F1Gp3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ok de szolj am 😊
Breki33
es a kerdesem?
Breki33
a riphez is jo?
Bith
Ahha értem, sejtettem azért.

Õk elég egyszerûen meg tudják ám ezt oldani, mivel ugye nekik adott a játék forráskódja 😊). Szerintem csak kis módosítást kell eszközölniük, újrafordítani az exe-t, és már megy is a dolog tökéletesen. Ha van egy csöpp eszük, akkor még olyanra is csinálhatják, hogy még több pályát is tudjon, mint 17...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Breki33
de remelem nalad nem a sumi gyozott........

Tasi kihagytad a noket..😊
SAntA_ClAus
NAgyon jo lett a Sepangi palya!En Vasarnap egesz nap azon jatszottam esos versenyeket!Szerintem szuper!Visszaadta reggeli verseny hangulatat!
Bith
Lehet valahogy betenni +track-et? Tehát, hogy az eredeti 16 helytt benne legyen egyszerre a 2001-es 17 db pálya.
Valahogy csak meg lehet babrálni, nem? (gp3master-rel próbáltam, de azzal nem ment, gp3edit meg nemfoglalkozik a pályákkal)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

érthetõ😊
na akkor megnéztem jelszó:kickme.to/ingyenjátékmindenkinek a lehetõ legrövidebben a játék vége Z
Nem jelszavas.....vagy ha de akkor http://kickme.to/tovább tod
http://www.verica.net/user/khfkytfk/samples/
http://www.verica.net/user/rujtfujtfdu/samples/
http://www.verica.net/user/tujtfyiky/samples/
Ezen van fent 90file 1.44es file....EZ él...
Breki33
az meg muxik?
mi is a cim?
Huh korrekt lehet.............................csak az a k***szott gamez4all szarakodik
Breki33
ez engem is erdekelne 😊))))9
_Wajk_:
Mar az F1 Racing Simulationban(F1RS) is voltak emberek a boxban(persze az is Ubisoftos😊Az F1RS volt eddig az az autos jatek amivel a legtobbet jatszottam, de azt hiszem hogy az F1RC-el most ezt
megdontom! Mar alig varom az uj texturakat!
Breki33
na ugye hogy jol mondtam anno

F1 Racing Championship 3 kijott es egesz jo
http://gamerush.com/previews/f1rc/shot7.shtml
Breki33
de gondolom a palyamenetrend meg nem uj......
Köszi Gabeboy!

Természetesen megnézem az oldaladat.

t0M
Breki33
ja ebben az egyben az ubisoftos monaco.. jobban tetszett ott kirta a kepernyore mint a TV-ben
de itt mindenki belso nezetbol jatszik
rajtam kivul 😊))
Koszi Breki33. Ez azert elszomorito 😊
Breki33
sajnos nem irja ki

csak az n beture a helyezest tudtommal
Hi!

Tudom lamer kerdes, de hogy (hol) lehet beallitani hogy mit irjon ki a program a kepernyore (korido, helyezes) ha nem belso nezetben jatszom?

Eleg ertelmetlenul irtam le de talan ertitek mire
gondolok.

Köszi.
Most mentem egy versenyt a Sauberrel és nem halt meg - igaz a 49. körben kicsúsztam és ki is léptem, mert lemaradt a kerekem, de mostanában nem hal meg egyszer sem. Nem tudom mi van vele.
Breki33
eleg lenne ha valaki felrakna a 2001-es szezonra atalakitott konyvtarat egy helyre 😊))))))
SAntA_ClAus
Van mar a neten valami olyasmi a GP3-hoz hogy a 2001-es szezont(kocsikkal,pilotakkal,palyakkal) egy az egyben fel lehet installalni!Az ok hogy midig vannak ujabb es ujabb palyak kocsifestesek de sohasem tudni hogy melyik a jo ertem ezalatt a keszitot stb..!Melyiket erdemes feltenni?
Ami visszaadna a 2001-es futamok valoját!
CSak annyit kernek hogy irja le valaki hogy melyik a jo kocsifestes ill palyamodositas ami tukrozi az idei futamot.(Michlen , Bridgestone, Uj pilotak stb..)Lehet hogy mar van ilyen akkor elnezest kerek .... De tenyleg jo jonne ha nyomnatok egy kis infot hoyg mit erdemes letolteni s felrakni hogy ne csak a pilotaknak legyen elethû hanem az otthoni sz.gepeseknek is az F1.
Udv Minden Gp3 rajongonak!

Most nem azert mert lama vagyok de tenyleg nem lehet kiigazodni a sok kocsi festes ill az uj palyak kozott.Egy olyan letoltesi lehetoseg kellene amiben minden benne van nem kellene 1000 helyrol osszeszedni a dolgokat hogy megfelelo F1 Szezont kapjak!Az pesrze igaz hogy aki nem szenved vele az ne is varja el hogy mas szenvedjen de azert ha valakinek meglenne vagy tud olyan helyet ahol elerheto az szoljon!
Feltettem újra a GP3-at és még mindig meghal az autó szinte minden futamon. (Sauber, Ferrari , Arrows) - atöbbit még nem próbáltam. - Mi a hiba?
Gabeboy!Egyébként ismered a Thrusmaster Force Feedback kormányt? Mert azzal nyomatom és elég király.Egyébként nekem csak a demo van meg.
Megadhatnál egy jó címet ahonnan le lehet szedni!

