RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyat már szinte meg se említek, hogy a rámpákra fölmenni kínszenvedés, a létrának el kell találni az alsó két pixelét, meg ilyen nyalánkságok. Nem látom a következõ szint ponthatárát, és még a manualban sincsen benne. Nem bírok eladni olyan cuccot, ami nálam van, mert az árus közli, hogy nincs nálam. El lehet lökdösni egymást az árustól, és betolakodni elõre. Ilyen játékot...

androidus.freeblog.hu

Az meg, hogy bele lehet avatkozni a másik harcába, meg egyenesen alávaló dolog... Ha egyenlõ arányban sebeztünk, még el is tûnik a hulla, de ha nem tûnik is el, akkor is láthatóvá válik mindkettõnek, és aki épp csak beleütött, annak is lehetõsége van fölszedni (elcsórni) azt, amiért a sebzõdéssel, meg egyáltalán, a másik jobban megdolgozott.

androidus.freeblog.hu

No meg amit a beakadásokkal lehet mûvelni... Amikor zsúfoltság van a piactéren, hát egy örökkévalóság, amíg átér az ember. Mi a szarért nem lehetett megoldani, hogy a karakterek ne akadjanak egymásba? Úgyis összefolyik minden. Aztán amikor ugyanez egy labirintusban jön elõ... Vicces lenne, ha már a beakadós algoritmus van, akkor ne egy kockányi széles folyosók lennének mindenhol. Összefutunk szembe, erre mind a kettõ automatikusan megfordul, és keres egy másik útvonalat, ahol valszleg újra össze fogunk futni...

androidus.freeblog.hu

Valamint bármi módon megakadályozzák, hogy a játékosnak sikerélménye legyen. Lehet ugye áfonyát szedni, és azt megveszi egy npc. 5 darabért 1 arany, nem túl húzós, de ha az ember lát egy termõ bokrot, akkor le lehet szedni, és nem túl súlyos. Namost a többi npc-nél meg lehet adni a darabszámot, hát nehogy már itt meg lehessen adni. Akkor ugye az jó lenne a játékosnak, nem?
Lehet még eladni nyúltetemet, de az meg olyan rettentõen nehézre lett véve, hogy egyesével lehetne szaladgálni a boltig, ami hogy hogy nem, de k. messze van a nyulaktól.

Az egész arra megy ki, hogy az ember jól elszarja vele az idejét, és semmire ne haladjon. Csak azt nem értem, hogy miért játszanak ezzel a fossal.

androidus.freeblog.hu

Ja, és a játék teljes felülete érzékeny a kattintás közbeni bemozdításra. Séta közben pedig baromi könnyû belemozdulni, olyankor közli, hogy bocsi, de nem mozdíthatom el, mondjuk a talajt. Namost ahhoz, hogy megálljak, elõbb a talajra kellene kattintani...

androidus.freeblog.hu

Ja, és a közösség is rosszabb. Például nem nagyon árul senki se úgy, mint az rs-ben, hogy bemondja, és vár, hanem minden bemondás legalább 12-szeres. Ha van egy zsúfolt hely, ott nem lehet látni semmit a szövegtõl. Hogy ennyi agyuk legyen...

androidus.freeblog.hu

Erre mondják, hogy a neszesszer visszalõ és talál 😊

Elmondom, miért nem tetszik a tibia. Minden ilyen játékban meg kell valahogy oldani a harcolás folyamatosságát. Vagy úgy, hogy bizonyos helyeken folyamatosan várnak a lények, és viszonylag gyorsan regenerálódnak (rs), vagy úgy, hogy a kari jöttére elkezdenek generálódni (priston, camelot). Ha ezt nem sikerül, akkor van az, órákig kell kolbászolni, ellenfelet keresve. Ami a tibiában van, miszerint teljesen véletlenül, ritkán, és elkolbászolva generálódnak, a legrosszabb.

Ezt tetézik azzal, hogy nem lehet egybõl gyógyulni az evéstõl, és több szörny is tud egyszerre támadni. Vagyis két választásom van:
- Vagy olyan helyen téblábolok, ahol gyönge lények vannak, akkor azt két csapással elintézem, és 10 percig keresem a következõt.
- Vagy erõsebb lényeket keresek, de ott meg belefuthatok egy csapatba, és akkor _nulla_ esélyem lesz a túlélésre, mert hiába zabálom fel az összes kajámat, nem gyógyít meg, csak miután meghaltam. Ebben az esetben menekülni kell, hogy aztán mire visszaérek, valaki már leölte mindegyiket.

