Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondd meg neki az elsõ randin : kell a közös fotó a fórumra a bitagyúaknak !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Alien
hûha... hááát nem is tudom, hmmm semmi különös végül is, nem volt ráírva, hogy "minek az neked??" hanem szerintem vmi átfuthatott a fején , de nem tudom mi... passz :S de mondom mégegyszer, hogy félénk, illetve SENKINEK nem adja meg csak úgy a számát. Gõzöm sincs mi lesz, fogalmam sincs, lehet, hogy õ ilyen tipus, hogy zárkózottabb, félénkebb, az elején talán nehezebb meghóditani.. fogalmam sincs, nem ismerem, de azért az elõtte lévõ jelek, hogy rengeteget nézett engem meg minden azért csak jelenthet valamit!:) ha tippelnem kéne, hogy mi lesz ebbõl, azt mondanám: jó kérdés:)
de komolyan, ha nem jövök be neki, vagy le akart volna koptatni akkor simán mondhatta volna, hogy bocs, de van barátom..
ááá nem tudom mi lesz, nem tudom, hogy mi minden lakozik egy hölgyemény fejében:)

Elárulom, uyganigy voltam.. mst 11edikes vagyok, Õ 10

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Tuvok
Egyet árulj el nekem:
Emlékezz vissza, egész pontosan írd le, milyen arcot vágott, amikor elkérted a számát ? De pontosan, részletesen !!

Alien
sajna nincs róla képem:((( de HA (ismétlem HA!!:)) összejövünk, akkor elõbb-utóbb biztos lesz közös fotó, akkor még magamat is berakom ide:P

amúgy 9-ik osztályos, én meg 11.(17 éves vagyok) Szerintem pont jó,a csajoknak úgyis általában mindig kicsit idõsebb a barátjuk.

Alien
ööö nem, hanem tudod korábban írtam, hogy elvileg kedden, de még hétfõn megbeszéljük. Nagyon várom a fejleményeket, mert mondom sokszor nézett, a barátaim szerint tetszem neki, meglátjuk, modnom lehet, hogy picit megijedt, vagy a fene tudja, tutira végigbeszéli a barátnõjével a hétvégét szerintem. (amúgy egyszer volt rá példa, hogy a barátnõje szerintem oda akarta hozni hozzám a lányt, de õ tudjátok, mint amikor vki iszonyú zavarban van, meg nicns bátorsága, húzta vissza magát:) Onnan gondolom, hogy hozzám akarta akkor hozni, hogy a közelben SENKI nem volt, csak én...és arra tekintgettek...
borzasztóóó kiváncsi vagyok!!!:)

szurjá be róla kéééépet ! osztálykép v vmi !
Hány éves ?
és te ?

Tuvok
két nap múlva vasárnap, akkor taliztok ?

Alien
most van két napja, hogy gondolkodjon:) fúú lehet, hogy megnõ miattam a telefonszámlája, mert a barátnõivel órákat fog beszélni:)))) persze az is eleht, hogy nem... na mindegy, de mondom, nagyon jó érzés, hogy túl vagyok rajta, lesz ami lesz:)

Tuvok
Hát én is. Nem igazán akarok most elemezgetni, mert lehet félrejósolnék. Ennyibõl hülyeség lenne következtetéseket levonni, majd a köv. alkalom után. :)

Alien
Köszi:) remélem, kiváncsi vagyok mi lesz:)

Alien

Tuvok
Gratula ! :)
Nyugi, egyenesben vagy.

Honnan tudhassad.... ezek mindenhol ott vannak....

Alien
szerencsére úgy biztosan nem láthatott a barátnõje

Figyi, ha má gondolkodik akkor rég jó vagy...
Az a gáz h ezek mindent megdumálnak, és ha pl a barátnõje neki azt fogja mondani, h látta h tegnap vakargatod a farkadat, és õ ezért nem nagyon ajánlja h talizzatok akkor ziher h nem fog eljönni veled....

Alien
jujj, na igen ez elég durva lekoptatás volt elõbb a másik sráccal próbálkozom, ehh:((

Azért nekem nem mondott ilyet, sõt láttam rajta, hogy nagyon gondolkodik. Amit korábban írtam már, többször volt rá példa, hogy nézett engem meg minden. Nem tudom, lehet, hogy kcisit megijedt, vagy nem is tudom. Kiváncsian várom a fejleményeket én is:)

Na ez lekoptatás... súlyosan...