Elõre is köszi!
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem értem rá.
Az volt a baj, hogy mindig szétment a kocsi. Akkor is, amikor 5 mp-et hoztam rajtuk körönként, meg akkoris, mikor csak 1-et. Lehet, hogy mindig széthajtottam? De az mégsem lehet, hiszen sokrosz a verseny elsõ harmadában halt meg. Nem tudom mi a bibi, 1.13 patch fennt volt, minden eddig kiadott 2000-es cucc is.
Na mindegy majd pár hónap múlva újra megszerzem aztán nyomulok, de ha akkor is gond lesz vele...
A kiegészitõ elvileg csak 1999es szezont fogja tartalmazni de lesz safety car is benne....
Breki-az volt mostmár ATi radeon
Guruk-bárányhimlõs vagyok gimnazista fejjel s ez nem úgy jár mint 4 évesen...................
amúgy nem általánosítani akartalak titeket mert tom hogy van értékelési alapotok........
Breki33
Gameboy van valami hir hogy az idei idennyel
mikor jatszhatunk, van mar valami hozza vagy birjak ki meg ket hetet? 😊
Breki33
Anee neked "vudud" van ugye? 😊)))
Tasi bocsi amúgy is beteg vagyok de mostmár vak is....
a gamestar nem nvidia buzi annyira mint ti amúgy semmi baj nincs vele ezért olvasom
Breki33
szerintem nem kell megvedeni jo srac az Annee
csak neha elhamarkodottan ir 😊
ugy mint pl en

Dauby akkur maradjak a SUperbike 2001-nel?
Breki33
Tasi bocsi csak azert kerdeztem mert most lattam a demojat a terminalon es ugy gondoltam ez uj valtozat (a regit termeszetesen ismerem)
es ti mar biztos kiprobaltatok.

Szoval tudom hogy ez a dolgotok ezert szeretunk benneteket 😊))))

Csak felve kerdem az Ducati-s motorszimulator milyen? 😊

tenyleg a strategiaval ki foglalkozik a guru-ban?

az a pláne, hogy minden patch fennt volt a hangokon kívül. Minden érted minden és mégis baszakodott. Nem tudom mi volt a baja, de nagyon felhúzott. A 2000-es szezonhoz az erõviszonyok is fennt voltak, a sérülési modellezés is normálisan be volt állítva, szóval nem tudom mi a baj. Otthon a Sauber sose csinállt ilyent 10-bõl 8-szor beért a célba.
nem prószáltam speciel pont gta2vel nyomultam...
nekem 8 de ha annyira nem tetszett levehetted volna alacsonyra hogy ne legyen baj.......de az agy dominál s ez a lényeg
Képzel be volt állítva minden, tasnádi ízlése szerint, de a GP3-ban TE nem tudsz újat mondani, az tuti.
Ja és megy a GP3 hálóban? - nincs sebesség probléma?
létezik IQ fej egy GP3 editor mellyel beállíthatod mennyire sérüljön a verda.......
Nasi:arra nem is gondolsz hogy a GTA2ben kurtára nem a fizikára összpontosítottak....
Ez kb olyan mint ha rína az ujságírói buksid hogy mi a faxért nem tettek bele motion blurt,mért nincs motorhiba benne sat-sat...
Vagy ha Te csak autózni tucc benne akkor sorry megérdemled....másképpen:máshogy néz rá
Ja amúgy a konkurencia sem szimulátorként irta le hanem valamicske RTSnek.....(amúgy jobb a Gamestar de nem csak a cikkei miatt.....)
Most sikerült kettétörnöm egy GP3 cédét, vagyis sok darabra törtem szét. Az okot leírom, kíváncsi vagyok másnál is csinálja, vagy csak nálam.
Történt, hogy szobatársammal 2 játékos módban elkezdtük nyomni a bajnokságot BMW-vel.Az elsõ futamon meghalt mindkettõnk kocsija, a 2.-on és a 3.-on is. - újra is kezdtük Jordannal. 1.menetben az él kocsim halt meg 3 körrel a vége elõtt, 2. pályán mindkét kocsi meghalt, 3. pályán szobatársam mögöttem ment, amikor a gép által irányított autóm egyszerûen fékezés nélkül kicsapódott a kavicságyba, semmi gond megfordúlt a gép és elkezdett visszajönni, de az aszfaltcsík elõtt 1 méterrel megállt. Nem volt semmi baja a kocsinak, nem ragadt bele a kavicsba, csak úgy nassból. - ezután szobatársam kocsija is egy programhiba álldozata lett, a gp3 cd pedig az enyém!
Most mindenkivel kibaszik ez a program, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek?
Breki33
az e betus teveben megy (satelit)

ezt ismeritek?
F1 Racing Championship (Ubisoft)
MOst lattam valahol
Breki33
ebben igazad van

igazabol a GIgabyte tetszene de sose tudom mikor van......
Breki33
jajj ne GEronimo eddig kedveltelek 😊

Tasi es a Grand Turismo2? 😊

Nem tudom amugy hogy egyrol beszelunk-e
amirol en beszelek abban volt egy kameraallas ami
a buko folott volt egy kicsivel es lehetett latni
a filotat is kormanyozni
Breki33
hat igen megneznem oket a shumi ellen 😊

azert ha tudod nezd meg a jatek bemutatojat kivancsi vagyok hogy tetszik

szerintem nagyon jo a kameraallas pl benne