RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és szerintetek mennyi idõ kell Zezimának, hogy elérje az 1881 skilltotalt? 😊

androidus.freeblog.hu

Nem tudtok egy használható rs2 combat lvl képletet? Én csak ezt találtam:

http://www.tip.it/runescape/index.php?page=combatcalc2.htm

Namost a mágiám alapján 93-asnak kéne, hogy legyek eszerint 😊 De nem azzal számol, hanem a vagdalkozós skillekkel, és így vagyok 89-es, ami már csak pontatlan (88,975 kerekítés nélkül). Azonkívül szintugrást eredményezne, ha ilyen képletek lennének a különbözõ feltételekhez, szóval sehogy se jó. Van jobb?

androidus.freeblog.hu

Hallottam persze, de azt nem gondoltam, hogy ennyire klassz lesz... ajjaj, bajban van a wow 😊

androidus.freeblog.hu

Mikor hogy 😊

androidus.freeblog.hu

Én nyomultam a beta testen. nagyon frankó a grafika és nam ecsak csapatmunkára van kihegyezve hanem a single mod is jó (olyan diablo-s) szóval ha csak 1/2 órára ugrasz be akkor is jót lehet vele játszani. (persze a kiegészítõk majd pénzbe kerülnek!!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Nefasturris
vaze sazr enkem ehehz a gépem :'( kb õszig nemtok runescape 2zni :'( 😛 (akkor emg már lesz guild wars 😄) (õsszel lehetséges az új gépem...)

?:P

Nefasturris
Ja gyerekek hallottatok már a Guild Warsról? Minden szép és jó amit róla olvasok, plusz nuku havidíj (és nem is lesz)! Megjelenés 2004 õsz...

Itt a cikk róla érdemes átolvasni

Nefasturris
Én is felnézek, mikor vagy fent?😊

Ahogy nézem, rs2-ben lehet jóval magasabb combat is (régen 123 volt a max). Galaxyg szintjében az a durva, hogy nem member. Amennyivel olajozottabban megy minden memberként, ha ugyanezt elõfizetéssel csinálja, kábé vezetné a ranglistát 😊

androidus.freeblog.hu

Én a max akivel találkoztam lvl 123 volt.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Mûvészet! Élet mûvészet!

Ams
az munka!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Elmondjam, ki az igazi hardcore játékos? Ma találkoztam épp vele, Galaxyg a neve, 122-es combat, 1303 skilltotal f2p-n (!!!), és hozzá 127 millió xp. Bocs... 😊

androidus.freeblog.hu

na te aztan figyelsz rendesen! :o) igazi hardcore játékos!!

Nem tudom, hogy újat mondok-e, de találtam egy pofás íjászó helyet. Az ice cave felé vezetõ barlangban a kalózok termének a közepén van egy kereszt alakú kõhalom, aminek az ágaiba jól be lehet csalogatni a kalózokat. Bambán állnak, nem menekülnek sehova, aranyosan lehet egyszerre hármat is ott tartani, a halálukra várva, és úgy leszedni õket, hogy nem ütnek vissza. Aztán ha megunta az ember a kõkereszt kerülgetését, akkor lehet szemtõl-szembe, és ha az élet lefogyott, akkor vissza, a kõhalmon keresztül nyilazni. Baromi sokan vannak, ha van benn 5 játékos, akkor is van mit nyilazni folyamatosan. Viszont általában senki sincs, mindenki csak keresztül vágtat a giant-ek felé. Nem dobnak jól, csak law, nature és chaos fordul elõ néha. Pontosabban... majd elfelejtem a slusszpoént 😊

Elkezdtem nézni, hogy az új rendszerben mennyi pontot szerzek egy nyílvesszõvel. Felírtam szépen, hány pont, hány vesszõ, aztán kis idõ múlva ismét. Ki is jött, hogy 3100 pont és 27 nyílvesszõ a különbség, ami nem rossz arány, különös tekintettel, hogy 27-tel TÖBB nyílvesszõm volt a végén 😊)) Vagyis úgy tûnik, a kalózok olyan sûrûn dobnak nyílvesszõt, hogy 67-es skill mellett (nyilván szintfüggõ) már pozitív a mérleg.

androidus.freeblog.hu

Ismét játszom. A runecraftingnak köszönhetõen a jó kis 72-es skillátlagom leesett 68 alá, de már dolgozom rajta 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
Ja, de megint tévedtem. A bankból kivenni kilehetett, hisz csak úgy lehet eldobni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ok köszi.