Ilyen volna egy jó játék? Hogy naphosszat kolbászolok, és néha-néha, de nagyon rotkán belefutok valamibe, amit jól megütök?

Nem tudom, hogy kaszt választás után megváltozik-e a dolog, de nem biztos, hogy lesz addig türelmem elvinni. Ezt kb. 3 óra alatt lehet annyira megunni, mint az rs-t 300 óra alatt.

androidus.freeblog.hu

flém-flém

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

Disno
nah aki megérti mit (miket) akartam mondani az flémeljen

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
fogadjunk mire elérjük a #30k-t a Tibia topik is eléri . Pedig mikor a topikindító elkezdte én akkor fejeztem be hosszú pályafutásomat...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
most látom soon #30k :-D
Szpemre fel!

Disno
hmm mostanában jöttem haza szal már nem megyek :-/ majd holnap este tolom

Disno
cöcöcö
látom nem olvastál vissza a Tibia topikban :-/

Wing Rockling
SZEVASZTOK.
Nemrég kezdtem el játszani, most találtam meg hogy van itt fórum a témához :o
Nos, milyen néven szoktatok fent lenni, és hol?

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Csabee
ts-re gyere fel ha gondolod

Egyhuztomban? Akkor nem vagy semmi... Nekem 5 ezer pont környékén már kezdenek kijönni a kiütéseim 😊

androidus.freeblog.hu

Disno
az mazo

runecraftinggal tápoltam vagy 25000xp-t

Hidden Beks - Adreania - Commando

Disno
okika

Csabee
done
Csabimistnek irj hibibe 😛

Disno
mehet mehet akarmikor akar most is es remelem most =)

Taranov
Me too.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Disno
ja, megse ment -P
majd amikor lesz idom kuldok
a proginak meg helyet kell csinni, de ha ma tudod akkor mehet

Csabee
SULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE rawkz..
i hate suleee :<

Taranov
Jóreggelt

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Csabee
majd ma inkább de még kérek 1 visszajelzést elõtte.

Csabee
gondolom arra értetted 😛

Csabee
emil nem jött btw de ha mehet a menet akko befizetem

Disno
joo, RS szebb de Tibiaban is vannak jo dolgok (pl. meg tobb noob pk looter g*ci :-P)

Disno
oki, megy ra valasz. amugy ma mehet a menet

Nna, kipróbáltam. Mindjárt be is akadtam egy barlangban, két plafonos kijárattal, kötél nélkül 😊 Na ez az, ami nics az rs-ben.

Meg különben is, az rs egy java kilenssel sokkal szebb 😊

androidus.freeblog.hu

Nettó, vagyis a kihagyásokat leszámítva olyan 8-9 hónap. De ebben benne van minden, ráadásul az rs2-ben sokkal gyorsabb a combat. Szerintem egy-másfél hónap alatt el tudnám érni a 100-at egy új karival, ha nem fejlesztenék más skillt.

androidus.freeblog.hu

Csabee
email

Disno
esemesét megkaptad? (már rég küldtem)

Disno
played time: 2 years 10 months 7 days :-P

Disno
loller, jelenleg a legnepszerubb topik a Tibia topik!

Kamón runescape-esek, szpemmeljetek!

Pascalesp
Meghajlok nagyságod elõtt!
Amugy mennyi az az 'ennyi idõbe tellett'?
Csabee

Disno
gratz!

No kérem, hát ennyi idõbe tellett elérni a combat 100-at 😊))

androidus.freeblog.hu

Disno
nekem se müködött! pedig olyan szivesen jatszottam volna :-P

Nekem ma egész nap játszhatatlanul lagos volt az RS. Ti mit tapasztaltatok?

androidus.freeblog.hu

Höhö. Már lenn van, telepítve, és jól mûxik.
Ekkora ökörséget még nem láttam.

Disno
640 mega?! aztakurva!

amugy nekem asszem sima SC-m van csak :-/

Sõt, ha pontos akarok lenni, 640.42 a teljes mérete, csak 49 darabban. 😊

Ma töltöm a huncraftot még van kb. 91M a 650-bõl.

Ezen a héten délelõttõl egészen kb. ötig +- ha van dolgom/egyéb.

Disno
hátöö nem eredeti viszont szeptember környékén lesz zsém...
amúgy merre vagy megtalálható? vagy mikor szoktál netközelben lenni?

Tolhatnánk azt is... pl. eredeti ---> b.net, vagy valami tcp/ip ?

Disno
:-(

én meg suliba folyton kikapok SCben :-/ de fejlödök...