Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
jajj

Tuvok
rólam meg bárki találhat google-on :D

Alien
rólam meg egyáltalán nicsn fenn kép itt:)

wizy
akarom mondani rólam:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
akkor majd felrakok egy képet, ha lesz rülam egy viszonylag normális kép:-) most jelenleg még béna kép sincs rólam:-)

[HUN]PAStheLoD
vagy tévedtem ?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ez rossz felfogás!

Naaaaaa csak semmi pesszimizmus
Rólam sincs fent normális kép :P

Alien

wizy
azért mert nincs magamról egy normális kép:-)) bár normális kép sose lesz rólam:-))))

[HUN]PAStheLoD
igen igen :)) ez nemsokára amúgyis kötelezõ lesz regisztrációnál :D

[HUN]PAStheLoD
a lényeg hogy Cyrus nevét ne említsd neki de az eSGérõl mindenképp .. és tudni fogja hogy te az eSGé fonros és érdekes színfoltja vagy .. kultúrember... aki még néha kezet is mos szarás után!

Te miért nem teszel fel magadról képet a képtárba ?

Tuvok
néha :)

Nincs :D

wizy
látom:-))

Alien
van:)

wizy
van itt valaki?

Alien
akatra...akarta...

Alien
jaja szerintem is, ha akatra volna, akkor egyértelmüen mondja, hogy nem ér rá, vagy foglalt stb... így meg gondolkodik.. na majd minden kiderül

Alien

Alien
"Mivel e csajszi nem tetszett, menekülõre fogtam"

Alien
remélem nem lesz, gond, ügyelni fogok arra, hogy ne legyen csend:)

wizy
elõször is: Alien, már félig nyert ügyed van!!!!! ha nem tetszenél neki, vagy hasnoló, akkor már akkor megmondta volna, bármilyen kinos is lett volna az õ számára, mert hogyha következõ találkozáskor mondja ezt, akkor sokkal égõbb lesz neki!:-)) (fogd igy fel a dolgot)
másodszor: teljesen egyetértek Tuvokkal! ha nincs beszédtéma, akkor próbálj a szituhoz kapcsolódóan beszélgetni vele! (pl az az italos tipp)
és SOK SZERENCSÉT!!!!:-)))

hehe, nemis.. "a fasza userlogómat..." igy helyes....

Korán van még...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

én ilyenkor szoktam nekik megmutatni a fasz userlogómet.. attól beájulnak az ágyamba :PPPPPPPPPP

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Tuvok
Az se jó, ha a csaj túl sokat beszél néha, hidd el.

Faki
Persze, ez szerintem alap dolog amit felsoroltál. Én is valahogy így adom el magam. De volt egy randim, amikor igen-nem-nemtudom voltak a válaszok. Késõbb kiderült hogy a csaj zavarban volt, ezért nem tudott beszélni. Vannak olyan csajok, akiket nehéz feloldani, hozzájuk asszem idõ kell. Mivel e csajszi nem tetszett, menekülõre fogtam

Tuvok
Ha kínos csend van kilátásban:
-bókolni kell neki. Dícsérd meg a szemét, vagy ami tetszik.
-esetleg piszkáld kicsit, hogy "Látom nem vagy egy szószátyár típus", erre tuti elkezd csacsogni...
-fel lehet hozni valami semleges témát (iskola, szabadidõ, család, zene, stb..), valamelyik úgyis érdekelni fogja, majd szépen belefeledkezik a beszélésbe.
-ha õ hoz fel témát, sose mutasd, hogy nem érdekel a dolog, ne vágj a szavába, de igyekezz értelmesen, és érdeklõdõen hozzáállni a témához.
-ha a meghívott helyen vagytok, hívd meg egy italra, és miközben rendelsz, gyorsan rögtönözz, hogy mit mondasz neki. (Pl. italról, hogy mennyit iszik, szokott-e egyáltalán már, merre jár szórakozni, kikkel, stb..)
-ne legyen minden 2. mondatod válasz és kérdés, ha látsz rajta érdeklõdést, mélyedj el a témában.
-huncutkodj ! Ha véletlen hibázik, vagy elszólja magát valamiben (tudni fogod), poénból használd ki, hadd piruljon csak el, aztán mosolyogjatok rajta egy jót.
-figyelj, hogy ne légy bántó, ne légy durva, közönséges, nemtörõdöm, stb...

