RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
androidus.freeblog.hu
http://www.tip.it/runescape/index.php?page=combatcalc2.htm
Namost a mágiám alapján 93-asnak kéne, hogy legyek eszerint 😊 De nem azzal számol, hanem a vagdalkozós skillekkel, és így vagyok 89-es, ami már csak pontatlan (88,975 kerekítés nélkül). Azonkívül szintugrást eredményezne, ha ilyen képletek lennének a különbözõ feltételekhez, szóval sehogy se jó. Van jobb?
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
?:P
Itt a cikk róla érdemes átolvasni
androidus.freeblog.hu
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
androidus.freeblog.hu
Elkezdtem nézni, hogy az új rendszerben mennyi pontot szerzek egy nyílvesszõvel. Felírtam szépen, hány pont, hány vesszõ, aztán kis idõ múlva ismét. Ki is jött, hogy 3100 pont és 27 nyílvesszõ a különbség, ami nem rossz arány, különös tekintettel, hogy 27-tel TÖBB nyílvesszõm volt a végén 😊)) Vagyis úgy tûnik, a kalózok olyan sûrûn dobnak nyílvesszõt, hogy 67-es skill mellett (nyilván szintfüggõ) már pozitív a mérleg.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azóta változhatott a helyzet, mert ez lassan 1,5 éve volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
androidus.freeblog.hu
Mi van ha member vagyok és 1*csak már nem akarok az lenni és szeretnék freeben nyomulni tovább. A bankos extra cuccaim kipotyognak és a member cuccok pl. dragon ammy elveszik? gondolom van valami infó errõl is. Tudja valaki?
-A random eventek közül csak a zombiet érdemes legyakni mert dob mindenféle csontot, (membersen dragon bonest is)
-Karamjára lehet teleportálni ha member vagy és van dragon ammyd
Trimmed armor: A trasure trailekbõl lehet ilyeneket kapni (treasure trail=kincsvadászat) végigcsinálsz pár rejtvényt és ha szerencséd van kapsz trimmed cuccot, vagy god armort ami még értékesebb(ezek amúgy rune armorok színes dekorációval)
- Mi lett a scapeboarddal? Nézegetem a hivatalost, de úgy azért nem az igazi, hogy nem tudok hozzászólni.
- A rock golem, zombie stb. 120-as dögöket érdemes ölögetni? Nekem egyszer dobott egy zombi 50 chaost, egyébként semmi, és pontot is alig érnek.
- Van-e gyorsabb mód Karamjára eljutni, mint a megduplázott szöveget végigkattintgatni a hajósokkal?
- Mi az, hogy trimmed armor?
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Megint elkezdtetek runescapezni?😊 Néztem a magyar oldalt ezek a véletlenszerû cuccok jól hangzanak!
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Ide mit kéne írni?
Örömmel konstatáltam, hogy immár f2p-n is lehet húzós fákat dönteni. Van ára a yew lognak?
androidus.freeblog.hu
De ha halálfej van a feje fölött, akkor mindenét megkapod, ha pedig nincs, akkor csak a 3 legértékesebb tárgyát.
Viszont egyszer nyugaton egy ilyen templomnál megölt egy rune battle-ös, az mondjuk nem tetszett. Aztán többet nem mentem 😊

androidus.freeblog.hu
Itt ültök és a semmirõl beszéltek 😊
androidus.freeblog.hu