Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem3sis
kimész a benzinkútra és fizetsz valamelyiknek..

Minden csak nézőpont kérdése.

a
Odamászol egy luvnyához, megkérdezed, hogy "Járunk?!" 100-ból 8 biztosan igent mond <#idiota><#vigyor><#idiota>

ha van valaki akkor irja le hogy a büdös f³£@ba szerezzek csajt'
Narancsnak uzennem, miert olyan nagy baj hogy a csaj aki tetszik mas csajokat smarolt le? Inkabb vaganynak mondhato, ettol meg lehet okos stb. Szal nem ertem miert nem tetszik.
Az meg hogy bekerult a tarsasagba, neked meg kulon hasznos is, nem kell felned attol, hogy megszolnak ha elkezdesz jarni vele, sot ...
Vagy a "tiltott gyumolcs" erzes hianyzik? <#nevetes1>
ezzel a szöveggel tényleg nyerõ lehetsz, nyerhetsz egy soron kívüli utazást a kórházig, ahol kioperálják a golyóidat a tüdõdbõl. :-)

LSL
megvolt, nem használt<#idiota>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

- Buliban mennyé oda oszt kírd, fel a városias bájaddal.
- Gyüssz topogni gecó?

Tuti siker.
Buddy
(amit korábban írtam, az a józan állapotra vonatkozik....de ma nem hat ránk a józanság szava 😛)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
mottó: minden nõ minket akar

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
na ma egyetemi buli....megyünk haverokkal imponálgatni....bár 5-6 feles után nem megy olyan eccerûen....de.... szeressük a kihívást 😛

Bandew
Nekünk igen, de én most róluk beszltem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
az már egyszer biztos.......😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Észhez? A lányokat inkább szívhez kell téríteni...

Buddy
asszonyállat különös élõlény 😊

FeketeFény
Nehéz ügy a nõstény fajta. Az egyik legnehezebb az életben<#circling>

-----][----www.di.fm-----][------

Bandew
NEm élnek tovább, mert õk csak késõbb kezdenek "élni". :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Buddy
tehát hamarabb nyugtunk lesz 😊))))

FeketeFény
De tovább élnek és röhögnek a sirunknál <#idiota>

Buddy
igaz, olyan 21-22 körül már észhez térnek (18-20 körül még rózsaszín minden, olyan minden legyen szép és jó, nem érdekes, ami mögötte van), elkezdenek gondolkodni, 24-25 évesen pedig már dönteniük kell....mert késõbb senki nem kíváncsi rájuk....gyorsabban kimegy az idõ alóluk....míg mi még 35 évesen is azt csinálunk, amit akarunk 😛

Bandew
Ez így van, de sajna a 20 év körüli lányok, inkább a félõrülteket kedvelik, hiába szívnak velük. Nem tudom mennyi pofáraesés kell nekik, hogy észhez térjenek...

ez mind igaz amit ide leírtál!
de vannak illen csajok is!(sajna)

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

eszemben sincs másokkal vitatkozni, én a saját meglátásomat vetítettem, az, hogy más hogy teszi tönkre magát - szíve joga.
Nekem megvannak a természetes "kábítószereim", speed helyett adrenalin, hangulatfokozók helyett barátnõm mosolya, stb.
Cigi helyett meg busz mögött autózom reggelente :-DDD
(most fogom egy mersteri fordulattal visszarakni a topicot a kerékvágásába, figyeljetek!)
Szerintem a csajoknak - bármily meglepõ - férfi kell. (a kevés kivételtõl most tekintsünk el :-) ) Nem gyárkémény, nem szeszkazán, hanem egy férfi, akiben megbízhatnak, aki nem csúszik szét, nem repül el, nem lõ mellé, egy biztos pont, akire támaszkodhatnak. a szélsõséges viselkedés felkelti ugyan a lányok érdeklõdését, de hosszú távra nem vállalkoznának egy félõrülttel.

FeketeFény
Ja igen, minek cigizzek anélkül is szép, meg az alkohol nélkül is... stb
Errõl a sok millió dohányossal, alkoholossal, drogossal kell vitatkozni.
Csak esélytelen vállalkozás<#papakacsint>

nem szoktam cuccozni, mi a sz.rnak, ha anélkül is szép az élet :-)

FeketeFény
A drog csak fûszer, a tett a lényeg.

szeretkeztél/keféltél stb. már szét cuccozva?
persze nem úgy, hogy csak õ volt darabjaira esve. kellemetlen, ha valakinek csak úgy jön össze egy randi, ha leitatja/szétcsapatja a csajt. :-)
alvó apát fejbelõni?...hm valakit nemrégiben felmentettek ezért :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

izé, keve, helyett kedve

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hááát, voltál te már hiperen, vagy külföldön techno partyn?
nem mondom, hogy ez a norma vagy normális, de mint írták izlések és pofonok.
bár szvsz az ilyen kocsikázunk písz, hapy, az kicsit kozmetikázott, de én már csak ilyen cinikus, -vagy peches? vagyok. :-)
de a kimész, "beszélgetni", "levegõzni" a csajjal, az simán mûködik, van akinek van hozzá gyomra/keve, van akinek nincs.

