Hogyan kell Randizni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még mindig semmi hír?

sikerült, software frissítést csinálni a telómon, hogyha a csajnak is megcsinálom ,mert kérte, imádni fog 😛

de, megeshet 😊

nem gondolod, hogy kicsit sok pitét néztél?? 😊

ghost cb
miva? 😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

hát ja...
reméljük jól sikerült...
bízzunk embertársainkban 😊
hogy kiállnak azokért akik nem tudják használni a bránerüket 😊
én is ezen dolgozom...
tegyétek ti is ezt...
ÁLLJUNK KI ELNYOMOTT EMBERTÁRSAINKÉRT 😊

lol

valszeg nem végzõdött jól, mert akkor már újságolta volna
vagy annyira jól sikerült, hogy a sg-re már nem is jut ideje 😊

ghost cb
biztos. Vagy visszautasitotta, beb@szott és egy sikátorban aludt 😄
Vagy nem 😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

biztos ottaludt a csajnál 😊

nos?

jövõ hét elején megyek bowlingozni a parázzsal...
me panaszkodott hogy unatkozik 😊

ghost cb
Miért te hogy szoktál randizni?
Ez nem a fiuk topicjam az más kérdés hogy kevés a csaj itt...
#768 LOL 😄, #769 MEGALOL 😄😄D😄DDD

ghost cb
Kicsit idõs leszel hozzám...

csak nem próbáljuk, hanem fel is szedjük õket...

hehe 😊
nabasszus, lebuktunk 😊

Szabina
Nõként olyan jó olvasni, hogy hogyan próbáljátok felszedi a csajokat

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

lol...
a parázs most írt icq-n...
hehhe, nem bírki egy napot sem nélkülem 😊

de ha nem tudsz dönteni akkor kuldj róluk képeket és az egyiket átvállalom

told meg mindkettot

csak az egyik barátnõm, meg most ment le a balcsira 😞
nem tud nyugton ülni a seggén 😞
én meg nem tok lemenni, de ha szar idõ lesz sztem nem marad lent sokáig...

próbálkoztam én is ezzel a csókos módszerrel, de azé nem olyan eccerû a dolog 😊
de majd biztos kipróbálom 😊
vagy bejön, vagy nem...

én is így vagyok vele...
már a 3.ik randin vagyunk túl..
és nem tudom mitévõ legyek.... 😄

Bandew
Én azt szoktam, hogy a hüvelyk ujjam a zsebemben van, a mutató ujjammal pedig pöckölöm a pélót. Ez így gáz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Match
He!
én is szoktam úgy álldogálni hoyg a hüvelyk ujjam a zsebembe van dugva 😄
a franc, bunkó vagyok 😄
megyek zseléért 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

az nemjó, ha sodródsz csak az árral 😄
bár nem ismerem a részleteket, de van 1 ötletem. menj el vele valahová - ha nincs még fix program -, ahol lehet mondjuk billiárdozni és csocsózni is, aztán ha nem tud, akkor tanitgasd, mutasd meg neki mit kell csinálnia, hogy jó legyen , ezzel elszórakoztatod, anyagilag sem roppansz bele, s közben meg is kedvelteted magad vele 😊 közben néha hozzáérhetsz a csajhoz 1-1 pillanatra, pl. csocsó közben, ha egy oldalon vagytok (ha nem húzódik el az érintésedtõl az már jó jel), a végén pedig este kisérd haza és az ajtójuk elött vagy valami félhomályosabb helyen húzd magadhoz finoman, de nem durván, s csókold meg.
no para, simán menni fog 😊 csak légy határozott, ennyi.
én is igy szedtem össze a nõmet egy délután alatt

Bandew
AMúgy a harmadikat csináltam mindig is, hagytaam hogy menjen minden a maga útján, csak már nem bírom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hmmm... az elsõ vagy a második???
:-DDD

nyálas verzió:
állj oda elé, borúlj a földre és mondd, hogy érte élsz, érte akár meghalni is kész vagy, imádod a hangját, imádod a haját, imádod a testét, nem birsz nélküle élni, ha most nemet mond, akkor te abba belehalsz, mondd, hogy mindezt baromira komolyan gondolod, és ennek jelképeként fogj egy kést, hasítsd végig vele a tenyered teljes hosszában, csontig, hogy follyon a véred, majd férfiasan szorítsd ökölbe a kezed és mondd neki, hogy te ezt mind véresen komolyan gondoltad.

bunkó verzió:
állj oda elég laza tartásban, egyik vállad kissé legyen feljebb, mint a másik, hüvely(k)ujjaid akaszd bele a zsebeidbe, told elõre a csipõd és a szádból kilógó bagó két füstpamacsa között szólj oda neki: "na kõ' kóla, szépségem?" hatásosabb, ha a félhomályos helyiségben van rajtad Avanglion vagy márkásabb napszemüveg és csöpög a hajadból hozzá a zselé is, a karnyi vastag nyakláncodon meg egy bazi nagy merciembléma lóg

normális verzió:
állj oda elég, kérdezd meg, hogy leülhetsz-e, nem zavarod-e, és egy ital mellett beszélgessetek. s csak simán légy jófej, ne játszd meg magad. ennyi 😊

Bandew
"Üríts,ne csõrre töltve menj..."

Ez sztem felesleges, mert nem megbaszni akarom. (de legyen ahogy akarod )

"igyál meg fél liter sört..."

Inkább bort iszok. :-)

"gondolj az eddigi sikereidre"

Hö???

"gondold: bazz egyszer élünk, ha beledöglök is felszedem ezt a csajt..."

