1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • Coine, The A&O
    Leginkább szombat délután.
  • Lteebee
    Mi van?
  • TIBI
    a komoly csajok a jók
  • Break
    sajna, de van...
  • Yoghurt
    :D

A nem komoly csalyokat olyan könnyű felszedni, hogy tul.képp.n bármit is csinálhatsz, ha bejössz neki. Ha nem, akkor a nem komoly csajt már el is felejtheted.

Ez elég nagy baroság volt, de iróniájában van vm igazság is, nem?
  • G@b0r
    és milyen ez a változat:
    odamész kicsajhoz, óvatosan megcsillantod a vadiúj vibrátorod a napfénybe :)
  • Break
    nem hiszem, hogy a csajok (legalábbis a legtöbb) bukik az ilyen "hűdemenővagyokamobilommal" dumára/csákóra. Eddig ezt tapasztaltam...
  • Break
    szerintem egyszerűen mondd el neki, hogy hogyan érzel iránta... amúgy ezzel én is így vagyok (általában, pölö: legutóbb...) aztán, vagy összejön vagy nem (mint úgy általáben minden dologban az_ÉLET_ben...) :-)))
  • G@b0r
    playmate :DD looool :DD
    Máté nem akarsz logó nevet változtatni? :)
  • Lteebee
    PlayMateOS

:)
  • Break
    mért dühös a lógód :-))) mate??
  • Lteebee
    Nem mered vállalni a véleményed?
  • Coine
    Csajozgassatok csak emberek hajrá !
    Mindörökké csajok ! :-)
    Már csak nekem is kéne 1 :-))
    folyamatban mint mindig :-D
    ez van, de jönnek a buli...hmmm :-D
  • mateos
    kimondta,hogy a nQk értelmesek ? :-D
    (csak vicc m nevegyetek komolyan)
  • Efreet
    és ha nemet mond, akkor nem is lány? (ezt anno én diplomatával tudtam...)
  • wicki
    Mateos dumája tényleg beválik valakinél? Már bocsika, de egy értelmesebb nő nem ad az ilyen "te nagyon szép vagy" szövegre. Már csak azért sem, mert ha van esze, tudja, hogy nála szebbek is vannak, mert ez minden esetben tény, és ha továbbra is van igénye, inkább az értelem oldaláról lehet levenni. Az szerintem tutira bejön, ha kipuhatolod, hogy szegényke miből hülye, és felajánlod neki, hogy korrepetálod. Az sokmindenre lehetőséget ad. Lehet, hogy olyan hülye, hogy az első alk. után úgy elkerülöd mint egy leprást. Amúgy az első randin szerintem a kezdeményező mindig nagyon hülyén érzi magát, nem? És amit csak lehet, azt elszúrja. Amúgy tudjátok, ha egy lány talánt mond, az nemet jelent? Ha pedig igent, az talánt?
  • Break
    azt mondtam, hogy ez így kurva szar, és valahogy meg kéne próbálni nem olyan fájóan elintézni a dolgot, tehát, hogy ""ne fűzzön hozzá annyi szál"".
  • mateos
    csak jácook :-)
  • Laalee
    meg megfelelö alany kell hozza :) 3 bol bukik mar jo is :)
  • mateos
    csak ügyesen kell elöadni :-)
  • Laalee
    nemtom ez a sablonos maszlag hogy johet be meg gimiben :)
  • Laalee
    csak nehogy ragyere ez nemigy megy :)
  • Efreet
    " ha majd már biztosan járunk, akkor fogok beleszeretni " - ez nálad így müködik? gratz :)
  • Break
    ma végképp kimondta a csaj azt, hogy NEM akarok járni veled (mármint velem). Persze a "legyünk azért még barátok, jó?" meg, hogy "ugye most azért nem fogsz utálni?" (dehogynem bazdmeg!). És mindehhez még jó pofát is kell vágnom, mert nem akarom, hogy lássa rajtam azt, hogy padlón vagyok. Most rosszul csináltam a dolgot, mert nekiálltam fűzni a csajt, és szépen bele is szerettem (de nagyon), aztán a végén aszongy, hogy NEM! Ezentúl úgy fogom csinálni, hogy megfűzöm, és ha majd már biztosan járunk, akkor fogok beleszeretni (legalábbis addig megpróbálok magamon uralkodni, mert ez így nogyon rossz. De most azt csinálom, hogy mint ha mi sem történt volna, úgy fogok viselkideni, pláne előtte, hogy érezze csak úgy, hogy annyira nem is kellett nekem (pedig kellett, de nagyon). Úgyhogy most én vagyok nagyon szarul, mateos!!
  • mateos
    FIGYELJETEK : 1szerü az egyész :
    1.tetszik 1 csaj , odamész hozzá , keresel vmit amiről tudtok beszélni , "áá , szia , mi is a neved ? jó a táskád , és qrva szép a hajad" :-)
    2.Erre ha tetszel neki , azt mondja hogy köszi , te se nézel ki rosszul (nevetve és szégyellősen)(huh de szeretem a szégyellős csajok arcát :-) )
    3.Erre én...nincs kedved m kajaidőben kijönni velem ? elmehetnénk vhova sétálni és beszélgetni.
    4,erre ő : Ok , akkor találkozunk
    5,erre én : oké , akkor a kapunál várlak
    6,erre ő:szia
    7:erre én : szia (mondom a nevét)
    8.kimentünk sétálni , dumállunk , arrol kérdezem ami érdekli , és ha ő kérdez azt válaszolom amit hallani akar.
    9,megfogom a derekát , s mondom nagyon szép vagy , erre pusz
    10,elbucsuzunk , csokival :-)
    11,(és ujj tanács) mikor elbucsuztatok , és hazamentek , ne hivjátok , addig várjá amig ő nem hiv fel , ugy kell őket terelgetni mint a kiskutyákat ,és a kis háziállataid lesznek , ami ngy buli :-)
    12.és le se tod kaparni magadról(tisztelet a kivételnek :-) )
    13,utánna dobod a csajt(huh de szar érzés mikor csaj dob , szal má én is rájöttem , hogy inkább a fiu mondja hogy pápá
    14,kezdjed ujra...és aranyéleted leszz

