3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
Ronnie07 #3401 Cod2 zik itt valaki??Várjatok eltévedtem,rossz forumba vok.Ez nem a COD2 sök fórulma??Na mind1 csak annyit h ha vki COD2 zik akko anyit tudjon rólam h Illusionos vok!!! -
Realtibi #3400 hu bakker
pénteken törzént még velem
van egy csaj akit ismerek és tök jol elvagyok vele
és kedvel is engem
na és megkérdeztem hogy járna e velem és csak egy nemtomot kaptam
ez most mi a rákot akar jelenteni???? -
#3399 Nekem is eltudnád küldeni azt az anyagot:
[email protected]
Előre is kössz! -
#3398 Megkaptad? -
a zsírkereskedő #3397 és mi a helyzet a feromon készítményekkel?
erről van tapasztalata vkinek? -
Damon08 #3396 Annyira birom, az ilyen okoskodó hozzászólásokat... -
#3395 Ha addig nem találod meg, hétfőn át tudom küldeni... Gondolom nem sürgős. Ha sürgős, akkor menj ki az utcára, és dolgozz ki valami saját módszert. Mondjuk szólíts meg valakit, aki tetszik :) -
#3394 van egy arc aki eléggé vágja ezt a témát, ha kell az e-mail címe privátba kérjétek, nekem is segített, elég jól látja az emberi kapcsolatokat.
-
Realtibi #3393 azt az irást honnan tom leszedni??
mert nem lehet
valaki küldje el az e mailcimemre
[email protected]
elöre is kösz -
tattooed #3392 Az zűrös a sok permetezés miatt -
#3391 Nem feltétlenül kínos az a csönd. :) -
#3390 az már régen rossz, ha itt kérsz tanácsot abban az ügyben, hogy miről beszélgess a barátnőddel talán inkább próbáld meg kideríteni mi ennek az oka! ez is egy tanács -
Phat Smoker #3389 a krumplibogarak nemi élete ;-) -
#3388 Lehet nem pont ide való a kérdésem de részben igem:
Szal a barátnőmmel mostanában elég keveset beszélgetünk akkor is inkább csak poénkodunk,szal mondjatok már lécci jó témákat!
Köszi:) -
Phat Smoker #3387 filmek, zenék, a világ eseményei stb...attól függ mi érdekli a szóban forgó hölgyet -
Damon08 #3386 Most körülírtad mégegyszer a #3382-es bejegyzésem. Igen, erre keresném a választ. Néhány mentőöv témára lenne csupán szükségem. Ha, valakinek van pár ötlete... -
Phat Smoker #3385 az általad lentebb vázolt szituáció, spontán cselekményekre készteti az embert, nincsenek előre begyakorolt dolgok, helyzettől függ.
de mindenesetre valóban kellemetlen tud lenni a hirtelen és kínos csönd :/ -
Damon08 #3384 Köszönöm, pont ezt vártam... Miért, nem lehet segíteni... Leugatáson és elpoénkodáson kívül itt nincs más. [Kéretik erre a postomra nem válaszolni, mert már előre látom, hogy rámoffoltok páran.] -
Phat Smoker #3383 mondd a csajnak, hogy -van kedved farkasszemet nézni velem ? :)
és a vesztesnek le kell feküdnie a másikkal :DD
-
Damon08 #3382 Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen "mentőöv" kérdései vannak (ha vannak) arra az időpontra, mikor a beszélgetés hirtelen hallgatásba csap át (elfogy a téma). Nem viccekre, meg rövid, szánalmas anekdotákra gondolok, hanem értelmes témára. -
WiLDoR #3381 2nd version:
-Szép idő van nem ?
-Meg hát!
-És messze lax?
-Ja, többször is.
-
WiLDoR #3380 nem. a kapcsolat tartott kb. 1 hónapig.
de mondjuk mit is lehet várni egy olyan kapcsolattol ami majdnem úgy kezdődik, hogy "hello, van kedved dugni"?
bár mondjuk belegondolva az az 1 hónap nem is volt olyan rossz
de ha komoly alapokra akarsz helyezni 1 kapcsolatot, ott 1 hónap annyira nem is nagy idő, amig összejössz - egy effektive elötte - vadidegen csajszival. -
Phat Smoker #3379 hát sok bódogságot majd nekik! :) -
#3378 Hát erre nem fogadnék. :-) Zűrös volt az ügy. :-) -
Phat Smoker #3377 nem kapkodták el, gondolom semmi szex a házasságig! :) -
#3376 Az viszonylag jó idő. Havernak vmi 6év volt összejönnie a barátnőjével. Talán 7 is. Mindenesetre idén nyáron lesz az esküvő. -
Phat Smoker #3375 1 hónapig tartott míg felszedted a csajt ? -
Phat Smoker #3374 -Szép idő van nem ?
-Meg hát!
-
WiLDoR #3373 ez olyan 16 éves korig még okés, utána már inkább ciki igy inditani...na nem mintha a #3370-es nem lenne az :))
bár szedtem már fel igy csajt, igaz kb. tartott vagy 1 hónapig a dolog... -
Prof William #3372 - Szia szép idő van nem?
- Te tényleg.
- És járunk? -
Phat Smoker #3371 valóban -
WiLDoR #3370 ez gagyi volt, ez jobb:
- szia, van pasid?
- nincs.
- jó, akkor most már van -
Phat Smoker #3369 ez tényleg jobb! -
vg #3368 - Adjá egy csókót bébi! -
Phat Smoker #3367 jöjjön a te verziód! -
vg #3366 Ez annyira béna bakker! Betanult baromság. -
Phat Smoker #3365 hirtelen az alábbi párbeszéd jutott eszembe:
- a barátod büszke lehet rá, hogy ilyen barátnője van!
- miből gondolod, hogy van barátom ?
- túl csinos vagy, hogy szingli legyél! ;-)
innen már lassan körvonalazódik a dolog barát ügyben :)
-
#3364 Mondjuk rákérdezel.
De az is segít, hogy mennyit ér rá. Ha gyanúsan ritkán, meg hirtelen lemond talit indok nélkül, akkor esélyes, hogy nem független. -
Prof William #3363 Mellesleg ti hogy szoktaok rájönni hogy az imádott lény vajon épp szingli e? Nekem mázlim volt. Elég jól ismertem a lány gyerekkorom óta. De ha mondjuk megtetszett az egyetmenen/utcán/sarkon :) akkor mi a szitu? -
#3362 Talán mert nincs ebben semmi lényegi?