Na ezt tuti megfogadom! :-)

na figy, akkor 1-2 tanács...
ne értsd félre, nem vagyok egy bráner meister, de valamit azért tudok...
Szal mielõtt mennél: - Üríts,ne csõrre töltve menj...
- igyál meg fél liter sört... ha kocsival mész akkor cumi 😊
- gondolj az eddigi sikereidre
- gondold: bazz egyszer élünk, ha beledöglök is felszedem ezt a csajt...

ez nekem beválik...

Bandew
Úgy értem vele. :-)
Mert ez most egy olyan alkalom, amilyen nem lesz több. Csak az a gáz, hogy hülyeségeket beszélek össze-vissza amikor vele vagyok. Megpróbálok ellazulni. :-D
Amúgy nem vagyok mindig parázós típus, de minnél jobban tetszik egy lány, annál jobban parázok. És most NAGYON parázok. :-D

hajrááá!
Ma van a nagy nap! 😊
de ne parázzá, ha észreveszik a csajok hogy parsz, buktad...

a másik:
"Ha most nem jön össze, akkor soha. "
Ez egy kurva szar hozzáállás...
Mi az hogy soha?
Soha ne mond hogy soha!
Lehet ezzel a csajjal nem, de biztos van még másik aki szebb, jobb, okosabb. stb...
én most 2vel kavarok, és mind2 jó 😊

ghost cb
Hát hajrá!

Bandew
Nem tom, lehet egy másik topicban volt. :-)

A lényeg, hogy teljesen belehabarodtam már pár hónapja (hogy mitõl fogalmam sincs). Bír õ is engem, bár nem tudom milyen szinten. Én meg állandóan parázok, parázok és parázok. Ez van! De most már annyira kész vagyok, hogy a félelmem is elmúlt, szal most már kész vagyok lépni. Jöjjön aminek jönnie kell. :-)

ghost cb
Juni 24ig jutottam. melyik hozzászolás? 😄

Bandew
Már 1x leírtam régebben. :-)

ghost cb
Milyen lány, hogy néz ki, hány éves, háttértörténet!

Bandew
Na holnap találkozok A lánnyal. Iszonyatosan izgulok. Ha most nem jön össze, akkor soha.
Szorítsatok!

na jött ma a csaj...
full közvetlen volt...
itt ültünk a gép melett és válogattuk a zenéáket..
közben néha úgy szuperspontán rárakta a kezét a lábamra...
háát nem tudom
zûrös..
ennek a ellenére amikor kisértem haza, mondtam hogy egyenlõre ne legyen semmi, aztán majd meglátjuk...
erre azt mondta, hogy jó...

nagyjából egykategória...
de nekem a lassú jobban tetszik...
nagyobb a melle is 😊
bár a "parázs"-t láttam melltartó nélkül...
strandon levette a topját, és elfelejtette hogy nem volt semmi alatta 😛

de a lassúra hajtok most...
aztán ha közben mégis összejönne a parázs akkor 2vs1 😊

ghost cb
Melyik néz ki jobban, ki a szebb?

hidd el hogy a lassúval jobban haladok...
és nem annyira nyomulós a csaj mint a parázs...
2 különbözõ egyéniség...
de az biztos hogy a lassúnál több esélyem van mint a parázsnál...

és lesz is... össze fogok jönni vele... csak nem akarom lerohanni...
még 1-2 randi és megkérdezem, hogy mûködik-e a dolog...

a parázzsal, meg valószínüleg nem lesz semmi, megmondom neki, hogy maradjon a német pasijánál...

ghost cb
Ez nagyon lassú... Mondjuk én ugy emlékszem azt mondtad te vagy az 1. barátja, szal akkor megértem, de hogy a 4. randin szájrapuszi... Sorry.
Parázzsal meg lehet valamit kezdeni.
Melyik szimpatikusabb (belülrõl), és melyik néz ki jobban?

hát hogy nem félõs az 100%
na megvolt a randi a "lassú" -val...
mozi... (Dirty Dancing 2)
séta az esõben, én nálam volt csak ernyõ, õ meg belémkarolt...
aztán hazakisértem...
majd puszi, szájra...
ennyi volt...
mondta hogy majd elmegy haverokkal ide oda, és hogy mehetnék én is...
majd ha megfelelõ lesz az alkalom rákérdezek, hogy akkor mi legyen...

holnap 3ra meg átjön hozzánk a "parázs"
szal viccesen állok most 😊

ghost cb
Szerintem az a csaj azt várja hogy egyfolytában bizonygatsd felé hogy szereted. Nagyon nem biztos a dolgában, mint ha félne, hogy te is csak kihasználod. SZerintem -ezek alapján- nem rövid kapcsolatot akar.Bár korai lenne megitélni ennyibõl, de olyan "reménykedõs", félõsnek tünik. Szvsz.

Na, írt egy smst... ezzel a szöveggel:
"Szió!Akkor a péntek még jó?Vagy most már hozzám se fogsz szólni?"

akkor jól gondoltam 😊
azé, mert nyaralt...
de most otthon van, csak holnap sem tudom hogy mi lesz vele, de majd teszek róla, hogy jól sikerüljön a randi...

ghost cb
Ha össze vissz beszél mondd meg neki, hogy beszéljen értelmesen. Vagy elszégyelli magát, vagy hülyének néz, hogy nem érted. Radikális de tiszta !

ghost cb
Azért mert olyan lassan haladsz vele.

1-2 dolgot kihagytam...
amikor a széken ültünk dumcsiztunk..
megszólalt, hogy "nem kéne elszúrni"
és gõzöm sincs ezt hogy értette...
meg a puszi/csók (nem emlékszem tul képpen mi volt) elõtt egy hátmasszázst is kapott amit nagyon élvezett...
mondta hogy milyen jó erõs kezeim vannak...

szal most bakfitty van 😞