3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • sz4bolcs
    Én már váltottam sulit ilyen miatt.
    egyéni barátságok-kapcsolatok nincsenek, csak társaság van. -próbálj meg minden egyént külön-külön nézni
    A másik hogy nem akarok elmenni, azért akik szeretnek azokat én is nagyon szeretem, nem hagynám itt őket!
    -Akkor mégis vannak barátaid.
    Tisztázni kéne melyik igaz, és lehet tovább lépni :)
    De azért bizony van veszteni valóm, nem szeretnék másik sulit! - ha az az első igaz, nyugodtan válthatsz sulit. Jót tesz. Ha a második, akkor nem kell ez a nagy felhajtás. :)
    Jó suli, télleg jó, regeteg "híres ember" gyerekével van mód együtt lógni, ha vki ügyes megalapozhatja a jövőjét! - Kihasználod.
    Ez nem olyan szokványos suli, ahol tanulsz, van pár haverod, szombaton kocsmázás, néha beficcen egy csaj, lazán tellnek az évek...itt full másról szól a dolog! - Mindenhol élet az élet. Mivel kaptál többet mint máshol?
    Eddig mindíg szerencsém volt, hogy a társaságban voltak/vannak befolyásos barátaim, akik bárkinek is szóltam be, bárkit is küldtem el a francba vmiért, mindíg tűzbe tették értem a kezüket. - Bajban csak te fogod megvédeni magad, senki mástól, sem szülőktől, sem barátoktól nem fogsz segítséget kapni. A problémád te oldod meg.
    Én legszívesebben már elküldtem volna 1 csomó embert, megmondtam volna a frankót hogy ki mit csináljon, de nem akarok kiszakadni, a barátaimat szar helyzetbe hozni, hogy elcsesszem az ő dolgaikat is. - Próbáltad már? Nem veszthetsz olyan nagyot. :)
    Ezt kis bíztatásnak írtam le, hogy gondokodj el rajta, és bízom benne, hogy pozitívan fog befolyásolni.
  • Narancs
    Ha ismernéd ezeket az arcokat...:)
    A lúzerek nem ápoltak, legtöbbjük nem vágta le ifjúkori serkenő bajszát, így rendszerint ott pejhedzik a legénytoll az SZTK keretes szemüvegük alatt.
    A lúzer lányok a nagyi cuccait hordják, nem szőrtelenítik semmilen testrészüket, sosem lesznek képesek legyőzni gátlásaikat a fiúkkal és világgal szemben.
    A lúzer srácok nem ismerkednek, nem csajoznak, nem járnak el sehová. Köztük az a menő aki cserkész,mert a cserkészek tartoznak vhová, és van egy csomó külsős, szintén cserkész ismerősük. A cserkészek a lúzererk közt a bárók, mert néha mernek lúzer lányokhoz szólni, ha pl kifogy a tinta, mernek egy közeli lúzer lánytól egy csicsás, szép színes tollat kérni. Szóval a lúzerek vezetőiknek tekintik őket, fölnéznek rájuk.
    A lúzerek azért gyengék ,mert nem képesek csoprtba tömörülni, így semmibe sem kerül elnyomni őket.
    Tudom hogy más sulikban tök máshogy van, de a miénk már csak ilyen tré iskola...
  • sz4bolcs
    Nekem a történetedből a lúzerek "csoportja" eddig a legszimpatikusabb. Nem tudom miért, de majd gondolkodok róla. Mintha ők nem keresnék a társaságot, hanem magányossá edzették volna magukat. Ők tudják, hogy ha baj van, csak magukra számíthatnak. Fognak azok még pinát látni ;-)
  • Narancs
    Nem mondtam hogy nem megyek oda hozzá, erről szó nincs!
    Hisz nekem köll ez a lyány, és leszarom hogy ez kinek tetszik/nem tetszik, csak tudom hogy megint támadási felületet nyújtok.
    1 kis helyesbítés: barátok nem egyenlő társasággal, a barátok a társaság 1 kis csoportja.
    Társaság = azon emberek csoportja, akik nem lúzerek, aki tag az menő (hogy ezzel a nevetséges szóval leegyszerűsítsem a dolgokat), aki nem tag az lúzer.