Faki
Ja, az szopás ha egy csaj nem túl kommunikatív, mert ha elakad a téma én olyan faszságokat beszélek (kínos csend elkerülése végett),hogy néha magam röhögném körbe

Alien

Tuvok
Adj hálát az égnek, ha nem egy szofosó, csacsogós, minden lében kanál nõd lesz !!

Alien
háát majd meglátjuk mi lesz valahogy csak megoldom:) volt egyszer egy lány akivel az elsõ alkalomkor 5 órán át beszélgettem:)

legnagyobb szopásss.... kifogysz a témábóóól... az a abaj ha nem kommunikativ lélek a csaj akkor nem fogod tudni szóval tartani...

Alien
háááát... azt hiszem szólok :DD

Alien
Semmi gond és köszi szépen!!:) Képzeld nem is értem, de abszolút nem vagyok ideges, és akkor sem voltam amikor odamentem, pedig úgy paráztam elõtte, hogy az nem igaz:) Igyekszem majd szóval tartani:)

Tuvok
elszaladt !

Tuvok
ehhe

ÉS ITASSSAD APÁÁM ITASSSSAAAAAAD !!!

Szóljatok majd, ha egy kicsi elszaladna velem a ló..:P

Alien
ez is jujj

Tuvok
Egyébként bocs, hogy kicsit erlõreugrottam, sok sikert jövõ hétre ! Õ sokkal idegesebb (lesz), mint Te, szal csak bátran, idõsebb vagy, nincs okod idegeskedni. Légy humoros, segíts neki feloldódni !

Alien
jujj

Ez olyanszép volt.... a kezdõdõ apakomplexus jelei.. majd a szexnél felüvölt a csaj : APUUUUU !!!!

Ott hagynám abba :PPPP

Majd az ágyban meg kicsit megijed mikor leköpöd és üvöltesz vele hogy TÉRDRE TE SZUKAAAAAAA !!!!

Alien
összejövönk...összejövünk:)

Alien
:)

Alien
azt hiszem, hogyha tényleg ez a helyzet, akkor bennem maximálisan megbízhat majd minden téren. Nagyon türelmes és megértõ vagyok. (komolyan) És negatív élményt tõlem biztosan nem fog kapni, ha összejövönk, nagyon fogok rá vigyázni, minden értelemben:)

Tuvok
öh, ez én voltam ?? uff

Tuvok
15 éves ? Ez sokmindent megmagyaráz. Elõször is ugye elég fiatal még, Te már idõsebb vagy, komolyabb gondolkodással, úgyhogy egyértelmûen neked kell kezdeményezõnek lenned. Általában a kor nem sokat számít (mellesleg nem mind bukik az idõsebbre, párom öregebb nálam:), de õ elég fiatal, Te meg érett(ebb) vagy, és egyvalami áll köztetek, mégpedig a érettség határa, ami (legtöbbször) 16 év. Szóval õ még (minden bizonnyal) ártatlan testi, és érzelmi szempontból is, ellent nem fog mondani neked, de arra nagyon figyelj, hogy neki valszeg Te vagy / leszel az elsõ komolyabb pasija, randi, érzelmek. Ha összejön, úgy fog tekinteni rád, mint egy tanárra, segítõre, aki bevezeti õt a "komoly" dolgokba. Felnéz rád, amolyan második apja szerep lesz a tiéd, és fél tõled, mert tudja, hogy egy magad korú fiúnak (férfinek) vannak igényei, és a fiatal lányok mindig valamilyen fenntartással közelednek az idõsebb pasikhoz, Te felelõsséged, hogy a felnövése ne járjon negatív élményekkel, legyél NAGYON-NAGYON türelmes, SEMMIT se erõltess, tudni fogod, ha felkészült, úgyis megmondja, lényeg, hogy bízzon benned !

Alien