1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
Akinek van már némi izlése az nem alacsonyítja le a bort holmi kólával... az egy nemes ital meggyalázása -
bullshit, mert nem csak a "tinilányok" isznak boroskólát -
Boros kólát a tinilányok isznak. Nem az íze miatt, hanem mert alkohol. Az érettebb lányoknak az izlésük is jobb egy kissé. /eleve bort keverni szentségtörés 
Nincs is jobb 1-2 nővel borozgatni... -
sztem tök nem baj, hogy isznak a csajok, legalább elélehet velül piálgatni meg hülyéskedni.
Boros kóülát meg azéé isznak mert sokszor azt hiszik az nem üt, pedig az jobban mint sok más. -
Skill #917 
-
piaztunk.. es a csaj 3 pohat duplajagert ivott meg.. az en poharamat itta meg titokban 3. nak..ezekutan full kikeszult:) -
Skill #915 lol! nálunk még a drága piák mennek... whiskey meg ilyenek...(koktélok) 2 csaj simán eltüntet egy üveggel aztán meg amikor megkérded hogy hovatünt bájosan mosolyognak.. pff
-
főleg boroskólát és vodkanarancsot -
Skill #913 jaja az ittas nök a kedvencem! bár jo lenne olyat találni aki pia nélkül is kedves meg azért beválalos is! vagy legalább keveset igyon! a mai csjok hordonyi piát képesek magukba nyelni! :( -
Puntigamer #912 jóhogy...
semiben nem különböznek a nők meg a férfiak, na jó IQ ban :)
de ugyan úgy sexmániások -
Skill #911 :D egyébként mind azt akarja csak az a mániályuk hogy teccen nekik
-
szörnyű az ilyenek miatt mondják a férfiakra h mind egyformák és csak azt akarják! szörnyen igazságtalan világban élünk
-
Szexmániás. -
Puntigamer #908 sacc/kb...
szóval, azt mondta múltkor, legyen nálam mindig gumi, mert ki tudja, lehet berángat valahova aztán usgyi :)
szal érdekes a csaj... -
olyan, hogy konzervatívnak néz ki, de mégis bevállalós??? -
Puntigamer #906 nem bazze!
nem lehet leírni, hogy milyen, de csodálatos :) -
furuját dug a puncijába vagy miiii??:PPPPPPP -
Puntigamer #904 faszt :)
nem úgy néz ki...
na mind1, nem értitek :D tudatlanok :P -
na az gáz:D -
Puntigamer #902 dehogynem :P
jó az...
csak kicsit olyan mint a pite-ben az a fuvolás csaj :D -
Ennek örülök!!! Mégse tökéletes a csajod.
-
jól -
Skill #899 lol egy ilyen csaj tuti bele menne nyilvános helyen is az öhm be :P -
Puntigamer #898 hallod...
ma mentünk el a csajjal+1-2 haver, billiárdozni, mentünk a buszon, látta a csaj, hogy nincs rajtam öv, és a gatya lazán van rajtam, nem FUBU style volt, csak nem is volt a nyakamig felhúzva...
megkérdezte, ez lejön hogyha lehúzom? mondom neki igen...
Erre lerántotta bazzeg, lol
De hálistennek csak addig hogy éppen hogy, szal a combom nem látszódott ki...
De akkor is durva volt... jól le is basztam -
Skill #897 háát te tod :P sok szerencsét! én meg keresek egy olyan csajt aki megtesz oylat amit a többiek nem :P -
miovac #896 :D nem, nem szoktunk 
mmm , pl szünetekbe, meg csak ugy velük vagyok, beszélgetünk, elmegyünk szórakozni, moziba...amit ált a barátokkal szokott az ember.
Elkéstem az első óráról, elvesztetem a szemüvegem(nehezen de meglett) elaludtam művtörin...szoval jovolt eddig a nap.
No, majd írok ha lesz vmi fejlemény
pá -
Puntigamer #895 loool
Együtt csajoznak :P -
engem is odavettek fel -
offkorz, ok! -
Skill #892 te éled át a helyzetet én csak megbrobálom elképzelni a helyzeted és az alapján tanácsot adni neked! neked kell eldöntened hogy jo e a tanács vagy abszolult rosszul gondolom a helyzetet! :P
mi nálad a barátság? együt szettek fel csajokat? :) -
Skill #891 bár ugyanakkor félelmetes is ... én kereskedelmi suliba járok... néha ami ott megy inkább fejbelöném mind... -
Skill #890 jol hangzik :) -
miovac #889 az-az.. jo suli( kv 3/4e a tanuloknak csaj). csak szombaton is be kell járni...
no ténylegmegyek aludni, met nem fogok tudni felkelni,stb... -
én is -
Puntigamer #887 én is imádom a grafikát -
ja ok azt vágom, képzőművészeti a kálvinnál??? -
miovac #885 nemtudom mi az errefelé, de én budapesten lekom...
(csak grafikusnak tanulok)
-
hát szar lehet neked, hogy holnapi suli van, errefele ilyen nincs:D -
miovac #883 KIT-KAT: most leszek 17 ...szoval fiatal.
Skill:Nekem sem kell az összes barátnőm az ágyamba,sőt max 2ő.
Egyszerüen nehezebb "igy" igazi Barátnőt találni, mert tul barátságos vagyok:D No, de asszem egyszerüen leszolitok majd valakit. már meg is van, hogy ki, de előtte megfigyelem egy kicsit:D
(Holnap suláj, szóval megyek lefeüdni..művtöri dogám lesz, a tanár meg...pf)
Jah, és még egy kérdés: Kinek sikerült már a szexutáni CSAK barátsád? nekem valahogy nem szuperál
-
ezt már most hogyan????
nekem vannak barátnőim, és nemzavar, hogy csak barátnők mert annyira imádom őket, hogy nem tudnék lefeküdni velük, pedig jól néznek ki.
Ezt most remélem érted, hogy gondolom.
Ez tök független dolog a sextől.