1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • Adi
    Mhh nem... :) Most megsértődött a Csocso rám amúgy!:)
    "nem tudok elaludni és gyötrődöm az ágyamban."
    Mhh verd ki!!:) Az a legjobb!!
  • Adi
    Csocso: mindenki behányt ettől az érzelkőz szartól!
  • ghost cb
    Airsoft
  • Bandew
    Khmm...khmm... Ezt nem privibe akartad? :-D
  • Adi
    BEzzeg mikor nálam volt a csaj és a bekapcsoltam a webcamerát elővetted a farkad és verted mint buzi a faszát!
  • Adi
    Csocso ne akard, hogy leoltsalak a rózsaszín polódba!:)
  • Bandew
    Bocsika nem akarok közbeavatkozni a személyes ügyetekbe, de ez a bizonyos "seggbelövés" mégis milyen cselekvést takar?
  • ghost cb
    szombaton majd seggbelőlek és elfelejted az egészet :)

[ugyi nem kevertelek össze mással? :)]

Nem nem kevertél össze, csak nem tudtam válaszolni, mert lanpartyn voltam a héten, ugyhogy csak igy 100 üzenet után mondom. Jo volt a mai nap, de nem löttél seggbe, ugyhogy még tartozol . De lásd milyen nagylelkü vagyok: felejtsük el!!
  • Unknow
    bámikó testvérem mondjad hová:D
  • CSOCSO
    persze gyere ide erte:)
  • Unknow
    tucc kőcsön adni kedves testverem egy par ezer forintot?:D
  • CSOCSO
    jolvan gyerekek en is szeretlek titeket:))))))))
  • Unknow
    Csak,hogy tudd..én értékellek!ÉN MINDIG ITT LESZEK NEKED :DDDDDDDDDDDD
  • Bandew
    Hát én sajna nem, mert még nem voltak tapasztalataim ilyen téren. :-)
  • CSOCSO
    megallt az elet..erre mar senki nem is tud mit mondani?:)
  • CSOCSO
    az mas... itt kokemeny osszegekrol van szo nem parezer ft rol...
  • Bandew
    Én nem nagyon szoktam kölcsön adni, inkább meghívok mindenkit össze-vissza mindenfélére. :-D
  • CSOCSO
    ereztetek mar ugy hogy annyira gaz, szar valami hogy ez csak a matrix lehet es ti mindjart felebrettek??. nah en most kezdem erezni... nemcsak a betti miatt.. kurvahosszu a tortenet.. legjobb haverom a betti noverevel kavar.. szarik mindenki fejere.. a betti szulei lognak nekunk manival.. de kozben minnket beszelnek ki hogy mi mennyire gecik vagyunk... pppff LOAL:)
    egy javaslat mindenkinek: MANIT KOLCSON ne adjatok!!!
  • CSOCSO
    most ment haza a leanyzo.. atjott filmezni...
    a film elott pedig nagyon erdekelte hogy mi tortent aznap este.. mert nem emlekezett de nem mondtam neki semmit... csak annyit hogy nem kell izgulnia.. semmi baj nem tortent amit o megbanhatna...es tenyleg felesleges elmondani..legalabbis szerintem... vagy nem???
    igazabol most mikor elment azert elmondtam volna neki hogy mi tortent... de mar nem kerdezte
  • CSOCSO
    :)))))))))))))))))
  • Bandew
    Erről a nagy idegességről mindig Stan jut eszembe a South Parkból, aki mindig lehányja a lányt aki tetszik neki. :-D
  • CSOCSO
    amit meg nem probaltam.. mert nem kellett.. de talan kezdj el neki errol meselni.. hogy milyen ideges vagy stb!!!!:)
    aztan nehogy o is bevallja ezt neked:) aztan ugyis felengedsz...
  • Bandew
    "De tudomásul kell venni, hogy nem csak ő van, esetleg ha nem jön össze van más is és ez járjon a fejedben!"

Ebbe most bele se bírok gondolni, mert most minden gondolatom körülötte forog. Eddigi életem során nem találkoztam még ilyen lánnyal, szal nem akarok úgy gondolni rá, mint egy tucat-babára. :-)

"Másrészt, ha meg a csaj részéről is hasonlóak az érzelmek, akkor gondolj arra, hogy ő is hasonló helyzetben lehet."

Ezen már sokat gondolkoztam és lehet benne valami. Csak nehogy tévedjek.

