Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
nemjötem mitoménmirõl! EZ egy megánvélemény neked, nekem is van, de azt nem írom le! Jó hidd azt hogy marhaság, megteheted, jogodban áll , Na mond egy ultra editon ps 10 es olyat amitõl királycsávó vagy éselszálszt ésjajdejó, na mongyá egy olyat (mócert)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

traXion
Igen fikázlak.
Úgy írsz, mint egy lány. Az IMrõl jöttél?

Sehonnan nem copyzod? Ez érdekes, mert marhaság az egész.

Johnyy
Látom éppen most menyire szerecc! puszi neked! Most fikázol?
neszójá be 😉

Sehonnan nem kopizom, ha nem teccik ne olvasd

traXion
Ezeket a szövegeket honnan copyzod ide?

traXion
Te kipróbáltad?

traXion
Te hülye szar ezt hol olvastad?

Mi az hogy sirály cuccok?
Mi az, hogy sux zselé? Ez a szókapcsolat nem is létezik, és nem is értelmes.

Nem kell eszméletlenül jól kinézni, elég annyi, ha tetszel a lánynak te balfasz.

Voltál te egyáltalán lánnyal?

Johnyy
Csak letesztele hogy a csávó csak a bránerjét akarja kicsavarni vagy azért azt is tudja kivel..

Milyen lány az, aki egy bránerral a kezében a saját nevével molyol ???

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Bandew
Hát ez az, hogy én is! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Na , ígyígy de én most az hogy melyik nevet irtad az fel sem tûnt , rögtön a korectre gondoltam!

Bandew
Bocsika hülye vagyok.
Szal csak a KERESZTNEVÉT tudja. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Ez valóban így van, én is tapsztaltam!

Bandew
Ma egy csomóan nem tudják a barátnõjük nevét! Nem vicc!!!
Nem egy haverommal volt már az, hogy megkérdeztem hogy hívják a barátnõjét, de csak a vezetéknevét tudta.
Szvsz ez eléggé ciki.

Johnyy
Az nagy szívás,,,,, ODAFIGYELEK!!!! Én is

Narancs
A lényeg, hogy TUDD A NEVÉT!
Egy barátom barátjának barátjával esett meg annó, hogy csajjal egész bulin táncolás, üveg piával külön szobába félrevonulás, már elõkerült a bráner is, mire a csaj megkérdi: -Mi a nevem?
Erre kínos hallgatás, csaj sírva elrohanás...buli szarnak levés...

Elõtte kérdezd meg a nevét!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Így igaz!

Bandew
A lényeg csak annyi, hogy egy megfelelõ lányt szemeld ki. Semmiképpen se "bassz ki" egy szerencsétlen lánnyal, akinek nem csak a sex kell. Van elég sok nimfomán csajszi, azokkal babrálj.

A "valahova" kevés lesz...

Elõször old fel az esetleges feszültséget, utána pedig vidd valami olyan helyre, ahol lehetõség van az "action-ra".

Nálam a legjobb módszer a masszázs volt. Azért csak "volt", mert már nem vagyok független...

CoolStuff
😄DD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Johnyy
Azta sunyi... na mind1 egy megfelelõ helyen megfelelõ valakit kell kall összeszedned, de én ilyet nem nagyon tennék

Tuvok
3 nagy pofon a képedre !

Scholes18
Mi legtutibb módszer ha ismerek egy csajt mondjuk elhívom valahova, de nem akarok járni vele csak egyszerûen le szeretném fektetni.

Minden piszkos módszer jöhet, a tipikus leitatáson kívûl!!

Glory Glory Man United!!

sz4bolcs
Miért, mi köt hozzá? 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bigfoot
és ha összejön mással ez alatt akkor mondjam neki hogy nem tudok addig várni??

Johnyy
Ha te is jól érzed vele magad és szereted akkor, legyél vele kedves és elenálhatatlan hogy a végénmár õ könyörögjön a szerelmedért! 😉 De ha nem tetszik anyira akor kérj tõlle egyenes választ max 1-2 nap gondolkodási idõt adhatsz neki,de a bizonytalanság nem jó! Ja és ne lógj fojton a nyakán közbe csajozhatsz diszkréten ....

bigfoot
hi
lenne egy problámám!
nyomulok egy csajra 3hónapja mozi , találkozások,egymás házának meglátogatása.na megkérdezem tole járna e velem azt mondja hogy most nem tudna járni senkivel mert az elQzQ kapcsolata nagyon megviselte és hogy ez nem felém irányul mert velem nagyon jól érzi magát.aztán azt mondja hogy ha 1 hónap múlva kérdeztem volna meg lehet hogy igent mondott volna. erre én akkor 1 hónap múlva lenne esélyem.válasz még nem tudom.
mit csináljak várjak vagy hagyjam és keressek mást??

Bandew
Az meg hol értékes?
Ennyi erõvel itt van a net meg a jobb kezem...

