3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • balumaci
    nah,rólatok ezek szerint ennyit.
    áhh,ti nem voltatok szerelmesek 15 évesen,micsoda,nem is voltatok 15 évesek,és hogy egy 14 éves csaj tetszen,hát az ugy nagyon égő!
    ennyit erről a topicról,illetve a hozzászóló emberkékről(akinek nem inge ne vegye magára)!!
  • Efreet
    14 alatt büntetik... még ha beleegyezik, akkor is... :))
    wick: a pofáraeséssel tökéletesen igazad van.
  • wick
    Szegényke! Az írásodból az tűnik ki, hogy még nagyon fiatal vagy. Nyugodjál meg: ennyi idős korban pofára kell néhányszor esni, csak a mihez tartás végett. Hö-hö: Szóval egy 14 éves lány megbabonázott. A kis gólya. Ez már szinte liliomtiprás.
  • wick
    Maradj az utóbbinál! A saját érdekedben.
  • TIBI
    Balumaci ha erről a babonázásról van szó tudnék ajánlani egy csajt a sulinból.Szóval tök jó lenne a csaj csak be van esve a szeme ezzel azt a hatást kelti mint ha meg akarna babonázni,.
  • Waterhorse
    Legalább ne hazudnál.
  • Kft.
    bazz egy csajoási tippet nem olvastam 3-4 oldal óta
  • G@b0r
    eh ezt a topicot! mingyá megfulladok a nyálban :D
  • balumaci
    szerelem!
  • mateos
    elösször tisztázzuk,h szereted vagy tényleg szerelmes vagy-e belé.
    szeretet=barátság v.valami ilyesmi.
    szerelem=az vmi teljesen más érzés :-)
  • balumaci
    megbabonázott,mióta megláttam csak rá tudok gondolni!
    hogy et szerelem-e?
    szerintem igen.
    akkor várom segitséged
  • Coine
    Bocs, most nem szivatásként, tudod mi az a szerelem ?

Mert az 2 külön dolgo, hogy bírom meg szeretem, meg bejön meg imádom (bomlok érte)

szal ezt tisztázni kéne és én szívesen segítek.
  • balumaci
    hehh,őszintén szólva ha meglátom megőrülök,hogy nem velem van!
  • Coine
    Tetszik vagy szereted ?

Szerettél már csajt 1általán ?

most jön a vallatás :)
  • balumaci
    én 15 vagyok,de ciki-nem ciki,még nem volt barátnőm,de most tetszik egy nálam egy évvel fiatalabb csajszi,de egyszerűen nem tudom,hogy mit kéne tennem!
    please help me!
  • Coine
    Hát vmi olyasmi, kösz.
  • mateos
    akkor sok sikert a barátsághoz
  • Coine
    Nyugika, nem intéztem támadást a nők ellen, amit írtam az részben véresen komoly, részben pojén.
  • Efreet
    a szerelmes faszikra nem lehet észérvekkel hatni... szerintem erre rájörrél te is :)
  • wick
    Hogy a szerelmes faszik, mit ki nem találnak önmaguk ámítására. Egy nő nem úgy működik, mint egy férfi.
    + szegénykék! Majd rájöttök, mennyivel könnyebben menne nő nélkül. Két sírós kölök és kócos, házimunkától leamortizált nő kell ahhoz, hogy rájöjjetek erre. Nem nőtársaim ellen agitálok, csak valahogy túlságosan elkényeztetett benneteket az anyucikátok, és a mai nők nem lesznek olyanok mint az őselődok.
  • Coine
    Hát sajna úgy néz ki, hogy a csajjal barátok leszünk, de jóóó közeli barátok, és ki tudja....lesz még téli szünet...hmmm :-D

;-)

Aranyszabály : Nővel és nő nélkül se megy.

hiába....ez az élet :P
  • ipszilon
    na, nekem te ilyeneket ne mutogass
  • mateos
    én nemfélek :-D
  • ipszilon
    nem, csak mindenki fél a csalódástól!
  • ipszilon
    hány éves vagy?
  • wick
    Mondasz valamit: az ember mindig olyannak kell, akire rá sem rud nézni,és fordítva.
  • TIBI
    miért van az hogy sajnos 16-17 éves csajok nem nagyon foglalkoznak velünk, helyette 22-23
    köcsögökkel vannak,tisztelet a kivételnek.Tudom most lehet csúnyát mondtam na jó nem köcsögök.
    Most én is kezdjek valami 14 évessel bár ott is vannak jók.
  • TIBI
    oké.
  • ipszilon
    köszönöm, köszönöm! de miket is írtam? :-)
  • KeKKSZike
    Menő, csajozós dumáid nincs?
    Lerázni könnyebb, mint felszedni... :)
  • Coine
    Hát de bazki, én csajt akarock nem barátot, nekem az kell, hogy szeressen, sztem ez elég érthető, nem ?
    csak hát a mai világban ritka dolog a jó párkapcs., azaz hogy viszonozzák a szerelmet, nem ?

• wick
    elfogult vagy. először kérdezni kell
  • TIBI
    Hú nem tudom de elég gáz lett a fórom mostanában.Tegnap mentem discoba előtte azért benéztem ide hogy olvassak egy-két rippet de egyet s találtam. Aki eddig jókat mondott az ipszilon de ahogy látom ő nem nagyon írt mostanában.
  • wick
    Akkor meg mit akarsz. Lehettek barátok.
  • Coine
    Hát ez az bazki, meg is bántott, most mérges vagyok, de ezt ő is tudja...szal a szappanopera folytatódik (mondjuk nem feküdtem le a csajjal...ez kimarad a sztoriból 8) )
  • wick
    Ne légy csalódott! Én nő vagyok, de nem vagyok egynek sem a védője. Szerintem egy nő sokkal hamarabb levirágzik, és egy férfinek mindig több a lehetősége (sajna). Ha egy nőnek barát kell, akkor nem a régi faszira gondol. Ez a válasza, még csak őszinte sem volt, úgyhogy egy ilyet nem kell sajnálni. Rühellem, az ilyen szép mondatok mögé bújást, ez a kis picsák módszere. Az ilyen nem csak szakít, hanem téged meg is bánt, mert ha esze lenne, tudná, hogy egy ember nemigen lesz annak a barátja, akivel korábban lefeküdt, legalábbis általában. Primitív lerázószöveg. Légy a falon. Csattt!
  • Coine
    Nagy igazségok :)

1ébként most qrvára csalódott vagyok ("legyünk barátok") szal elegem van a csajokból is, de ez HAMAR L fog múlni :)
  • Lteebee
    És ráadásul saját, nem lopott téma, vagy mások tolla, mint Dikkma logo-ja.
  • Efreet
    ez igen... még ha el is gépelted
  • Lteebee
    Hazudik, mintha könyvől vízfolyás.