3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
huntofa #3724 baromság amit irtál , de mindegy , nem hiába aki ide ír annak vagy nincs csaja, vagy nem válnak be ezek a "tippek" -
beababy20 #3723 Nekem simán bejönne, ha egy pasi ilyen szöveggel jönne oda hozzám. Nagyon édes ez a videó :) -
#3722 jaja asszem én is azt tolom! De a csajok a jó dumádra buknak, meg jól nézzél ki, legyél flegma, ez a tuti!
http://videa.hu/videok/vicces/detektoros-csajozas-axe-buli-party-get-in-there-2wBjj6EzagAECyvF
Itt vannak csajozós tippek, de nagy gyíknak kell lenni ahhoz, hogy ezek bejöjjenek! -
stuwy #3721 Hát köszi a választ. Axe-ból mit használsz? Én is gondoltam rá, hogy kipróbálom az új fajtát, amit a tv-ben az ősemberes reklámmal nyomatnak :D Remélem rám is úgy fognak ragadni a csajok :D -
#3720 Ricsi milyen volt a buli amúgy?
http://axe.hu/#/party/ erre megyünk?:D -
#3719 Számít! Én az axe-os bulik óta csak axe-ot használok,és egyre több csajnak bejövök, bár szerintem nem az új illatom miatt,hanem mert imidzset váltottam:D Nőknél meg az a lényeg, hogy ne legyenek büdösek,mert attól hányok,egy jó parfüm sokat dob. -
stuwy #3718 Helló!
Lehet, hogy hülye kérdés, de szerintetek mennyire számít az ismerkedésnél, hogy milyen dezodort használok? Mármint vannak olyanok, amik állítólag vonzzák az ellenkező nemet. Lehet ebben valami? Szerintetek érdemes ilyen dolgokkal kísérletezni? -
Lirion #3717 17 evesen egy 13,5 eves csajra ramozdulni eleg beteg. Majdnem 4 ev korkulonbseg nalatok meg nagyon sok, szoval ultragaz.. De te tudod mit akarsz.. -
daggatt #3716 vagy ha az első találkozáskor nem is, de ha már másodszorra-harmadszorra beszéltek, akkor adhatsz neki puszit.. max kicst meglepődik :D -
daggatt #3715 hát nagyon máshogyan nem tudod, mint odamész, bemutatkozol neki, és lenyomsz neki 3 puszit.. szerintem a 2 menőbb amúgy.. -
#3714 Köszi srácok, már rajta vagyok az ügyön!=) A 3 puszis köszönést szerintetek, hogy lehetne "bevezetni"? -
daggatt #3713 szerintem nem gáz, ilyenen sosem szabad aggódni.. először ismerd meg, és ha passzoltok, akkor szedd össze ;) inkább azon a taktikán filozofálj szerintem :)
hívd el moziba, vagy sétálni, vagy fagyizni, elég fiatalok vagytok még arra, hogy koktélokra biztassalak.. :)
esetleg ha vagányabb leányzó, akkor valami vicces csajozós szöveg is betalálhat.. -
#3712 szerintem sem gáz, de azért egy 14 éves lány még sokat fog változni, szóval lehet érdemesebb idősebbekkel ismerkedni :) -
#3711 szerintem teljesen rendben van. -
#3710 Az...szerintem 15 de inkább 16 felettiekkel ismerkedj, de még így is nagyon változó/ak természetesen. -
#3709 Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek az nagy gáz, hogy én 1992. májusi vagyok, a kiszemelt lány meg 1995. szeptemberi?? Nagyon aranyos kislány, péntelek ismertem meg! -
#3708 jaja,üssön,jó hangulat,pörgés legyen,gyertek inkább május 30.-án rio-ba,hatalmas lesz,amúgy is minden buli alkalmával az,tuti csajok vannak.... -
nájkiki #3707 Lényeg, hogy üssön a party, legyenek jónők meg hangulat!!:D Sensation az jó volt remélem ez is hasonló lesz:D -
Voronyinko #3706 Mert te igazi profi vagy :D -
nájkiki #3705 Öhm, akkor lehet, hogy passzolok, és megvárom, amíg magához tér a haver:D Nem mintha én nem lennék majd K.O. XD -
makker25 #3704 Úgy is mondhatjuk! De én ha kilökök valakit a csomagtartóbol, akkor ott is hagyom! :))))) -
Voronyinko #3703 Te vagy a Szállító? :D -
makker25 #3702 Ha nem vagy 200 kg és elférsz kis helyen, pl csomagtartóban akkor szívesen haza hozlak! :)))))) -
nájkiki #3701 Énis kocsival megyek, csak nemtom ki fog hazahozni, mivel haverom nem lesz valami beszámítható állapotban sztem:D -
Voronyinko #3700 Én szívem szerint mennék, csak sajnos nem lehetséges :((( -
makker25 #3699 Szerintem ma én is ott leszek, mivel nagy bulira lehet számítani. Ha valaki még jönni akar budapestről az szoljon, mert a kocsiban még van 1 hej! -
bizgentyű #3698 ma meg dunaújvárosban lesz,akinek van kedve jöjjön,néztem az oldalt,elég jó party képek vannak fennt a korábbi bulikról,szóval érdemes betérni..:) -
tedmosbyisajerk #3697 30-án irány a Rió! Már nagyon várom! Nem bírok betelni a csajokkal, megőrít az összes! :) A hostess csajok istennők! Aki tud, jöjjön, nem bánja meg! -
megmondtam #3696 akkor ezt is nézzétek meg, lesznek még itt jó csajok ;) -
#3695 Köszi már néztem:P -
dietricsi #3694 A másikban már írtam, de akkor ide is leírom :) A Cafe del Rioban. De ha körülnézel a linken, akkor találsz még sok bulit. -
#3693 Május 30.án hol lesz buli? -
dietricsi #3692 Én is pesti vagyok, szóval én sem fogok messzire autókázni, de a május 30.-ai bulin ott leszek. Nekem azt mondták jó szokott ott lenni a hangulat, hát ideje megnézni :) -
kombajn59 #3691 a miskolci bulira gondolsz?:)
az kicsit messze lesz.. de a pesti május 30.ra tuti elmegyek! -
dietricsi #3690 kombajn59 durván néz ki ez a csaj :)
De szerintem ha már fel kell szedni egy csajt, akkor el kell menni buliba.. IDE :) -
kombajn59 #3689 Voksán Virág.. hát hogy is mondjam,kedves kis teremtés :)
itt meg főleg, egész jól mozog :D -
Tomika24 #3688 én ismerem de meg is van róla a véleményem mint dj... amúgy nem rossz nő,csak nagyon mű..:/ -
#3687 Szerintem örülhetsz, ha csak elhajtanak. Minimum két pofon, haha. -
Tomika24 #3686 haha jók ezek a csajozós dumák,mondjuk úgy elhajtanak a csajok ilyennel h a lábad nem éri a földet :D -
Mikoto #3685 Voksán Virágot nem ismerni ?