3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
Ben C #3194 Hány éves vagy? -
TwiceR #3193 áááá visszaolvastam.... nálunk annyi van, hogy a csajok 3 puszi az arcukra, és kész... buzi kevés van, puszikat osztogatni nem látam még 1 fiut se.. max lány a fiunak, de azjo :P és ha fiu fiunak ad, mármint idegennek, az BUZI ahogy van... legalábbisbisex szal én rühellem a homikat... van 1-2 a suliban, undoritó... buzisan öltözik, akárki kinézi belöle:S lány smárolás meg leszbis, szal a bisex az divat a csajoknál, ja... de azert igen, el lehet nézegetni 2 csajt -
#3192 A külső mindig számít, de sok lány a "macikat" szereti. :-D
Nyugodtan beszélgess velük, abból még nem lesz baj és közben meglátod. -
TwiceR #3191 őőm... izé, egy csajnál sokát számít a külső? hmm.. elég nagydarab vok ááá és "félek a csajoktól" !! szal beszélni velük, csajozni ááá kaki vok ilyen szempontból... micsinájjak?[zavart2] -
#3190 háááát...... ezzel nem feltétlenül értek egyet:DD multkor találkoztam egy sráccal, aki csumára be volt rugva, én támogattam egész este, mert nem igazán tudott egyenesen menni (:D), és másnap teljesen emlékezett rám, szinte minden szora, amit beszéltünk:D -
kockafej #3189 3182 kondiztam idáig is azt kihagytam sorry. hol keressek és mit olvassak?
3186 ok megpróbálok humoros lenni
3187 milyen érdekes hobbik vannak amik rejtelmébe bevezeted a lányokat? ok ügyelek az illatomra :) -
#3188 En csak azt tudom mondani hogy mit ne csinaljatok :)
Ne igyatok sokat mert nem fogtok emlekezni a nevere, a szemere a haja szinere, meg egyaltalan szinte semmire :)
Es igy qrva nehez az elso randi egy buli utan...
-
Vlala #3187 módszerekek? :-)
mutass a lánynak valamit önmagadból, amit nem talál meg minden pasiban. Pl. vezesd be a hobbid rejtelmeibe, (ez volt régen a bélyeg- vagy lepkegyűjtemény, lemezhallgatás), ha érdekes foglalkozásod van, mesélj róla, persze csak addig, amíg nem úntatod. Egy laikusnak pl. az esztergapad-karbantartó munka nem biztos, hogy érdekes, hiába mesélsz a hölgynek arról, hogy mennyire szexisen le tudod kenni a síkágyat, vagy bezsírozni a szegnyeregben a csúszóalkatrészeket... ha uncsi a munkád, inkább beszélj a hobbidról, pl. a bicajozás, amely egy sportosabb beállítású lánynál igazi aduász lehet. Bicajozni mindenki tud, ha nincs jó géped, az sem baj, a lényeg, hogy együtt tudjatok tekerni. De vannak olyan lányok, akiket pl. a sámítógéppel lehet megfogni.
Még egy fontos részlet: a legtöbb lány érzékeny az illatokra. A száj-vagy hónaljszagot ugyan elnyomja a dezodor és a tictac, de ezek a természetes "emberillatot" is elnyomják, a lány azt is megérzi, ha túl mesterséges illatod van. Ápoltság alapfeltétel. -
#3186 legyél laza, közvetlen, mosolyogj sokat, és legyél humoros!!!!:DDDD szerintem...... (elnézést azoktol akik utálják ezt a szerintemezést:D én is rühellem, de ez most ide illett:D) -
#3185 Én ismerek sok ilyen vékony alkatú embert, akik nem alacsonyak, de nagyon könnyűek. Ők általában nem is tudnak elhízni, persze egy kis kondíció mindig jól jön. :-) -
#3184 50 kiló nagyon kevés, hacsak nem 160 centi. -
#3183 Gyúrni nem muszáj, de a többi okés. :-) -
#3182 Az olvasson sokat, keressen barátokat(barátnőket) és kezdjen gyúrni. -
kockafej #3181 szerintetek hogy kezdjen el csajozni aki most szakított a napi 7 óra gép életmóddal nincsenek barátai 50 kiló és 18 éves? -
#3180 nem is ilyen bókot mondtam...
de csak nekem a bókról az jut eszembehoyg odamondom hoyg "szép a szemed", de nem mondom, mert tudom hoyg az után hülyének fog nézni a csaj....
eg a bókok is jönnek maguktól (hozza a helyzet) ha figyel egy kicsit az ember...
és tényleg hülye duma :DDDD -
#3179 Nem ilyen bókra gondoltam hogy: "Teccel geci, kő kóla?" De egy gusztusos bók, mindíg jól esik egy lánynak, szvsz. :)
Mondom, hogy hülye duma a: "Ne nézd a mellét!" :PP -
#3178 apropo, én már szedtem fel csajt úgy hoyg kb 10 centiről elkezdte tátott szájjal nézni a mellét....
nem is tartott tovább 1 éjszakánál :D
bókolni meg óvatosan mert egy "szép a szemed" után hülyének fog nézni...
meg ha sokat bókolsz akkor is
meg ha keveset akkor is... :D -
#3177 1. Ne igyál túl sokat, mert holnap nem fogsz emlékezni, hogy meddig is jutottál!
2. Nem sablonduma: de ha komolyan veszed, akkor tényleg csak magadat add. Nem kell megjátszanod magad, stb. Csak ami vagy, és kész.
