1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
#341 25% -
#340 Hm. T.A.M., 0%, 12% vagy 25% afas az eletkor? -
#339 Meddig? -
#337 Tehát Áfával együtt 32,5. -
#336 Nagyjából annyi amennyi én... -
#334 Megmondom őszintén, egy ideje nem annyira gyötörnek a gátlások, mint 17 évesen. -
#332 Hát én inkább bután ugrálásnak neveznem, amit csinálok ilyenkor, de ha jó kedvem van és tetszik a zene... -
#330 Nem is volt olyan rossz. A barátnőm sajna nem volt ott, de azért 3-ig mozogtunk. -
#328 Rengeteg felé kell rohangálnom még ma este buli előtt, és tudom jól, hogy az a 6-7 ember egyenként biztos késik 8-10 percet, ezáltal minden borul, jópár dologra nem lesz időm, végül kocsival kell mennem, nem ihatok, hamar megunom és lelépek.
-
#326 Ja, bocs. -
#324 Szellemes. -
#323 hát az őszintét megmondva, nem :( -
#321 éppen mindenhol vagyok :) -
#319 :D na azért... -
#317 naaaaaaaaaaaaa........ -
#315 HUUUUUURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ::::::::))))))))) -
#312 Szerintem ez az egész országra jellemző, de vidéken néhol lehet aratni az én kocsimmal is. -
#311 nárciiiiiiiiiiiiiiiisz :)))))))) -
#309 Nem buzibár.
Inkább amolyan rongyrázós, nyálverős hely.
Tudod, ahol a csajok a pénztárcára meg a kocsira nyomulnak. De most nem az a társaság lesz, aki szok lenni(remélem). -
#307 Fősulis buli lesz a medúzában(ahová amúgy soha nem mennék).
Gyere te is. -
#305 jo nektek en holnap irok matekbol 8 orakor -
#304 Pentek... buli.. nekem holnapra kellene szerveznem magamnak valamit. ma szerintem bekes semmitteves lesz (unokaocsik zsibongasatol eltekintve) -
#302 PÉNTEK!!!
Este buli! -
#299 Ez az akarat duma szerintem közhely és nem alkalmazható, csak az élet egészen kicsi részére. -
#297 Ajánlom figyelmedbe 289-es hozzászólásom. -
#294 Sokkal nagyobb hálát éreztem, mint amit egy szimpla köszönömmel ki lehetne fejezni. -
#291 Köszönöm. -
#289 Nem is tudom mit mondjak. Egyszerűen nem tudom kifejezni az érzéseim. -
#287 Nyakendőben meztelenkedsz?Milyen perverzió ez? -
#286 Nehéz volt mi?
Most, hogy már tudod, hogyan tudsz zavarba ejteni, olyan meztelennek és sebezhetőnek érzem magam.
Kapaszkodom is a nyakkendőmbe rendesen, gondolhatod! -
speed #285 vegre kihoztam beloled valodi onmagadat;) -
#282 Macho szamuráj beszólások fantáziátlanoknak 3.javított kiadás:) -
#281 hö? -
#279 Végülis passzol, de így lehetne Fight club is. -
#278 Az első ismerős,de nem ugrik be honnan,a második talán Trainspotting de ez se biztos... -
#277 De tuti, hogy valami grefitigyüjteményben benne vannak. -
#275 Egyet se félj!
Assassin vagy speed tudni fogja. -
#274 Elegge ugyanabban a cipoben jarunk ezekszerint. Valahogy ez a vilag nem nekem valo. Errol jutott eszembe ket idezet: (sajnos nem tudom honnan)
"Az emberiseg megerdemli onmagat"
"Ha ez a tarsadalom, akkor en nem akarok a resze lenni" -
#273 Engem egyre többen tartanak érettnek, de én magamat még nem.
-
#271 Ez egy kicsit erős volt, nem kellett volna.
Mindannyian tudjátok, milyen érzékeny vagyok és hogy mennyire könnyű megbántani a virág lelkemet.