Már nem flamegyújtásként mondom, de szvsz egy bekokózott csajt tömni olyan, mint alvó apát fejbe lõni...

húúú derégen voltam már szórakozni!!!!!!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

ha a kóla = kokain
akkor mi a kóla light ? 😊

FeketeFény
Kóla discószlogenben = kokain

én igyhallottam:teccik a segged kõ kola?

jah az jó duma 😊)
- kõ kóla gecó ? 😊

de a mirigyék szövege is yo:
-na mit iszol ? ...hülye vagy, whiskeyt ?? két sõr lesz! 😄D

Trade
ko kola??

Az teljesen mindegy, Coca, Pepsi egyre megy. :-)

Átvitt értelem. "kõkóla? Szopsz?" diszkóbunkós ismerkedési formára utal.

Rafaelo
milyen kóla???? 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Igen, már ha a "csajozás" megfektetést és eldobást jelent. Én a barátnõ-szerzésre gondoltam, nem arra, hogy "fektetek" (több mint két éves kapcsolatttal asszem, tudom mit beszélek) azt tényleg lehet szolis mosoly + kóla módszerrel, csak "menet" közben ne gondolj arra, hogy nem az elsõ kóláját issza a csaj... lehet, hogy ma sem az elsõt, és valaki más kólája még benne is van? Nem feszegetem tovább a témát.

Szolárium, befekszel és szép leszel" - ÁÁÁÁÁ <#vigyor>

FeketeFény
Bocs: Karrier, hûséges barátnõ, tisztességes élet megfelelõ erkölcsi normákkal stb.
Kinek a pap..

Láma!
pfff, ez mekkora hülyeség😄DDDDD

FeketeFény
Bemész Amsterdam legütõsebb Techno, Trance fellegvárába, egész este a legszebb lányokkal táncolsz az éjszakában, már a vécében szeretkezel párral, reggelre kiválasztod a legszebbet, délelõtt autóztok a napsütésben, megfürdötök a tóban, szeretkeztek majd elváltok. 35 éves korodig, így csinálod aztán a sok lány közül kitûnik egy, akivel ismételten találkozol sok év után is. Rájössz hogy õt igazán szereted. Letelepszel, családi házat veszel, gyerekek s a többi.. <#ravasz1>

Láma!
<#worship><#worship>

Buddy
elõször is normális viselkedés és stílus, ami manapság már kihalóban van...udvariasan felkéred táncolni (ezzel nem az ágyba rángattad és a kezét sem kérted meg) és utána pár tánc után lehet mélyebben beszélgetni esetleg külön leülni a csajszival - ez egyébként mûködik is

aki bunkózik, meg rovátkákra hajt, soha a büdös életben nem lesz kapcsolatra méltó partnere...lehet több nõt dug meg...de hosszútávra vesztes marad...

jó, mondjuk hátrány, ha olyan helyre mész, ahol szutyok zene van (tücctücc meg ezek a moslékok) - se nem hallod a másikat, se nem lehet dancelni rá...max illegeted magad

[HUN]Crassus
Pénz?😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

FeketeFény
#3206 😊 -4. mondat

Bandew
Anélkül már nem is megy, vagy mi van? :-D

FeketeFény
Nem, szlárium, tod befekszel és szép leszel.

Bandew
Gondolom ide szolíd mosolyt akartál írni... :-)

FeketeFény
"A pénz elfogyhat, a spéci verdát is ellophatják - ha ezekkel együtt megy a nõ is, akkor mondjátok, hogy ezek kellenek a csajozáshoz!"
Tehát ha tegyük fel így történik amint mondod, akkor tökéletesen igaz hogy ezek ekllenek a csajozáshoz!!<#ravasz1>Ok-okozat, szerintünk<#buck>
Szerintem a csajozás kérdés nagyon egyszerû: Mindenki tetszik valakinek/kiknek/ az életben és nincs oylan hogy nem találsz megfelelõ "csajt". És ez semmitõl nem függ!!!! Akármid van, akárhogy nézel ki, tuti hogy valakinek bejössz. Az más kérdés hogy ha egy oylan csajt akart megfektetni akinek köze nincs hozzád és nem is jössz be neki. Ez jó móka. <#puszis>Minden más csajozással kapcsolatos dologot kibeszélni értelmetlen.

FeketeFény
Na itt a recept: szolis mosoly, háttér, intelligencia, 2 ex, 01 kóla.