Hogyan kell Randizni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy legalább olyan szépen süt itt a nap,mint ahogy a Te szemed csilloghat!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
én nönapra gondoltam...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
28 vagyok de a nick miatt mindenki 33-at hisz
meg jo hogy nem 333-at irtam 😊
(ket szalon fut a cselekmeny)
amugy meg jo hogy 33-vagyok igy csak ot evvel gondolnak idosebbnek......😊
dr
Rendben, mindket nemnek vannak nagyon kellemes es nagyon kellemetlen egyedei. Ha csak az egyik nemet tekintjuk, akkor tulnyomoreszt tobb a kellemetlen egyed - a masik nemre nezve. De amint megindul a keveredes, a termeszet egyensulya helyrebillen. Ez igy jonak tunik.
Valami új szleng?
Az is érdekes, hogy ezek az érzõidegek a bizonyos részen, csak kb 6 cm-en találhatóak. Tehát a potenciális rész, ami ingerelhetõ csak a hüvely elején található!
Javítsatok ki ha tévedek!
Mer ha igen, elég nagy bajban vagy.
Jock ebbe a témába??? Nem gúnyolom csak
nem hittem volna! 😊))))))
Miért érzenek a nõk többet szex közben(asszem közel ezerszer annyi idegvégzõdéük van a megfelelõ helyeken és az agyukat is jóval több endorfin önti el)?
Miért?!😊
Valószínûleg észre se veszed, mer nõ vagy.
És tudod még mi a durva? Az, hogy ezt el lehet mondani száz nõnek, kilencvenkilenc nem fogja fel.
Ha + arra gondolsz, akkor csak ennyit pancser az aki így besül egy aktus után, de ez a dolog nem csak a fiúnemúegyénen múlik. Tablette kelle.
LTB-nek: Ez a hozzászólásod picikét lejjebb van! Nem rágalmazlak, csak rossz szót használtam, nem egyezett a te felfogásoddal. Bocsánat nem akartam!
Frey-nak: Na itt a gond! Nem vallják be a nõk, hogy milyen perverzek is valójában. Nekik is ugyanúgy kell a méteres, csak nem mondják ki. Kéretik magukat, szeretik nézni, hogy szenved a másik fél. De nem baj kell ez a kis szadiság is. A szüléshez annyit. Egyedül ez sem jön össze. Itt van az, hogy amit az elõzõ hozzászólásomban mondtam!
Az egyenjogoságról + annyit, hogy nem tudom, hogy miért hiszitek azt, hogy a férfiak felsõbbrendûek. Egyenlõek, mindkettõben vannak jó és rossz dolgok. A gubanc itt jön a monitorra...
A bökkenõ tehát az, hogy a férfiakban több a jó tulajdonság ~😊. pl.: óne havimetál