RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szevasz!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hi, asszem Dalesz voltam/vagyok, szevasztok...

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

Taranov
Én az utóbbi idõben csak hetente 1-2-szer jelentkeztem be reggel 30-40 percre, de csak bányásztam. Mondjuk össze kéne szednem a karakteremet, de most nagyon kusza, pl. tele van a bank meg minden, nem tudok semmit tárolni, meg páncéljaim sincsenek... 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Örömmel hallom. 😊

Én meg 1461-szer annyit.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Akkor én 4-szer annyit.

Ron Ragm
én szökõévente egyszer fennvagyok

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Tom3
hát néha játszok néha nem
ha épp unatkozom
És mikor szoktál Ocolus lenni?

androidus.freeblog.hu

Tom3
Ocolus néven vagyok
Tom3
kész a tutorial
vagy banan lesz belõle (egy kis mágia segítségével) bár ennek nem sok értelme van.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Tom3
végig vittem a barlangot
Ron Ragm
elásni

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Tom3
csontokkal mit tudok csinálni?
Taranov
Hi!

Jól kihalt ez a topik, régen bezzeg mindig az elsõ 5-ben voltunk 😊

Tarhonya, Aszitted, Drakeshade, Miafulem, Kecske, akiket az utóbbi hetekben láttam.

androidus.freeblog.hu

Disno
mwhaha. spamre fel >:-]

van meg amugy vki aki nyomja ezt a fasza gamezt?

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tom3
azóta még nem próbáltam majd holnap elkezedek megint próbálgatni
Tom3
nem igazán tudok angolul
Ja, és sok mindent lehet csinálni, az ingyenes részen is van 15 skilled, ami mind külön elmehet 99-es szintig, és ebbõl csak 4+3 a combat skillek. Lehet, bányászni, halászni, fõzõcskézni, kézmûveskedni stb. Itt találsz némi magyar leírást: rshun.uw.hu Nem teljes és nem minden naprakész, de azért használható.

androidus.freeblog.hu

Azon a Tutorial Islanden próbálj túljutni valahogy. Menni fog, ha elemi szinten megérted az angolt, és beszélteted a segítõ npc-ket. Fontos, mert pont azokat a dolgokat mutogatja, amik majd kellenek. Ha nem bírsz kijutni, akkor még játszani se fogsz tudni 😊

Ha kijutottál, akkor nyomd meg a sárga smiley ikont, aztán add friend, és pötyögd be, hogy Androidus. Ha látsz online, üzenj rám, és segítek.

androidus.freeblog.hu

Tom3
mit lehet benne csinálni?
az elejéröl néhány hozzászolást olvastam lehet benne házunk?meg bányászni is lehet?van 1weblap ami magyarul leírja ezeket?
Tom3
A tutorial hülyeségböl vagy miböl hogy tudok kijutni?
tüzet tudok csinálni de halat vagy mit nem tudok a kis tónál kifogni.
Taranov
mizújs srácok?

Valaki szóljon légyszi Laart-nak, hogy vegyen föl a listájára 😊

androidus.freeblog.hu

valaki dobjon meg az aod forumanak linkjevel... es csabee vagy nosfer feljohetne enerla -ra, es elkuldeni nekem a kodot memoserv -eren kersztul

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Tarhonya
bump
Meg van oldva a dolog, köszi 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
Jójáték.

Ez mi a szösz?

Figyuzzatok memberek, lenne egy ajánlatom. Ha valaki összehoz nekem egy memberes üzletet, 10% üti a markát. Most pl. van 3,5k yew logsom, ami 1 milla fölött van, és volna is vevõ, de mivel nem tudok beírni a hivatalos fórumba, képtelen vagyok magam lebonyolítani. (Úgy tûnik, privacy on a jellemzõ.) Na, érdekel valakit a 105 ezer ingyenpénz?

androidus.freeblog.hu

pityogo2
na igen, ez is lehet....

Ide mit kéne írni?

Nekem inkább az jut eszembe róla, hogy egy játékos az hány játékos...

androidus.freeblog.hu

pityogo2
elmebeteg?

Ide mit kéne írni?

Öööö... milyen titulust tartogatsz annak a játékosnak, akinek 15 darab 99-es skillje van? 😊

androidus.freeblog.hu

pityogo2
ez már nem is hardcore, hanem 1-el magasabb fok nála 😊

Ide mit kéne írni?

Na, csináltam egy szép kerek sorozatot a nehéz skillekbõl 😊

Runecrafting 50
Prayer 60
Crafting 70

yeeeee 😊))

androidus.freeblog.hu

Csabee
régebben mastercarddal nem ment azt tudom.
én is visaval fizettem

nem, az expire datet is megadtam, de miutan leokezom mondja hogy hianyzik a kibocsatasi szam, amit nem tudom hol lehet megnezni
Tarhonya
nem az issue date-et kéri? Az sztem a kártyán van (a dátum amikor kiállították a kártyát)
le tudna valaki pontosan irni hogy mit kell beirni az adatlapra ha member szeretnek lenni es mastercarddal utalok at?
mindent kitoltottem rendesen(legalabbis szerintem) de erre keri az issue numbert amirol fogalamam sincs hogy mi.
Tarhonya
Köszi 😊
A 100 azért még kicsit odébb van, de a 97-et 2 héten belül szeretném
Megjegyezném, hogy Tarhonya közben csöndben 96-os lett 😊

GRATULA!!! 😊))

Mikor leszel 100-as???

😊

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
Hehe, én akkor õrültem meg amikor egy angolnak kellett ebnben segítenem a legelejérõl 😄 Persze linket nem tudtam neki írni és semmi... eltartott egy ideig ameddigre megcsinálta a segítségemmel😛

?:P

pityogo2
:/
az a része marhaunalmas 8(
én pl jól meg is untam, amikor a prince of alibaba vagy melyik küldit kelett csinálni... nem bírtam leitatni az õrt, pedig jól nyomkodtam, és még utána is minden variációt kipróbáltam. kb összesen 6-7 órán át nyomkodtam a variációkat, és kertem a segítséget... nah ekkor untam meg elégge, mert asszem ez kelett volna márcsak a 32 ponthoz...

Ide mit kéne írni?

Ha csak ez kell 😊 De jelzem, a küldetéseket magadnak kell megcsinálni. Legfeljebb tanácsot tudok hozzá adni.

androidus.freeblog.hu

pityogo2
Andro, lehet h kipróbálom, ha megcsinálsz nekem minden fontos küldit, meg elmondod még1x, hogy mit hogy 😄
cask ennyi :-)

Ide mit kéne írni?

Kipróbáltam a scimitart, és hûha 😊 Nem gondoltam, hogy ekkora lehet a különbség. 2h felejtõs...

Egyébként combat 90, és már 7 skillem van, ami xp 1 millió felett, és már csak 5, ami lvl 70 alatt, valamint skill átlag 71,5 😊

Ja, és jó lenne, ha nem monologizálnék tovább 😊

androidus.freeblog.hu

Bocsi, tudom, nem szeretitek, amikor magamnak válaszolok, de épp ráfutottam egy kalkulátorra, ami elsõre használhatónak tûnik:

http://rsportal.dtiltas.lt/calculator/rs2combat.php

androidus.freeblog.hu