3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#3524 és akkor jön a lenéző duma, hogy fúj de könnyen kapható? cccc -
Jacky #3523 Hát, ha az elsőn minden rendben volt és tetszett a másik mindkét félnek ..
-
kretyás #3522 le -
#3521 második randira? s rögtön letámadni? -
Jacky #3520 2. randira pld. el lehet hívni egy dvd-t megnézni. Valami romantikus filmvígjáték vagy érzelmes film jó hatást tesz. Előbbi a nevetés miatt jó, a másik a sírás miatt :)
Mindkét esetben érzelmek hullámzanak és ez sokaknál "gyenge pont" amikor támadni lehet :)
Ha még megbolondítod picit a helyzetet egy kis hűtött félédes, édes borocskával, valami kis édességgel, desszerttel, nyerő leszel.
Na elmondtam a tutit, szegény csajok, mindet el fogjátok kapni! -
#3519 Nem feltétlenül, nagyon sok olyan lánnyal beszélgettem, akik elég határozottak ahhoz, hogyha meglátnak egy jó pasit, akkor odamennek. Mert imponáló, határozottságra utal, kettő ha úgy megy oda, hogy veszel nekem egy sört, akkor már nem lehet rossz :) -
Jacky #3518 Maximálisan egyetértek. Annyiban viszont módosítanám, hogy az 1. pontnál ha nem mész oda, biztos bukás! Nagyon ritka az a lány, aki odamenne egy férfihoz. Szerintem ők még jobban félnek ettől, ráadásul ugye a férfinak kéne kezdeményezni. -
#3517 Nem olvasom vissza az összes hozzásszólást, de erről eszembe jutott valami, lehet, hogy volt már.
Szóval ha kiszemelsz egy csajt, és odamész hozzá, akkor hány százalék az esély, hogy összejön?
75% !!!
Miért?
Mert kettőtök közül te már akarod, ez már 50%
A csaj meg vagy akarja, vagy nem, 25%
Ez 75% -
#3516 Több dolog kell ahhoz, hogy ismerkedj és felszedj egy nőt, de a lényeg:
1) bátorság (ha félsz odamenni, nem biztos, hogy bukás, de sanszos)
2) a szemkontaktus (nézd a csajt, aztán mikor beszélgetsz vele a szemét nézd, még akkor is, ha életedben nem láttál még ekkora melleket)
3) mosolyogj (ha nem szépek a fogaid, akkor csukott szájjal)
4) humor
ha ez mind megvan, már fél sikered van, a másik fele meg azon múlik, hogy mennyire tetszel a csajnak, mert ha nem talál vonzónak egy kicsit sem, bárhogy törheted magad. -
#3515 Hát, kössz a tanácsot, egyenlőre már azon gondolkozom, hogy csak szivatott, mert már az MSN címe is elég bizarr és azóta sem volt fenn. De hát, amíg élünk remélünk. Egy tuti, a csaj bejön nekem. -
Cuba Libre #3514 hi. egyet tanulj meg, soha ne izgulj+félj egy lánytól, mert így sosem lesz télleg bnőd, nem te vagy az első aki ilyen....ismerek 1-2 srácot 23-25 évesek de még csaj közelbe nem voltak, és nem amiatt hogy olyan nyomik lennének, hanem egyszerűen félősek, ha hozzájuk szól vagy rájuk mosolyog egy csaj rögtön zavarban vannak...gőzöm nincs ezzel lehet e vmi kezdeni, ezt csak te tudod fejben eldönteni magadnak....de ne izgulj mert azzal télleg elrontol mindent! -
#3513 Bocs, siettem, egy kis javítás 14 vagyok és 2 hónap múlva 15. Csak MSN-en beszétünk és már ott is eléggé izgultam. Kedves és megértő, de én valahogy semmit nem tudok kezdeni a nőkkel. Tudna valaki segíteni? -
#3512 Bajban vagyok, légyszives segítsetek. Nem én csíptem fel a csajt, hanem ő engem. Ez valami MSN átka lehetett, mert azon keresett meg. Ő 15 éves én meg 1482 hónap és 15). Nem vagyok az a csajozós típus, de még látatlanban is rám kattanat. Nincs barátnőm meg semkim, de még csak csajozni sem csajoztam soha. Mit csináljak most? -
#3511 "Még mindig kinyírhatod a fószert"
Ez k.rva jó:) -
#3510 Még mindig kinyírhatod a fószert. XD (Kedvesek vagyunk, ahogy látom.)
