61
  • zorc
    Szevasztok' Én inkább kérdezek: Most akarok gépet venni és én is ezen filózok hogy amd vagy intel Az érdekelne hogy mi lesz a p4 "kistestvére"? marad a celeron csak új kódnévvel vagy jön valami új és ha igen miben fog többet tudni (új utasításk stb) és ki mit tud az új amd-kről -főként a morgan érdekel? thx a segítséget
  • Carmack
    Az intel procik több tizedesjeggyel számolnak, ezért jobbak a lebegőpontos műveleteknél, és még mindig kérdéses az amd procik kompatibilitása néhány proginál, szóval marad a jó öreg intel, viszont egy hideg téli estén jól jöhet tüzelőnek mondjuk egy k6-2, szóval nehéz választani :)))
  • PyRex
    Az AMD procik melegedeserol annyit, hogy az uj 1,5GHz-es AMD proci az egy hutobordaval (venti nelkul) jon majd forgalomba, es aki nem tuningolja, annak nem is kell ra extra hutes...

PyRex
  • PyRex
    Tata: "Nekem egy Intel Celeron 433-om van. Ez, az en velemenyem szerint jobb mint az AMD." - Mint milyen AMD? A K6-2-esnel telleg jobb...

"En addig varok amig lesz egy BIOS frissites a Gigabyte GA-6BA -as alaplapomhoz. Van egy haver akinek most ment szarra az AMD K7 750MHZ-e" - Nemtom a BIOS frissites hogy jon ide. Nekem meg 2 (! :))) haverom van, akiknek tonkrement a celeron2 / p3 procijuk :)

PyRex
  • ixyon
    atilllllla:
    az intel úgy dolgozik, hogy minden PIII indul, csak ami nem jó, mert rossz quality of silicium, azt átnevezi celeronnak, letiltja a fél kest, átállítja a szorzót, és az FSB-t, és akkor máris celeronod van, amit lényegében drágább előállítani, mint a PIIImat

az amd*-nek a durona nem egésze egyezik meg architekturailag a thundebirddel ,máshogy van a cache kapcsolva, meg ilyesmi, ott már az elején Ldől, mi lesz.

szerintem az intel megoldása jobb:), mert ha nem műkszik a tbird, akkor az qka
  • ixyon
    télleg elég korlátolt az, aki egy cég régebbi hibái miatt nem hajlandó megvenni 1 olyan terméket, mai vaci új, és az egész külföldi asjtó az egekig magasztalja, mert stabilabbb alatta a winsuxx, meg gyorsabb ,meg olcsóbb...
    de itt a mi kis hazánkban nagyon okos emberek élnek, akik jobban tudják, mint az egész világ, és csodálkoznak, hogy az egész világ hülyének nézu minket, mert már európában is 62%AMD, mert ott nem ilyen elcsökevényesedett agyú állatok élnek, mint borg, hogy ő tudja miért, és ők képesek változtatni, nemúgy, mint mi,mert ha eccer veszünk valamit, és az jó, akkor már nem is veszünk más, hiábba lett jobb az, mi akkor is a jólbevált drága szart vesszük, ami ...

hárt ennyit az Lcsökevényesedett agyú vadbarmokról, borg és társai pedig olvassanak sajtót, és ne csak az oszlopmagasságo, meg a saját intelligenciájukat keressék(a mélyben), mert így nem is lesz soha más, mint 1 darab SZAR
  • Borg
    Ez mind szép és jó.
    De aki Intelt vesz az tudja miért. Aki meg AMD-t az csak a sebességet nézi, és ugyis hiába beszél neki bárki is. Nem kell itt ezzel foglalkozni, melyik a jobb. AMD gyorsabb kétségtelenül, de ha utánavágnák sem kellene, csakugy mint a VIA-s alaplap.
    Aki ért hozzá, tudja mért.
    Aki meg nem az vegyen AMDt, mer annak magasabb a csikja.
    Tovább nem is kell ezt ragozni.
  • Coine
    Számodra nincs kinn a P4???
  • ixyon
    szebe úgyláccik te 1 x alakú dobozban éltél.
    ezt a kijelentésedet arra alapozod, hogy a duron 600 néhol lassabb, mint a celeron 800, és a microsofft windows akár 2 óráig is üzemelhet lefagyás nélkül? a windows felhasználóbarát, de nem jó
    az intelnek pedig 1 hullámvölgye van, volt jobb ő is, de most az amd jobb. ez változhat ,habár még nincs kint az a proci, ami változtatni fog:)
  • Dikkma
    A 3DNow-nak vége, stb.
  • ixyon
    az én anyukám azt szokta mondani, hogy **** az, aki mondja!

nem értem miért kezdtél el személyeskedni sajt, hiszen én egész normálisan leírtam, hogy szerintem nem túl sok a 100Mhz sem, mert 133 jobb volna...
    a második soromban kimaradt pár dolog:
    A Q3 TÁMOGATJA AZ SSE-T, DE A 3DNOWT NEM!!!a duron az x86 utasításaival gyorsabb, mint a celeron SSEvel(legjobb tudomásom szerint, az én linuxos quake verzióm nem használ 3dnow!-t)
  • |eMAGE|
    BRÜHAHAHAHAHAAHAA CELEON 800 lassabb mint duron 600

BRÜHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA...
    ennek biztos van oka, de viccesen néz ki
    BRÜHAHAHAAHAHAHA
    stb.............
  • kowajano
    jo a cikk ugy van ahogy itt az utolso részben meg van irva
  • Pali
    Hát, sok vita nem lehet. A 600-as Duron vidáman overclockolható 800-850 Mhz-ig. Sőt, GigaHz-ig is, jobb hűtéssel. Meg egyébként is, ár/teljesítményben, és simán is jobbak az AMDs procik e pillanatban, elég pár teszteléssel foglalkozó oldalt végignézni a neten. De kár erről vitatkozni, mindenki vegyen olyat amilyet akar, meg amire pénze van.
  • ixyon
    az a 100 mhz FSB sem zúl sok...
    de a grafikonok magukért beszélnek:) AMD rulz!
  • Bitlisz
    Remelem minden Intel fan jol vegigolvasta ezt a cikket es jol kussban marad...
  • Dikkma
    Télleg az
  • An-Dee
    látom ti még mindig intel vs. amd harcban járatjátok az agyatokat, elég szánalmas