1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
Skill #881 akkor foglalkozz egy lánnyal ha ö is foglalkozik veled... pl sex
mert azzal hogy a lelki szemetese vagy csak elveszed más pasiktol a lehetöséget hogy megfektessék! -
Skill #880 lool én is ugyanb ez kivéve hogy nekem van szakállam ha kell! :P
na szal én 1-1 éve töltöttem osznöimmel külön külön 1 év simogatás minden sok beszélgetés együt töltött idö!
nemrég eljött az az idö amikor elhatároztam amgam hogy hiába vagyok kedves rendes srác (lelki szemetese a pináknak) dugni akarok!
követkemények: egyik csajjal találkoztam moziba én vettem a jegyet karfa nélkülit kértem... csa nem akart melém ülni! égö de legalább biztos vagyok benne hogy többet nem foglalkozom vele! hiányozni fog meg minden de ez van én dugni akarok és nem lelki szemetes lenni! ezt szerintem te is érteni fogod... a másikkkal másnap taliztam! 3-4 órát vele voltam mesélt pár dolgot... pl: hogy hétvégén jön felénk! (nem hozzám hanem egy volt sráchoz aki a haverom volt ö miatta már nem tatrtjuk a kapcsolatot a sráccal) erröl a srácrol csak rosszat mondott rossz lehelet utálja ahogy kinéz stb... de ö az egyetlen már aki meghalgatja! remélem elöbb utobb elhajtja ö is vagy legalább megfekteti! :P
-
#879 1. is hány éves vagy?:)
-
miovac #878 Hali! Visszaolvasgattam, és tetszik ez a forum...szoval akkor irok énis:D
No, bemutakozásként: Én vagyok az a srác, akit a lányok mint legjobbbarátként tartanak, és kb fél év kell hogy észrevegék fiubol vagyok..no, nem kell férrérteni, megvan minden nemi jellegem..(kivéve a szakállat:)
Most VOLT 1 barátnőm, de a dolog "kifagyott" ugy értem egyreritkábban találkoztunk, stb. A gáz csak az h az osztálytársam, és hogy egyre furább dolgok történnek: Többször észreveszem, hogy nem tetszik neki, ha 1 másik lánnyal lát(), meg multkor átjött és a beszélgetésböl földönheverős simogatós izébizé lett]. Viszont ha megkérdezem, mi van, vagy hogy mit érez..stb, akkor: -Barátok vagyunk, a legjobbak, de csak barátok...
No, vagy én nem értem őt vagy ő a lökött...
(eddig haverok mondták h ne hagyam hogy az érzelmeimmel játszon, de ha minden nap muszáj vele lenned, szüleitek ismerik egymást,stb, akkor nem küldheted el a fax ba.)
No ez vagyok én, az uj forumozo
UI.: Sztetek akkor most micsináljak (ugy mellékesen)? -
#877 hát ja, csak most jelenleg azok a csajak akik járni akarnak velem, vagy nem jönnek be, vagy amelyik jólenne,inkább haver:(( -
Puntigamer #876 akkor sok szerencsét skacok!
Puncira fel! :D -
#875 Hát most épp nincs kit dugogatni nyár óta, de ami késik nem múlik:) -
Skill #874 hát akinek van nöje annak nem inge... :P de nekem nincs szal én viselem :( -
Puntigamer #873 :)
ne is...
inkább dugd a saját nődet :D -
#872 azé beszélj a maganevébe mert én nemcsorgatom a nyálam!!!! -
Puntigamer #871 hehe, jaja az kira lehet :) -
Skill #870 :) jaja aztán tesék mesélni mi pedig csorgatjuk a nyálunk és pontozunk! aszem be kell füzni egyik osznömet :) tanteremben akarom kiprobálni :P -
#869 próbáljátok ki a női wc-t is:)) -
#868 mert már tud mást szívni:) -
Puntigamer #867 igen...
pl előtte dohányzott, láttam is szívni, és mosmár nemszív 1 szálat sem...