    Nem mondtam hogy nem fogok ráhajtani a lányra aki tetszik a társaság nem tetszése miatt, ez sosem érdekelt.
    Nekem vannak barátaim, tudom meddig mennének el értem, nem akarom őket választás elé kényszeríteni, hogy csatlakozzunk együtt a lúzerekhez miattam, mert cseszek a "szabályokra", mert igazad van, félek hogy ők nem áldoznák föl a tagság előnyeit miattam. Ezért inkább kihúzom még ezt az évet aztán tépek vidékre koliba egyetemre...
    De addig is járni szeretnék ezzel a tündéri lánnyal, nyitni a külvilág felé, ezzel a lépéssemmel saját magam lazítanék a társaság és köztem lévő köteléken.

• ghost cb
    Értem. De mi történne, ha véletlenül odamennél ahoz a csajhoz akit sokan utálnak, de ne neked tetszik, és megmondanád ezt neki? Elpártolnának a "barátaid"? Összesúgnának mögötted a "barátaid"?
    Én pontosan értem a helyzetedet, nekem nincs is sok barátom, mert felismerem ki az igazi barát és ki az aki nem tartana ki mellettem. Ugy érzem elbeszélsz mellettem, mert vágom hogy mivan, csak ÉN NEKEM nem kellenek az ilyen barátok.
    Ja hogy lemaradsz a nagy bulikról? Ahol a rengeteg "barátod" van? Hm. IJB!
    Azt lehet mondani, hogy néhányan nem tudják hogy nincsenek is barátai, és amikor kellenének nincsenek ott. Te viszont nem akarsz olyat tenni, hogy netán számíthass rájuk. Mert tudod, hogy ezek nem is a barátaid.
  • Narancs
    Sztem nem jött át még mindíg.
    Ez nem fekete és fehér, akkor nagyon leegyszerűsítettem a helyzetet mikor azt írtam, hogy vannak akik nem szeretnek, akik kevésbé, és akik szeretnek.
    Ez már nem ilyen egyszerű.
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
    Pont én lógok ki a sorból, érted?
    Mert nem erőszakolom meg magam hogy kibírjam a Pistát meg a Józsit egy kocsiban, akiket nem bírok, hanem inmkább megyek BKV -val...érted?
    Azért kellett bevetniük értem a befolyását egyeseknek akik szeretnek, és van mit bevetniük, mert nem alkalmazkodtam a mai napig a társaság elvárásaihoz, nem játszottam szerepet, akit nem szerttem annak meg is mondtam. Lett is sok ellenség, pontosan azért szopok most is, mert nem játszok/játszottam el jó fejkedő gyereket...
    Érted már?
    Én szarok a cégekre, meg a f*sztudja még mire, de mivel sokan szeretnek, és szeretik a társaságom, a barátaim (megkockáztatom ezt mondani), szeretnek velem bulizni, ahogyan én is velük, ezért mindíg mikor elintézik hogy én is jöhessek, nagyon nagy szívességet tesznek nekem, mert én nem nyalnám senki valagát hogy jöhessek ide/oda, bizonyos embereknek (a befolyásosoknak) meg már nem kell segget nyalni, mert számít a szavuk.
    Ez így alakult ki, kifejlődött, létrejött.
    Lehetett volna másképp is, tudom hogy ez így nincs jól.
    Kérdésem: te megtennéd azt, hogy otthagyva a barátaidat, a nagy társaságot, mindenkinet megfricskázva, lemondva az összes buliról, lehetőségről, és bevonulnál lúzernak????
    Lóghatnék az SZTK keretes nyálgépekkel...
    Nem adom meg maga, nem nyalok senkinek sem, sőt, ezért sokan útálnak, viszont jó fej vagyok, ezért szeretnek is páran...:)
    Érted? Én vagyok a fekete bárány!
    DE!
    Most nem ez a téma!
  • ghost cb
    Szerintem az rólad alkot képet ha szükséged van a nagy befolyásokra, hogy legyen belőled valaki / elérd a céljaidat.