"Végül is ezt nem érzem lekoptatásnak"

Velem ugyanigy volt, kivéve :
Elkapom, mondom, nem ismerlek, stb... szombat ?
A csaj bazzzeg, REFLEXBÕL: Jaaaa, hááát, nekem most nagyon teccik egy srácz, ezért elõbb vele próbálom meg összehozni a dolgot...
Ezt a mondatot hallottam tõle, reflexbõl, egy levegõre ! Nem semmi mi ?
Aztán még abban a szünetben odajött, félrehivott (persze a haverjaim mellõl, akik akkorra már könnyesre röhögték a szemüket rajtam mivel akkorát koppantam mint a terminátor mikor levágódott a motorjáról... szal félrehív szonnnía : Barátok azé lehetünk...
Mondom jó... Szia..
Azóta tudod milyen spanok vagyunk ? Kábé mint azelõtt....:)

Alien
hû, de hosszú lett:)

Alien
na itt vagyok!:) szóval akkor mondom:
reggel idõben bementem a suliba, pont az õ termének a közelében volt az elsõ órám. Szóval elültem egy jó helyen, viszonylag közel a termükhöz, és vártam. A barátnõi mind kinn ültek a padon, de õ sehol sem...gondoltam magaba, még biztos nem ért be,erre becsöngetés elõtt nyilik az ajtó, kilép belõle egy tanárnõ, utána pár gyerek, és végül a kiszemelt lány. Na mondom nem igaz... tudtam, hogy nem sokára becsöngetnek, ezért már nem mentem oda akkor, viszont ahogy láttam, nagyon tekingetett arra fele, illetve ott súgott vmit a barátnõinek, mire mindenki arra fordult, majd gyorsan vissza.na becsöngettek, bementem órára, és felkészültem, na oda megyek. Kicsöngetés, szünet. kimentem a folyosóra, leültem a padra és vártam, akkor jött pár ismerõs, kérdezték, hogy na mivan?? odamentél már??, mondom ööö még nem...Õk meg, naa menj máár vagy odaviszünk. Mondom, nem , nekem kell, megint becsöngettek, órára be, és akkor tényleg elhatároztam , hogy na mostmár elég legyen, kész ODAMEGYEK lesz ami lesz. Kicsöngettek megint. Kiderült, hogy tesi órájuk lesz...na mondom, király... megy le az öltözõbe... követtem õt, megakartam szólitani, de lemaradtam és bement az öltözõbe, de szinte rögtön ki is jött onnan, és ment fel ismét a terme felé. Na modnom: action. Felmentem én is, és vártam. Kijött a termébõl, és jött felém, pont a lánymosdó felé vette az irányt, én emg ott álltam. Nagy levegõõõ és odaszóltam neki, hogy szia, ráérnél egy percre? õ mondta, hogy persze, csak elõbb el kell mennie a mosdóba, modnom rendben. Na itt vmi megmagyarázhatatlna csoda folytán, de abszolút elszállt minden idegesség belõlem!! Mondom fúúú szuper. Vártam õt, kijött a mosdóból , és azt mondta neekm, hogy a következõ szünetben nem érnék-e rá, mert tesi órája lesz. Mondom , persze, itt leszek. Eltelt az egy óra, lementem, és összefutottunk újra. Na akkor elkedtem beszélni, és mondtam neki, hgoy emgszeretném õt ismerni, és, hogy nincs-e kedve eljönni suli után beszélgetni valahova jövõ hét kedden (hogy miért nem hétvégére hívtam ne kérdezzétek, de így legalább lesz ideje gondolkodni:)) mondtam, hogy azért kedden, mert hétfõn nekem sok órám van, erre õ nagyon elkezdett gondolkodni, láttam rajta, hogy töri a fejét, és vmi oylasmit mondott, hogy a keddet így nem tudja biztosan, hogy milyen lesz, de megbeszéljük majd. Mondom OK. Aztán mondtam neki, hogy esetleg nem adná-e meg a számát, hát erre azt mondta, hogy alszik még egyet. Késõbb még a buszmegállóban láttam, nagyon nézett engem akkor is. A többiek szerint tuti, hogy barátnõinek elakarja majd mondania dolgot, meg minden. Tudni kell még azt is, hogy azt hallottam róla, hogy félénk, meg, hogy a számát sem adja meg mindenkienk elsõre stb stb... Végül is ezt nem érzem lekoptatásnak, hisz akkor megmondta volna, hogy van barátja, vagy akármi... biztos kell enki egy ksi gondolkozási idõ:)
Mindenesetre nagyon örülök, hogy odamentem és nem is izgultam, tök jóóó. Kiváncsian várom mit fog mondani, vagyis, hogy mi lesz, nem leszek szomorú, ha nem jön össze, ha meg összejön a dolog akkor meg happy leszek:) de mondom, oylan jó érzés túl lenni rajta:)

