Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rafaello
ha egy nõre hajt valaki biztos nemfog sikerülni 80%ban de ha észre sem veszi
akkor egybõl elkezdenek tolongani a p.. cik 😊

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Az nem mindg. Legyél egszerûem NORMÁLIS! Ne görcsölj. CSak kezdj beszélgetést a lánnyal. Ha érdekled õt akkor nem fog befulladni a beszélgetést.

Egy dögunalmas bálon így ismertem meg egy lányt. A végére már jóban voltunk elmentünk a bálról és értelemsebb dolgokat csináltunk. (Nem olyanokat. 😊) Csak egy kicsi plusz kelet volna hogy msákor is taláklkozzunk és tlalán barátnõ legyen de akkor nem akkartam ezt. Egyrészt már volt, 😊 másrészt csak egy jó társaságot akratam estére ami be is jött. Azóta is jóban vagyunk, csak keveset találkozunk.
rafaello
LEGYÉL JÓKÉPÛ !! az mindig beválik 😊

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Hát nem minden nõnél jön ez be. Én például hidegrázást kapok az olyan pasitól, aki virággal nyit, szerelmes versekkel bombáz és együtt akar énekelni velem. Nekem ez túl rózsaszín. Szeretem a gyengédséget, nem vagyok nagy egyenjogúság-párti, mert igenis szeretem, ha kinyitják elõttem az ajtót és jól esik, ha kis lágocska lobban a cigim elõtt, de mégis...
Pellerivel értek egyet igazán.

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

Legyen stílusod, terveid, egzisztenciád, (nem kell kacsalábon forgó merci, de valami amire lehet építeni, a csajok azért ált. biztonsági játékosok) figyelmes, és meg tudd nevettetni, nagyából ha ezeket hozza az ember, akkor szinte az összes nõ beszerelmesedik úgy 24-tõl felfelé.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

xotyi
ez mind szép és jó igy folytatni,de ez két élû dolog, ha az elözõ kapcsolatában nem figyeltek rá,nem törõdtek vele stb... akkor ezt a hirtelen jött figyelmességet ugyis értékelheti,hogy dearanyos(és ha má ezzel kezd h hüde aranyos vagy akkor nem sok jóra számithatsz,legalábbis igy tapasztaltam)akkor könnyedén áteshetsz a "csak egy barát" kategóriába,föleg ha belevon a magánéleti problémáiba, amit feltételezem mivel kedves akarsz hozzá lenni igy segíted neki megoldani.. figyelszrá,segíted,elviszed szórakozni erre-arra, közös programokat szervezel amik rendre jól sikerülnek mig végül az lessz h bizalmas barátként tekint rád akit pasinak ugyan nem akar de amugy meg nem akar töled megválni és ebbõl a szerepkörbõl majdhogynem lehetetlen kiszakadni... (szóljatok ha tévednék)

Trance&Friends nothing more..

pelleri
Nem is szoktam pörögni rajta,csak úgy leírtam,mert ez a mai helyzet csajozáskérdésben.Amugy hogy ne csak offoljak,szvsz semmilyen módszer nincs csajozáskérdésben,egyszerüen ha tetszik vki nem kell töketlennek lenni hanem oda mész hozzá és nem kell semmilyen elöre kitalált duma,vmi beszélgetés úgyis kialakul ha vevõ rád,ha meg nem mész tovább a következõhõz és pont,ha tízbõl hét lány nem vevõ rád nem kell magadra venni,ez van,nem jöhetsz be mindenkinek.Én ha eddig elindultam "csajozni" mindig sikerrel jártam,annyi a titok amit leirtam,nem kell balfék módra csak bámulni ha tetszik,férfi vagy,menj oda hozzá.

