34579
RuneScape
-
Spheriot #347 Mit tud az a sapka???? -
#345 Hát, azon kívül max. az elkészítésük fejleszti a cooking-skilled. -
#343 Hát... eben van ilyen orlo malom, bort lehet itt csinálni, kenyeret, pités tál i van itt, de minde ingyen, zöldalma, csak az a bakój, hogy piét, csak 36-os szinttől lehet scinálni. -
#342 Miért kéne képlopó??? Nyomsz egy egyszerű PrintScreent a billentyűn. Ezután belépsz a Paint-be, Szerkesztés, Beillesztés, és kész. Max. ki kell végni a karakterlapot.
Amúgy az egyszerűen undorító, hogy egy vacak sapkáért elkérnek 500,000 pénzt. Nemrég, kb. 1 órával a frissítés előtt dobtam el azt a rohadt sapkát!!!! Most milliomos lehetnék, ha azt a szemetet nem hajítom el!!! Ez őrjítő. Valamikor biztos kijavítják ezt a hülyeséget. -
#340 Mindenkinek üzenem, hogy aki bemegy abba a sütő házba, cvagy mibe, az mindig a vészkijártaon mennyen ki, mert ha az ajtón mész ki, akkor megölnek a sapkáért.
Amúgy nem nagyx szám az a ház, kár volt annyit szenvedni a főzéssel, de most már mind1.- -
#339 Khmmm.... a karakterlap, az ahol az attack meg ezek vannak, vagy ahol uccaim (pajzs, kard) -
#333 Ja, most látom hogy bmp. formátumba küldjem el. Ok. Ja, és a csávóm neve tényleg Schyte. -
#331 Én biztos csatlakozom. =) A karakterlapomat lejjebb megtalálod, majd még azért kicsit kibővítem. Egy kis fordítani valót adhatsz, de azért ne túl sokat, hogy hamar kész legyek vele. Mostanában elég sokat kell tanulnom. -
#330 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
FIGYELEM!!!
Mivel sikerült a régi oldalaimat átpaterolni az RPG.hu-ra (ahol jobban szem előtt van), így nyertem egy kis szabad tárterületet. Ezt kihasználva rögtön elkezdtem csinálni a klánoldalt :)
Az eddig kész lévő oldalakat megtekintheted itt:
http://www.deltav.hu/%7Ehalozat/index.htm
MOSTANTÓL LEHET CSATLAKOZNI!!! (Már aki akar)
Néhány hozzáfűzés miután megnézted:
- A név kérdést eldöntöttem :)
- Várom az angol tudósok leveleit!
- Nem kötelező közzétenni a karakterlapot, csak úgy design-osabb, úgyhogy jó lenne, ha nem titkolóznátok.
- Minden ötletet és VÉLEMÉNYT legyen az negatív vagy pozitív szívesen látok!
Reménybeli klántársatok, Rincewind
-
#328 Legyen a klán neve Stupid Angels! -
#327 HUH.... már csak 5 szint kell a 32-höz. Nektek mennyi van? -
#326 Háááááát!!! Még ilyet egyik ember 3200-ért máik meg 500 aranyért akarja eladni a főző sisakot -
#325 Ja, azt már láttam.
Nemtom, nézd meg. -
#323 LACC!!!!! DE mi a neve???? És télleg mi az az ingatlanközvetítő??? -
#322 Milyen ingatlanközvetítőt??? Amúgy a szénnel és vassal acélt lehet csinálni. -
#320 Mer talán nem vagyok bent. Nincs most nagy kedvem lacikonyházni a mocsárban. -
#319 Lacc! a te emberednek mi a neve?? Mert mindig üzenek schyte-na, de nincs bent:-( -
#318 A ruhaboltban varrocknál. -
#317 De komolyan, hol lehet olyan kukta-sapkát találni? Én már régóta játszok, többször is bejártam mindent, de még sehol sem találtam! -
#314 Na ja, meg 36-os szakács szint... -
#312 Nem tudja valaki, hogy hol lehet ez az új gild??? Ez a sütőipari gild, vagy mi. Mer én sehol se találom.
Amúgy meg felőlem lehet Dark Angels, nekem teljesen mindegy. Ezt a pitét ki is próbálom. -
#311 Hmmmm...
Én már Diablo2-ben is angels-ben vagyok. Csak az Fallen Angels. Úgylátszik elég felkapott az Anegls név :). -
#301 na, ha valakinek nem teccik a DARK Angels, akkor: LIGHT Angels...
Ez megfelel??? -
#300 Ok! Egy újabb név az elégedetlenkedőknek:
WHITE PANTHERS
Na, hogy tetszik nektek, mert szerintem nem rossz, bár nekem az előbbi még mindíg jobban tetszik. -
#295 szerintem jó, de lehetne egy kicsit színesebb is. Valaki jöjjön már jáccani, mert unatkozom. -
#294 Ez a logo itt alattam csak egy 2 perc alatt összedobbott vázlat. Mindazonáltal szemléltetésnek nem rossz... -
#293 -
Készen vagyok a HTML oldalammal, úgyhogy nekikezdek a klánoldal szerkesztésének. Sajna csak kb. 3-4 naponta tudok felmenni a netre, de addig mindenki írja le az ötleteit, és, hogy mit változtatna az eddig megbeszélteken.
