3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
vg #3361 Ha te is így gondolod, akkor miért beszélsz baromságokat? -
#3360 jaja, csak első pillanat után még ott a többi pillanat. -
Prof William #3359 - Szia! Elég tisztának tűnsz. Csörgünk eggyet? -
#3358 Az első pillanatban csak a külső alapján tudsz ítélni. Először a külső alalpján döntöd el kit szólitasz le a diszkóban/utcán/buszon...
ne legyünk álszentek... -
#3357 Hát ha neked az a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy farkadra húzzál valakit, akkor megértem az álláspontod, erre írtam, hogy mindenki talál magához hasonlót. Tényleg elhiszed, hogy ez mindenkit kielégít? -
vg #3356 "Vagy gondolod, hogy a külsőd a legfontosabb jellemződ?"
Ha tetszik, ha nem, ez így van... Természetesen nem magamról mondom, hanem az emberekről. Mindenkinek a külső a legfontosabb! Kit érdekel, ha valaki kedves, okos, ha köver, igénytelen. Kit érdekel, ha valaki butuska, szökés, de bombanő. Jah, és te "Ne okold a szarkazmust"!
"Legalábbis elég sivár lehet, ha valaki tényleg erre hajt, mindenesetre biztos talál magához hasonló embertársat, aki ugyanezen jellemzők alapján választ magának társat, csakhogy ezek a kapcsolatok elég gyorsan kifújnak."
Gondolom ebben hatalmas tapasztalatod "lehet"... -
#3355 Mintha csak 0 centis, meg 25 centis f@sz létezne.. :D
20 éves szőke ciklon, és csoffadt csöcsü öreg nyanya. :D -
Phat Smoker #3354 szőke ciklonként cikázó bombacsaj vagy lógó csöcsű csúnya csaj ?
hmm..maradok az arany középúton! ;-) -
Mirázs #3353 Szivemből szóltál. -
#3352 Nem mindenki vágyik arra, hogy "bomba" csaja legyen. De nem kell végletekbe menni, sem a méretben (10cm/22cm), sem a "bombacsaj/kövér, lógócsöcsü, igénytelen" -a külsőségek nem mindenkinek számítanak ilyen mértékben, ahogy Te azt végletekben elképzeled. Legalábbis elég sivár lehet, ha valaki tényleg erre hajt, mindenesetre biztos talál magához hasonló embertársat, aki ugyanezen jellemzők alapján választ magának társat, csakhogy ezek a kapcsolatok elég gyorsan kifújnak. Vajon kit elégítenek ki ezek a végletes dolgok? Vagy gondolod, hogy a külsőd a legfontosabb jellemződ?
Ne okold a szarkazmust... -
vg #3351 Te aztán egy fasza emberke vagy! Legalább indokold meg, hogy miért ér annyit? Te nem arra vágysz, hogy egy bomba csajod legyen? Esetleg neked jó a kövér, logócsöcsü igenytelen lány is? -
#3350 én nem vagyok sem lusta sem kövér, de azt látom h ha egy lány arra megy h izmos pasija legyen, az annyit is ér. és ez fordítva is igaz. -
Mirázs #3349 Drágám, ezt mondtam?
Talán te ne röhögtesd ki magad, hogy belekötsz mindenkibe. -
bélabá #3348 sztem arra gondolt hogy mindegy mondjuk hogy 15 vagy 18 ne essél már túlzásokba... -
vg #3347 Neked mindegy, hogy 22centi, vagy 10? Ne röhögtesd már ki magad! -
Mirázs #3346 Nőből vagyok én is, úgyhogy tudom mi tetszik nekem és az ismerőseimnek. Sem kövér, sem lusta nem vagyok. A mértet tényleg nem számít, viszont a külső igen, hiszen azt látod meg legelőször. Ennyi. -
vg #3345 Ezt a kövér, lusta emberek mondják! Szinten ezek az emberek terjeszik azokat a baromságokat, hogy a nem a méret számit és a nőknek nem a külső a legfontosabb... -
Vlala #3344 Tudom, hogy erre gondoltál, de a gyúrás mellett ott van a technika, a reflex, a gyorsaság. Láttam már izommatyit összeomlani... (mindegy, ez már off.) -
#3343 ezzel csak arra utaltam h nem feltétlenül csak én tudtam volna megvédeni onnan. -
Mirázs #3342 Pontosan!