"Ha tényleg fontos a csaj, akkor kicsit lassíts a dolgokon, engedd, hogy kialakuljon köztetek egy "nyugodt viszony", hogy tudjatok normálisan dumálni. :)"

Pontosan ez az amit csinálok. Hagyom had menjen minden a maga útján, nem akarok erőltetni semmit, csak már nagyon rossz. Az biztos, hogy nem fogom letámadni vagy ilyesmi, az nem az én stílusom. Én az amolyan "lassan, de biztosan" taktikát követem. De ha közben valami fasz rányomul a tapló viselkedésével és összejön neki, én kivégzem magam. :-(
    Bár ismervén a lányt, sztem ilyen nem lesz. Remélem!
  • 7H0M3k
    Bandew!
    Az teljesen természetes dolog, hogy egy olyan csajjal szemben, aki nagyon tetszik, tök para vagy, hisz, mint mondtad nagy a tét.:)
    De tudomásul kell venni, hogy nem csak ő van, esetleg ha nem jön össze van más is és ez járjon a fejedben!
    Másrészt, ha meg a csaj részéről is hasonlóak az érzelmek, akkor gondolj arra, hogy ő is hasonló helyzetben lehet.
    Ha tényleg fontos a csaj, akkor kicsit lassíts a dolgokon, engedd, hogy kialakuljon köztetek egy "nyugodt viszony", hogy tudjatok normálisan dumálni. :)
  • Bandew
    Hát én sajna ilyen béndzsa vagyok. Para a köbön! De amikor vele vagyok akkor furcsamód elmúlik (főleg találkozás előtt vagyok kész). De akkor se nagyon merek csinálni semmit.
    DE A PICSÁBA IS!!! Nyár van, szabad vagyok kéne már egy barátnő!!!
    Akcióba lendülök! :-)
  • CSOCSO
    szerencsere nekem ilyennel nincs bajom... nem szoktam felni leblokkolni... viszont az soxor fordult elo velem hogy egy ket balul elsult bettika akcio miatt egesz nap gorcsben allt a gyomrom...
  • Bandew
    Én meg nem merek csinálni semmit. Elbaszom az egészet!
    Az a baj velem, hogy minél jobban tetszik egy lány annál jobban összeszarom magam. Ha egy csaj semmit sem jelent nekem, akkor jól elsmacizgatok vele, meg ilyen szarok, akkor könnyen megy, de ha nagy a tét számomra, akkor leblokkolok. Aztán hazajövök, szarul érzem magam, nem tudok elaludni és gyötrődöm az ágyamban. Elég genya dolog szerelmesnek lenni. A vicc az, hogy már annyira kész vagyok, hogy már lassan a félelmemen is felülkerekedek és egyszer ez egy nagy vallomás formájában fog kirobbani belőlem.
  • CSOCSO
    hasonlo volt velem a mostani partin is.. a szaja fel centikrol surolja az enyemet.. es nem merek lepni... megint eljon a szam elott. nem nem nem.. nem veszem fel a jeleket.. aztan megint kozel jon megindulok erre hatradol.. ooo basszadmeg... itt volt az mikor felalltam es kimentem
  • CSOCSO
    akkor tudod miken mentem keresztul.. csak ezt a jelenetet ugy kepzeld el hogy siri csend.. a szivem all dobbani nem mer gyomor gorcsberandulva.. es csak a csend.. senki nem mer meg mosolyogni sem...
  • Bandew
    Ilyen "szemcsillogás" dolog engem is meg tud őrjíteni. Pl amikor megnevettetem és akkor rám nézett a szép szemeivel, amik csak úgy csillognak a nevetés miatt...
    ÁÁááááá, akkor majd kiestem a székből. Naggyon durván görcsbe rándult a gyomrom. :-)
  • CSOCSO
    zolika pedig a haverom
  • CSOCSO
    szandi a novere
  • CSOCSO
    lol egy ket dolgot tisztazok: betti a csaj.. a sziszi az a szilveszter a baratja...
    a 40 eves csajrol meg no comment:)))))))))))))))))
  • CSOCSO
    Bejon a szobamba...eppen egeszsegugyi problemai voltak. Mondta hogy rosszul erzi magat. Gonoltam kicsit viditom, es be-be szologattam neki vicces dolgokat, kozben en fekudtem mellette, azaz konyokoltem a terde mellett, o pedig a szemem legmelyebb pontjaiba nezett a nagy baba szemeivel amivel teljesen elbuvol neha,foleg most amikor ugy CSILLOGOTT a monitor fenye miatt hogy majd' megolrultem tole!
    Aztan mutatni akartam neki egy trukkot, teniszlabda puffanas hangjanak az utanzasat amit a szandikanak mutattam mar, es o nagyon orult hogy meg tudja csinalni.
    Hatrafektetem a tenyerembe a fejet arca fole hajoltam.Mutattam a Bettinek is, de nem nagyon jott osszem persze nevetgeltunk!Aztan csond lett, egy hajtincs volt az arca elott, amit ket ujjammal megfogtam es elkezdtem csikizni az arcat.. o meg vegig a szemembe nezett.. az arcunk kb 20 centirol volt egymastol... Erdekes pillanat volt szamomra. Miert csinalom? jott a kerdes... es ment a kerdes: miert? nem esik jol? valasz: de!
    .............
    Aztan abbahagytam...kicsit belegondolva a dolgokba, elszomorodva mondtam: amiota a sziszivel vagy nem nyultam hozzad...
    -Igen ezt eszrevettem... jott a valsz...
    ez is erdekes pillanatok koze tartozik...bar lehet en fogom fel rosszul a dolgokat es egy ilyen valasz es a mogotte rejlo tema tok semleges...
    Aztan masik alkalom mikor kicsit italoztunk mindenkivel... Es az egyik eset.. mikor tanciztam par masodpercet a bettivel.. nagyon elveztem azt a par masodpercet.. megha csak bemutato szintu volt a szandiek szamara hogy tancoltam szejjel jegerezve egy 40 eves novel egy breakes prog house partin...
    Aztan volt egy masik pillanat is az iccaka.. vhogy a nyakam kore tekeredett a leanyzo.. mar nem emlexem ra.. csak arra hogy megoleljuk egymast es a nyakaba puszilok, a puszi utan szinte elloktem magamtol a bettit hogy NEEEE tedd ezt velem... de (vegulis csak eltartottam magamtol...)
    Aztan lementem levegozni... a bettike volt az aki utanam jott.. aztan mikor setaltunk a bettike maradt le hozzam hogy miert kacsazok ilyen lassan.. no mindegy...lehet hogy ezt is csupan azert tette mert unatkozott a sziszikevel... kitudja...
    Aztan egy masik nap. Teniszpalya...leannyocska hatulrol tamadott le! Amire persze en behuztam nyakam fulem,farkam, hogy inkabb neeee is erints...
    megallt elottem...,mondtam neki hogy ne "zaklasson" mert megcsokolom a szemoldoket (fenyegeto fejjel) ugy hogy ket masodperced van hogy elfuss innen!!!
    Lepni akart de visszahatralt...aztan odeleptem hozza megfogtam az allat es magamhoz huztam..aztan kapcsoltam hogy azert ennyire nem kell szepen megfogni... megfogtam a ket kezemmel mintha vodorbol innek es mondtam neki hogy cukja be a szemet.. es adtam a szemhelyera egy finpm puszit...
    Aztan masik alkalom sziszi baratja felment hozzank a cuccaiert.. addig a bettike odajon hozzam hogy fogjam meg a kezet ( adtam neki 3 pacsit aztan rajottem hogy nem pacsit ker hanem hogy fogjam meg a kezet...) az egesz olelesbe torkollot.. aztan mikor a zolikaek meglattak (rohogtek) akkor elengedtem a bettit.. de o meg kapaszkodott belem...
  • CSOCSO
    "fejezze abba ezekt a "fura" jeleket, amiket feléd sugároz, mert így csak tévhitet ad. azaz azt az érzést kelti benned, h kellesz... annyi csak nem butus, h ezt ne értse meg..."

