Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
de komolyan, ha nem jövök be neki, vagy le akart volna koptatni akkor simán mondhatta volna, hogy bocs, de van barátom..
ááá nem tudom mi lesz, nem tudom, hogy mi minden lakozik egy hölgyemény fejében:)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Emlékezz vissza, egész pontosan írd le, milyen arcot vágott, amikor elkérted a számát ? De pontosan, részletesen !!
amúgy 9-ik osztályos, én meg 11.(17 éves vagyok) Szerintem pont jó,a csajoknak úgyis általában mindig kicsit idõsebb a barátjuk.
borzasztóóó kiváncsi vagyok!!!:)
Hány éves ?
és te ?

Az a gáz h ezek mindent megdumálnak, és ha pl a barátnõje neki azt fogja mondani, h látta h tegnap vakargatod a farkadat, és õ ezért nem nagyon ajánlja h talizzatok akkor ziher h nem fog eljönni veled....
elõbb a másik sráccal próbálkozom, ehh:((
Azért nekem nem mondott ilyet, sõt láttam rajta, hogy nagyon gondolkodik. Amit korábban írtam már, többször volt rá példa, hogy nézett engem meg minden. Nem tudom, lehet, hogy kcisit megijedt, vagy nem is tudom. Kiváncsian várom a fejleményeket én is:)
Velem ugyanigy volt, kivéve :
Elkapom, mondom, nem ismerlek, stb... szombat ?
A csaj bazzzeg, REFLEXBÕL: Jaaaa, hááát, nekem most nagyon teccik egy srácz, ezért elõbb vele próbálom meg összehozni a dolgot...
Ezt a mondatot hallottam tõle, reflexbõl, egy levegõre ! Nem semmi mi ?
Aztán még abban a szünetben odajött, félrehivott (persze a haverjaim mellõl, akik akkorra már könnyesre röhögték a szemüket rajtam mivel akkorát koppantam mint a terminátor mikor levágódott a motorjáról... szal félrehív szonnnía : Barátok azé lehetünk...
Mondom jó... Szia..
Azóta tudod milyen spanok vagyunk ? Kábé mint azelõtt....:)
reggel idõben bementem a suliba, pont az õ termének a közelében volt az elsõ órám. Szóval elültem egy jó helyen, viszonylag közel a termükhöz, és vártam. A barátnõi mind kinn ültek a padon, de õ sehol sem...gondoltam magaba, még biztos nem ért be,erre becsöngetés elõtt nyilik az ajtó, kilép belõle egy tanárnõ, utána pár gyerek, és végül a kiszemelt lány. Na mondom nem igaz... tudtam, hogy nem sokára becsöngetnek, ezért már nem mentem oda akkor, viszont ahogy láttam, nagyon tekingetett arra fele, illetve ott súgott vmit a barátnõinek, mire mindenki arra fordult, majd gyorsan vissza.na becsöngettek, bementem órára, és felkészültem, na oda megyek. Kicsöngetés, szünet. kimentem a folyosóra, leültem a padra és vártam, akkor jött pár ismerõs, kérdezték, hogy na mivan?? odamentél már??, mondom ööö még nem...Õk meg, naa menj máár vagy odaviszünk. Mondom, nem , nekem kell, megint becsöngettek, órára be, és akkor tényleg elhatároztam , hogy na mostmár elég legyen, kész ODAMEGYEK lesz ami lesz. Kicsöngettek megint. Kiderült, hogy tesi órájuk lesz...na mondom, király... megy le az öltözõbe... követtem õt, megakartam szólitani, de lemaradtam és bement az öltözõbe, de szinte rögtön ki is jött onnan, és ment fel ismét a terme felé. Na modnom: action. Felmentem én is, és vártam. Kijött a termébõl, és jött felém, pont a lánymosdó felé vette az irányt, én emg ott álltam. Nagy levegõõõ és odaszóltam neki, hogy szia, ráérnél egy percre? õ mondta, hogy persze, csak elõbb el kell mennie a mosdóba, modnom rendben. Na itt vmi megmagyarázhatatlna csoda folytán, de abszolút elszállt minden idegesség belõlem!! Mondom fúúú szuper. Vártam õt, kijött a mosdóból , és azt mondta neekm, hogy a következõ szünetben nem érnék-e rá, mert tesi órája lesz. Mondom , persze, itt leszek. Eltelt az egy óra, lementem, és összefutottunk újra. Na akkor elkedtem beszélni, és mondtam neki, hgoy emgszeretném õt ismerni, és, hogy nincs-e kedve eljönni suli után beszélgetni valahova jövõ hét kedden (hogy miért nem hétvégére hívtam ne kérdezzétek, de így legalább lesz ideje gondolkodni:)) mondtam, hogy azért kedden, mert hétfõn nekem sok órám van, erre õ nagyon elkezdett gondolkodni, láttam rajta, hogy töri a fejét, és vmi oylasmit mondott, hogy a keddet így nem tudja biztosan, hogy milyen lesz, de megbeszéljük majd. Mondom OK. Aztán mondtam neki, hogy esetleg nem adná-e meg a számát, hát erre azt mondta, hogy alszik még egyet. Késõbb még a buszmegállóban láttam, nagyon nézett engem akkor is. A többiek szerint tuti, hogy barátnõinek elakarja majd mondania dolgot, meg minden. Tudni kell még azt is, hogy azt hallottam róla, hogy félénk, meg, hogy a számát sem adja meg mindenkienk elsõre stb stb... Végül is ezt nem érzem lekoptatásnak, hisz akkor megmondta volna, hogy van barátja, vagy akármi... biztos kell enki egy ksi gondolkozási idõ:)
Mindenesetre nagyon örülök, hogy odamentem és nem is izgultam, tök jóóó. Kiváncsian várom mit fog mondani, vagyis, hogy mi lesz, nem leszek szomorú, ha nem jön össze, ha meg összejön a dolog akkor meg happy leszek:) de mondom, oylan jó érzés túl lenni rajta:)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2.: Buzi vagy
(Ha 2. akkor a számom : 06 20 kaki-sex HÍVJ !)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
De ha a csaj odamegy egy pasihoz és lesmárolja, meg sem fordul az agyában, hogy vérzõ szájjal is távozhat.. :P
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Így legalább lehet, hogy egy éjszakára tetõ van a fejem felett és nem áll fenn a kockázat, hogy feleslegesen építem fel a falakat. :))
Majd ha megvolt az elsõ smaci (esetleg más is :)), utána lehet menni a parkba sétálni és megbeszélni a dolgokat, közös élményeket.
Nagy feeling :P