    Ha a baráti társaság valóban baráti, akkor megértik majd a helyzeted, ha pedig mégsem, akkor szerintem nem vesztettél sokat. Persze szerinted lehet, de talán rájösz majd hogy mégsem. Megint csak azt mondom, hogy ezek alapján te vagy az aki szerepet játszol.
  • Narancs
    Nem bonyolítom túl, ez a egyszerűbb, legrövidebb változat...
    És amúgy télleg olyan mint egy szappanopera, csak épp benne vagyok és ez rólam szól! Így már korántsem olyan szórakoztató a dolog...!
    Ez inkább olyan mint a politika...
  • SinClaiR
    Ez jobb mint egy szappanopera, de vagy túlbonyolítod a dolgot, vagy pedig kihasználod azokat, akik úgymond szeretnek, hiszen gondolsz a jövődre :)
    Ez nem a frankó gyerek vagyok módi:)
  • Narancs
    ÉN a képmutató, hát ez jó volt...
    Ennyira azért nem gáz a helyzet mint ahogy lefestettem, és nem is egyszerű!
    ÁÁÁ!
    Engem pontosan ezért útálnak oly sokan, akarnak kinyomni oly sokan mert nem mentem oda jópofát vágni, sőt beszóltam ha vmi nem tetszett!
    És akkor nem az van, hogy én vagyok az őszinte, jófej, hanem én vagyok a bunkó pöcs, aki hallotátok nemistudommiket csinált...
    De eddig még mindíg minden oké, csak épp mikor azok akik útálnak baromi jóba kezdenek lenni azokkal akik szeretnek, előbb utóbb én fogom szopni a faszt, pláne ha ráteszek egy lapáttal és egy mindenki által útált csajjal kezdek, aki tegyük fel még el is utasít.
    Érted már, mi a gáz?
    Én nem, 1 éve ilyesmi elképzelhetetlen lett volna, csak épp azóta a baráti társaság föloldódott egy nagyobb társaságban, egyéni barátságok-kapcsolatok nincsenek, csak társaság van.
    A táraság egy részéval nagyon jóban vagyok, egy másik részével kevésbé, és bizony sok ember nagyon útál.
    Aki ezen társaságon kívül áll, az nagyon gáz arc, a tipikus lúzerek, pinát nem láttak és nem is fognak soha.
    Vagy ide tartozol, vagy oda. Köztes út nincs, illetve van, mert aki a társaságból kikrült (kiútálták) az rendszerint elment a suliból. Nekem erre nincs lehetőségem, pláne így érettségi előtt. A másik hogy nem akarok elmenni, azért akik szeretnek azokat én is nagyon szeretem, nem hagynám itt őket!
    Szóval én nagy kockázatot vállalok még azzal is ha járok ezzel a lánnyal, de bevállalom mert Ő tetszik nekem, normális, kedves, okos csaj, és mellesleg jól néz ki naon!
    De azért bizony van veszteni valóm, nem szeretnék másik sulit!
    A kudarc, pedig megadná a végső lökés az engem kevésbé szerető rétegnek, hogy csatlakozzanak a nem szertőkhöz.
    Akkor pedig a szeretők csoportja nem tudna a kevésbé szeretőket legázolva szembe szállni értem a nem szeretőkkel, egy buli meghívásért, vagy bármiért...
    Tehát értem sokan lobbiztak, hogy helyrehozzák azokat a "hibákat" amiket vétettem a közösség ellen, alkudozva, könyörögve, harcolva, hogy elvisennek ide-oda, kapjak a jóból, ne csak a szünetben hallgassam hogy mekkora észveszejtő buli volt, milyen király volt a gyorsulás szombaton, vagy "azért az húzós volt mikor elővette a kést..." STB...
    Értitek? Nem épp egyszerű helyzet, sokan csak arra várnak mikor vétek "hibát" és végre előszedhetnék a régi sérelmeiket és lázíthatnák a népet, persze nem nyíltan, csak egymás háta mögött.
    Jó suli, télleg jó, regeteg "híres ember" gyerekével van mód együtt lógni, ha vki ügyes megalapozhatja a jövőjét!
