Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor egybõl elkezdenek tolongani a p.. cik 😊
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
Egy dögunalmas bálon így ismertem meg egy lányt. A végére már jóban voltunk elmentünk a bálról és értelemsebb dolgokat csináltunk. (Nem olyanokat. 😊) Csak egy kicsi plusz kelet volna hogy msákor is taláklkozzunk és tlalán barátnõ legyen de akkor nem akkartam ezt. Egyrészt már volt, 😊 másrészt csak egy jó társaságot akratam estére ami be is jött. Azóta is jóban vagyunk, csak keveset találkozunk.
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
Pellerivel értek egyet igazán.
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Trance&Friends nothing more..
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Pl. ha egy általad készített dolgot mutatsz neki, amit MÁS NEM TUD, akkor kíváncsivá teszed. Mindenképp minden jó tulajdonságodból egy picit meg kell mutass, hogy a többit már a kiszemelt hölgy akarja majd megtudni, és felkutatni.
Vagy én. pl. ezt a képet mutattammeg egy hölgynek amikor épp "deep_dish_-_say_hello" c. száma szólt a szobámban, nos láttam rajta, hogy egy picit elgondolkozik, hogy most akkor miért is van ott. És mintha hiányolt volna vmit. Egy ölelést, nem sokat, csak vmit. EZ A LÉNYEG.
Meg egy lánnyal törõdni kell, figyelni apróságokra (LEGFONTOSABB EGYIKE)
és soha nem untatni hülye és negatív jellegû témákkal. 😊
Olyan programokba kell bevonni, ami egy kicsit csapda jellegû is.
Pl. hogy szeretnél vele elénekelni egy számot közösen:
Dalszöveg: Somewhere Over the Rainbow
ZENESZÁM
Ennyi. és ettõl egy kicsit meglágyulnak. 😊 Mindenképp belülrõl kell megérinteni egy ilyen rózsát!!!
Valami olyasmit találj ki, ami te vagy. Ha verset tudsz írni, írj. De olvasd fel neki, és ne SMS-ben írd le!!! Mindig csak a személyes kontaktus, mert akkor úgy rögzül az agyába hogy vele voltál, és egy idõ után a hiányodat érzi, vagy csak spontán eszébe jutsz.
Verseket, meg egyéb dolgokat találsz honlapomon:
http://takrisz.fw.hu
Mindenkinek kellemes hódítgatást! És csak õszintén és bátran! <#vigyor4>#vigyor4>
..::http://takrisz.fw.hu::..
Amelyik csaj meg olyan, az úgyis megszívja egyszer hogy így elqrta annak idején, hogy nem mondjuk mellettetek döntött.. De ti addigra már találtok egy rendes csajt, és kis focistákat gyártotok, õk meg szenvednek.. 😛
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Vannak ilyen lányok, de az ilyeneket le kell szarni! Ha nem teszed, akkor te is ugyanolyan gáz vagy!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
2:
vagy még az is bejöhet ha van egy ilyened:
az hogy milyen "jó fej" vagy stb francot se érdekel manapság
- Szia lefeküdnél velem 10 ezer forintért?
- Nem, hogy képzeled...
- Á, pedig nagyon kellene a pénz 😊)))
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amúgy ajánlhatom vmelyik küzdõsport tanulását. Legalább is az én állóképességemen sokat javított, és annak hatására kezdtem el edzeni otthon. Motíválásra tökéletes, meg amúgy is... ha olyant tanulsz ami a lányok érdeklõdését felkeltni, az biztos + pont. Olyan érzetet tud bennük kellteni h "igen is ez 1 kemény pasi aki meg tud védeni a gonosz bácsiktól."
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Minden csak nézőpont kérdése.
Nem lenni meleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normál testalkatom van, de egy kis pocak azért becsúszott. 😊 Ennek leapasztására, illetve néminemû izmosodásra jó ez? (Nem akarok Swarci lenni + testépítõ, csak kúlabb.)
aztán egy idõ után rájössz hogy a gátlások a hülyéknek valók 😄
merthogy részegen odamész akármelyik csajhoz, csak le fog szarni (najó, ez nem mindig így van) mret hülye részeg vagy....de rá fogsz jönni hogy ugyanezt meg tudod tenni józanul is, és úgy már talán eberként fognak rádtekinteni 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
nincs olyan tuti szöveg, vagy tett,
ami miatt valaki valamit elfelejt,
Barátnõt visszaszerezni nem lehet,
sebet begyógyítani nem lehet.
ha a szívet egyszer megsérted,
a Hölgyet el is feledheted,
mert Õ többet nem fog szeretni,
s ha teheti nem fog beszélgetni.
más
én ezeket csak úgy írrom magamtól nem szedem sehonnan, így nem tok olyan szöveget szerezni Neked, amelytõl visszajönne a Kedvesed. s a véleményem fent olvashatod
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ugyanaz lenne a válaszod arra a kérdésre, mint erre? ...
http://topgearhungary.blogspot.com/
van bõven akinek bejön. én tudom : DDD
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
-Ti vagytok a Padö-dö-dõ , csak lefogytatok?
részeg csjozós duma
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
2. Legyen jó dumád
3. Ne csald meg
4. Szeresd...
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
hiszen a Hölgyekkel nem tudok beszélni,
mert ha egy Hölgy teccik nekem,
felerõsõdik bennem a félelem.
nem vagyok embere a szavaknak,
nem vagyok ura a mosolyoknak,
csak rettegek ha Hölgyel beszélek,
s reszketõ testel figyelek.
ha megszólalnék elbicsaklana hangom,
réres verelytékem kicsapná homlokom,
s tudom reménytelen nekem a szerelem,
mert láttam már részeg s józan tükörképem.
s mit a természet elvett tõlem,
ki nem fizette nekem pénzben,
így hát megmaradok magányban,
csendesen a homályban.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ha elfogadtok egy tanácsot.
...what\'s for You, will not pass You by...
vöröske, eléggé bejössz! van barátod ? már csak volt! 😊
-Szia!
-Van pasid?
-Nem!
-Akkor járunk?
-Persze!
Egyébként nincs olyan hogy tuti módszer. Magadnak kell rájönnöd. És bár ez kissé lerágott csont az Aladdin óta, de had idézzem ezt a mondást.
"Légy az aki vagy." 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
minden nõ le akar szopni egy f***t, de nem biztos hogy minden nõ a tiédet ! 😊
tehát...mottó: minden nõ minket akar, de nem minden nõ akar mindent!
na milyen ? 😊
de hála ennek a forumnak mostmár ezt is tudom!
1)Kinézel magadnak eggyet!
2)Van-e pasija?
3)
Vmilyen ürggyel odamész hozzá,és leálsz(ülsz)vele dumcsizni!
pl.:Nem Téged láttalak tegnap a suliban?
Vagy ha nagy magányban ül pl a padon akkor lehet kellemes kis kérdéseket feltenni neki!
Mennyit fizessek,hogy mosolyogni lássalak?(nem saját szöveg,innen van az SG-röl)
A legjobb ismerkedési modszer a 3 pont!