1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
#681 nem.. egyszeruen csak vagyogatok.. elcsamcsogok angolul de azert egy animenek nem ulok nekije.. -
#680 amcsiba lax és nem megy az angol? hogy van ez? (magyar részen lax?) -
#679 mar tudom miert akar kijonni ide amcsiba... -
#678 :DDDDDDDDD -
#677 LOL :DDD
nem hinném, h sor kerülne erre... -
#676 nem te buzi...fujj:) -
#675 egy igazi buzi sosem adja ki a taktikait.. latod.. meg buzinak is szar vagy!:) -
#674 Megsúgom: Csocso szereti feszegetni a témát... :)
Amúgy ha talizol Csocsoval sose fordíts hátat. És ha azt mondja, hogy "héj lécci vedd már fel a szapanomat" akkor nehogy lehajolj!:) -
#673 hé, kicsit átmentünk offtopikba... :)
homoszexuális hajalamokát próbáljátok máshol megbeszélni... :P
itt nem kiváncsi rá senki sztem... :) -
#672 "almodozz csak ciganylany :)"
Akkor rólad kell, hogy álmodozzak?;) -
#671 loal:) te kis futyinger:)) csak szeretned... almodozz csak ciganylany :) -
#670 Háátt nem vazzeg.. ha nem idegesítenek fel nem megy!:)
Megtudom, hogy szerelmes vagy belém és csak azzér mondasz ilyeneket!:) -
#669 Ádi(solisun) üzenete:
ahh Csocso bazz.. nem tudok veled veszekedni...
ezzel meg egy buzi veszekedest se lehet szinlelni:)))))))))))))) -
#668 Inkább adakozatok bazz!:) kis köcsi!:) -
#667 tudom rajukcsorogsz.. aszed van olyan hogy cabblack dijcsomag? buzikam... -
#666 LOAAAL:)))))) -
#665 "az alibieid nem erdekelnek"
You Loseeee!!
"tudom hogy azert smsezel lanyokkal hogy ne tunj annyira buzinak"
Általában hívni szoktam, amúgy... -
#664 " emlexem meg a nikanak is elkerted a szamat tolem:) "
Ki az a nika?? -
#663 az alibieid nem erdekelnek... tudom hogy azert smsezel lanyokkal hogy ne tunj annyira buzinak...es a bettire is csak azert mondtad hogy jo gadzsi... emlexem meg a nikanak is elkerted a szamat tolem:) LOAL... nah.. hagyd abba ezt a buziskodast mert valoban sok lesz ez mar -
#662 || -
#661 Csocso.... este te kit nézztél?? Szerintem az nem lehetett fiú? Vagy ha az neked fiú akkor van egy rossz hírem. TE fiukkal kefélsz keményen. Csocso a lányoknak nincsenek golyóik, meg növekedő péniszuk!:) -
#660 ll -
#659 te adi.. tul sokat halom toled ezt a buzis dolgot.... jobb lenne kicsit ha lanyokkal is taliznal es nem nezned a gay csatornat... -
#658 "de vhogy nem erzem mar ugy hogy nekem nagyon kene foglalkoznom ezzel a csajjal"
Így kezdődik a buziság.... Szegény Zoli...
Zolinak: gyorsan költözz testvííírr, és ne hogy leesen a szappan! -
#657 -
#656 :-DDDDDDDDDDDDDD -
#655 ez a buzi meg elkezdi irkalni MSN en hogy verjem ki a faszom a bettire... kozben a betti novere ott ul mellettem es olvassa amit ez a gyoker ir....
aztan mikor megszolalok hogy itt a novere benyogi: nembaj szopasd le.. egy ver nem szamit... OOOHH BAZZEG... az arcom leesett ....
:))) ezt a hulye kolkot:) -
#654 ertelek.. de vhogy nem erzem mar ugy hogy nekem nagyon kene foglalkoznom ezzel a csajjal... jol eljatszadozik.. es vagy kurvara el fogom magamtol lokni.. vagy osszejovunk..ez a ketto lehet... -
#653 pppff lol... az mar reg rossz ha arrol almodozol ahogy verem a faszom...
csak azert mondom mert ez nem tortent meg..es ha nem tortent meg akkor errol almodoztal iccaka mikozben ujjaztad a pinat... fujj... -
#652 Úgy érti bilincseld magadhoz. -
#651 és se arra gondoltam, h törje el a hátát! :D -
#650 Azért ne olyan "parasztos" erősen :D -
#649 tényleg érdekes 1 lány lehet... :)
én épp ezért nem szoktam a csajok szavára adni "éles" helyzetben :D ha látom a szemén és a testén, h itt lehet több is, akkor eksün van. persze ekkor csak erőtlenül kinyögik, h: "jaj, ne! ezt nem tehetjük...", aztán "jaj, ne hagyd abba..."
és akkor ehhez mit szóljak? túl sok lányt ismerek ahhoz, h már az olcsó trükkjeiket bevegyem! :D
nem vok 1 don józsi, de azt tudom mikor mit kell 1 lánnyal tenni! ha megint lesz ilyesmi szitu csókóld meg mélyen, és szorítsd magadhoz erősen! akkor majd megtudja ki a férfi! ;) -
#648 Illetve minden bp.-i -
#647 Mindenki tesz. Ez a "paraszt" budapesti tájszólás -
#646 Ilyenkor nem megy. :-D
Amúgy pedig nevek elé nem teszünk névelőt. :-) -
#645 Ne is törödj vele mondjad csak
Maxaz lesz amit Adi irt... az már uccse rád tartozik -
#644 te kis kuki akkor most ird le hogy miert :)!!!!!! -
#643 Nem adok - az a baj,
Adok, azt megszokod - az a baj.
by Bëlga -
#642 ANYAAAD:)))))))