Hogyan kell Randizni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Jajaja mondjuk ezt nap mint nap tapasztalom én is😉
Dynamic
"sosem volt baj a dumammal sem az osltozkedessel sem a humorral semmivel... "

Ja, meg a szerénységgel sem
Egyébként sokkal több nõnek jön be a a vékony és a sportos alkat, mint a túlsúlyos.Ez mindig is így volt.
Unknow
Amúgy,hogy tudsz leállni olyan csajjal akinek ilyen gyíkok tetszenek?
CSOCSO
😊 kosz
én 190 vagyok 70 kgal társulva...

Unknow
ja..valami cérnafaszú gyökér biztos😊 én CSOCSOra szavazok inkább😊
Sadun Tryst
most már csak az a kérdés, h milyen magas a srác... mert ha 190... 😄DDD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

hát a 40kg télleg az, az már kórosan vékony...

Sadun Tryst
😄DDDD

PResident Evil
ez de GECI 😄DDDDDDDDDD

CSOCSO
te vekony vagy de teged korberohogne ha meglatna....
PResident Evil
bár az igazat megvalva közel sem jártam hozzá 😄

PResident Evil
egyetértek

Unknow
Moziba a legjobb elmenni... mindenki értse úgy ahogy akarja😄
Adi
pfff. ha simán csinálod nem fogsz hízzni(jobban jönnek ki az izmok csak)!! Csak ha nem örülsz meg és kezdesz el zabálni míg hányingered nem lesz!!+ tömegnövelõ

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sadun Tryst
itt megint lehet tapasztalni a nõk "speciális" képességét. képtelenek bármit is elismerni maguknak, ami nem úgy van, hogy õk azt eltervezték, vagy gondolták magukban elõre. elõbb köpnek fel és állnak alá, minthogy bármit is elismerjenek... 😞
nekem is volt már ilyen csajjal dolgom... 😞

PResident Evil
MOZIBA MENJETEK GYEREKEEEEEEEEEEEK !!! 😄😄😄😄

Adi
akkor már lehet én se esek bele ebbe a kategoriába!😊 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Elvileg az alkarjára gondol. A támaszkodástól.
Mondjuk attól függ, hogy mit bicozot. DH, triál stb..

Adi
"vekony fiuk jonnek be"
Csocso kimegyek véged van!!😊 😊

Unknow
Jaz én pofámon is volt egy csomó de nem azért mert nem ápoltam a képemet hanem azért mert hormonzavaros kanári voltam és nem állt be a szervezetem..gyk.:kamaszodtam😊 Amúgy sztem az,hogy 40kg az fullosan gáz. Arra megy amerre a szél fúj.
Unknow
Ez a szerelem CSOCSO😊
hehe a pattanás az mind1, mert elvileg elmúlik, bár kialakul róla egy kép, hogy nem ápolja az arcát...
én sem szeretem kenceficézni magam, de sajna a kurva Clean & Cleart használom, de egy kiba pattanás nincs rajtam 😊

ÁjjLe BoBBi
hujuj....😄DD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

CSOCSO
a csaj mostani baratja szerintem 40 kilo... a seggerol leesik a gatya meg hasonlo cuccosok.. ja es pattanasos stb...
traXion
nem keverted. 😄

hehe
rémes? 😊
nem is 😄
ja kéne...
neki is fogok állni, mert ez így nem mehet tovább 😊

FtranX
65 kg vagy? élõben nem tûnt ilyen rémesnek helyzet 😊
gyúrni kéne! 😄

hüle...
jóhogy van bazz,de hogy jön ez ide? 😊
mellesleg kurvára hetero vagyok....
semmilyen ferde hajlamom nincs!!!
bár ha csaj lennék 100% hogy leszbi lennék 😊

Sir Quno Jedi
Mér' ?! Popeye is alkarra gyúrt !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Breki33
azért a kevés izom a kezeden ferde hajlamra utal
szõr van rajta?
Sir Quno Jedi
TsoTso jó gyerek...Nem dobálja kõvel a repülõt !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Pedig de ! 😄DD

hát én elég vékony vagyok, mert kurva gyorsan nõttem, de zért van egy kevés izom is a kezemen 😊
a lábamon meg bõven, a sok bicózástól 😊
193-195 cm körül vagyok, és 65 kg...
ez rémesnek hangzik, de azé annyira nem az 😊

