3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Dick Riddick
    Ha egyértelmű válaszokat akarsz, ne menj csajozni. Ha egy lány érdeklődik irántad, az jól látszik. Ha nem az még inkább. Sokféle jelet adnak a lányok, van ami nagyon nehezen olvasható, van ami könnyebben, de ha nem érdeklődik, akkor azt nem lehet félreérteni.
    A védelmükben szólva, sok fickó nem ért még a nem-ből sem.
    -Sajnálom, de nem vagy az esetem...
    -De miért? Nem vagyok elég jófej, vagy elég jóképű?
    Ennél világosabb válasz nincs, és mégis hányszor látom hogy nem értenek belőle.
  • salsoul
    De miért nem lehet odafigyelni a másikra?
    Oly nehéz ez?
  • salsoul
    És mi lenne ha megtanulnál odafigyelni a másik emberre, észrevenni a reakcióit stb.

A száj lehet, hogy hazudik, de az arc sosem.

Nem néz a szemedbe, félrebeszél, nem látni rajta az érdeklődést...
    Olyan ez mint a természet: ha megtanulsz rá odafigyelni millió dolgot mesél el neked. Ha nem tanulsz meg rá odafigyelni: őt nem érdekli.
  • Jacky
    Ha nem vagy túl jóképű, humorral kell felszedni egy csajt.
  • Jacky
    De miért nem lehet azt mondani, hogy bocs, nem jössz be?
    Nem merik bevállalni ezt.
  • Tresh
    odamész a csajhoz, "dugunk?" ha elküld a gecibe akkor szarügy, de egyszer úgyis belemegy valamelyik
  • chhaya #3558
    a "kopjálmárle" elég egyértelmű?
    amúgy ezt tudom énis, de elég nehéz a nem jelzést úgy elküldeni, hogy közben ne sértsem vérig a srác önérzetét. tudomtudom, a nem akarom megbántani nem jó szöveg, blablabla... de akkoris.
  • Jacky
    A csajok úgy gondolják, egyértelműek a jeleik. Holott ez nagyon nincs így. Férfiember azt érti meg, hogy igen vagy nem.
    És nem azt, hogy "ha pöndörgetem a hajam, akkor az azt jelenti, hogy .."
    Ezt kéne tudomásul venniük végre.
  • Molnibalage
    Na ez azért sokszor elég nehéz megítélni. A rajtam nevetés velem együtt a saját régi hülyeségemen az melyik kategória?
    ----

"Vedd észre a jeleket, és lépj le ha a helyzet úgy kívánja."
    Na ez elég húzós. Ne vegyétek sértésnek csajok, de szerintem "jelek leadásának módjából" a mai nők csúnyán kiestek a formából.
    ----

Még a melóba is vigyorogva megyek. Jó állásom van, az élet szép. :)
  • Dick Riddick
    Ha rajtad nevet akkor automatikusan a "lépj le" részre kell ugranod.
  • chhaya #3554
    csak nem mindegy, hogy veled nevet vagy rajtad. ;)
  • Jacky
    A legyen humorérzéked és legyél barátságos, ezek nagyon fontosak!
    Ha megnevetteted, fél siker!
  • Dick Riddick
    Pár tanács amik nálam beváltak:
    -Mindig legyél ápolt. A higiénia az egyik legfontosabb dolog. Értem ezt a hajra, a testre, a szájra, ruhára, mindenre. Rágó, Tic-Tac legyen nálad mindig.
    -Szemkontaktus. Lehet hogy még a mellbimbóit is látod a dekoltázsában, de tuti nem fogsz belőle többet látni ha oda nézel. A nők nem szeretik ha csak húst látnak bennük. Csak a szemébe nézz!
    -Mindig mosolyogj, legyél barátságos.
    -Ha beszélgettek, inkább kérdező legyél, sem mint hogy mindig te beszélj. Sok mindent megtudhatsz róla ha meghallgatod. Nem árt ha figyelsz is egy kicsit.
    -Ne lihegj a nyomában, ne vegye észre hogy fülig beleestél, még ha úgy is van. Jó ha tudja hogy érdeklődsz iránta, de nem kell hogy nagyon nyeregben érezze magát.
    -Tiszteld a nőket. Még ha tudod is hogy könnyűvérű, akkor is legyél udvarias, a bunkóságot hagyd otthon. Legfeljebb később nem ér meglepetés.
    -Attól hogy ő tetszik neked, nem biztos hogy ez fordítva is így van. Vedd észre a jeleket, és lépj le ha a helyzet úgy kívánja.
    -Legyen humorérzéked.
    -És még valami: Sok csaj szeret bolondot csinálni a pasikból, kihasználni, vagy ugráltatni őket. Ne engedd. Ha nem is vagy a legjóképűbb vagy legviccesebb fickó, legyen helyén az önbecsülésed. Lépj le. Elég lány van a világban, nem ő az egyetlen.