Tuvok
de örömmel látom, hogy még élsz :D

Tuvok
haladj !!! :)

jojo... nemis !

[HUN]PAStheLoD
pfuuj .. buzeeee ... :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Nemm, én godoltam magam mögé valamit :P

Voltan
Vicc volt. Meg sem fordult a fejemben, hogy valami mást is mögé lehet gondolni...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan

1.: viccelsz
2.: Buzi vagy

(Ha 2. akkor a számom : 06 20 kaki-sex HÍVJ !)

Voltan
Ez nem igaz. Én minden csaj lezúzok, aki megpróbál lesmárolni!

wizy
mikor lesz a késõbb? kiváncsi vagyok:-))) jó vagy rossz hir? , mámrmint neked:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Télleg, ez mien má ? ha a te mész oda a csajhoz és lesmárolod lebasz egyet..

De ha a csaj odamegy egy pasihoz és lesmárolja, meg sem fordul az agyában, hogy vérzõ szájjal is távozhat.. :P

Alien
ma odamentem hozzá! késõbb mesélek

zakika
hogy lehet egy csajnak ilyen ronda szeme?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Faki
Aki tetszik kapd le, oszt a tied. Úgy se pofon lesz a reakció, mint nekünk fiuknak, amikor ilyenekkel próbálkozunk egy csajszin

wizy
én csak kérdeztem:-))

Tuvok
nyiss :)

wizy
szerintetek miért nincs itt egy olyan topic, hogy "hogyan szedjünk fel jó srácokat?"? :-))))

Alien
:)

wizy
én meg még ráérek srácokat "felcsipni":-))))

Alien
hát én csak a vázlatát terveztem el magamban:) de igyekszem rögtönözni, és fõleg LENYUGTATNI magam (bár ez nem fog menni szerintem:) Diszkóba semmiképp nem hivom el, vmi nyugisabb helyre gondoltam én is.

Alien
nekem 100%, hogy szintén így lesz

Alien
azt hiszem ezt nem is fogom kipróbálni:))))

Tuvok
Áhháá, szal 1 éjszaka. :DDD Na hát nekem ezek maradtak ki az életembõl.

FtranX
pontosan.
Így legalább lehet, hogy egy éjszakára tetõ van a fejem felett és nem áll fenn a kockázat, hogy feleslegesen építem fel a falakat. :))

wizy
na igy már ok:-)

Tuvok
Szal a tetõnél kezdve építed a házat. :) Hát épp bejöhet, csak aztán ügyesen az alapzattal. :D

Tuvok
Azért ment oda, hogy felszedje, csak azzal a hülye dumával, hogy egy 3. (nem létezõ) csajt akar megszerezni, és segítsen má neki. Persze, hogy azt hívta meg, akitõl kérdezett, hisz õ volt a kiszemelt. :)

FtranX
A kapcsolataim hossza nem volt összefüggésben azzal, hogy diszkóban jöttünk-e össze, vagy sem. A diszkó/buli nekem azért nagy segítség, mert egy szinte ismeretlen csajjal nem tudok órák hosszat beszélgetni egy csendes padon.
Majd ha megvolt az elsõ smaci (esetleg más is :)), utána lehet menni a parkba sétálni és megbeszélni a dolgokat, közös élményeket.

Elhiheted, hogy míg odamentem hozzá, az volt 3 másodperc az út oda, azalatt a 3mp alatt a pulzusom kb 180ra ment fel... nem vicc... majd nézd meg a sajátodat...

Nagy feeling :P