Mára ennyi....pá
  • mateos
    bátorság mindig van...fQleg nekem :-) , bátorság nélkül nincs gyQzelem , ahogy a filmben mondták.
    Tudjátok , volt má pár barátnQm , és amikor szakitottam velük...hogyis mondjam , még semelyiket se tudtam teljes mértlkben elfelejteni.Szal ha beindulok , márpedig ma eléggé beiindultam a suliban mert van pár szép skandináv szépség a sulimban , szal ha má elkezdek velük beszélni , vagy csak ha hozzájukérek , má rögvest a régi barátnQimre gondolok.
  • Mr.Macho
    hogyan kell randizni 15 évesen? egyszerű, ugyanúgy mint később, gihi, kell hozzá egy csaj, nameg bátorság elhívni, csak rajtad múlik
  • Break
    eszt most mindenhova be fogod tenni???
  • Break
    te fogsz olyant is??? :-)))
  • mateos
    az bizti,hogy nem fogom elfelejteni , mert a többi barátnQmet se tudtam még elfelejteni...talán ha megnQsülök :-)
  • mateos
    ja kikevertem , rájöttem , hogy az élet m1 tovább...
  • Break
    matoes, kiheverted?? csak mert a logód. gratulálok, sikerült kijutnod egy mély pontból. ilyen gyorsan...ügyes...
  • mateos
    I'M DONE
  • Lteebee
    Mér ilyen depi mindenki?
    Én épp most basztam el egy vállgazd vizsgát és mégse sírok.
    Ti meg kiakadtok néhány szoknyás miatt!

Legyetek már férfiak egy kicsit!
  • Efreet
    miért pont szilveszter lenne a kivétel ilyen szempontból? (soha nem értettem mire fel kell kitüntetni 1 napot bármilyen célból is az évben, és általánosan kötelezövé tenni???)
  • Waterhorse
    ha jobban belegondolok a szilveszternek örülni kell, hogy pesszimista kijelentéssel éljek minden szilveszterkor közelebb kerülünk a halálhoz. Föleg ha leisszuk magunkat a sárga földig:))
  • Waterhorse
    ha már itt tartunk, ezen a téren az idei év ha lehet szarabb volt mint a tavalyi.
  • Break
    hihi, az enyémek meg fognak (de már Lkezdődött). de persze az a pesszimista meglátásom. ha minden yól alakul, akkor semmi gond, és nagggyon bolgog leszek. de 1előre úgy áll a dolog, hogy nagyon nem így fog történni!!
  • mateos
    ez én dolgaim teljes mértékben szétszaródtak :-(
  • Break
    nekem meg még jórészt el se kezdődtek a DOLGOK!