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Bandew
Igen értem mit mondasz de ha ez történik, bele kell sz@rni! Akkor akárhogy is hitted addig, az a csaj nem okés.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

takitibi
Szerintem egy nõt elcsábítani hátulról kezdve kell elkezdeni. És itt nem a fenekére gondolok. Fel kell kelteni az érdeklõdését. Mindig a szemébe kell nézni, ha beszélsz hozzá, és olyan témát kell választani, ami õt is érdekli, és BELÜLRÕL, azaz lelkileg megérinti. Pl. én fotós manus révén egy szép képpel rukkolok elõ. Mindig a saját EGYÉNI jó arcod kell mutasd. És nem kell t-com-os menõ csávó álarcod húzni.

Pl. ha egy általad készített dolgot mutatsz neki, amit MÁS NEM TUD, akkor kíváncsivá teszed. Mindenképp minden jó tulajdonságodból egy picit meg kell mutass, hogy a többit már a kiszemelt hölgy akarja majd megtudni, és felkutatni.
Vagy én. pl. ezt a képet mutattammeg egy hölgynek amikor épp "deep_dish_-_say_hello" c. száma szólt a szobámban, nos láttam rajta, hogy egy picit elgondolkozik, hogy most akkor miért is van ott. És mintha hiányolt volna vmit. Egy ölelést, nem sokat, csak vmit. EZ A LÉNYEG.

Meg egy lánnyal törõdni kell, figyelni apróságokra (LEGFONTOSABB EGYIKE)
és soha nem untatni hülye és negatív jellegû témákkal. 😊
Olyan programokba kell bevonni, ami egy kicsit csapda jellegû is.
Pl. hogy szeretnél vele elénekelni egy számot közösen:
Dalszöveg: Somewhere Over the Rainbow
ZENESZÁM
Ennyi. és ettõl egy kicsit meglágyulnak. 😊 Mindenképp belülrõl kell megérinteni egy ilyen rózsát!!!

Valami olyasmit találj ki, ami te vagy. Ha verset tudsz írni, írj. De olvasd fel neki, és ne SMS-ben írd le!!! Mindig csak a személyes kontaktus, mert akkor úgy rögzül az agyába hogy vele voltál, és egy idõ után a hiányodat érzi, vagy csak spontán eszébe jutsz.
Verseket, meg egyéb dolgokat találsz honlapomon:
http://takrisz.fw.hu
Mindenkinek kellemes hódítgatást! És csak õszintén és bátran! <#vigyor4>

..::http://takrisz.fw.hu::..

GabcsiManó
Csak ellenpélda képp, nem olyan kevés a rendes csaj csak jó helyen kell keresni... Például mondhatni azt is hogy én is normális vagyok, és az olyan dolgok hogy pénz, kocsi satöbbi, nálam nem számít, mert majd én megszerzem a Mercim magamnak 😛(majd kétszáz év múlva talán).
Amelyik csaj meg olyan, az úgyis megszívja egyszer hogy így elqrta annak idején, hogy nem mondjuk mellettetek döntött.. De ti addigra már találtok egy rendes csajt, és kis focistákat gyártotok, õk meg szenvednek.. 😛

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

pelleri
Nem baromság,bár értem mit akarsz mondani és persze igazad van csak fordítva mint fogalmaztál,vagyis vannak azért még normális csajok is,csak piszok kevés és mivel minden épeszü rájuk hajt nehéz találni egyet.Egy rakás tapasztalatom van,hiába vagy töknormális,nemis vagyok egy qvazimodo (na ezt nem tom hogy írják helyesen,bocsi), ha olyan napom van néha még vicces is vagyok,de tökhiába,a csajok 80 százaléka le se sz*rja,simán a lovés gyereket választja helyetted,mindegy hogy köparaszt a tag,humortalan és bunkó stb.,nem számít,te vesztesz

Bandew
Ez baromság!!!
Vannak ilyen lányok, de az ilyeneket le kell szarni! Ha nem teszed, akkor te is ugyanolyan gáz vagy!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Én is így hallottam.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

pelleri
így 2006-ban szvsz,tuti módszer 1:

