Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nalam ez ugy volt hogy aki tetszett az a csaj a noverenek a pasijat nyulta le a SZEMUNK LATTARA!!!
CSOCSO
ez fasza:( olyan tipikus baze... nekem is tokom teli van az ilyen dolgokkal...
Bandew
Kb 70%-ban ugyanez történt velem is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
Ezek a nõk hülyék. Volt egy csaj, aki nekem iszonyat bejött, meg elméletileg én is neki, csak beszari voltam, és nem mentem oda hozzá. Na, de most egy haveri társasággal elemntünk nyaralni, ahol már annyira nem voltam beszari, csomót dumáltunk, meg ilyesmik, erre ez a csaj egyszer csak hipp-hopp el kezd smárolni a régi barátjával, aki 20x megcsalta régebben. én meg csak lesek, hogy akkor most mi a fasz van. ráadásul az a csávó az én legjobb haverom, aztán em is mondhatom el a csajnak, hogy össze-vissza csalja. mondjuk a csávó is szemét, mert tudta, hogy nekem kell a csaj. na, mind1.

Tuvok

Tuvok
jóvan .. :)

magus755
mosat hirtelen ez jutott eszenmbe remélem nem tul nagy gond de ha eszembe jut valami saját beirom igérem!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Bandew
Ha már 1 éve beszélgettek, akkor miért lenne kínos szünet?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tuvok
Hmm, az ilyeneket miért mindig vki mástól idézitek, vagy halljátok ? :)))

magus755
Szerintem ez is egy jó szöveg lehet:Szép a ruhád szivesen lebeszélném rolad!!!! ·"Idézet a sogoromtol"

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Tuvok
Hát nálunk anno középsuliban ha összejött 2 osztálytárs, egymás mellé ültek, smároltak, tapiztak, ha meg összevesztek, elültek egymás mellöl ...

Scholes18
szerintetek jó 5let egy osztálytársal ráadásul padtársal járni? Nekem eléggé bejön a csaj meg õ is közölte hogy én is tetszek ja meg,meg is kérdeztem tõle hogy nem bánná-e ha a beszélgetéseken egy kicsit tovább mennénk erre õ azt válaszolta hogy nem, szal 99% ,hogy összejönénk. ismerjük is egymást (állandóan beszéltünk,(lehet ezért lett ilyen szar az átlagom;) )
Csak két dologtól félek:
1. nem lesz beszédtémánk,kínos szünetek ...stb.érthetõ, 1 egész tanévet átbeszéltünk.
2. valószínû a jövõ évben is mellette ülök amit nem akarok. tapi nélkül nem igen bírnám ki meg mi van ha összeveszünk?
segítsetek, nekem nagyon kéne a csaj tökre együtt gondolkodunk meg minden.

Glory Glory Man United!!

Bandew
Persze utána szigorúan be kell ülni valahova (pl teázóba) beszélgetni.

Bandew
Szvsz elmegy a mozi.

Match
a brad pittes csávót egy normális csaj elküldi a kurva anyjába...
ráadásul ha egy barátnõmnek (nem oylan hogy járok vele, csak barát) beszólna egy ilyet valaki és ott lennék, abból még balhé is lenne :D

Augustus: szerintem a mozi szar eleinte...tényleg a beszélgetõs helyek a jók, hogy megismerjétek/megkedveljétek egymást.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ok én is azt preferrálom most

inkább, csak beülõs beszélgetõs.....

<áj tink>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nálam ilyen esetben a mozi szóba jöhet szerintetek? vagy inkább csak séta+beszélgetés nem oylan késõi idõpontban/ a film a kill bill 2 lenne, amit õ is nagyon komál/

Tuvok
Jaja, egy olyan nõ, amelyikben van némi tartás, akkora pofont lekever, hogy a fal adja a másikat a srácnak ...

Bandew
Pffff...
Mond meg a haverodnak, hogy szánalmas.

ON:
én ugyan sosem próbáltam ezt ki, de van egy haverom, neki van egy tuti módszere.

kinézi magának a csajt, meg hogy van-e vele pasi, ha nincs, akkor odamegy hozzá és megkérdezi tõle:

szia, most akkor dugunk vagy kérjek bocsánatot?

tudni kell róla, hogy nem egy brad pitt a csávó, de valamit komálhatnak benne a csajok, mert - röhej -, de 50%-ban a válasz, amit kap az: OK, menjünk.

mókás mi?

Petyus_
Ibiza? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

bld
(bocs ezeket kifeljetettem a végérõl

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
hát azért nm vagyunk ám mindig ilyen finnyások pl.:szürke szamár vagy kortyoló a hajnal utcán vagy mellette (kb 2m) hajnal szal vannak helyek de most inkább azokra céloztam ahova be tudsz ülni egy lánnyal is kettesben. mondjuk igazadvan csak ízlés dolga

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
helyes sztem jól csinálod és ezek szerint jól is haladsz
csak így tovább!

