3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Bandew
    Engem baromira idegesít ez a homo-divat.
    Mindjárt leszopom a haverom, aztán majd kurva menő gyerek leszek.
  • bld
    hát vannak ilyenek na
  • Voltan

• bld
    háát még mindig jobb mint ha a társaság férfi tagjaival tette volna ugyanezt.......
  • ghost cb
    ...
  • Narancs
    Nah levésem a fejleményeket, mert megígértem még annó pár hete.
    A csaj felejtől lett időközben.
    Alkalmam nyílt elég sok időt eltölteni vele, és sajna rá kellett jönnöm, hogy Ő sem más mint a többi 12 egy tucat ribi a környéken...:(
    Mindenesetre a társaság 1000L befogadta mikor sikerül bemutatnia hogy hány lánnyal tud smárolni 10 perc alatt...
    Hihetetlen hogy egyesek mire nem képesek...
    Most szerzett 1 kis respectet másoknál, én viszont tuti nem kezdek vele...
    A tanulságot azért levontam, nah jó csajozást mindenkinek!
    Na csá! Peace!
  • bld
    pontosan!
    [tökéltesen egyet ért]
  • Johnyy
    Amedig már a kiszemelt áldozat nem bírja nélküled és nyagat és nem ugyjön ki az egész hogy te csicskulsz utánna ..
  • bld
    a legtutibb módszer: lassú víz partot mos, a türelem mindig rózsát terem! szépen lassan észrevétlenül:)
  • kasika
    Ok. Azért én akkor is magamat fogom adni minden helyzetben, az a legeccerűbb. A ribancokra meg amúccse pazarlom a zidőmet.
  • sz4bolcs
    Egyébként egyetértek a #3138-assal, csak azt akartam mondani, hogy alkalmi partner föl lehet úgy is szedni, hogy nem magad adod, megtartani viszont már nehéz így. Ezért írtam, hogy 2 külön dolog. :-)
  • kasika
    Ööööö, és miért szedsz fel egy csajt? Nem azért, hogy megtartsd...?
  • sz4bolcs
    kasika: Csaj fölszedése, és nem barátnő megtartása a téma :)))
  • kasika
    LoL. Csak a véleményemet mondtam el. Ahogy én látom ezt a dolgot. Erre való a fórum, nem?
  • Johnyy
    Most megmondtad a tutit?
  • Skill
  • kasika
    És soha nem is lesz tuti móccer. Minden lány/nő/hölgy/etc más, másképp kell közeledni. De a legeccerűbb az, ha mindig Magadat adod (tom elcsépelt szöveg...), ha nem teccik Neki, akkor úgyis mind1. Ha úgy csinálsz, mintha más lennél (mint amilyen vagy), akkor úgyis csak Magadat baszod át és esetleg ha össze is jön a csajjal, akkor nem Téged fog szeretni, hanem azt, amilyennek feltünteted Magad, innentől full bukkkkó. Ha nem teccik Neki, amilyen alapbul vagy, akkor meg tök mind. Lehet rosszul látom, de sztem ez így van. Fölös mindenféle praktikákon agyalni. Amikor randizol vagy vmi, akkor csak hadd menjen minden a maga útján és majd kiderül mi lesz.
  • ALCATELGOD
    Tuti módszer nincs!! A férfiak azért szednek fel fiatalabbakat, mert azokat könyebb megfűzni és kevesebb a tapasztalatuk.... de egyszer a fiatal is ráun (de még mien hamar) Én már sokfajta hölgyeményt megismertem, de az szent igaz, hogy a fiatalabbakkal könnyebb!! Pl egy csaj SMS-ben ísmertem meg úgy, hogy ő véletlenül félretárcsázott én meg nem hagytam anyiban! És mi lett a vége 14 éves szép kiscsaj... egy hetes járással, aztán meguntam, hogy szabolcsból mindig át kellet mennem Hajduba :-)
  • Trade
    Nekem is a luzerek tunnek a szimpatikusnak!
    Kellenenek is ilyen "baratok".
    Nekem is volt olyan osztalytarsam hogy mar 8.ba borotvalkozott egeszsegere!
    Most meg ugy nez ki mint egy szoros majom!
    Narancs:miert nem csak sajat felelosegre szolsz be masoknak?
  • RangeR
    Na rájöttél már a módszerre? Mert azért nem kell ilyen tudományosan felfogni a dolgot, hogy módszer"... meg ilyenek! Én sem vagyok éppen egy Beckham vagy hogy írják, de panaszra eddig nem sok okom lehet ezen a területen!
  • sz4bolcs
    Ezt írtam. Oké lesz, csak ne kérdezz vissza :)
  • Narancs
    Ez nem sajnáltatás volt, hanem abszolút reális körkép az életemről.
    Én nem sajnálok semmit, jól vagyok.
    Nem azért írtam le hogy sajnáljatok, hanem azért mert kérdezték.
    A storyban ez a legmellékesebb szál, nem ez a fontos.
    Mindenki ehez a részhez szól hozzá, mert ehez könnyű.
    Ha visszaolvasol nem elkeseredetten tanácsért könyörögve írtam ebbe a kurva topicba, csak leírtam mi a pálya, aztán mindenki elhallmozott jobbnál - jobb tanácsokkal, vagy
    oltott hogy "miért így élsz, változz meg...!!!"