2:

vagy még az is bejöhet ha van egy ilyened:

az hogy milyen "jó fej" vagy stb francot se érdekel manapság

Szórakozóhelyen:

- Szia lefeküdnél velem 10 ezer forintért?
- Nem, hogy képzeled...
- Á, pedig nagyon kellene a pénz 😊)))

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

csak próbáld ki, nézd meg, ha nem teccik akkor ne olvasd...
miért kell eröltetned ezt az oldalt, fizetnek neked érte ?

még mindig "módszerekek" a topic címe. Ez szándékos?

Háth szvsz még sok is 😄 Nekem elég dúrván 20 perc. Fél év múlva befeszítesz és meg fogsz lepõdni 😊 Nyáron a legjobb mert akkor az iskola nem fáraszt le, és jobban szánsz rá idõt. Télen nem jó mert általánosságban befagy a seggem, és ilyenkor nem a legjobb a hideg parkettán fetrengeni 😄
Amúgy ajánlhatom vmelyik küzdõsport tanulását. Legalább is az én állóképességemen sokat javított, és annak hatására kezdtem el edzeni otthon. Motíválásra tökéletes, meg amúgy is... ha olyant tanulsz ami a lányok érdeklõdését felkeltni, az biztos + pont. Olyan érzetet tud bennük kellteni h "igen is ez 1 kemény pasi aki meg tud védeni a gonosz bácsiktól."

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

Hé bébi! Elég tisztának tûnsz... Csörgünk egyet?
Minstrel
Te így csajozol?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Bubbencs
a

Ez meg mi?

sz4bolcs
Bennem most az a kérdés érlelõdik, hogy miért van szükségem arra, hogy berúgjak.. Csak felületes érdekkapcsolataim vannak emiatt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Jó meglátás! :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem3sis

Minden csak nézőpont kérdése.

Nem3sis
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Minden csak nézőpont kérdése.

rorr
Ezt kitõl kérdezted mert ha tõlem akkor megrugdoshatlak? 😄DDDDDDDD
Nem lenni meleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most érdekes kérdés jön. Vagy egy hete gyúrok. (Jólvan tudom hogy annyi még nem elég.) Zenére szoktam. Fülhalgató be és eksön! De fõleg otthon szoktam, így othoni eszközökkel. Felülés/fekvõtámasz/sulyzó/az a béna madárszerû ugálás, gugolás, lábambfelteszem, és felülni próbálok/hajladozás/hanyattkszem/lábfelhúzás.. Igyekszem mindennap csinálni, bár néha csak kétnaponta megy. Olyan 25-30 perc. Ez már kielégítõ mint edzés?
Normál testalkatom van, de egy kis pocak azért becsúszott. 😊 Ennek leapasztására, illetve néminemû izmosodásra jó ez? (Nem akarok Swarci lenni + testépítõ, csak kúlabb.)
Match
igyál...
aztán egy idõ után rájössz hogy a gátlások a hülyéknek valók 😄
merthogy részegen odamész akármelyik csajhoz, csak le fog szarni (najó, ez nem mindig így van) mret hülye részeg vagy....de rá fogsz jönni hogy ugyanezt meg tudod tenni józanul is, és úgy már talán eberként fognak rádtekinteni 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Viktorr
Hogy tudnám leküzdeni a gátlásaimat?

tigerbácsi
ekkolákko!

nincs olyan tuti szöveg, vagy tett,
ami miatt valaki valamit elfelejt,
Barátnõt visszaszerezni nem lehet,
sebet begyógyítani nem lehet.

ha a szívet egyszer megsérted,
a Hölgyet el is feledheted,
mert Õ többet nem fog szeretni,
s ha teheti nem fog beszélgetni.

más

én ezeket csak úgy írrom magamtól nem szedem sehonnan, így nem tok olyan szöveget szerezni Neked, amelytõl visszajönne a Kedvesed. s a véleményem fent olvashatod

