Hogyan kell Randizni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Simán végig lehet fogni a csajt. És vannak helyzetek mikor õ ér hozzád. Na ott ha megfigyeled, hogy mennyi ideig van ott a keze(most nem a farkadról beszélek. Hanem mondjuk megfogja vmidet- kezed, combod). Szóval egy pillanatal több és te ha azt észre veszed akkor nyerõ vagy.
Amúgy meg van úgy, hogy kajak lefogdosnak úgy, hogy te ebbõl semmit nem veszel észre!😄 Csak késõbb mikor dolgozod fel az eseményeket, hogy mi is történt a találkozáskor akkor jössz rá, hogy jéé a xy kajakra a karomat nézzte, hogy milyen "izmos" meg stb. !😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
elég egy szép és érdekes randit írtál le!
Csak sokszor nem így mennek a dolgok azzér!😄
Ez Te vagy csak vannak akiknél kimarad pár pont....
Azért az nagyon rossz, mikor nem meri vki elmondani hogy legyen vége...Nálam egyszer volt ilyen..mármint a lány részérõl...Nagyon szerettem õ meg ahelyett hogy 2 év után elmondta volna hogy õ már nem érez úgy meg minden..megcsalt😞 Hát nem tudom melyik a jobb. Így most útálom nagyon...úgy meg normálisabban el tudtunk volna válni. Bár valószínû azért nem mondta, mert nem akart bántani de így nagyon sikerült neki.
Szerintem jól tetted amit tettél. Ez így tisztességes...Az más kérdés hogy neki fájhat...ezért nehéz megtenni😞 Megbántani sosem könnyû valakit. Nekem legalábbis nem egyszerû. Vannak akiknek ez nagyon megy....gyakran irigylem is emiatt õket...
Hogy mit mikor tegyél meg, az mindenkinél más...de ha már ismered egy ideje, sztem egy kínos csend pillanatot fel lehet oldani egy csókkal a 3. körüli randin😊 De nálam már volt olyan, hogy feldobtam egy témát az elsõ csókról...aztán abból jött a csók is😊
Egyébként tényleg elfelejti az ember bár a legelsõt nem😊 Ha tényleg érez valamit a másik iránt...tehát nem buliban valakivel na most miért ne csókról van szó...
Amit a Kata írt az pontosan úgy van😊 Az majdnem minden normális nõnek bejön...
Csak lazán...és hagyd történni a dolgokat....
Sok sikert...tuti menni fog...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Aztán mondta h ö ennyire még nem szeretett senkit, meg mindig szeretett velem lenni, várta a randikat, de teljesen megért. Szal még tul jol is viselte. Minden véget ér egyszer. Minden jó véget ér egyszer. <-ezt is mondta. Aztán mentünk a magunk utján. Ilyenkor nem fogja föl a dolgokat, majd jön a depi meg minden, de én már nem leszek ott.
Nah ennyi. vélemény?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
mert végképp szopatásnak fogja vélni hogy itt kérdezi meg mi legyen...
mondd meg neki azt kész 😊
az ötlet jó 😊

tényleg

Bár ha nem szereted hagyd ott sûrgõsen, és az egyszerûség a legokosabb ebben a témában mert csak fájdalmat okozol neki, mint Õ neked annó és azt szerintem nem jó dolog viszonozni még ha jogos akkor sem. Mondjuk te nem is akarod viszonozni, de az idõhúzás akaratlanúl is ezt eredményezi, ezt frissiben kell rendezni, ne szeressen belég még jobban.
15 éves lánynál ez még szerencsére könnyebben (remélhetõleg) megy. Sok sikert hozzá.
A túlerő legyen veled!
A változás azért nem tetszik, mert nem változásnak kellett volna lenni, hanem alapbol igy vagy hasoloképpen viselkedni egy kapcsolatban szerintem. Késõn jött a változás, sokat vártam rá, és hogy ugy mondjam, kifutott az idõbõl.
És a változás nem tetszik? ami végbement a lányban
mennyi idõs a csaj?
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
Ha sírni fog maradj vele kicsit és nyugtasd meg hogy ez neki is jobb lesz bár nem ebben a pillaatban. Ha nem akarja abbahagyni vagy nem fogja fel esetleg nem akarja felfogni akkor neked kell ott hagyni, de arra vigyázz hol teszed meg mindezt. Ne okozz neki nagyobb sebeket mint muszáj.
A túlerő legyen veled!
Ha adod magad és az érzéseid azon látszik hogy nem szereted. Nem fogja bírni és tuti észreveszi. Akkor megmondod hogy nem vagy szerelmes belé és pasz.
Akkor leszel bajban ha nem érdekli és tapad rád, ekkor kénytelen leszel kemény lenni és elutasítani finoman de határozottan. szerintem.
A túlerő legyen veled!
"szerettem, de valahogy ez elmúlt, mert folyton olyanokat mondott"
Ha ennyi is elég hogy otthagyd akkor nem is szeretted igazán, csak jó volt küzdeni érte v. valami hasonló.
Szakításról: a legtisztább ha 1xerûen megmondod hogy már nem szereted, azért mert van másik csaj, v. mert nem vagy már szerelmes, v. ami az igazság.
Egy dolog fontos légy határozott, és tarts ki az állításod, okod mellett.
ÉS szerintem légy öszinte.
A túlerő legyen veled!
De télleg olyan hely kéne, ahol nincsenek sokan és vhogy értelmesen elmagyarázni a szitut, szerintem a múltat ne vond bele, nem kell ezt a legyünk barátok dumát nyomni, mert egyértelmû, hogy csak az akarsz maradni. De a fõ, hogy ha el akar rohanni, akkor ne engedd és addig kell Vele beszélgetni még full le nem nyuxik és felfogja mi van. Haraggal soha ne válj el senkitõl, fõleg ne...
lehet hogy egyszerûen csak el fog rohanni...
vagy átölel, és elkezd sírni...
sok féle képpen lereagálhatja...
Ugy is meg fogja kérdezni, akkor megmondom hogy nem. Mit fog reagálni?
pl ne válaszolj az smseire, vagy nagyon késõn...
és érezni fogja hogy nincs sok keresni valója meletted...
aztán ha nem vágja le mondd meg neki, hogy sry de ez így nem megy...
Mit értesz azalatt h finoman?
fõleg ha ezt csinálta veled, ugyan ez volt csak fordítva...
nem?
akkor add meg neki, persze azért finoman... de mondd meg neki, pl hogy azóta már van valakid, és szeretitk egymást...
ha most összejönnétek megint lehet hogy megint dobni fog, vagy te õt, és inkább olyan csajnak fogod adni az idõd aki értékeli is...