1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • mateos
    én remélem kiheverem a dolgaimat ujjév utánra
  • Break
    nem szeretek pesszmista lenni, de 1előre úgy néz ki, hogy nem lesz vmi fényes az ÚJÉV!
  • mateos
    reméljük nem igy lessz
  • Break
    szegényke... én is egyik mély gödörből a másikba kerülök, de legalább a karácsony, meg a szilvi jó lesz. aztán majd megin' jönnek a gondok!
  • mateos
  • mateos
    :-D , bár most nem nagyon tok röhögtni dobott a Csajom "volt csajom" , szal most elég szarúl vagyok , de má megszoktam :-) , má kezdem megérteni haveromat(29) mindig azt mondja "Figyi Máté az összes csaj egyforma megcsal majd dob" há ja , azt nemtom hogy megcsalt-e , remélem nem , de dobni dobott az biz.Vazze szal pedig úgy igyekeztem , értitek ?!!! nagyon , ezen a hétem qrva sok levelet irtam neki , pedig a levélirás nem az erQsségem , majdnem minden nap felhivtam , és egyszercsak azt mondja , hogy má naem szeretlek annyira mint régen....erre most mit lehet mondani ? hm? én vazze nem'tom , és nem is akarom megtudni , qrva nafgyot csalódtam , má soxsztor csalódtam , de ez a mostani nagyon rosszul esett gyerekek.nagyon rosszul.pedig ugy igyekeztem nagyon próbáltam a dolgot , és má kezdek rájönni , hogy nem az én hibám.áááá haggyuk az egészet...
  • fotel
    mateos - :DDD
  • Lteebee
    De az ágy kezd uncsi lenni.
  • Break
    1re megy: mindkettőben jó... !!!
  • mateos
    ezeknek a foteleknek mindig csak a dugáson jár az eszük :-) , fotel-ágy 1re m1 :-D
  • fotel
    lesz galaxis utikalauz 6.dik rész

randizni meg - odamész, szia, tegezhetlek - nyílván aszondja igen - szal ah már ígytegeződünk: nem jössz dugni? :)))
  • Ronnie
    Jajaja én már találtam egy két jó 5letet a randizáshoz.=))))))))
    Pl: veszek egy olcsóbb mobilt be írom a számom majd odamegyek a kiszemelt csajhoz a kezébenyomom
    ,hogy tetszel ha lehet kettönk közöt valami hívj ha nem tartsdmeg a mobilt emlékbe, de csak a nagyon kívételes esetekben teszek így már ha a lány is szimpatizál hehehe.
  • Coine
    HMm, milyen jó kis topicok vannak itt, majd visszaolvasom, biztos vannak nagy okosságok :-)
  • Lteebee
    Tehát ha hanyattdöntöd a csajt, leszakadhat a veséje.

Viszont ha szépen nyugodtan lefekteted, nemcsak hogy a veséjét, de tán még a lépét, meg a hasnyálmirigyét is eladhatod.
  • Waterhorse
    De ha nem jól választasz módszert,elszabhatod az eredményt is.
    Például egy hasonlat:Ha bulldózerrel akarsz lerombolni egy házat,akkor az darabokra hullik.De ha vésővel és kalapáccsal állsz neki - igaz,hogy hosszabb - akkor megvan a munka gyümölcse.Itt értem az ujra felhasználható téglákat,ajtókat,ablakokat.
    Na remélem érthető voltam.
  • Efreet
    Ugye? ;)
  • Lteebee
    Igazán önfeláldozó vagy.
  • Efreet
    Hát remélem... egyébként jól megy ez, csak gyorsan elszoktam tőle :)
  • Efreet
    Nem sértőtem meg. nem szokásom :)

és a kedvetekért ez most már IE-ből jön... de olyan lassúúúú :)))
  • Lteebee
    Tudom.

Mér nem próbálsz legalább a fórumhoz ie-t használni.
  • Lteebee
    Csak nem sikerült vkit kihozni a sodrából?
  • Efreet
    Lteebee-nek írtam, csak az opera többekközött a válaszolós gombot se kezeli le... :)
  • Efreet
    felmentést kérek... új fiú vagyok errefelé :)
  • Lteebee
    A legjobb az, hogy megin nem vágta senki, miről pofázok, pedig csak kéne emlékezni, hogy ki, mikor, milyen faszságot írt.
  • Efreet
    :D
  • Lteebee
    hm...
  • Lteebee
    LTB nem nyomott félre, de Lteebee se és én se meg Tyler se meg Jack agya se, ami nem érti, hogy lehettek ilyen értetlenek.

Akkor lennék bruttó 32,5, ha 30% lenne az ÁFA.
    =>25*1,3=32,5 (gyk)
  • Efreet
    ez a felrenyomos ugy zavart meg. kosziszepen a tisztazast.
  • Assassin
    Elmagyarázom,Nárcisz megkérdezte LTB-t hogy hány éves,erre beírtam neki hogy 32,5 - 25%áfa(mert én 26 vagyok,és asszem egykorú LTB cimborámmal)és aztán átmentünk veled egy kis Galaxis Útikalauz felidézésbe.Aztán jött Lteebee és félrenyomott...
  • Efreet
    ezt a nehanyat most nagyonnemertem. de nem is nekem szol.
  • Assassin
    LTB:egy kalap alá vettelek magammal,de javíts ki.Úgy emléxem egyidősek vagyunk kb.
  • Lteebee
    Nálatok 30%-os ÁFA-kulcs van?
  • Efreet
    bizony :) neha szukseg van ra.

programozas-tanarom mondta: 'a programozo annyira lusta, hogy ezert neha gondolkodni is hajlando'
  • Efreet
    ezen hatalmasakat lehet nevetni, meg elgondolkodni is. foleg a kesobbi koteteken.
  • Efreet
    van egy gusztustalan faj, a vogonok, de nem kepszeru a leiras roluk. A foszereplo emliti meg: 'kar, hogy nincs lanyom. akkor megtilthatnam neki, hogy osszehazasodjon vele'
  • Efreet
    Douglas Adams : Galaxis Utikalauz Stopposoknak c. 5 kotetes regenytrilogiaja. fantasztikus mu, humoros, meg minden. ha van ra idod, es szereted a sci-fit es a nevetest, nyugodt szivvel ajanlom.
  • Efreet
    A elet! A vilagmindenseg! Meg minden!

(egyebkent 6X9)
  • Assassin
    Igen a válasz 42,de a kérdés amit feltettél jó kérdés-e?
  • Efreet
    42!
  • Assassin
    Hány éves a kapitány?A tévénéző gyerekek kedvéért elmondom halkan hogy a megoldás,''a'' deriválása után gyök kettő és az ''x'' így már felírható ''z''-34 formában amit ha kiemelünk....