    Vannak akik már eltervezték hogy társulnak, ilyen-olyan cégük lesz, ki mennyivel fog beszállni, stb...
    Ez nem olyan szokványos suli, ahol tanulsz, van pár haverod, szombaton kocsmázás, néha beficcen egy csaj, lazán tellnek az évek...itt full másról szól a dolog!
    Eddig mindíg szerencsém volt, hogy a társaságban voltak/vannak befolyásos barátaim, akik bárkinek is szóltam be, bárkit is küldtem el a francba vmiért, mindíg tűzbe tették értem a kezüket.
    Én legszívesebben már elküldtem volna 1 csomó embert, megmondtam volna a frankót hogy ki mit csináljon, de nem akarok kiszakadni, a barátaimat szar helyzetbe hozni, hogy elcsesszem az ő dolgaikat is.
    Értitek?
    Nem írtam részleteket, így is hosszú lett, pedig ez az extra rövid változat.
    Szóval ez van, kíváncsi leszek mi lesz az egyetemen...
  • Bandew
    És ez szerinted jó suli? :-D

Amúgy akkor meg barátkozz olyanokkal akiknek van eszük.
  • ghost cb
    Szerintem egyből levágja, ha okos csaj.
    Nincs mit.
    Amugy meg ha ennyire hányingered van ettől akkor miért jópofizol, miért akarsz megfelelni azoknak akik nem is ismernek?! Miért érdekel, hogy mit gondolnak rólad?
    Én magambol indulok ki, és azt csinálok amit gondolok, soha nincs rossz, és jobbik oldalam, egy van amit elég sokan utálnak és van aki bír. Mert nem csinálok mást mint amit érzek és nem akarok idegeneknek megfelelni.
    Ezek alapján te vagy a képmutató... sry
  • Narancs
    Bárcsak túlreagálnám...
    Egngem mindenki ismer...:)
    Jó kis suli, egyszer csesszél el vmit és többet nem hívnak sehová, tesznak rá hogy 4 éve ismerjük egymást, megannyiszor hánytattuk egymást, stb...
    Nem lehet olyan dolgot csinálni amit ne derülne ki, ne ferdítenék el, tulajdonképp kibaszottul hányásom van az egésztől! Pár emberrel nagyon elszaladt a ló de most nem erről van szó...!
    Beépített embert úgy értettem, hogy megkérdezhetné tőle, hogy bejövök e neki. Persze nem úgy hogy én kérdezem és a beépített arc átadja, hanem úgy kérdezné meg, hogy csak úgy érdekli őt, elméleti szinten...
    De mondom majd jövő héten dumálok vele, aztán meglátjuk mi lesz!
    Kössz a segítséget!
  • ghost cb
    Hát szerintem ezt a középsuli népszerűség lóf*szt kicsit túlreagálod. Amúgy meg miért érdekel téged, hogy mit gondolnak rólad azok akik nem is ismernek? Aki meg ismer, és mondjuk szopatna vele, akkor meg nem kell elkezdeni sírni, hanem megmondod (vagy én legalábbis megmondanám, hogy) "legalább bevállaltam, nem voltam gyáva". De ahogy akarod, ebből az is kisülhet, hogy folyton mond neki minden jót rólad a tégla, de ő levágja a dolgot, és gyávának tart... A másik meg, hogy még a végén elbassza a beépített embered, és valami hülyeséget mond, pl. ahelyett hogy tetszik neked, azt hogy járni akarsz vele, v akármi. <- igaz, de ez talán megijesztheti. (Pont ilyen volt nekemis egyszer)
    [tapasztalt] : )
  • Narancs
    Asszem ebből beépített ember lesz...
    Szemezés, hát nem tom. Természetes hogy miközben beszélgetünk gyakran nézünk a másik ember szemébe, nem?
    Veszíteni valóm az van sajna...
    Tudod milye a gimi, ha megtudják bepróbálkoztam nála de semmi siker a népszerűségem esik vagy 20 ponttal...
    Persze persze le kell szarni, csak tudod hasoló esetből már lett száműzetés nem is 1X, szóval mindenki óvatos...
