Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt ne feszegessük...😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

wizy
csak szólok, hogy ez félreérhetõ:-) lehet ugy érteni, hogy akitõl kérdezett a srác, azt hivta meg, de lehet ugy is, hogy azt, akirõl kérdezgetett.....:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Tuvok
Ha mindenáron megrázó élményt akarsz, nyúlj a malacba. 😊)

Tuvok
"Nekem szinte mindig beválik. "

Szal komoly kapcsolat diszkóban még nem alakult ki, ugye ? 😊)

Tuvok
Egyébként egyik volt osztálytársam úgy ment oda egy csajhoz, hogy szeretné megkérni, hogy segítsen neki megismerni 1 csajt. Kérdezte mi jönne be neki, mirõl dumál szívesen pasival, stb, stb, eldumálgattak, megkérdezte milyen hely tetszik neki, ahová pasival szívesen elmenne elsõ randira, stb, aztán szépen megköszönte és meghívta a csajt oda, ahová mondta. Csaj hatalmasat nevetett, meglepõdött, azt hitte nem komoly, de végül csak leesett neki... 2 éve együtt vannak.

De sztem ezt ne próbáld ki. 😊)

wizy
meg kivve ha felmászol egy fa legtetejére és onnan lóbálod a parabola-antennádat:-)))

FtranX
Pedig a diszkó nagyon jó hely az összejövésre. Nekem szinte mindig beválik. Beszélgetni majd ráérnek, utána is.

Tuvok
Magas házak, fák közt közt 0 az esélye, hogy belédcsapjon, kivéve ha 20 méteres vasrudat lóbálsz. 😊

Tuvok
Nem fogsz aludni, hidd el. 😊 De ne erõltesd, majd leragad a szemed magától...
Ja és ne tervezd elõre a mondandód, csakis rögtönözz, menni fog, ha ragaszkodsz a kitervelt szöveghez, belezavarodsz és iszonyat mód zavarban leszel.
Inkább azon gondolkozz, hova hívod meg. NE DISZKÓ MEG VIDÁMPARK ANYÁMKÍNJA LEGYEN !!!!!44 Egy nyugis puccos hely, ahol tudtok beszélgetni.

wizy
mittudomén..... nekem is ugy mesélték, szám-adatok is vannak, de azokat nem tudtam megjegyezni, hulyeséget meg nem mondok:-)))

FtranX
és azt hogy számolták ki, hogy mekkora esélyel csap beléd egy villám? 😊

Alien
Köszi! Igen megpróbálok nyugodt maradni, csak félek, hogy nem fog menni, de megteszek mindet, hisz végül is, ahogyan mondtad, õ is egy ember😊 Lelõni nem fog, elküldeni se a fenébe, mert én nem vagyok és nem is tudok bunkó lenni. Azért biztos pozitív lesz nála az is, hogy odamegyek, és az is, hogy nem bunkó módjára beszélek vele.
Egyébként úgy hallottam, hogy félénk lány õ is. Mondjuk nem gondoltam volna, bár nekem is azt mondták, hogy belõlem senki enm nézné ki, hogy félénk vagyok, pedig az elsõ lépésnél de.... Na azt hiszem ma korán legfekszem (máér ha tudok aludni) és reggel elsõ óra elõtt odamegyek hozzá... és igazad van 50%-50% az elég jó arány. ja mellesleg nincs most barátja szóval nem tudom mire várok....

wizy
ha már az esélyekrõl van szó, kicsit off lesz, de: tudtátok, hogy annak, hogy belédcsapjon a villám, annak kétszer akkora az esélye, minthogy ötösöd legyen a lottón? :-))) biztató:-)

Tuvok
Egy kalappal !
Az elsõ lépés mindig rohadt nehéz, ha saját magadnak kell megtenni, de ha nem teszünk érte valamit, akkor nem lesz miénk sose a kiszemelt. 😊 Szal csak bátran, hidegvérrel, légy logikus (nem is én lennék)...Gyanítom ma nem alszol sokat, de holnap ennyit se fogsz. Ne legyél (vagyis legalább ne mutasd ki) ideges, csak nyugodtan ! Gondolj bele, hogy õ is egy ember, õ is egy hozzád hasonló tudat, és mit csinálnál, ha a helyében lennél. Mosolyognál, ha igen, ha nem, akkor se küldenéd el, nem vennéd a fejét, nem ugatnál, semmi olyat, amire idegességedben most számítasz. Fogd fel természetesnek a dolgok, 50% esélyed van rá, és ez bizony kiválóan nagy szám. Fel a fejjel, csakis rajtad múlik !

Alien
Köszi szépen a bátoritásokat!😊 Majd beszámolok, hogy mi lesz.

Cyrus: ez tényleg jó Amúgy igent vagy nemet mondott?