3. Figyelj rá, hogy mit mond, ne csak bólogass!
4. Próbálj meg mögé látni amögé, amiről beszél! (ez kicsit nehéz, de gyakorlással egész bele lehet jönni)
5. Nyugodtan nézd a mellét, de csak aranyosan, ésszerű határokon belü!
6. Ne felejts el bókolni neki!
Sok lány azt mondja, hogy a szemét nézi meg elsőnek, de ez nem mindíg így van. Sok lányt ismerek, akinek egy jó fenék (férfi fenék), többet ér bármilyen szempárnál. :) -
#3176 jah, a sablonduma: add magadat...
beszélgess vele, ne hagyd leülni a témát...nem kell állandóan a szemét bámulni, bár szeretik ha a szemükbe nézel beszéd közben (mint minden ember).
hoyg egy csj meg mit néz meg elsőnek azt embere válogatja...
ha akar ő is tőled valamit akkor valami meg fogja fogni benned...
(és az akármi baromság lehet ami egy nő agyából kipattanhat :D) -
#3175 Viselkedj a lehető legtermészetesebben, legyél vidám, érezd jól magad, sokat mosolyogj. -
Psziho Apu #3174 sziasztok az lenne a kérdésem
Most fogok találkozni 1 csajjal akit eddig nem ismertem mik azok a dolgok mondjuk amire oda kell figyelni?
PL mondjuk ne a mellét hanem a szemét nézzem
Tehát 1 csaj mit néz meg elsőnek a fiun?
-
#3173 Én nem húzom fel magam rajta, csak szánalmasnak tartom. Szóval ha ilyen barátnőm lenne, rögtön dobnám. -
#3172 Hát ha tudom, hogy normális (vagyis nem leszbi) akkor nem nagyon zavar, hogy smárol egy másik lánnyal (persze azért ne vigye tulzásba). Ha meg nem normális nem járok vel... Azzal meg nem foglalkozok, ha egymással smacizik 2 idegen lány majd fölnéznek nevetve, hogy mi volt a hatás... Ne huzd fel magad ilyenen! -
#3171 Nem értem miért nem zavar, ha a berátnőd MÁSSAL smárol. -
#3170 Nálunk is kézfogás, csak néhány osztálytársam van aki nem tartozik ugymond szorosabban az osztályközösséghez, azok puszilkodnak... Mi kézfogunk :D -
#3169 Végül is nem mindenhol, pölö Németben a kézfogás megy nagyon. Ja és én is utálom az "ilyeneket", bár még személyesen szerencsére eggyel sem találkoztam:-) -
#3168 "de azért ne ugy tegye mint velem." -
#3167 Fiu-fiu puszilgatás eléggé divatba jött valóban... Sztem is fasság... Csaj csajjal smárol, azt elnézem, különösebben nem érdekel ha a csajom más lánnyal smárol, de azért ne ugy tegye mint vele.
Rokonoknak valo puszi sztem mindenhol tök természetes trade... -
#3166 hülye :D -
#3165 es mi a helyzet a nagypapa karjaban ulo kisdeddel aki megpuszilja a nagypapit -
#3164 nem ölném meg őket, csak elküldeném őket egy olyan szigere ahol nicns semmi és naphosszat baszhatják egymás seggét.
csak legyenek jó távol a civilizációtól (meg tőlem) -
Skill #3163 az nem baj addig amig csak nézel ;)
aztmég szabad! :P -
#3162 hát az biztos h nm mind1 h ki kivel csinálja:) -
#3161 barátnőmnek szabad, de neki is cask egy nagyonrégi barátnőjével :D
Fiúnak meg nem adok puszit...mást meg pláne...aki igen, az buzi...
persze engem lenéznek/utálnak az emberek mert úgy nézek a buzikra mint hitler a zsidókra... -
#3160 Szerintem nem izgi hanem gyökér dolog.
Ha valóban leszbik + kurva jól néznek ki + nagyon érzékien csinálják, akkor lehet izgi.
Amúgy meg ha a barátnőm lesmacizna egy csajt, azt ugyanúgy venném, mintha egy srácott smacizott volna le. -
#3159 (egyik haveromnak sem) -
#3158 Ha a csajok Smárolnak az egész izgi pláne 3-esben csinállni :DD
Amúgy én meg egyiknak sem adnék puszit -
#3157 Itt lakok Pest mellett. :-D
És igenis divat lett! (persze főleg lányoknál)
Állandóan smaciznak mindenhol, aztán meg széles vigyorral a szájukon néznek fel, hogy ki mit szól hozzá. Szóval igencsak szánalmas. Azt hiszik baromi jófejek, meg nagy lázadók.
Egyik haverom meg engedi is a csajának, hogy smacizzon a bartátnőjével. Hát én biztos nem engedném.
AMi meg a fiúknál jött most nagyon be, az a puszizás. Na attól is hánynom kell. Megpuszilom a bátyámat ha találkozok ele, vagy az apámat, ne adj isten a legeslegjobb szívbéli jóbarátomat,ha már évek óta nem láttam és akivel már átmentem minden poklon (nincs ilyen), de biztos nem fogok minden balfasz osztálytársam pofájára rányomni egy csókot. Szóval a hülyülés nagymértékben folyik. -
#3156 nem tom te hol élsz, de erre fele nem divat 1általán...pfff:DD -
#3155 mert most divat a homo???? Úr is ten engedelmetekkel nem követném....