  • ghost cb
    Beépített ember? Vagy kérdezd meg. Illetve ha szemezel vele egyértelmű hogy tetszel neki. Vagy ha bejösz neki és köszöngecc (az joak), meg majd odamész és elmondod mi a pálya, akkor bátornak fog tartani és az joak pont. Ha meg nem jösz be neki de odamentél, akkor sincs gáz mert legalább felvállaltad a kockázatot. Végülis mit veszíthetsz?
    A köszönés látod, jó pont volt, pedig semmiség, szóval nagy dolgokkal nagy eredményeket is elérhetsz.
  • Narancs
    Jó story...
    De az a baj tudod, hogy 2 éve volt már a rígatós történet, és bocsánatot is kértem tőle akkor is, később is...szóval már nem útál sztem, de ettől függetlenül szerintem azt hiszi hogy én útálom őt.
    Perdig ez nem igaz. Pl multkor láttam és ráköszöntem (nekem természetes volt), erre beépített srác jelentette később a lyány teljesen oda volt hogy pont én köszöntem, nagyon meglepődött...
    A másik meg hogy lövésem sincs hogy külsőre bejövök-e neki...ezt hogyan tudjam meg szerinted?
  • ghost cb
    "emléxel, mikor leöntöttem a kanapét vodkával, összetörtem egy asztalt, egy hatalmas cserepes kaktuszt, és sírva fakadtál?" - LOÁL
    Hát te aztán beloptad magát a szívébe.
    Nekem pl van egy olyan történetem, hogy egy volt osztálytársam (lány) uj volt az osztályban és elég sokat szopattuk, már nemtom miért, csak a lényeg h utált kb 2 évig, aztán időközben megtetszett, és egy évzárón odamentem bocsánatot kértem a csunya dolgokért, megmondtam h tetszik, és ez olyan jo hatással volt rá (mosolygott, meg látszott h picit zavarban van), hogy összejöttünk
    Mondjuk megvolt a közös: osztálytársak voltunk. De lehet hogy elég pozitívan hatna rá, persze nem 100, de ha külsöleg bejössz neki, és nem haragtarto van esélyed ilyennel.
  • Narancs
    hhmmm...
    Igen, személyes tali kéne, csak épp mivel az én baráti körömben nem épp népszerű, (és én sem vagyok az övében) nem hiszem hogy tarsasági összejövetelen (buli, kocsmázás, akármi) tudnánk találkozni, pedig az lenne a legjobb!
    A beépített ember megvan, a rokona ki az oszt.társam, mindíg mesél róla, szal ezzel a dologgal nincs gond, infók megvannak/lesznek.
    Egyetlet hely ahol tudnánk találkozni az a suli, heti 1X kb talizik a rokonnal, itt a mi sulinkban.
    No ekkor kéne eldumálni vele kicsit, aztán meglátjuk...
    Arra is gondoltam, hogy beépített csávó (rokon srác) mondhatna neki mindenféle szépet rólam, csak vszínű rögtön levenné hogy mi a pálya, szal inkább elvetettem ezt a gondolatot...
    Kettőnk közti közös dolgok?
    2 buli, slussz. 1ik bulin megrígattam (utána nagyon útált), másikon kibékültünk. szal nincs nagy közös múlt, nincs beszéd téma se...mit mondhatnék neki: "emléxel, mikor leöntöttem a kanapét vodkával, összetörtem egy asztalt, egy hatalmas cserepes kaktuszt, és sírva fakadtál?"
    Szóval dumálok majd vele, aztán meglássuk!
  • ghost cb
    Hm. Azért találhattál volna egyszerűbb esetet is. Hát nem gondolkodtam sokat, és nem is sikerült kitalálni semmit, csak olyan alap dolgokat mondhatok, hogy MINDENKÉPP személyesen közeledj, mert a telefon, sms, e-mail, galambposta, stb nem valami közvetlen. Élőben kell hogy megtetszél neki. Sokat dobna a helyzeten ha lenne egy beépített embered, akit bír, és tudna infokat mondani, hogy hol fussatok össze : ).