Figyi, ez velem is igyvolt.. én 2 lehetõségre gondoltam....
1.: Eljön velem a csaj, akor happy leszek....
2.: ha nem, akkor nem leszk letörve hanem ugy fogom fel, hogy elcseszte az esélyét.. 😊
Igy könnyebb feldolgozni

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

wizy
bizony, mindenki a maga szerencséjének a pogácsa:-))))

FtranX
próba szemcsere! 😉)

wizy
HAJRÁ, MINDENT BELE!!! :-)
veszteni nagyon semmit sem veszthetsz. Ha minden jól megy, akkor megvan a csaj. Ha nem megy olyan jól és visszautasit, akkor meg nem nagyon fogsz rajta rágódni, tudni fogod, hogy mi a szitu! igy kell nekiállni, csak szépen, nyugodtan és optimistán:-)))

Alien
bocsi a helyesírási hibákért...

Alien
na viszont leírom az én kis problémámat:
Szóval: van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Én úgy vettem észre, hogy nézett már engem többször õ is, sõt egyszetr elkaptam egy beszélgetést is, ami már "gyanút adott", hogy esetleg tetszhetek neki, illetve volt egyszer egy másik eset is. Na mindegy , szóval: nagyon bejön a lány, megszeretném ismerni, de egyszerüen nem tudom megtenni azt a fránya elsõ lépést.... Utána már könnyû (voltak már barátnõim, nem sok de volt) de most valahogy még nehezebbnek érzem ezt az elsõ lépést. Pedig nagyon jól tudom, hogy utána már más lenne, de egyszerüen az elsõ lépést nem birom megtenni... Elhatározom magamban, hogy odamegyek hozzá de a torkomba ugrik a szivem, elkezd kalapáln, kezemrõl foylik a víz, és úgy érzem , hogy egy értelmes szót nem birnék kinyögni. Pedig rengetegszer elhatároztam már, hogy na ma odamegyek, na ma odamegyek, de semmi nem lett belõle😞( Az barátaim, osztálytársaim, ismerõseim mint azt mondják, hogy menjek már oda, túl leszek rajta legalább. És igazuk van, de mégsem megy😞(( Most viszont tényleg nagyon elhatároztam magamban, hogy holnap lesz ami lesz, odamegyek hozzá, és megmondom neki, hogy megszeretném ismerni, meg elkérem majd szépen a telefonszámát. csak el ne szúrjam... kigondoltam, hogy elhivom valahová beszélgetni. ha nemet mondd akkor túlteszem magam rajta, persze biztos szar lesz egy ideig, de ha meg igent, akkor meg aztán madarat lehet majd velem fogatni... na meglátjuk, mindenesetre drukkoljatok nekem légyszi. Nem tehetek róla, ilyen vagyok, nekem az elsõ lépés nem könnyûû😞(( utána már minden jól meggy... na be is fejezem kicsit hosszú lett, és mégegyszer drukkoljatok!! Leglább addig jussak el végre, hogy eljutok oda, hogy odamegyek hozzá. Mert így legalább a hétvégén már nem kell rágnom magam a dolgokaon és akkorra már tudni is fogom, hogy mi is a szitu

Alien
így van, az rég rossz ha a csaj azt nézi, hogy milyen márkás cucc van rajtad, milyen a telefonod stb...

Hellhammer
Van egy nagy igazság, amit már több helyrõl is hallottam, be is bizonyították, de ennek ellenére nem fogja megvigasztalni a facér 17 éveseket 😊 Persze az ide látogató nõi fórumozók cáfoljanak meg, ha nincs igazam 😊

Szóval a nõk (nõstények az állatvilágban) mindig törekednek arra (akár tudat alatt is), hogy hosszú távon biztos kapcsolatuk legyen. Ebbe a képbe nem fér bele a macsó (domináns hím) szerepe, mert az ilyenek vagy folyton új hódítás után futnak, vagy épp a többiekkel versenyeznek miközben nem törõdnek a célponttal 😊 Így hosszabb távon a teljesen átlagos féfiaknak van a legtöbb esélyük. (megfigyelték pl. hogy amíg két domináns szarvasbika párbajozott, odament egy kevésbé jól fejlett hím a nöstényhez és jól megb...)

A másik dolog: én személy szerint nem foglalkoznék olyan csajokkal akiket az levesz a lábáról, hogy márkás cucc van rajtam, meg hogy milyen autóm van. Annyira felszines dolgok ezek, hogy irtózom az ilyenektõl...

Faki
Módszerek, taktikák én ezekbe nemhiszek. Egyszerûen eladod magad a dumával, aztán ha sínen vagy lépni kell a level2-be 😊

jaja, a csajok egyvalamihez nagyon értenek... Elhitetik velünk hogy mekkora májerekl vagyunk hogy felszedtük õket.. Holott rajtunk kívül mindenki tudja hogy a csaj szedett fel minket .. 😊

Faki
Szenvedni egy csajért? Ugyanmááá. Beszélgetni meg kirakod amid van és majd dönt

Mert jó szex van jó kapcsolat nélkül is, de jó kapcsolat nincs jó szex nélkül.