Nem minden lánynak tetszenek ám a kigyúrt pasik! Sőt... -
Vlala #3341 Gyúrás nem minden... -
#3340 teljesen egyetértek -
Phat Smoker #3339 hát igen...a buli hevében tárgyalóképesebbek a hölgyek! :) -
Phat Smoker #3338 te tudod, sok sikert! ;-) -
#3337 kösy szépen a tanácsokat! phat smoker: én azért bepróbálkoznék ugyanis rajtam kívül még tizen voltak ott a b. körből köztük egy ojan csávó akinek 52es karja van és 3 éve gyűr ugyhogy nem hiszem h csak kihasználna :). -
#3336 ja mondjuk ott kellett volna meglépni ezeket a lépéseket, már a dizsiben. De azért még egy próbát megérhet :) -
#3335 mit körülményeskedsz :D Ha baráti kör, akkor várj inkább a személyes találkozóra, mert úgy látod hogyan reagál. De nehogy azonnal elhívd, fokozatosan haladj, előbb beszélgess vele, valld be, hogy tetszik neked stb. Aztán a végén úgyis ad számot, ha te is bejössz neki. -
Phat Smoker #3334 csak azért nem engedett el a diszkóbol, hogy ne maradjon egyedül.
azzal pedig, hogy egyben "testőri" rangra is emelt téged, fontosnak érezhetted az ottlétedet, holott csak kihasznált és még jóéjtpuszit sem adott ;-)
felejtsd el a csajt, csak madzagon rángat téged! -
#3333 És a számát hogy kérjem el? személyesen tőle vagy elég egy havertól is? mart azt tudom hogy a randihoz fel kell hívni de vezetékesen nem akarom keresni! -
#3332 Na nemhiszem, hogy bárki is megvetne, mert bepróbálkoztál egy jó csajnál -
#3331 igazad van de azért nem léptem meg adigg mert mi van ha elmondja a baráti körnek és úgy ciki lenne v csak szerintem? -
#3330 nem kell túlbonyolítani, mondd meg neki hogy tetszik, és hívd el valahova. Ha igent mond, probléma megoldva, ha nemet, akkor is :) -
#3329 Üdv Mindenki! Azt szeretném kérdezni hogy van 1 csaj aki tetszik. A baráti körünkhöz tartozik. Ellentétes érzelmeket mutat felém , de folyamatosan. Pl: múlt szombaton 1:40 körül haza akartam menni a diszkóbol de azt mondta hogy ne menjek mert akkor ki fogja őt megvédeni. így mindjárt 2:50ig maradtam de akkor már télleg nem volt kedvem ott lenni akkor pedig még puszit se adott amikor elköszöntem (ha jól emléxem :D) Nah most akkor mi a szitu? jah még annyit hogy eredeti neve Viki de én nem tudom mijen felindulásból mindig Tamarának hívom. És ez is tetszik neki.
Please help! mert megőrülök! -
jefferson83 #3328 Jaja, néha elviseli az ember :) -
#3327 Ha jól néz ki, felőlem mehet az idegeimre. Meg másra is :P -
jefferson83 #3326 Az idegeidre megy :) -
#3325 Sms-ek ezreit küldözgeti...egyre többször akar veled találkozni stb. -
#3324 ragaszkodik hozzá... -
#3323 mosolyog és hagyja magát :-) -
#3322 Hi! Mi a jele annak, ha egy fiú bejön egy lánynak??