RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
androidus.freeblog.hu
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
androidus.freeblog.hu
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Jól kihalt ez a topik, régen bezzeg mindig az elsõ 5-ben voltunk 😊
androidus.freeblog.hu
van meg amugy vki aki nyomja ezt a fasza gamezt?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
androidus.freeblog.hu
Ha kijutottál, akkor nyomd meg a sárga smiley ikont, aztán add friend, és pötyögd be, hogy Androidus. Ha látsz online, üzenj rám, és segítek.
androidus.freeblog.hu
az elejéröl néhány hozzászolást olvastam lehet benne házunk?meg bányászni is lehet?van 1weblap ami magyarul leírja ezeket?
tüzet tudok csinálni de halat vagy mit nem tudok a kis tónál kifogni.
androidus.freeblog.hu
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Runecrafting 50
Prayer 60
Crafting 70
yeeeee 😊))
androidus.freeblog.hu
mindent kitoltottem rendesen(legalabbis szerintem) de erre keri az issue numbert amirol fogalamam sincs hogy mi.
GRATULA!!! 😊))
Mikor leszel 100-as???
😊
androidus.freeblog.hu
?:P
az a része marhaunalmas 8(
én pl jól meg is untam, amikor a prince of alibaba vagy melyik küldit kelett csinálni... nem bírtam leitatni az õrt, pedig jól nyomkodtam, és még utána is minden variációt kipróbáltam. kb összesen 6-7 órán át nyomkodtam a variációkat, és kertem a segítséget... nah ekkor untam meg elégge, mert asszem ez kelett volna márcsak a 32 ponthoz...
Ide mit kéne írni?
androidus.freeblog.hu
cask ennyi :-)
Ide mit kéne írni?
Egyébként combat 90, és már 7 skillem van, ami xp 1 millió felett, és már csak 5, ami lvl 70 alatt, valamint skill átlag 71,5 😊
Ja, és jó lenne, ha nem monologizálnék tovább 😊
androidus.freeblog.hu
http://rsportal.dtiltas.lt/calculator/rs2combat.php
androidus.freeblog.hu