RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A soldatban neten küldön villantom a sotit +8 frag vezetek, erre connection problem...

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
19, azaz tizenkilenc db lobby-val felszerelkezve lementem az ice cave-be. Mindig nézni szoktam, egy fuvarral mennyi xp-t tudok csinálni, és elég változó, de tegnap valami eszement kirívó módon 87 ezer attack xp-vel jöttem elõ 😊 Közben nem kaptam senkitõl kaját, nem álltam félre gyógyulni, végig ment a melee. Jó, mondjuk komoly szerepe volt a wine-nak, amit a giant-ek dobálnak, de ez már részletkérdés. Na ezt tessék felülmúlni 😊))
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
amógy meg xar volt az animált úgyis;(
Ide mit kéne írni?
androidus.freeblog.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Jó régen láttunk!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hidden Beks - Adreania - Commando
Hidden Beks - Adreania - Commando
androidus.freeblog.hu

androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Ide mit kéne írni?
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Jó utat kívánok, majd azért küggyél valami hírtet, hogy
milyen is ott az USA-ban. Btw én pl nem foglak lehagyni, mert lvl 48 és 524 skill total, úgyhogy 10 hónap múlva is
bõven gyengébb leszek.
Az egyetlen szépséghibája, hogy baromira népszerû lett, alig gyõzik a kapacitást bõvíteni, mert folyton rekordot dönt a létszám. Ennek viszont az a velejárója, hogy mindenféle népek beestek ide, és már-már arra jutok, hogy valami hülyeségi nyilatkozatot írnak alá a most belépõk. Régen is voltak irtó nagy barmok, de most úgy kell vadászni a kivételre, aki tud beszélni, nem mondja egy perc alatt kilencszer, hogy "str lvl", nem kéreget, nem kérdezi meg az árat hatszázszor stb. Rémes, az ignore listám a friends listámból táplálkozik, szinte egyenes az út egyikbõl a másikba.
Ja, és hozzá jönnek azok az idióták, akik azt hiszik, hogy egy 90 feletti játékossal mindenképpen szóba kell elegyedni, mert abból csak jó sülhet ki. Ha ez így megy tovább, be fogok csatlakozni abba a beképzelt társaságba, akiknek a public chat folyamatosan ki van kapcsolva...
androidus.freeblog.hu
Jó utat kívánok én is neked, és ha ott vagy, akkor már ne RS-ezéssel múlasd az idõdet 😉
androidus.freeblog.hu
Sok cseresznyét USába! Oszt majd küldhetsz helyzetjelentés-mailt is ;-)
Byez: Disznaj

sajna nem eredeti; openre se tudok menni, de TCP/IP az übah! szombaton kiprószálhatjuk!
Taranov
Érzékeny búcsút kell vennem tõletek mert holnap reggel 10 hónapra kiutazom az USA-ba, és ott nem hiszem hogy lesz idõm RS-zni. Ezzel szemben nektek lesz majd idõtök engem jól lehagyni! ;-)
Jó volt ez a 2 év rs-en és itt a fórumon, bár a régiek többsége már rég nem aktív... 😞
De majd visszatérek, és addig is majd be-be nézek ide (nem szabadultok meg tõlem olyan könnyen höhö)
Üdv.:
Tarhonya
Ide mit kéne írni?