34579
RuneScape
-
Nuki #30778 Dejó! Ilyet azért jó tudni ! hogy ne halljak meg hüjén;)
Végigsöprök hang(ork)ánnal mindenkin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(pölö:ettől a nagy felfedezéstől)
teccenek ezek a hülye szmájlik! :D -
#30777 jah gyakorlatilag is : ) -
Nuki #30776 ja, hogy elméletileg Te Csabi, és Teamspeak-es Csabi ugyanazok vagytok? -
#30775 lol, ez a hireség dolog tulzás lehet :p
én runescape ota ismerem+daoc+wow etc -
Nuki #30774 Akkor úgy tűnik senkinek se kell bemutatnom:) Na ijen egy híresség (volt)osztájtársa lenni;) -
#30773 baze Nosfer és Nuki egy suliba jártak? wow -
#30772 tulképp a fő ok hogy pascale csinála mindketőnknek, de joba vagyok Tarhonyával ofc : )
btw ismerem nosfert :p -
Nuki #30771 Hohó.. Ijenem van nekem is:) csak ő nagyon nagyon régen RS-ezett.
Most Dark Age Of Camelotozik meg áttért a bandája miatt a WOW-ra is. Amúgy 8évig 1 suliba jártunk, satöbbi ami ijenkor jóbarát fíling menni szokott:) -
#30770 országos haverok vagyunk és ezért érezzük ezt kötelességünknek
+1 ember csinálta ;p -
#30769 Ugyanaz az elkoveto csinalta mindkettonk logojat, lassan 3 eve :-) -
#30768 http://www.mozilla.org/products/firefox/ -
Nuki #30767 és honnan lehet beszerezni ezt a Firefoxot? -
Nuki #30766 Akkó nekem is egyszerre jusson eszembe egy ijen!!!!! :) -
#30765 Biztos egyszerre jutott eszükbe, hogy milyen jó lenne egy ilyen :) -
Nuki #30764 Azt tudtátok, hogy hasonlít a logótok? :) -
#30763 Firefox :P -
#30762 micsoda? a boo? :D
csak beköszöntem :D -
#30761 minel jobb anyagbol van, annal tobbszor fog magatol probalkozni az ore kibanyaszasaval= kevesebb klikkeles -
#30760 Browser, biztonsagosabb mint az IE, van egy rakas praktikus funkcioja, es ingyen van -
Nuki #30759 Ja tényleg, és mi a külöömbség az egyes anyagú pickaxe-ok között? -
Nuki #30758 Ez valamijen Internet Explorer szerű program? :D -
Nuki #30757 Kösz! -
#30756 boo -
#30755 Én szégyellem, de az IE jobb volt, pedig fél éve firefoxot használok. Ez nagyon gyakran fagy be, akkor a 2400 Mhz-es gépen 95% CPU-t használ, sajnos sok olyan oldal van, ami nem erre van írva, és megzavarodik tőle.
A java-tól alapból. -
#30754 Szerintem a firefox lesz inkább jó. -
Nuki #30753 A Neckép jó? -
Nuki #30752 Válasz mindkettőjüknek (mert ojan nincs;) :
Köszi mindent... Maradok a törpe bányánál, aztán majd csak összejön pár darab... -
#30751 +barbár falu, közel van az edgevillei bank de általában túl zsúfolt.
+csonti(?) és hobgoblin bánya wildyben de azt nem ajánlom :-) -
#30750 nincsmit :-)
sok a hibauzenete? IE-t hasznal? dobja el most! a firefox (majdnem) minden problemajat megoldja!!! -
#30749 Umm, a Varrock melletti banyaban (asszem), a mining guildben(lvl 60 kell a belepeshez) , ees a dwarf banyaban is. +Al Kharid mine -
Nuki #30748 ja tényleg, és coalt hol lehet találni, melyik bányákban? -
Nuki #30747 Grrr >:(
Windows xp-m van, és csomószor ledob a játékról, hibaüzenettel, meg hibaüzenet jelentése-ével!!!!
Hogy lehet ezt kiküszöbölni? vagy mit lehet erre csinálni? -
Nuki #30746 kár belé, amúgy ott volt! kösz:) -
#30745 Nem lehet -
Nuki #30744 köszke! megnézem... nagyon idegesítő hogy egy ...... iron oréért fél órát ütögetem a kavicsot ;D és mellettem mindenki rune pickel osztja az észt... ja tényleg és kovácsolni sem lehet pickaxe-t, ugye? -
#30743 törpe bányában tudod hol van a general store (ahol az üllök vannak ott kell északra menni)? attól északra még -
#30742 Dwarven Mine. Ott kell lennie. Legalábbis anno volt :) -
Nuki #30741 lehet hogy én vagyok vak (dwarf ménes-re gondolsz SZERINTEM) de ott attól még hogy csákány jel van, nem kaptam, csak bárokat ;( -
#30740 Falador folott van a kis dwarf falu vagy mi, (a hegyekben) ott lemesz a banyaba es van egy csakany bolt -
Nuki #30739 honnan lehet szerezni más anyagú csákányt, mint bronz?