    A virág, ha pl egyedül van tuti jól esik neki. Ha vannak körülötte akkor zavarba jöhet és forditva is elsülhet (azt hiszi le akarod égetni). Vagy valami kis cucc (nem "szükség esetén vécepapír!!!) aminek örülnek a csajok, és mellé egy kis üzenet (aláírva). Csak igy még nincs megoldva a személyes találkozás.
    Probálj meg a közelében lenni, és feltünést kelteni (majomhang utánozás szvsz nem a legjobb), de hogy tudj vele szemezni. Ha tetszel neki úgy is fogtok, és akkor sinen vagy. Talán ez az egy biztos amire jelenleg alapozhatsz.
    Irhatnál még infokat a 2-tök közti dolgokrol (milyen közös dolgotok volt, bulik stb).
  • Narancs
    Nagyon romantikus, főleg az újperces dolog, csak félek a pósta elkeverné, vagy annyit késne hogy elrohadna az újperc...
  • Narancs
    jó, majd találj ki vmi ravasz dolgot!
  • nemcsakfeel
    Küldjél neki analóg levelet ! Esetleg mellékeld vmelyik újpercedet is, a harag kiengeszteléséért!
  • Trade
    Azon lepodne meg hogy felhivnad
  • ghost cb
    Bocs narancs, hogy kifaggattalak aztán nem írtam. Zsal..
    Azért nem megy szerintem ez a forum tanácsadás, globális szinten mert mások vagyunk, van aki könnyen csajozik, van aki nehezen van aki csak toszö, stb.. Nehéz eset... Majd kitalálok valamit csak most álmos vagyok :)
  • ghost cb
    Szoktatok szemezni, vagy csak te nézed?
    Ha tetszenél neki ő is nézne, szal érdemes ilyesmiket megfigyelni, probál-e a közeledbe állni, stb..
  • Xboxman
    hát ok csak ne ne hidje azt hogy loholok utána,asszem jövőhéten meg is próbálom!Kiváncsi vagyok hogy hajt el:)
  • Narancs
    épp ezért nem lepődne meg, hogy ha elkezdeném fikázni...
    Meg ez egy faszság amúgy is!
    Mondom hogy okos és komoly csaj, nem 14éves csitri.
    Nem értem mit akarsz, komolyan!
    Ha elkezdeném szivatni, szerinted a karjaimba omlana?
    mennyémá!
  • Trade
    dehogynem!
    Elvileg utaljatok egymast,o biztos es azt hiheti hogy te is ot.
  • Narancs
    a buszon nem, de szállj le vele és utána menj oda!
    persze ezekután is simán elküdhet, de legalább ha elküld nem kell mellette végig utazni tovább...ez elég kínos lehet...
  • Narancs
    éppenhogy nem, mert úgy tudja szemét geci vagyok, és ezzel be is bizonyítanám hogy nem téved...
  • Xboxman
    a buszon szoktam látni egy csajt nagyon teccik meg minden de fosok odamenni!Egyáltalán lehet buszon ismerkedni?Egyébként vagy 3évvel idősebb,gondolom elküldene a francba:D
  • Trade
    Csinald mert marhara meg fog lepodni!
  • Narancs
    nem rossz ötlet, csak épp lehetetlen kivitelezni, mivel szinte sose üres a kéró nálunk!

Legegyszerűbb az lenne, ha fölhívnám és randit kérnék, csakhogy az előzmények miatt vszínű elhajtana a rákba...
    Meg egyáltalán nem biztos hogy bejövök neki...
  • nemcsakfeel
    rendezz ugyan olyan bulit, ugyan azokkal az emberekkel, úgy akkor nem olyan személyes a dolog, és valószínűbb hogy ott lesz.. főleg hogyha az ő baráti társogával együtt megy.
  • Narancs
    ez faszság, okos csaj, én se vok hülye!
  • Trade
    pl:hogy ment fel ez a cipo a labadra?
    ............teljesen ki lesz akadva.
    -szerintem tok gaz ez a cipo.
    o-ez komolyan mondod
    te -add oda olyannak akinek az a legkevesebb gondja hogy milyen cipoje van
  • Narancs
    pl?
  • Trade
    amolyan sunyi bokokat