    Köszi mindenkinek, de heló, megoldom magam is, nem lesz gáz! Oké?
  • Tuvok #3132
    Nőzni nem fórumon kell ...
  • traXion
    Itt sajnáltatod magad, hogy neked milyen nehéz bla bla, ha nem tennéd, nem írnál ebbe a kurva topicba. Pontosan az az ember vagy, aki direkt túlbonyolítja a dolgokat. Nézz már rá a mostani életedre szubjektíven, egyáltalán nem azt fogod látni, amit itt mesélsz. Egyszerűbb a helyzet, mint gondolnád.
  • Narancs
    én se magam, miért? Kéne?
  • traXion
    Egyáltalán nem sajnállak.
  • Narancs
    Meg, a story folytatását kb 1 hét múlva leírom, addigra biztos jó sok minden történik majd!
  • sz4bolcs
    Na meghoztad a döntést :)
  • sz4bolcs
    #23-asra még válaszolj, mielőtt mérlegelsz, miután elolvastad szóról szóra :)
  • Narancs
    sEmmit, csak kérdezték mi van én meg leírtam.
    Ráhajtok a lányra, aztán majd leírom mi volt.
    CSak leítram hogy hogy a helyzet nem egyszerű, de megfogok tenni mindent, aztán majd meglássuk...
  • Narancs
    Ghost, én végig ellenkezem az alapelvekkel, pl most is, mikor köszöntem a lánynak, és ellenkezni is fogok, ha neadjIsten járunk majd. Mert ez engem nem érdekel mit gondolnak. Ez a tény.
    Én nem a felületes bandához ragaszkodom, hanem a barátokhoz, akik a bansához, a sikerekehez, bulikhoz, jövőhöz.
    Érted?
    Végig én lógtam ki, és végig ők tartottak bent.
    Csak megpendítettem a húrt a lány kapcsán, hogy ezért bizony megint balhé lesz, persze a hátam mögött, de én leszarom, érted?
    Á, mind1, tudom mit kell tennem, igazából mindíg is tudtam.
  • sz4bolcs
    Légy figyelmesebb nehogy bárkit eltaposs!
    Sajnálom, ha nem tudtam segíteni, igazából ennyire tellett, többet nem is várhatsz egy embertől. Nem akarok vitatkozni, neked viszont ha kell az a lány, mérlegelsz, és ha úgy látod jónak, megteszel érte mindent. Végülis mit akarsz még tőlünk hallani?
  • sz4bolcs
    Az ember sok mindent túlél. Nem vagy te olyan gyenge. Ha elárulnak, megvetheted őket, akiknek viszont még elárulni sincs bátorságuk, ha rám halgatsz, nem is foglalkozol velük.Ne félj mi van a hátad mögött, úgyis minden kiderül :)
  • Narancs
    A lúzer halmazon belül kevés a kapcsolat, nincs egységes lúzer akarat, ahogy a "társaságnál" van.
    Soxor észre se veszem és eltaposom őket, komoly! Mert nem szólnak, hogy sorry, de ez az én helyem, üljél arrébb!
  • ghost cb
    Tudod mit? Szerintem válaszd a baráti társaságod, és nehogy ellenkezz az alapelvekkel, mert hagyhatod megnőni a bajuszod, és muszáj lesz egy szemüveg! Meg is érdemled...
    (még mindig nem értem mi a ****nak ragaszkodsz a felületes bandádhoz, de amilyen ragaszkodást mutatsz irántuk, jobb is lesz ha nem csinálsz semmit, amivel ellenszenvet kelthetsz a csoportodban). ENnyi én befejeztem, feladom...
  • sz4bolcs
    És feltételezem, ha leválsz ettől a csoporttól ahol vagy, képes leszel nem hagyni.
    Pár éven belül úgyis változik a gondolkodásod :)
  • Narancs
    Elsőt kicsit eltúloztam, vannak barátok, de külön klikk nincs, érted? Szóval a barátokkal nincs akkora összetartás, pont a nagy társaság miatt, ami egy olyan mint egy hatalmas olvasztó tégely.
    Sulit nem lenne szerencsész váltani, mert ez egy jónevű suli, saját tantervvel, nem is tudnék már így érettségi előtt ármenni sehová, vagy legalábbis úgy nem hogy később ne igyam meg a levét...
    Igazad van, a bajban magamnak kell megvédni magam ,csak amikor a hátam mögött zajlanak az események, a tudtom nélkül, úgy elég negéz...:)
  • sz4bolcs
    Moderátorhoz: Még ontopic vagyok?
  • sz4bolcs
    A lúzerek azért gyengék ,mert nem képesek csoprtba tömörülni, így semmibe sem kerül elnyomni őket. - nem képesek csoportba tömörülni, mégiscsak csináltál egy lúzer csoportot. El kell őket taposni? :-) miért ítélkezel felettük? Egy embert akkor lehet elnyomni, ha hagyja.
  • sz4bolcs
    Érdekes. De nekem ez fekete-fehér :)) Gondolj bele, mindegyiknek megvannak a maga érzései. A maga világa. Érdekes, miközben hirdeted a saját szabadságod, mindenkit besorolsz egy csoportba, még magad is :)