3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#2274 de aranyos -
#2273 szerintem ő sem :-) -
#2272 Jaa jaa, vidám csajszinak tűnik, de lehet belül maga a Jégkirálynő. :D -
#2271 Miért ?? -
#2270 Pedig a képről úgy tűnik, hogy van humorérzéke, vidám lányka. Akkor nem értem, miért nem írt vissza neked... -
#2269 nem -
#2268 Te, szoktál járni nőzni szórakozóhelykre, partikra ? -
#2267 mosolya? a kisugarzasa? -
#2266 Nem akarok gonosz lenni, félre ne érts, szóval mi is fogott meg benne ? :) -
#2265 :DDD
Akkor megnyugodtam. Esetleg életnagyságú kép van ?
De nem volna ám olyan őőő, szal, hát ha kicsit többet fordítana rá, egész jó csaj lehetne. -
#2264 na?
engem nagyon megfogott :) -
#2263 Ez a szó nekem is eszembe jutott
de az alsó része jobb mint a felső :-) -
#2262 őőőőő, hmmmm, őőőőő, érdekes... -
#2261 ez a csaj szeret támaszkodni valamire... -
#2260 -
#2259 http://images.csajozas.hu/tagok/smallpic/189766.jpg -
#2258 olvasd el mégegyszer figyelmesebben :-)
figyelj a hangsúlyra is kérlek -
#2257 mutass képet -
#2256 Bocs, de akkor is be van savanyodva a hölgy. :) -
#2255 naaa....
maradjunk abban hogy nekme tetszik a holgy :)
-
#2254 Nem minden csaj olyan mint te (sajnos) :)
Lehet hogy ő egy savanyú csajt keres, aztán majd megédesíti vagy valami. Ő tudja, majd eldönti, de ilyen hozzáállással elég gáz. -
#2253 *Reichstag -
#2252 Ha arra nem válaszolt, akkor az egy besavanyodott csaj, semmi humorérzéke. Szerintem ejtsd, és keress egy másikat. -
#2251 hát én tuggyam? -
#2250 ...jah azér guvadok állandoan a gép elött:P -
#2249 no mi lenne? -
#2248 .. fiatal voltam szép és erös...
LOOL.
azota a toloszekbol se tudsz kimaszni negykezlab, mi? -
#2247 na mosmegmán kiváncsi vagyok, mi lenne ha. -
#2246 És akkor az első randin ég mint a Reistag ! -
#2245 énnekem meg kéne tanulni írni nektek :-)
mármint helyesen -
DecenS #2244 LOL! :D -
#2243 miért?
vált nevet és emiailt és újra gyakorol P
lehet mindanyiuknak irni kéne és akinek visszaír ahelyett elmegy :-) -
#2242 Hol tartasz ? :)) -
cyrus #2241 ezt már elcseszted.... -
#2240 Elfelejtettem: van ellenpélda is.
a kisnyúl és a medve kalapácsos jelenete első és második felvonás. A 3 dik kimarad:)
Van aki azt szereti, ha úgy "rontanak" be hozzá, hogy "én úgysem érdekellek téged, nem is tudom miért írtam ezt a levelet, talán mert tetszett az, amit a képen láttam a regisztrációs lapodon.... blabla blabla... blablabla"
Különbözőek ők is, mások az igényeik, és ez jó.
De ne kérj mástól segítséget szerintem egy levél megfogalmazására, mert magadat kell add. Ez is fontos, mindenkinél..:)
-
#2239 Olyan levelet kell írni, szerintem, amiből következtethet dolgokra, relative rövid, tömény, mégis majdnem semmitmondó levélre biztosan válaszolnak. Kérdéseket kell felvetni benne, akkor érdekes leszel a szemében. Igazság szerint az első levél megírása a legegyszerűbb.. Ha nem válaszol, írj másiknak, nem vesztettél semmit, mert ugyanúgy ismeretlen marad. Viszont ha válaszol, na onnantól fenn kell tartani az érdeklődést. Ugyanúgy működik ez, akár az életben.
Semmiséggel kezded, és semmiséggel fejezed be. Fontos az, hogy megtartsd benne azt a bizonyos fokú "vágyat" hogy te meg szeretnéd ismerni, és ez neki jó lesz. Ha nem vagy érdekes először, általában véve elgondolják a személyiséged, és kivetítve a továbbiakra, inkább nem válaszolnak.
Fontos, hogy elsőre sose mondd el neki a végzettséged, foglalkozásod, hobbijaid, érdeklősési köröd, kedvenc időtöltésed, és még sorolhatnám, mert gondolni kell a következő levelekre is. Ne indulj neki úgy, hogy ő a szemedben egy álomkép, közelíts a témához úgy, hogy nem érdekel mi lesz belőle. Ne légy erőszakos..
Kommunikáció alapfokon, alkalmazd, és nyer(het)sz. :)
Ezen sorok nem minden emberre igazak, van aki örül egy érdeklődő levélnek, és az alapján válaszol (amennyiben reagál) hogy mit talált benne, van viszont, akit zavar, ha levélben értesítik, hogy irányában valaki vonzalmat táplál. Ergo nem mindenkinél jöhet be ez a mód.
Én egyszer kipróbáltam... működött:) -
#2238 #2030 volt az ucsó üzid, kb. ott kezd.
Jó olvasást :D -
#2237 hidegélelem, zene és jó olvasgatást :) -
#2236 thx:-) -
#2235 akkor hajrá :)