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Minstrel
Ha megkérdezném, hogy van-e kedved szeretkezni, akkor
ugyanaz lenne a válaszod arra a kérdésre, mint erre? ...

http://topgearhungary.blogspot.com/

rorr
Gyúrjál de csak tisztán szépen semmi szer,injekció mert szar lesz belõled....

bens
ez attól függ ám.

van bõven akinek bejön. én tudom : DDD

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Hanga
odajött egy részeg az asztalunkhoz, ahol a bnõmmel ültem:
-Ti vagytok a Padö-dö-dõ , csak lefogytatok?

részeg csjozós duma

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

szerintem ennek ugorj neki még egyszer, hoyg értsünk is belõle valamit...

Viktorr
"1. Gyurjál mielött csajozol elötte egy évvel 😊 tuti 😉"
felejtsd el LOOL

Sylvester
1. Gyurjál mielött csajozol elötte egy évvel 😊 tuti 😉
2. Legyen jó dumád
3. Ne csald meg
4. Szeresd...

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

ALCATELGOD
héé tiger,te ezeket honnan szeded?? Keress már nekem olyat,mai olyanra jó,hogy valakit visszaszerezzek

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

tigerbácsi
én már érezem szûzen fogok meghalni,
hiszen a Hölgyekkel nem tudok beszélni,
mert ha egy Hölgy teccik nekem,
felerõsõdik bennem a félelem.

nem vagyok embere a szavaknak,
nem vagyok ura a mosolyoknak,
csak rettegek ha Hölgyel beszélek,
s reszketõ testel figyelek.

ha megszólalnék elbicsaklana hangom,
réres verelytékem kicsapná homlokom,
s tudom reménytelen nekem a szerelem,
mert láttam már részeg s józan tükörképem.

s mit a természet elvett tõlem,
ki nem fizette nekem pénzben,
így hát megmaradok magányban,
csendesen a homályban.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja

eLviRA
kitartás, kedvesség, figyelmesség, semmi rámenõsség...

ha elfogadtok egy tanácsot.

...what\'s for You, will not pass You by...

esetleg csajozás Bëlga módra:
vöröske, eléggé bejössz! van barátod ? már csak volt! 😊

-Szia!
-Szia!
-Van pasid?
-Nem!
-Akkor járunk?
-Persze!

Egyébként nincs olyan hogy tuti módszer. Magadnak kell rájönnöd. És bár ez kissé lerágott csont az Aladdin óta, de had idézzem ezt a mondást.

"Légy az aki vagy." 😊
Match
te mindig olyan szépen fogalmazol...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

hát méxép!

én úgy módosítanám hogy:

minden nõ le akar szopni egy f***t, de nem biztos hogy minden nõ a tiédet ! 😊

kiegészíteném mottódat saját gondolatommal:
tehát...mottó: minden nõ minket akar, de nem minden nõ akar mindent!
na milyen ? 😊

"..Mennyit fizessek,hogy mosolyogni lássalak?.." ha csaj azt mondja, hogy 50.000 ft-ért rádvillantja szép mosolyát, akkor mit csinálsz ezzel a betanult dumával ? 😊

Tarajos Sül
Nekem is ez VOLT a kérdésem!

de hála ennek a forumnak mostmár ezt is tudom!

1)Kinézel magadnak eggyet!
2)Van-e pasija?
3)
Vmilyen ürggyel odamész hozzá,és leálsz(ülsz)vele dumcsizni!

pl.:Nem Téged láttalak tegnap a suliban?
Vagy ha nagy magányban ül pl a padon akkor lehet kellemes kis kérdéseket feltenni neki!
Mennyit fizessek,hogy mosolyogni lássalak?(nem saját szöveg,innen van az SG-röl)

A legjobb ismerkedési modszer a 3 pont!