Az én kis történetemet folytatva írom le az eseményeket. Teganp megkeresett egyik barátnõje, mert azt modnta hogy szeretne megismerni. Elmondta, hgoy velem szemben tök máshogy érez a csaj, de most fél egy kapcsolattól, mivel zaklatja a növére exe/26éves/ és most akire leginkább szüksége van az egy jó barát,ami idõvel átmehet szerelembe. Szal jövõ héten taálkozok vele, majd meglátom mi lesz.

PResident Evil
te nem tudod hogy mire válalkozol...

Petyus_
OFF: megyek majd valsz tanulni Miskolcra, megyek veletek piázni majd jól, ha lehet. =))

Petyus_
Csáó Garrett! =)

Petyus_
Petõfi Presszó, Lilla nem jó bakker? Mást meg mit akarsz?

bld
jó helyek mindenhol vannak még egerben is nekem elhiheted:))
nm vok egri de sok helyen voltam már. ahol sétálni lehet vagy ahol be tudsz ülni egy kávézóba vagy egy olcsó kajáldába szal inkább rajtad múlik ne ezzel takarózz mindenhol vannak jó helyek csak fel kell találni magad néha meg is kell küzdeni azért h jól érezzétek magatokat.
Debreceni vok itt nagyon sok hely van viszonylag mondhatom h nagy város de mégis kevés a jó hangulatú hely inkább felszinesek és üresek de itt is ah feltalálod magad szétnézel...
szal meglehet oldani

The Garrett
nem is :D vótunk nem? :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
ma van a bevetés, erre cicafiú visszavonulót fúj !!!

Punker
Eger se jobb....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Zalaegerszeg

Punkerwork
Eger

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

The Garrett
mi ezért értékelünk -5 tõl 5 ig terjedõ skálán.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
10-bõl 10 az jó eredmény?

leforditva nõi nyelvre:
1. nagypofájúbeképzeltmajom
2. gizda
3. randa
4. csóró
5. csóró
6. lúzer
7. csóró
8. csóró
9. khm...hehe
10. gyáva

hámert:
1. nem vagy elég macsó, vagy
2. nem vagy elég izmos, vagy
3. nem vagy eléggé széparcú, vagy
4. nem csörög az übermájerverda kulcs a zsebedben, vagy
5. nem potyognak a 20ezresek a pénztárcádból, vagy
6. nem a legújabb divat szerint öltözködsz, vagy
7. nem elég márkás az arcszeszed + a dezodorod, vagy
8. nem áll rendelkezésre saját neveden pár luxusvilla + luxusjacht, vagy
9. nem mûködik elég jól a "légkalapácsod", vagy
10. vagy csak azért mert még nem mentél oda egy csajhoz sem és mondtad meg neki a frankót

Kérem jelöljön be a fenti állítások közül... amennyit csak jól esik

Csak ez azért nem jönne be, mert ez egy annyira béna város, hogy itt semmit se lehet csinálni. :-(

Affaxba, ez a szitu valahonnan nagyon ismerõs...én is ilyen helyen lakok, ráadásúl ez még megyeszékhely is, hogyapékrakjatele

én csak úgy hivom, hogy a Halott Város

PResident Evil
igen.. mivan vele ? :D

Bandew
Hát az biztos, hogy én 1000x jobban megbecsülném mint az gyökér. De azért kösz. :-D

Bandew
Amúgy ezt sem értem. Miért van az, hogy a leggyökerebb szarházi férgeknek vannak a legjobb nõi? Tök gáz!

Match
háde te rendes csávó vagy :D

Match
az a jó ha nem tudja...
elõbb utóbb kiderül úgyis :D
az a jó ha te jössz rá elõbb hoyg õ is vonzódik hozzád :D

Bandew
Ja meg sztem fél is egy új kapcsolattól, mert az elõzõ faszija elég keményen kikúrt vele.

Bandew
Ok-ok. Megpróbálom csak ne lennék úgy betojva! De attól is nagyon félek, hogy amíg én szarakodok, addig valaki más "lenyúlja".
Sztem sejtelme sincs, hogy mennyire odavagyok érte, de nem is akarom, hogy tudja, még a végén félni fog tõlem. :-)

Match
jó :D
nemtom milyen a stílusod....de egy csendes, hangulatos (ez relatív) helyre elviszed...cask beszélgetni...
mittomén, mi mindig kocsmában voltunk :D
vagy kiültünk valahova sörözni...

Bandew
Csak ez azért nem jönne be, mert ez egy annyira béna város, hogy itt semmit se lehet csinálni. :-(

AMúgy ha õ adja a telefonba ezeket az "ööö...", meg érdekesen akadozva beszél, az jó jel? :-)