Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17 éva=17 év (má megin a suxx suli miatt)
találtam egy tuti módszert: szerintem ne legyen olyan senki, mint én és talán még be is jön a dolog. 17 éva alatt nem volt az a csaj, akin észrevettem volna, hogy észrevesz, nameg csajozni még meg se próbáltam, merthogy nem is mernék...
Izlések és pofonok különböznek, de úgy is mondhatnám, hogy Kinek a pék, kinek a pékné! :-D
nem , nemtom.De akkor ezekszerint a Viri se tudja elmagyarázni , hogy ém miért tetszek neki ?
NEEEEEEEM!!!!Nem sértés volt!De ez így van! Miért te eltudod magyarázni, hogy miért tetszik a Viri?
Ezt annyira nehéz megfogalmazni!! Valaki jön, és elveszted a fejedet mellette, nem tudod megmagyarázni miért!!!!Szerintem ez biologia, így vagyunk beprogramozva!
Amúgy a lényeg, hogy humoros legyen, nem túl komoly, egy picit félvállról vegye a dolgokat, de azért legyen realitás érzéke, ne legyen beképzelt, ne legyen piros és fekete cipôfûzôje (ugye képben vagy, hogy kire gondolok!).Tök mindegy, hogy szôke vagy barna, a lényeg, hogy jól érezzem magam vele!
Szerintem nem engem kéne kérdezni!:-)Van egy nálam sokkal illetékesebb ember, akinél ez a módszered ezek szerint bejött!:-)
Amúgy, igazad van!
Amúgy, igazad van!
A csiklo a nõ nyitja
Hogy csapjak le idejében amikor szakítanak majd??
Mo9stanában követtem de haza nem.Talán mintha össze vesztek volna de ezt nem hiszem.
Mo9stanában követtem de haza nem.Talán mintha össze vesztek volna de ezt nem hiszem.
^^
Topichoz is van ötletete valakinek? Mert vannak lamerek is a kérdésben. Ez ífy csak tuti módszarek a szarozáshoz...
hat ha legalabb ramnezett volna de elnezett melettem alattam.
DE legalabb azota sokat csuklik :_)
DE legalabb azota sokat csuklik :_)
Hu ma reggel azt hiszem meglattam a nyar nojet
pedig balcsin is voltak aztan jo csajok dogivel.
Mondjuk frankon atnerzett rajtam, pedig masok eleg jokepunek tartanak :-)
pedig balcsin is voltak aztan jo csajok dogivel.
Mondjuk frankon atnerzett rajtam, pedig masok eleg jokepunek tartanak :-)
Hú hát azt hiszem lehet összejön asuli legjobb nõje elvittet motorozni csak a barátja el ne kapjon érte!
^^
szar...
töle függöségbe kerülsz az meg kinek jo?
es melyik mindenre kaphato titkarnö éret csak a gépirashoz?:)
töle függöségbe kerülsz az meg kinek jo?
es melyik mindenre kaphato titkarnö éret csak a gépirashoz?:)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Fõnöknõ nem jó mert ha lekoptatod fújhatod is az állásod...
Mellesleg én jobban csipáznám a velem egykorú vagy esetleg fiatalabb nõcéket...:)
Mellesleg én jobban csipáznám a velem egykorú vagy esetleg fiatalabb nõcéket...:)
Hát ez jó de csak ha nem csak a gyors és gépírásban jártas a titkárnõ.
Ja és mi a vélleményetek a fõnõk nõk-röl persze még ha jól is néz ki. Meg magas a kezdeményezõ késsége???:-))))))))))))
Ja és mi a vélleményetek a fõnõk nõk-röl persze még ha jól is néz ki. Meg magas a kezdeményezõ késsége???:-))))))))))))
naes egy foiskolas golya? mondjuk valami textiliparis :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me