Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Csak két dologtól félek:
1. nem lesz beszédtémánk,kínos szünetek ...stb.érthetõ, 1 egész tanévet átbeszéltünk.
2. valószínû a jövõ évben is mellette ülök amit nem akarok. tapi nélkül nem igen bírnám ki meg mi van ha összeveszünk?
segítsetek, nekem nagyon kéne a csaj tökre együtt gondolkodunk meg minden.
Glory Glory Man United!!
ráadásul ha egy barátnõmnek (nem oylan hogy járok vele, csak barát) beszólna egy ilyet valaki és ott lennék, abból még balhé is lenne :D
Augustus: szerintem a mozi szar eleinte...tényleg a beszélgetõs helyek a jók, hogy megismerjétek/megkedveljétek egymást.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
<áj tink>áj tink>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Mond meg a haverodnak, hogy szánalmas.

én ugyan sosem próbáltam ezt ki, de van egy haverom, neki van egy tuti módszere.
kinézi magának a csajt, meg hogy van-e vele pasi, ha nincs, akkor odamegy hozzá és megkérdezi tõle:
szia, most akkor dugunk vagy kérjek bocsánatot?
tudni kell róla, hogy nem egy brad pitt a csávó, de valamit komálhatnak benne a csajok, mert - röhej -, de 50%-ban a válasz, amit kap az: OK, menjünk.
mókás mi?

(bocs ezeket kifeljetettem a végérõl\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
csak így tovább!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
nm vok egri de sok helyen voltam már. ahol sétálni lehet vagy ahol be tudsz ülni egy kávézóba vagy egy olcsó kajáldába szal inkább rajtad múlik ne ezzel takarózz mindenhol vannak jó helyek csak fel kell találni magad néha meg is kell küzdeni azért h jól érezzétek magatokat.
Debreceni vok itt nagyon sok hely van viszonylag mondhatom h nagy város de mégis kevés a jó hangulatú hely inkább felszinesek és üresek de itt is ah feltalálod magad szétnézel...
szal meglehet oldani
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Zalaegerszeg 

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

1. nagypofájúbeképzeltmajom
2. gizda
3. randa
4. csóró
5. csóró
6. lúzer
7. csóró
8. csóró
9. khm...hehe
10. gyáva
1. nem vagy elég macsó, vagy
2. nem vagy elég izmos, vagy
3. nem vagy eléggé széparcú, vagy
4. nem csörög az übermájerverda kulcs a zsebedben, vagy
5. nem potyognak a 20ezresek a pénztárcádból, vagy
6. nem a legújabb divat szerint öltözködsz, vagy
7. nem elég márkás az arcszeszed + a dezodorod, vagy
8. nem áll rendelkezésre saját neveden pár luxusvilla + luxusjacht, vagy
9. nem mûködik elég jól a "légkalapácsod", vagy
10. vagy csak azért mert még nem mentél oda egy csajhoz sem és mondtad meg neki a frankót
Kérem jelöljön be a fenti állítások közül... amennyit csak jól esik

Affaxba, ez a szitu valahonnan nagyon ismerõs...én is ilyen helyen lakok, ráadásúl ez még megyeszékhely is, hogyapékrakjatele
én csak úgy hivom, hogy a Halott Város

elõbb utóbb kiderül úgyis :D
az a jó ha te jössz rá elõbb hoyg õ is vonzódik hozzád :D
Sztem sejtelme sincs, hogy mennyire odavagyok érte, de nem is akarom, hogy tudja, még a végén félni fog tõlem. :-)
nemtom milyen a stílusod....de egy csendes, hangulatos (ez relatív) helyre elviszed...cask beszélgetni...
mittomén, mi mindig kocsmában voltunk :D
vagy kiültünk valahova sörözni...
AMúgy ha õ adja a telefonba ezeket az "ööö...", meg érdekesen akadozva beszél, az jó jel? :-)