3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • vegicsek
    ÁÁ, nincsenek tuti módszerek.Add önmagad, aztán vagy összejön vagy nem.Minden csaj felszedésére kellene egy külön topic, az a biztos
  • L7wy
    Szerintem is ez a legjobb link:Csajozz a legjobb nõkkel.
  • tmsaron
    Na ezek a srácok tudják mi az élet : kretens riszpekt
  • xxPettxx
    Szijasztok!

Itt tuti találtok megoldásokat dögivel!:
    www.csajozasitanacsok.hu
  • IvanovicsTech
    Hmm vices bár én ciril irást nem tanultam a (mivel 7-éves voltam mikor ide költöztünk)De várj bátyám biztos le tudja fórditani ha haza ér de ha nem tetszik neki amit lát akkor neked se fog tetszeni amit tenni fog.
    A Te érdekedbe remélem hogy nem valami "csúnyát" írtál.
  • Hunter0001
    Ja igaza van ivánnak.
  • IvanovicsTech
    Neked nem fogok mentegetőzni mivel nem az a fajta vagyok,örülj hogy igazat adtam.
  • IvanovicsTech
    Hunter ismer mivel együt (is) jártunk bulizni.Amúgy az anyanyelvem orosz mivel ott születem és éltem 7évet.Úgyhogy ne szapuld a gyereket.
  • t0mmy #3476
    nem kell mentegetőzni...
  • t0mmy #3475
    ha orosz névvel regisztrálok már orosz is leszek???

• IvanovicsTech
    Igazad van 22:30
    legalább is tavaly nyáron
  • t0mmy #3473
    rosszválasz nem 11kor nyitnak
    köszi
    szia
  • IvanovicsTech
    1.Nem pofázok hanem hozzá szólok

Jah és még annyit hogyha csak a helyes írásomat tudod szapulni az ijen idősen elég nagy problem.
    Ha én pofázok az régen rossz.
  • IvanovicsTech
    Ebben igazad van de itt van 3db.

Palace,Flört,Baracuda.

• Hunter0001
    Bazz nem látod ,hogy orosz örüljél neki ,hogy érti a nyelvünket.
  • vg
    Magyarországon nincsenek "vanak" "ojan" "szórakózó" helyek amik 23:00 nyitnak...! Jah, és ha már ilyen szinten pofázol, akkor nem ártana helyesen írni, mert ez így nagyon kevés!
  • t0mmy #3468
    semmi probléma.. én nem vitatkoztam itt... sőt nem is neked írtam az előzőeket!
    a szűk látókörűségről annyit hogy ha azt feltételezed hogy hétköznap akárki kiutazik moszkvába és "horvátba" akkor gondolkodj el...
    tudnál nekem olyan szórakozó helyet mondani ami 23:00 után nyit?? mondj kettőt...
    Soha nem állítottam magamról hogy kurvapoecér vagyok vagy hogy hűdenagyszám... nem tudom hogy honnan vetted. meg azt hogy te akárkicsoda beletudsz gázolni ezzel a kis semmiséggel akárkinek a lelkébe!