Amiket leírtam nem kőbe vésett törvények, de nekem segítettek. Mindenki kezelje fenntartással őket. Sok szerencsét! :)
  • sz4bolcs
    Lehet így is játszani, nem kétlem, hogy hatékony módszer, de mindennek ára van.
  • sz4bolcs
    Mert aki esetleg nem ilyen, az többre hivatott, mint hogy így bezárkózzon valaki előtte saját magát védve.

De ha sikerültne addig fejleszteni ennek a dolognak az elfogadását, amit leírtál, hogy tényleg nem lenne képes nő megbántani, akkor garantáltan nem is fog olyan rádakadni, mint akit az elején írtam. Gondolom te is látod, hogy az ilyen fickók milyen nőkkel vannak.
  • hologram35
    Miért?
  • sz4bolcs
    Megbántani nem fog, de ha véletlenül ez mégsem igaz, akkor te szívsz nagyobbat.
  • hologram35
    Nekem egyik haver azt mondta hogy ha ezeket elfogadom akkor nő soha az életben nem tud megbántani:

-minden nő hülye
    -minden nő ribanc
    -minden nő kihasznál

• Különc
    A nőket NEM LEHET megérteni xD
  • szaida
    A nőket megérteni és szeretni is kell egyszerre!
  • chhaya #3544
    igenigenigen!!!
    azért ti sem vagytok ám piskóták!
  • salsoul
    Mivan?
  • Jacky
    Mert ugye te megérted őket, azért nem volt 4 éve egy szál kapcsolatod se!?
  • salsoul
    Ez nagyon jó gondolat - tényleg
    Az ember sosem lehet elég egyszerű....
  • plump
    kezgyé' el lottózni!
  • Kakuda
    A nőket szeretni kell nem megérteni...próbáld ki!
  • Molnibalage
    És? A szép és jó dolgokra nem jó emlékezni? Vagy csak savanyú a szőlő? Ha akkor annyi idős lettem volna mint most és hasonló helyzetben lett volna simán megkértem volna...
  • sapkafej
    ezt kb ötödszörre halljuk
  • Jacky
    Van ilyen is. Ritkán. De nem ez az általános, ahogy te is elismered. Ez egy különleges egynyári kaland volt neked.
  • Molnibalage
    Szó sem volt semmi ilyesmiről. Egynyári kaland voltam neki. Cirka 7 évvel volt idősebb nálam. Mai napig életem egyik legpozitívabb élménye. Egy NŐ (nem csaj) saját egzisztenciával ENGEM akkoró csóró egyetemistát válaszott. Azóta látok még egy kis reményt arra hátha összejön megint valami ilyen szép. Azóta sajnos nem volt ilyen...
  • minigirl
    talán próbálj ismerkedni :)
  • bigbigle
    hogy tudnék egyszerűen és könnyen becsajozni?
  • Jacky
    Még valami: nagyobb értékként tekintenek arra a nőre, aki nehezebben adja magát. Ez valami vadászösztön nálunk :)
  • Jacky
    Ahogy mondod, a férfiak jó része, de nem mindegyik.
    Ezért teszik jól a csajok, hogy nem adják oda magukat egyből, még ha nagyon odavannak is a srácért.

3530: Nemcsak akkor áll fenn ez a veszély. Ha úgy érzi a csaj, hogy túl sok bensőséges dolgot elmondott, már akkor is. Jártam így.
  • chhaya #3530
    a túlságosan hosszadalmas udvarlásnál viszont fenáll az veszély, hogy egy idő után csak barátként, és nem pasijelöltként fog rád tekintetni a nő. :D
  • chhaya #3529
    ezzel énis egyetértek. csak (legalábbis nekem úgy tűnt), hogy a hímek jó része nem gondol tovább, és könnyűvérűnek mondja általában az ilyen nőket. főleg, ha nem is jön össze a kapcsolat, akkor ugye nincs esély rá, hogy megismerje... csak a negatívum marad meg.
  • Jacky
    Egyébként azért tényleg jobb a hosszadalmasabb udvarlás. Van idő megismerni valamennyire a másikat. Kiépíteni egy kapcsolatot, nem fejest ugrani egyből.
  • Molnibalage
    Nekem egyszer volt olyan, hogy a második randi után / közben. Elég meredek volt. :) Hej, a régi szép idők...
  • minigirl
    Ezzel nagyon is egyetértek! :)
    Volt olyan srác, akivel 4 hónapig jártam, és nem feküdtem le vele. A mostani barátommal viszont már a 3. randin. :) Bár, ebbe lehet, hogy az is belejátszott, hogy egy albérletbe kényszerültünk... :D
  • Jacky
    Azt mindenki maga ítéli meg.
    Attól, hogy a 2. randin lefekszik egy számára szimpatikus, vonzó fiúval, egyáltalán nem biztos hogy könnyen kapható.
    Mert ez nem azt jelenti automatikusan, hogy bárkivel lefeküdne!
    Az is lehet, hogy pont férfi- és szeretethiánya van. Mert mondjuk egy éve nem volt senkivel ...
    Attól még nem kurva.