Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(holnap tuti fogok, de remélem ezzel nem szúrtam el, bár nem hinném, csak nagyon megzavart az a dolog, persze elhet, hogy túlbonyolítom, sé nagyon zavarban volt) Na ti jöttök!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

A kérdés amit mondasz, hogy melyik volt nagyobb hiba, szerintem már így nincs jelentõsége, hisz kibékültetek. Az, hogy kidobtad, szerintem a legtöbb férfi ezt tette volna, szóval én nem mondanám hibának (persze szvsz), a visszafogadás meg szintén, hisz most boldogok vagytok:) Szerintem az lett volna hiba, ha nem próbáljátok meg újra, hisz mind a ketten szenvedtetek
nem baj az ha hosszú, azért vagyunk, hogy meghallgassuk egymást:)
Még visszatérve arra amit elmeséltél, gondolom nem kivánod senkinek azt a pár hónapot ami akkor volt.
De egy kérdést sztem sose fogok tudni megválaszolni: melyik volt nagyobb hiba, kidobni, vagy visszafogadni ..?
Hát hosszú lett, pedig sûrítettem, meg pár dolog ki is maradt, de a lényeges dolgok ott vannak.

1.: Cyrus olyan jó arc, hogy félsz hogy lepattintja a kezérõl
2.: A kakisexes incidens miatt ami hangsúlyozom, nem volt komoly !!!!

A folytatást pedig kiváncsian várom!:)
Mindjárt leírom mi volt utána.
de a jól értem akkor most õ a barátnõd még mindig ugye? Ha igen, mennyire volt nehéz megbocsátanod, illetve mennyi idõ telt el, hogy újra együtt voltatok és mi a helyzet a bizalommal?
Elég összetett kérdés ez. Gondolkodj el egy kicsit. Tudod szerintem óhatatlan, hogy az ember még egy yol mûködõ, stabil kapcsolatban is megkívánjon alkalmanként egy másik ellenkezõnemût. Hisz nyilvánvalóan hiányzik a hódítási élmény... egy laza flört, pezsgés, kaland... Bármi.
Szerinted hol kezdõdik a megcsalás? Simogatásnál, a másik kezének a megfogásánál? Egy csóknál? Csókolózásnál? Pettingnél? Szeretkezésnél?
És szerinted mi van olyankor, ha a párod egy ujjal hozzá sem ér a harmadik félhez. Sem érintés, sem kézfogás, sem csók, sem szex. Semmi. De rá gondol. Belészeret. Õ tölti ki a gondolatait. Róla álmodozik. Miközben veled van.
Szerinted hol van ehhez képest az, hogy téged szeret, te vagy a párja, de egy éjjelt valaki másnak az ágyában tölt. Akivel tán soha többé nem is találkozik. Két ember. Egy kellemes emlék. Semmi több.
No?
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Egyébként egy bulis, részeges este után egy másik fickó ágyában töltötte az éjjelt...
Megcsalás. Megbocsátható-e, ha igen, mi kell hozzá, miért, vagy miért nem, hol a határ, és lehet-e még utána bízni.
jöjjön már ide valaki beszélgetni, mert rohadtul unatkozom:-((

volt ideje rágódni a dolgokon a lánynak, remélem mostmár mond valami biztosat is