1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
#1001 nem arról beszélek, lepattintottak elég keményen:) -
Skill #1000 elötte probáld meg 10 orvosbol 9 ezt ajánlja!
dehogynem! látod hogy néz ki ? nekeme bejön! ;) -
#999 hát ez nem jött be:DDD -
#998 :DD de nem ehetek fogmosás után mert akkor nincs értelme a fogmosásnak:DDD -
#997 Nézz meg a fényképalbumban ott nem vagyok kicsi.
Egyébként 3 éve van barátom -
Skill #996 az elég nehézkes mivel "probálkozom" =beészlgetek csajokkal szerintem =flört
és hát sokan ugy gondolják hogy nagy nöcsábász vagyok! (pedig nem)
ez tuti zavarja a csajokat :/
hiába mondom hogy ha tlálok egyet akkor nem probálkozom tovább nem hiszik el :/
20 nég belefér ;)
küldesz képet? a galériában nagyon pici vagy :/ -
#995 Adj nekik időt, nem kell ajtóstul rontani a házba. -
#994 Én 20 -
Skill #993 te hány éves is vagy ? ;) -
Skill #992 nem ezzel nekem nincs gondom persze jo lenne séta aprkban megnézni egy filmet szorakozni menni de abszolult más hogy állok az egészhez ha ö is a kedvemben jár! ;)
sajnos egy csomo csaj összerezzen ha csak a közelembe kerül...
pedig nem vagyok egy nem tom mi (2 percig törtem a fejem :/)
de nem is egy James Bond...
ettöl fügetnlenül probál szépen nézni hogy mekapja amit akar (hát az már nekem kevés) aztán meg besértödik hogy nem kapja meg! pff
mintha nem lenne fogalma hogy kell egy pasit "jobb belátásra birni"
szal 22 alatt enyit a csajokrol :/ -
#991 Hát, ha csak azt akarod tőlük semmi mást akkor igen
De ha most igazán őszinte akarok lenni, akkor a csajok is akarják csak nekik több idő kell (pláne ha olyan csajod van, akinek még nem volt "komoly" kapcsolata), de szerintem ez érthető: egy olyan lány aki még szűz érthető hogy nem "egyéjszakás" kalad során szeretné elveszíteni. A nőknek fontos az érzelem is. Legtöbbünk érzelmek nélkül nem megy bele ilyesmibe (de persze vannak kivételek) :) -
Skill #990 jo oké nekik kevésbé fontos de sxzerintem a pasik meg sem moccanának ha tudják nem lessz sex... (magambol indulok ki szal lehet kivétel vagyok) -
Skill #989 az gáz ha tudják a csajok hogy keefélni akarok? :/
bár szerintem minden pasi szal nem tom csak néha olyan fura
mintha a lányok nem tudnák hogy erre meg ki az egész vagy ugy csinálnak mintha ök nem sexelnének...
gyakran össze vagyok zavarodva emiatt!
(mért jo ugy csinálni mintha nekik nem viszketne?)
-
#988 Én úgy látom, hogy a csajoknak néha túl nagyok az elvárásaik a pasikkal szemben: nem gondolnak bele, hogy a fiúk sokkal lazábban, és egyszerűbben gondolkodnak. Pl. sok barátnőm azon kibukik ha a pasi nem SMSezik félóránként, közben a pasi meg úgy gondolja hogy minek? Aztán a csaj elkezd hisztizni, a pasi meg nem érti hogy mit csinált rosszul, és jól összevesznek. Pedig csomó felesleges problémát megspórolhatnának maguktól.
Én azt szeretem, ha egy pasi határozott, és rögtön le tudom róla olvasni a szándékait. Nem szeretem a tétova, és határozatlan férfiakat. Épp annyira legyen romantikus amennyire kell, de ezt egyéni módon tegye, ne utánozza le a közhelyes, sablonos udvarlási módokat, és ne legyen túl csöpögős. Csupán ennyi.... -
Puntigamer #987 na akkor mégiscsak igazam van egy kicsit :D
Lényeg: nem kell elhamlmozni őket :D
Amúgy Szabina, neked mint benfentesnek, mi a véleményed a pasik csajozási szokásairól? :) -
Puntigamer #986 na ez így pl, sztem tök okés :D -
#985 Én mint nő szeretek ajándékot és virágot kapni, mégis úgy érzem, hogy jobb, hogy a barátom nem halmozott el mindig velük. Ugyanis amikor kaptam tőle egy szál virágot, vagy egy ajándékot (legtöbbször ékszert) az különleges alkalomként maradt meg bennem: a virágot megszárítottam, és ékszereket hordom, és ahányszor rájuk nézek, mindig eszembe jutnak azok a boldog pillanatok, amikor megajándékoztott velük. Viszont ha minden egyes randira hozott volna virágot, az egy idő után elcsépelt lett volna, és egy idő múlva nem foglalkoztam volna azzal, hogy megszárítsam, hanem ment volna a kukába. -
Skill #984 tudsz jobbat ? -
#983 -
Skill #982 Más: miért van az, hogy hogyha éhes vagyok és fogat mosok akkor még éhesebb leszek?!