Na várom az ötleteket :D -
#866 ötleteket azért adhatok, nem ? :) -
#865 Hööö???
Te az előbb még konzervatív voltál!!!
Ja, értem...csak másokkal szemben... :PPPPPPPPPPP -
#864 telefon fülke, kutya ól, kocsi csomagtartó, -
#863 agyunk ilyen descriptionöket mint a játékokban, hogy hol kell megcsinálnia a csajt:DDD
Ha megcsinálta a feladat nehézségétől függően kap mennyiségbe és fajtában kotont:DDDD -
#862 Lift, kilátó, erdő, budai hegy, vár, plaza, mozi, park, stb... -
#861 Asszép, ne grat, ez már valami:DD
Tanári WC-be ez tetszik:)
Mi lett volna, ha jön a tanár beszállt volna gruppenbe va mi??
A köv hely hol?
Javasolhatok, mondjuk a Margit szigeten nem muszály 1 köz wc, megteszi 1 bokor is.
-
#860 Full megváltozott? Azt mondtad uj osztálytárs előtte nem ismerted... Szal miota veled van azota megváltozott? -
Skill #859 pff :) hát ez nem biztos hogy jo de legalább élvezed ;) -
Puntigamer #858 simán :)
jóhogy szétkürtöltem bazze :D
sztem ti is ezt tettétek volna...
de full megváltoztatott ez a csaj :D -
Skill #857 há ja :) -
#856 Szóval jól szétkürtölted :DDD -
#855 megreppantottad a tanári wcben vagy mi?! -
Puntigamer #854 :)
oszt társam...
de tök happy vagyok, mert akár kinke akinek eddig elmondtam, irigyel, meg mondja, hogy bazze, te megfogtad Isten lábát :)
és tényleg :D -
#853 Hol szerezeted? :D -
#852 Bazz irigyellek. -
Puntigamer #851 hát mi legutóbb WC ben voltunk :D
de elhagyatott WC
szal nem tom milyen WC volt, de nem volt jelölés sem rajta..
mintha valami tanári lett volna, de nyitva volt, így bementünk :P
ez életem eddigi legnagyobb őrültsége :)
iskolaWCben lol :D -
#850 hát én általában a filmre összpontosítottam néhány smaci elment azt csá!
A többi az már máshol történt:D -
Puntigamer #849 :)
őőő ja :D
nálam ált. a csajok mondják meg mit nézünk, de tök 8, mert úgyse a filmre figyelek :)
de egy idő után már a csaj se :) -
#848 jó, de állt nem te döntöd el, hogy melyik filmet nézitek meg és mikor, ez már elvan döntve, és ha azt mondod nem jó, akkor te vagy a nagy pokróc és megsértődnek.......
Na jó ez se volt jellemző mivel ritkán mentünk, de ha hetente 1x az ilyesmi már az lenne. -
Skill #847 baker ez lenne nekem a legkisseb gond hogy moziba vagy muzeumba kell vinni öket! (szeretek én is "ilyen" helyekre járni! LOL ?!) -
#846 hál isten eddig a barátnőim nem voltak túl mozisak, 1 hónapban simán elég volt ha 1x elmentünk. Volt, hogy csak 2 hónap altt 1x.
Lekopogom:DDDD -
Skill #845 lol aksi :D -
Puntigamer #844 :)
lol
hát igen...
meg néha el kell vinni őket kultúr helyekre,vagy múzeum, vagy valami ilyen faszság, azzal töltődnek újra...
vagy fiatalabb korban mozi pl...
egy héten 1x elviszed, és akkor az elég neki :)
olyan mint amikor a lemerült akksit feltöltöd :) -
#843 háá én se annyira. de kell nekik, mert akkor hiányérzetük van:))
Pl: Most nem tetszik a hajam milért nem dícséred meg??
Még akkor is megkellett dícsérnem, hogyha elcseszték a festését:DDD -
Puntigamer #842 őőő, én nem halmozom el őket...
minek?
nem nyáladzok :)
ezért is van rám kattanva ez a csaj...
mert nem tudja biztosra még hogy mivan :)