Komolyra véve: csak akkor nyomulj rá, ha tényleg akarsz tőle valami komolyabbat is a digiduginál. Mert amennyiben nem, elszeded a barátjától majd jól átvered, egy kis köcsög leszel, semmi más. -
#3509 Pofátlanság magabizotossá tesz? -
#3508 "Nézz ki jobban a barátjától"
Bassza meg.
És ha nem nézek ki jobban akkor bukta?? -
Cuba Libre #3507 Nézz ki jobban a barátjától, + nyomulj mint egy vadállat:) -
#3506 Milyen modszer van olyan csaj felszedéséhez akinek van barátja? -
zinnat #3505 -
havasar #3504 -
zinnat #3503 Egy slag milyen romantikus is tud lenni ! :D Biztos azért sikerült mert be voltál fújva axe darkkal! :D -
havasar #3502 én egyszer füvet nyírtam a kertben, és átmentem a szomszédék slagján mert ott volt átvezetve, így az elvágódott, és jött a víz mindenhonnan, akkor jött ki a kiscsaj a házból, hogy mi a f*sz van, azóta járunk -
mámászítá #3501 mi van ?
te így csajozol ????? fúúúújjjj !
A vacsorán van a hangsúly !!!!! -
#3500 Igen, elvileg olyanban is van, meg még 2 féle hónalj-kenős deó is, de maradjunk a témánál, én multkor úgy csíptem fel egy csajt, hogy elmentem melette és fenékbe csíptem. Majdnem kaptam egy pofont. Mondtam neki: -Sajnálom, nem tehetek róla, hogy ilyen hátsója van! -
mahalo #3499 Az axe Dark az uj csokis tusfűrdő? -
#3498 Itt egy videó, hogy csábítja el az egyik kiszemelt célszemély hölgyet egy úriember csoki-csaj , de ez titkos. -
#3497 akkor lassan afrodiziákum számba megy, ez a termék máá, ha ennyien szeretik -
#3496 Kutatások bizonyítják, hogy a nők számára az egyik legcsábítóbb dolog a világon a csokoládé.
Ezért semmi más dolgod nincs mint venni egy Axe Dark-ot! -
mahalo #3495 Ez igy van s azt megfigyeltem amúgy h a két videóban a srácok nem is köszönnek a lányoknak csak leülnek melléjük.! Mert lehet Eredményesebbek lennének ha köszönnek vagy nem ?? -
#3494 A szerencse kártyásban a srác tök bunkó, mert a csajnak kell először kezet nyújtania a bemutakozásnál.
De az ötlet nem rossz. -
#3493 Én inkább a csokikenőset próbálnám meg!!. szerintem az hatásosabb
meg aramyosabb is. ! -
zinnat #3492 Tegnap láttam egy ilyen videót a neten, most itt a folytatása!.
Sztem ez jobb ilyen szerencse sütis!
Videó -
zinnat #3491 HEHE Ez egy axe reklám ! De fuuu nagyon tetszik , köszi a tippet ezt én is kipróbálom na de persze axe illattal.
Jó kis videó! D: -
mahalo #3490 Felcsípni egy csaj! ? Hm! Bekened az arcod csokival, odamész a kiszemelthez és megkérdezed h merre van mondjuk a pályaudvar, ha elmosolyodik nyert ügyedvan és fog szólni h csokis vagy, ekkor megkéred h törölje le vagy tréfásan h le is nyalhatja, innen meg már nyert ügyed van..
De videón is tudom szemléltetni :D ! VIDEÓ -
Hunter0001 #3489 makik -
Vlala #3488 No advertisement please -
#3487 :DD sok sikert :DDDDdd dé -
Savmacska #3486 EZT NÉZZÉTEK!
IDE KATT -
#3485 vagy több. mint egy