mert az idö telik és még mindig nem ettéél! :))) -
Skill #981 jaja :D -
#980 nemszabad rászoktatni őket a virág és ajándékhhalmozásra, mert akkor mindenhéten elfoglyákvárni:D
És nem lesznek boldogok se 1-1 újtól:) -
#979 De azt se májusban, ha lehet, mert akkor k*rvadrágák a rózsák :DDD -
Skill #978 :D
hát ja elején semmi vagy nagyon csekély anyagiakat mozgass meg
nem éri meg ha nem jön össze buktad a lovét! mintha rossz lóra fogadnál!
amikor már be van járatva meg már tudod mit szeret simán mehet a dolog! (én fel szoktam irni hogy melyik csajnak mi a kedvenc dolgait :P 1x volt olyan hogy rosszul emlékeztem :P gondolom nem kell ecsetelni mi lett!)
én fél év után vettem virágot egy lánynak (mert megbántottam)
olyannak boldognak sose láttam! ;) -
Puntigamer #977 hehe:)
mekkora seggfej vagy :D
tudod, itt nem erről van szó, hanem arról hogy elég tré dolog az első randin virággal odaállítani...
ha már "jártok" akkor mehet a dolog, de virággal meg szerelmesveresekkel ismerkedni, hehh
sztem nem nő, csak buzi... -
#976 Te nő vagy? -
#975 FLAME START! GO!!! -
#974 Elég barom vagy ecsém!! Túl vagy már a 14-*en??? Miért nem kell a virág vagy bármi ilyesmi romantikus dolog? Amelyik csaj ezt nem értékeli, az odavaló, ahová te is!! -
Puntigamer #973 thx az elismerést :D -
Skill #972 -
Puntigamer #971 na megmondom a frankót...
ebben a korban a csajok csak oltják a pasikat felszedik őket, kihasználják, vagy csak, eltöltenek velük 1 éjszakát, tapasztalgatnak, ízelgetnek...
és nem feltétlenül az a lényeg hogy normális legyen a pasi, hanem hogy ő legyen a nagy arc,legyen 18 évesen kocsija, meg ilyesmik...
aztán amikor kezdenek felnőni, olyan 26 éves kor körül, meg nyavajognak hogy nincs egy normális pasi
ergo: hülye az összes csaj -
#970 Sajnos ebben neked is teljesen igazad van :( meg abban is hogy az magabiztoság sokat nyom latba!
Egyik szívfájdalmam nekem is hogy mindig azt hallod: "normális pasi kell nekem" pár hónap múlva kiderűl mégsem te vagy az igazi, vagy is nem barát kellett neki csak egy ugródecka.
Valószínű ez korból fakadhat (és tapsztalatból, továbbá identitásól) egyébk. mert 23-26 éves csajok azért már talán társat keresnek nem pedig "dizsipatkányokat" (tiszelet a kivételnek, akik dizsibe a zenéért és a táncért mennek) -
Skill #969 hanem milyen ?
egyetértek de szenvedj te a megfogalmazással! :) -
Puntigamer #968 teljes mértékben igazad van...
de a legtöbb nő ma már ilyen...
-
bandia #967 De ugye 24 órán belül?:
Grimbusz: -
Skill #966 -
#965 persze ez szvsz. -
#964 Üdv all
Hát azét ez nem egészen így van ahogy Te leírtad, mert ez csak egy bizonyos csajtípusra igaz, nálam már a rózsa is bevált! Elájultak tőle, és a kinyitom az ajtót a hölgy előtt stb attól is. Szal ha valinek szimpi vagy szvsz mindegy csak jópofa legyél akkor összejöttök v. van esély a további ismerkedésre, ha nem vagy szimpi az egész csirkefarmot is le fogja szahharrrni akkor sem kellesz majd neki. Egyébként ha túl laza vagy akkor tuti a laza csajokat fogod vonzani és amilyen lazán kezeled a helyzetet olyan lazán fognak téged is kezelni, én azt mondom az adott szituhoz képest kell tudni viselkedni alkalmazkodni és cselekedni. -
Puntigamer #963 szard má le :D -
Puntigamer #962 semmi extra...
szíktottunk, de legalább megdugtam 3x :D