Taranov
Nekem az volt, hogy megmaradt, csak nem lehetett kivenni a bankból meg nem lehetett mit csinálni, még a nevét se láttam, csak azt, hogy member's object.
Azóta változhatott a helyzet, mert ez lassan 1,5 éve volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Te még játszol? Hogy állsz skillekben? 😊

Taranov
Ja igen, persze, most látom, hogy tisztára fordítva írtam 😊))

Classicban úgy volt, hogy addig csak kivenni lehetett és betenni nem, amíg nem fogyott le a free méretre a bankkészlet.

androidus.freeblog.hu

én is kérdezek!
Mi van ha member vagyok és 1*csak már nem akarok az lenni és szeretnék freeben nyomulni tovább. A bankos extra cuccaim kipotyognak és a member cuccok pl. dragon ammy elveszik? gondolom van valami infó errõl is. Tudja valaki?

Tarhonya
-A scapeboard a régi domainen megszûnt, van helyette új de az már nem ugyanaz.
-A random eventek közül csak a zombiet érdemes legyakni mert dob mindenféle csontot, (membersen dragon bonest is)
-Karamjára lehet teleportálni ha member vagy és van dragon ammyd
Trimmed armor: A trasure trailekbõl lehet ilyeneket kapni (treasure trail=kincsvadászat) végigcsinálsz pár rejtvényt és ha szerencséd van kapsz trimmed cuccot, vagy god armort ami még értékesebb(ezek amúgy rune armorok színes dekorációval)
Kérdések:

- Mi lett a scapeboarddal? Nézegetem a hivatalost, de úgy azért nem az igazi, hogy nem tudok hozzászólni.
- A rock golem, zombie stb. 120-as dögöket érdemes ölögetni? Nekem egyszer dobott egy zombi 50 chaost, egyébként semmi, és pontot is alig érnek.
- Van-e gyorsabb mód Karamjára eljutni, mint a megduplázott szöveget végigkattintgatni a hajósokkal?
- Mi az, hogy trimmed armor?

androidus.freeblog.hu

Nekem most van egy kis idõm, és tolom ezerrel 😊 Kezd bejönni az RS2, van néhány aranyos ötlet benne.

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
Hali all!

Megint elkezdtetek runescapezni?😊 Néztem a magyar oldalt ezek a véletlenszerû cuccok jól hangzanak!

Amikor kérdeztem, nyilván még nem tudtam 😊 Pont közbejöttél, amikor benéztem, megnéztem, beírtam.

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Akkor minek kérdezed meg ha már tudod a választ? EGyébként nemrég még 500 ea volt a yew log, és sztem még mindig 300-400 each
No, kezd tecceni az új módi 😊

androidus.freeblog.hu

Wow 😊 no, akkor leszek én még 99-es favágó :o

androidus.freeblog.hu

Ha már megkérdeztem, hát utána néztem: olyan 2-300 gp a yew log darabja.

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
300-400 each
Tarhonya
Ha nincs halálfeje akkor pont az a lényeg hogy mindent megkapsz a 3 legértékesebb tárgyán kívül...
pityogo2
/OFF/
nezzetek meg, es olvassatok el az elso uzenetet pls.
Conquer
/OFF/

Ide mit kéne írni?

Hehe, úgy tûnik, építõleg hatottam 😊

Örömmel konstatáltam, hogy immár f2p-n is lehet húzós fákat dönteni. Van ára a yew lognak?

androidus.freeblog.hu

na majd ha lvl-100 leszek akkor kimegyek. :o)

Taranov
Olyan értelemben nem lehet, hogy több támad egyet, de természetesen úgy lehet, hogy nem a társadat támadod, hanem az ellent.

uhhhh. a halálfejre azt hittem h. mérgezés!! Ez jól hangzik :o))Lehet csoportosan is támadni?

Taranov
Hát amit visel, az is benne van a zsákjában.
De ha halálfej van a feje fölött, akkor mindenét megkapod, ha pedig nincs, akkor csak a 3 legértékesebb tárgyát.

csak ami a zsákjában van azt kapod meg vagy dob mást is (amit visel?)

Taranov
Hát én 3-szor voltam. Egyszer megöltem egy embert, akkor elég sok cuccot szereztem, örült a búrám, egyszer csak úgy kiugrottam, és végülis jó móka volt, mindig sikerült elfutnom😊
Viszont egyszer nyugaton egy ilyen templomnál megölt egy rune battle-ös, az mondjuk nem tetszett. Aztán többet nem mentem 😊

naaa. vessünk fel témát: PK. Kinek mi a tapasztalata. Nekem semmi még nem mertem próbálni.

Csabee
sörnyek =p
szörnyek..

Csabee
runescape õõõõõõõõ izé.... vannak benne sörnyek is pl... nagyok.. csunyák.. dejo.. õõõ

TÉMA

Taranov
Próbáljuk meg 😊

Vessek föl témát? 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
Hát ha nincs mirõl 😊))

Hehe, nem vagytok semmik 😊
Itt ültök és a semmirõl beszéltek 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
hmm hmm