ja és nem tudom de szerintem nem csak én gondolom ugy hogy azért külföldre nem sokan járnak CSAK szórakozni egy-egy napra...
  • IvanovicsTech
    Hmm...Nézegetem a fórumokat és gondolom megnézem ezt a témát is.Elárulom neked lamerkám ,hogy Moszkvában Horvátban és Holandiában , 23:30-kor nyitnak a disckok.Az a szomorú tény hogy Te csak lakóhelyedhez közeli szórakózóhelyeket keresel fel akkor ez van.(Ha jól értesült vagyok 22-éves vagy)ez a szűk látókörűség ilyen idősen elég szomorú.Jelzem itt magyarországon is vanak ojan szórakózó helyek amik 23:00 után nyitnak csak Te valószínű nem tudsz róla.Ja csajózáshoz meg anyit hogy ha ojan nagy k**va pecér lenél nem itt vitatkoznál.
    Remélem nem gázoltam bele az érzékeny lelki világodba.
  • Hegeace
    Egy jóadag szöveg
  • sz4bolcs
    új írásjel: .LOL :D
  • sz4bolcs
    Ez mindkettő az első mondatra vonatkozik.
  • sz4bolcs
    Kössz, de nincs rá szükségem. Van barátnőm.
  • GetRedy
    2 "jó tanács"
    1.Nézd sokáig a csajt hátha felvesz iwiw-re!
    2. Mész az utcán jón 2 vagy több jó pinna elmész melletük és amikor már mögötted vannak be kell szólni h :"Héé, a szebbei!!!" Ha valmelyik hátrafordul azt kell mondani h "De nagy képű vagy!"Hátha felvesz myvipre.
    Sztem nem jön be egyik se
  • t0mmy #3461
    oké
  • Hunter0001
    Pinát is csak képről látál még.LOL
    Veszek neked egy gumi disznót.LOL
  • Hunter0001
    Ti nem tudom merre jártok bulizni de 1körül kezdődik minden jó buli.Melyik buliba járok általába a Palace-ba Siófokon csak nagyon kihalt már az a hely.Túl sok a Német.Inkább most Pesten az E-cluba nyomjuk.Igen használtak a könyvek, ezek inkább tapasztalat csere.És nem érdekel minek gondoltok, nem azért jövök fel ,hogy verjem a nyálam de ha ti ezt gondoljátok akkor Áldásom rátok:P
  • t0mmy #3458
    régen láttam ekkora röhely-embert mint te... én nem próbálom minden pillanatban minden erőmmel azt bizonyítani hogy fasza csávó vagyok...
    de neked minden hozzászólásodban ott van hogy te nagyon vagyány vagy... mégis ide jössz valami csajozós könyvért... :P hehe
    az a baj hogy nem csak az öndícséret bűzlik hanem a vesztesség is emi belőled árad...

az meg hogy buli elött jössz fel a netre külön dícséretes... gratulálok hozzá! és hatalmas bulikat... eljöhetnél egyszer velünk is bulizni! csak ha nem baj korábban elindulunk mert éjfélkor elindulni egy buliba még szerintem is késő egy kicsit... :P

de tetudod...

merre szoktál lenni?? milyen buliba jársz?? bejönnek ott a csajozós könyvből a praktikák??
  • sz4bolcs
    loser 1 o ;] te lószar.
  • Hunter0001
    Nem apám LOL:D
  • sz4bolcs
    :-)))
  • Annakin
    Ezt éppen te írod?
  • Hunter0001
    Tudod buli elött fel szoktam jönni a netre /mikor te már alszol/,hogy megnézzem azokat a looserokat akik azzal töltik el a napukat ,hogy magukat dicsérik.Csak hát az öndicséret bűzlik mint a szar.
  • sz4bolcs
    Érdemesebb pontosan idézni:
    "Mértékletesség és mohóság, egyensúly és zűrzavar - ugyanúgy a világ. Ha valaki elérte a harmóniát, az nem különb tévképzet, mint egy kiegyensúlyozatlan élet. Mindkettőnek megvannak a maga következményei.

A hasfájás jobb, mint egy nyugodt gyomor, szembeszökőbb a szenvedésteli lét. De van, aki ezt sem érti. Hát hogy érthetnék a kényelem poklát?"
  • sz4bolcs
    Az jó. :)
  • t0mmy #3450
    szerencsémre nagyon ritkán vannak és gyorsan meg is oldódnak...
  • sz4bolcs
    soha nincsenek gondjaid?
  • sz4bolcs
    egy fórumtársat idézve: "egyensúly, és zűrzavar: ugyanúgy a világ"
  • t0mmy #3447
    jah értelek én gondtalan vagyok... :D (hiszen gondok nélkül élek)

de úgy viszont akkor neked van igazad... ;)
  • sz4bolcs
    "na nem megyünk benne a nyelvtanba ugye?"
    -menjünk bele értelmezésbe? :)
  • sz4bolcs
    ne nézz hülyének, inkább gondolkozz..., de inkább elmagyarázom. Tisztában vagyok a két szó különbségével. Nem hiszem, hogy egy ember is élne gond nélkül (gondtalan lenne), inkább csak figyelmetlen, nemtörődöm, beleszarós.. vagyis gondatlan.

Így értelmezendő az előző hozzászólásom.