Azért ez nem teljesen van így. Volt egy kapcsolatom régebben, marha jól kijöttünk egymással, kivéve az ágyban, ott vhogy nem találtuk meg a közös nevezõt, egyszerûen más stílusúak voltunk. Mégis 4 hónapig együtt voltunk éjjel-nappal, jórészt szex nélkül, mert egy tündéri nõ volt. És csak az vetett véget a kapcsolatunknak, hogy kiment tanulni külföldre😞(

A mondatod elsõ részével egyetértek😊)

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Kata
Így van. 😊 Csak kellõ sorrendben, és megfelelõ idõzítéssel, nehogy pofon legyen a vége. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

mindkettore szukseg van jo aranyban.
rozsara es popofogasra is. 😉

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

cSuwwi
jössz, két sz...

shit happens

PAYNE
Hogy ismerkednek az angolok?
????????????????????????
Szép cipõ jösz baszni?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Tuvok
Te így gondolod...

Csacsi
Ez szerintem hülyeség. Mert jó szex van jó kapcsolat nélkül is, de jó kapcsolat nincs jó szex nélkül.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tuvok

A nick nevem
Én is az utóbbi hive vagyok, éppen ezért nincs barátnõm... De ez egyéni szoc. probléma. 😉

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Tuvok
Sokmindennel el lehet kápráztatni, csak egy kis kreativitás meg fantázia kell. Nem piros Ferrari-ra meg luxusvillára gondolok, hanem hogy ne unatkozzon melletted, meghívod valahová, mozi, vacsora, stb. Meg lehet, és meg kell találni a közös nevezõt. Ahol nem, azzal a lánnyal nem illesz össze.

Lehet, hogy én vagyok a maradi, de a szexen alapuló kapcsolatnak jövõje nem igazán van. Én azt szoktam mondani, hogy 'A szex csak hab a tortán. Meg lehet enni nélküle is, csak nem olyan finom.' Persze mindenki másfajta kapcsolatra vágyik, és ahhoz úgy is áll hozzá, aki szeretkezni akar folyton, az a lány hátsóját fogdossa, aki meg érzelmeken alapuló komoly kapcsolatot szeretne, az marad a piros rózsánál. Utóbbi híve vagyok, de mint mondtam, mindenki máshogy áll hozzá a dologhoz.

A nick nevem
Szerinted mivel lehet elkápráztatni egy lányt? Csak mert van, aki a lelkét kiteszi, mégsincs semmi eredménye. Másik csávó meg nem tesz semmit, csak izmos...
Lehet, hogy általánosítok, de a lányok nagyrésze annyira sekélyes érzelmi világgal rendelkezik, hogy nincs értelme fáradni érte. Õk úgyis futnak azután a fiú után, aki tetszik nekik.

"itt a csajozás elsõdlegesen a szexre alapul"
Úgy õszintén szólva a lányok mire mennek? Ejtenek õk a pirosrózsára, meg idióta udvarlási "szertertásokra". Ha a fiú nem azzal kezd, hogy megfogja a hátsóját a lánynak, akkor már be is kategorizálták a "looser" feliratú bilibe...

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Tuvok
Egy módszer válik be mindig, mégpedig el kell valamivel kápráztatni a lányt, rajongást kelteni benne, hogy ne unjon, szinte áhitattal figyeljen mindig, de úgy látom itt a csajozás elsõdlegesen a szexre alapul, úgyhogy nem mondtam semmit 😊

zaki
😄DDDDDDDDDd

cSuwwi
- Bocsi, ne haragudj, teccel, jössz baszni?
- Ne ilyen gyorsan, még nem is ismerlek.
- Józsi vagyok, jössz baszni?

Régi klasszikus 😊)

shit happens

zaki
az igen 😛PPPPPPP

cSuwwi
LOL 😊)

shit happens

A nick nevem
Baszd meg, és mondd azt, hogy oda akarsz menni.

Taranov
Menj oda és mondd azzthogy meg akarod baszni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FrezeR
iagaza van Yetikének nincs tuti módszer amit mindenki alkalmazhat, ha lenne és beválna könnyebb lenne az életünk😊

shaba23
Teccel...kõ kóla?
Az a szarkaparás ebben az ügyben hogy ezt nem lehet megmondani, ennek stílusból kell jönnie. Teljesen személytõl függõ, pl hiába mondod egy félénk kissrácnak hogy hívja el egy fagyira nem fog belõle sok jó kisülni. Hümm.

Jasmin
és emlékszel a lányoknak a "kacsacsõrére"?
VinylToy
"...meg a lebukott, susogós dzsogingos, fuxos zselécsávók..."

Én kezdek magamra ismerni! 😊))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Jasmin
jaj, hát, mert gyûrögette...