Egy kis frissítés, nehogy valakinek fáradnia kelljen a lefelé kereséssel:)
Klán:
A név DARK ANGELS lenne (ki hinné a fentiek után?)
1. Mindenki aki csatlakozik a klánhoz, a játékélményért játszik, és nem tekinti a játékot valami interaktív Quake-nek!!!
2. Aki csatlakozik, az vállalja, hogy soha nem támad meg másik játékost nyereségszerzés vagy tisztességtelen célból.
3. Klántársainak segítséget nyújt, amennyiben lehetősége van rá.
4. A 3. pontban taglaltakat soha nem lehet kihasználni nyereségszerzés vagy tisztességtelen előny elérésére.
5. Csak magyarok csatlakozhatnak
Bye, Rincewind
-
#291 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............faszom nincs valami taktika a vasnal, hogy mindig jó legyen?? Bányászok 19 darab vasat, erre csak 6 (!) marad életben a furnace után%!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...... -
#290 hehe... gyszerre talakoztam 5 magyarral... -
#289 Játszik most valaki??? -
#288 A Varrock-i bányánál a copper-ore-tól nyugatra az a három kő, ahol mindíg sokan állnak. Na az iron. -
#284 Jó 5let ez a vérdíj, csak hogxan lhet bebizonyítani, hogy őt öltem meg, vagy egyáltalán megöltem-e valakit? -
#283 Azt hittem azért kell fórumba írni, hogy a többiek belekössenek abba amit mondok. -
#282 Némely oldalon pl. vérdíj rendszert láttam :))). -
#280 Így van! A legegyszerűbb, ha odamész a másik gang HQ-ra és ot próbálsz egy taggal cserélni a nálad lévő félre az övét. Ezután mindketten felvehettek majd újra 1-1 saját felet, és kész is. -
#279 Hóhó! Nem lesz ez a rendszer jó, hogy írjuk fel ezt meg ezt, mert ezt csinálta velem. Erre ki kéne találni valamit. -
#275 Neked attól régi egy játék mert nincs olyan jó grafikája? Úgy látom, igen. Egyébként pár hónapos. -
#273 Na, azért nem kell eldobni a másikat. Én két karakteremmel csináltam meg a questet, így begyűjthettem az 1200 aranyat. Elég hosszadalmas folyamat, de megoldható. -
#272 Ahha, szóval akkor valszeg már csak az Arrav's Shield quest maradt ki a szórásból, bocsi :). Röviden a lényeg, amire emléxem, tehát a történetet, azt lehetőleg mindenki fordítsa le magának valahogy (kb. régesrég eltűnt valami csodapajzs, ráadásul 2 darabban, és nem tudni merre vannak...a mostani királya apja díjat tűzött ki a megtalálónak). Na csak leírtam a történetet :)), bár elég zanza.
1. A questet a Varrock-i kastélyban adja a könyvtáros asszem. Az egyik könyvtárpolcon lehet találni egy könyvet róla, ami el lehet olvasni. 2 felé van törve a pajzs. A darabok a 2 rivális rabló gang-nél vannak a HQ-jukon. Emiatt 2 emberes a dolog, mert csak 1 gang-ben lehetsz tag.
2.
a. Phoenix gang: Úgy csatlakozhatsz, hogy beszélsz a főhadiszáálásukon (továbbiakban HQ) lent a kapuőrrel. (Varrock bejárat, első utca keletre) Ez a srác elmondja, hogy úgy vesznek be, ha egy Blackarm gang-es informátort, vagy mit kinyírsz, és elviszed a jelentését nekik. a gyerek a Varrock-i kocsmában található. Kínyír...felvesz iromány...odaad kapuőr...kap 2 kulcs (raktár és szállás). A szálláson bent egy ládában van a fél pajzs.
b. Blackarm gang: Varrock, egyből nyugatra a torony mögött van a HQ. Beszélni kell a koldussal (Tramp, vagy mi) aki ott van a hol bemész, s pénzt lejmol :). Ezután bemenni a HQ-ra, beszélni a csajjal. azt kéri, hogy hozz neki 2 Phoenix gang-es crossbow-t (számszeríj). Ha ez megvan, akkor felvettek. A fél pajzs az emeleten egy ládában van.
3. Ha megvan mindkét fél, akkor el kell menni a múzeumba, beszélni a múzeumőrrel. (Varrock, a kastály mellett keleti oldalon.) A fickó megörül a pajzsnak, elveszi, majd ad 2db King's Certificate-et, amire majd a király fizet neked 600 aranyat.
4. A kapott igazolással el kell menni a királyhoz (kastélyban), aki valóban fizet :). Sajna 1 ember csak 1-et válthat be belőle, szal a másikat akár el is dobhatod, vagy eladhatod olyannak, aki megveszi :). Ennyi, kész a quest.
Remélem nem hagytam ki semmit sem.