pedig sajna nem fogja megerteni...
    tudjatok mit.. kicsit idezek abbol a txt bol amit rola irtam..
  • Bandew
    Jaja szemét dolgok ezek, de hát ez van. Mi kedveljük őket, ők nem, majd ők kedvelnek minket és mi nem őket.
    Nekem most nagyon tetszik egy lány, és eddig még semmilyen hibát nem találtam benne. Miatta megéri akár 2 évet is várnom, csak legyen valami, mert belepusztulok.
  • CSOCSO
    mar megvolt. leultem vele beszelgetni... nem mert egy szot se kinyogni.. aztan vegulis en ragtam a szajaba hogy : szoval akkor a vekony fiuk tetszenek.. amire csak bolintott..
    amugy mondtam: nagyon erdekes a csaj..soxor nem szabad hinni mert ezt mondja de arra gondol..
  • Bandew
    Rajtam is van jó pár helyen felesleg, de ez ebben a korban teljesen normális.
  • CSOCSO
    "Szeretnek velem lenni, de semmi több. Viszont kb egy év (vagy több) ismeretség után rám gerjednek, csak sajna addigra már megismerem annyira, hogy teljesen kiábránduljak belőle (szexuálisan is). "
    nemtudod mennyire beletapintottal a lenyegbe.. eddig nem mondtam de pontosan ez vannalam... hogy annyi gusztustalansagarol tudok a csajnak hogy ha nem lennek megkergulve tuti megrugdosnam!!!!

kurvabonyolult az ami van ( vagy tok nincsen) kettonk kozott...
    szal az eletemben mindig hamar kialakultak a dolgok.. megiosmertme egy lanyt es ra nemsokkal hetekre osszejottem vele.. vagy ha nem akkor tudtam jo elore hogy ebbol csak baratsag lesz... es ezzel a csajjal itt szarakszom majdnem fel eve!!!!!
  • Sadun Tryst
    végére: annyira csak nem...