Breki33
kérdés kit hívsz vékonynak

számomra a cérnalábú izmok nélüli-ek a vékonyak

aztán van a vékony de ízmos
és a vastag és izmos P

Aztán jó Csocsó :-)
sajnos van ilyen, ezzel együtt kell élni. a lányok nagytöbbségének a vékony pasik tetszenek. nekem is sok olyan nõismerõsöm van, aki nekem nagyon tetszik, de fordítva csak barátság a dolog. volt aki a szemembe mondta, hogy imád velem lenni, beszélgetni, de mint férfira sosem gondolt! pedig 175 cmhez vagyok 100 kiló izom, vannak nõk akiket ez teljesen megõrjít,van akit elborzaszt vagy hidegen hagy. nem lehet vele mit kezdeni. inkább csak olyan nõre hajt, aki a masszívabb testalkatot szereti, ismerek olyat is, aki pl egy vékony sráchoz hozzá se tudna érni. csak sajnos ez a kevesebb

ne idegesíts 😊
majd ma írok neki, hogy mi van vele...
belehalnék ha valami baja lenne, vagy netán más karjaiban jönne haza 😞

Shaman
alcímre: itass le egy nõt,s dugd meg.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Breki33
hmmmmmmmmmm Veszprém az veszélyes hely :-)
hábazz, ez különleges eset...
vannak ilyenek...
bár nem sok... érdekes a csaj...

CSOCSO
ez mind szep es jo.. tudod mivel van a baj.. a lanyokkal.. vegyunk az en esetemet.. sosem volt baj a dumammal sem az osltozkedessel sem a humorral semmivel... a mostani esetnel van egy csaj... meg igen fiatal, de nagyon szep.. butuska kicsit..es nem igazan figyel oda hogy mikor hogy bant meg... de a lenyeg hogy neki a nagyon vekony fiuk jonnek be... es azert az en macis testalkatom nem elonyos neki..es csak azert nem jar velem.. hiaba vagyok akarmilyen jofej.. allandoan csak azt lehet rajtunk eszrevenni hogy a kiscsaj nevet vagy mosolyog...de hiaba minden.... mostansag tortent.. piaztunk.. beurogott.. elmondta hogy szeret.. nagyon szeret... megkerdeztem miert: mert olyan aranyos vagyok (pppfff.. hogy ezt nekem mennyien mondtak mar) es erre ugy viselkedik hogy a szajat elore tolja es igy beszelek hozza hogy kozben a nyakat kinyujtja homlokat hatrabillenti.. hat gondolhatjatok hogy full ugy nez ki mintha csokot szeretne..es full a szam elott dulongel a csaj... megcsokoltam... hagyta.. nem csokolt vissza.. megcsokotlam megegyszer.. aztan kiment a szobabol..fasza..
no mindegy...
baratkent valoban szeret.. imad velem lenni.. hisz tudja hogy szeretem minden hulyeseget.. hogy mindig meg tom nevettetni... stb.. de megis.. nah ez isten kibaszasa velem... bar tegyuk hozza tudom hogy elegge gaz a csaj.. szal amennyire nekem most bejon tom hogy a csaj hulye buta gyerekes.... pppff fe erdekes...
PResident Evil
loál 😄

Match
Uraim!
tiszteljük már a burjánzó szerelmet!
Nem kel lminden nõt az elsõ randin az ágyba vinni (bár annak is megvan a maga varázsa .DDDDDDDDD)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

OPM: köszi a támogatást 😊

SoDI---
mondjuk az is igaz...
pláne, ha elõre vetítjük a folyamatot a többi randira 😊)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

mér' az szerinted nem fokozatosság, hogy az elsõn beszélgetés, a másodikon átkarolás és a harmadikon tsók?? 😊

hát lehet, na mind1 majd a 3.ikon 😊

SoDI---
hát azért a másodikon már illene egy búcsócsók...
az elsõn tényleg nem feltétlen...
de azért valamilyen fokozatosság legyen már meg 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

köcce 😊
elég jól alakultak a dolgok bár csókolni nem csókoltam még meg, majd a 3.ikon...
de átkaroltam, és õ is átkarolt, a buszmegállóban meg hozzámbújt(ráhajtotta a fejét a vállamra)
szal jó lett...
mondta is a végén, hogy nagyon jól érezte magát...
csak most lent van Veszprémben, és hiányzik 😞

Grimbusz
én még utána sem utáltam 😞 ez a másik szar a dologban, legalább utáltam volna......

A túlerő legyen veled!