Bandew
Hát hallod én az évek folyamán nagyon levittem a mércét és a lányok még úgy se tudnak megfelelni.
Régen olyan lányt kerestem aki nagyon jó minden szempontból. EZt feladtam. Ma olyan lányt keresek aki legalább normális. Szomorúan tapasztaltam, hogy belõlük is kevés van. Tiszta vicc, hogy egy csak simán normális lányt is nehéz ma már találni.

szûzkurvákat viszont lehet dögivel😊

\"Life is around you and in you.\"

magus
nem csak a pasikkal van baj. olyan csajt talalni aki jol nez ki es, nincsen RADIKALISAN szar nezetei, vagy esetleg erett 16 evesen eleg nehez talalni

itt egy nem tuti módszer:sose akarjatok barátok lenni rögtön egyértelmûen kell viselkedni!Én most szívok és hallgatom a legujabb pasizós élményeket😊

\"Life is around you and in you.\"

Bandew
Köszi. :-D

Bandew
Nem cigány mielõtt megkérded. :-D

Tuvok: igazad lehet...
Szvsz más az, ha valaki randa mint a segg, és más az, ha valaki azt hiszi magáról (talán eddigi tapasztalatai alapján) hogy randa mint a segg. Állítólag mindenkinek megvan a maga ideálja, és az egyik lány szerint "hûdehelyes" pasi a másik lány szerint lópofájú, idétlen majom.
Egy-két csalódás után lõttek az önbizalomnak, pedig lehet, hogy a pasi szomszédjában a csaj 3 éves kora óta (mióta elõször meglátta a homokozóban) odavan érte, csak azt várja, hogy a pasi kezdeményezzen.
Bandew: Jár a két pont a nyelvhelyesbítésért, én lazán elsiklottam felette... (oops, ez már három pont volt, de sebaj, tartsd meg :-)

CSOCSO
nah az kemeny!!😊
pikk8
Jimmy-rõl(kereszt) meg ne is beszéljünk.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Bandew
:-DDDDDDD

Tuvok
Miért, lehet olyan buta a csaj, hogy még azt is tudatni kell vele, hogy megtetszettél neki . 😄DDDDDDD

Bandew
Én most arról beszélek, hogy nyelvtanilag rosszul írtad:
"közlöd vele hogy megtetszettél neki"
helyesen:
"közlöd vele, hogy megtetszett neked"
:-DDD

Tuvok
De õszinte volt, figyelmes, önbizalma talán nem sok, hiába jött ki a csajjal jól, mégse érte el amit akart ...
Arra akarok kilyukadni, hogy hiába õszinte, figyelmes valaki, ha randa, mint a segg, a hiba benne van (még ha nem is tehet róla), így nem fog bejönni sehol ...

Quasimodo? Miért, Esmeraldával (vagy hogyishítták) egész jól kijöttek.
Erre való az önbizalom, hogy ne Quasimodohoz hasonlítsuk magunkat, hanem mondjuk egy görög istenséghez :-)

Tuvok
Kvazi Modo hiába volt õszinte ...

Önbizalom, õszinteség, figyelmesség.
Ha ez nem jön be, nem benned van a hiba...

Johnyy
Dehogy is! Kell egy kis elõzetes is, meg a helyzet adja magát, de lényegében egy kis + adalékkal el lehet intézni úgy hogy még tetszen is neki a dolog, komoly, Próbáld ki!

Bandew
"közlöd vele hogy megtetszettél neki"

Hát jól kiröhögne az biztos! :-DDD

Johnyy
Fiúk! Csajozni úgy is lehet ha mondjuk szórakozó helyen kívül megtetszk egy lé(á)ny akárhol és ha adottak a körülmények, szemezel vele egy pár pillanatig és odamász és nem: õõõõ, meg menyi az idõ meg hasonlítassz valakire hanam egyenesen közlöd vele hogy megtetszettél neki és hogy találkozni akarsz vele stbstb... legtöbb esetbe bejön%%% 😉)) (de ehhez iszonyat jól kell kinézni: sirály cuccok sux zselé..) Meg vadítóan kell nézni!!

Bandew
Ja nekem is az a bajom, hogy nem vagyok nyomulós és a legormálisabb lányok így nem velem jönnek össze, hanem mindenféle faszfejjel!

Gladiator
vazze, ha visszaolvasgattam volna ezt a topikot egy héttel korábban, akkor nem basztam volna el. faszomé kellett ennyit szarakodnom.

Gladiator
mind1, azt örökre megtanultam, hogy nem fogok szarakodni. köcsög nyomulós leszek mint mindenki más. és lacsapom a legjobb haverom kezérõl ezt a csajt. mert érzem, hogy én kellek neki😊 de kurva rosszkor jöttek össze. pont most utazok el egy hétre, szal szopacs.

Bandew
Általánosban a 13 éves osztálytársnõm gyereket szült a nõvére barátjának, aki 24 éves volt. :-)