondtalan ember... kac-kac.. max gondatlan. :D -
#3442 de akkor lehet hogy nem a gondtalan embereket kellene vesztesnek titulálnia?! :S :P -
#3441 Szerintem nem looser vagy nyomi. Mindenkinek vannak gondjai... -
#3440 nem gondolod ha nem egy ember mondja neked hogy te vagy a nyomika akkor veled van a probléma?! kocka-hoki-gyuri... ja és szállj magadba 23:39kor otthon monitorkodsz nemhogy élveznéd a náriszüneted utolsó napját valahol!!! ki is akkor a vesztes??:P -
Hunter0001 #3439 Lol mekkora csicskák vagytok.Felkerülhetnétek a looser honlapra:DD -
#3438 nincs nőd, és nem vered a farkad, azért ez már nem semmi. :))) -
Phat Smoker #3437 LOL államilag bejelentett honlap -
baddeni #3436 Hááááát könyvből csajozást tanúlni ez a leglúzerebb dolog a világon. Nem kell semilyen könyv csak elhatározás meg 1 rakás csaj :D :D :D.
1. kiválasztod a célszemélyt
2. bepróbálkozol
3. ha összejön jó úton haladsz ha nem akkor próbálkozz újra
4. egy idő után egyre jobban fog menni és ennyi............
NEM KELL EZT túlbonyolítani !!!!!!!!!!!!! Nők vannak ezerrel :D :D :D -
#3435 nem a montort bámulni?? nézd már meg mikor írtad az elmés hsz-edet!! -
Cat #3434 tuti módszer: mondd azt, hogy buzi vagy, egyből nem fognak tőled tartani. -
Hunter0001 #3433 GIGA LOL -
Hunter0001 #3432 Todod lehet, hogy nem voltam nagy szám a csajoknál de én legalább megpróbálok jobb lenni, nem a monitort bámulom és verem a faszom.LOL -
#3429 pedig az vagy és nem csak a nőknél ha tényleg könyvből kell...
vigyázz hogy le ne csússzon a füles a fejedről miközben olvasol (tudod?! beszív- kifuj!! :P) -
Hunter0001 #3428 Itt csak tapasztalatok vannak le írva, ez nem csajfelszedős könyvek de még akkor is megéri átnézni,hogy ne maragyak egy Looser a nőknél mint te. -
#3427 konyvol csajozast tanulni? -
Hunter0001 #3426 Hi help me kéne a hogyan csábítsuk el a nőket 2-es köttete
Ha valakinek meg van akkor please külgye ell
[email protected] -
#3425 Szerencsére, mi is kemények vagyunk. -
#3424 Hát elég kemény ami itt folyik!! :D:D:D:D:D:D
-
Emmegki #3423 És látom még fizetnek is azoknak, akik fórumokon reklámozzák őket... -
Rundstedt17 #3421 Nem kellene ekkorát hazudni.Én szégyellem magam helyetted. -
Rundstedt17 #3420 Amúgy ez a mottóm:a nő olyan lakat,amit minden kulcs nyit.A férfi olyan kulcs,ami minden lakatot nyit. -
Rundstedt17 #3419 Engem is érdekelne. -
Camaro SS #3418 olayn nincs h h kapjuk vissza, ha 0ról kezdünk? -
bakaiadam #3417 azt az elcsábítóst honnan lehet lesezedni?mert a link nem jó és engem nagyon érdekelne.köszi -
#3416 :-) Nincs neki? -
Vlala #3415 Ennek a topicnbak lehetett vollna az is az első hozzászólása, hogy "Sziasztok, az élethez keresek végigjátszást. Ha van valakinek, plz küldje el, thx." -
PeeVee #3414 Látod ezt én se értettem és nem is fogom sztem soha...Járni pff... Meg amúgy is... hülye szó:P -
#3413 Hohó, ehhez nagyon értek, írok belőle egy könyvet, ki venné? -
Vlala #3412 Oké, most már csak egy "hogyan ne csábítsák el tőlünk a nőket" könyv kellene.
(jó ötlet, legalább olvasnak a fiatalok :) ) -
jefferson83 #3411 Nekem ez megvan : Hogyan csábítsuk el a nőket - ebook- elcsabitas.hu.pdf
508 kb ; 2002 - Szugyiczki Roland
Nesztek skacok, sok sikert, ingyé van :) -
#3410 eléggé sok ijen témájú anyag lelhető fel a neten. az enyém egy kicsit drága anyag. -
#3409 félreértessz. én pénzért vvettem meg egyet. én is közzétenném szivesen az enyémet de elégg jól b van védve -
Vlala #3408 vécére... -
#3407 Micsoda? Hol kér érte pénzt?? Ingyen átküldöm bárkinek, akinek igénye van rá, ha pedig működni fog a magyar net, akkor még ftp-re is felteszem. -
KillAir #3406 Hegeace: Azért nem vagy semmi... te pénzért akarod adni, ami neked megvan, itt meg kuncsorogsz, hogy más elküldje ingyen. Gratula! -
vg #3405 Így megkérdezni egy lányt : "járnál velem?" = tuti bukás! Mondjuk, én soha nem értettem, hogy lehet valakivel "járni"... Közértbe járni? Moziba? Hova??? -
Wolwerine #3404 Megismertetlek a női szótárral:
nem=talán ha másképp próbálkozol /de ha megint nemet mond, ideje továbblépni/
talán=nem
igen=talán /észreveszed ha tényleg benne van/
-
#3403 azt, hogy bizonytalan. próbáld meg kideríteni, hogy miért. beszélgess vele a dologról! -
Ronnie07 #3402 Nincs vkinek PB frissitése,ha má ittvagyok?!