34579
RuneScape
  • Rincewind
    Plz áruljátok már el, hogy hogyan csinálhatok olyan szines köpenyeket!!! Ha lehet picit részletessebben
  • Hagane
    Kúrva lassu a net / netem, és nincs magyar szerver :-(.Bárcsak lenne...írjon valaki Andrew-nak levelet, ha tud ingyen szerver-t!(Én nemtok ; nem is írok).
  • Hagane
    Mining lev 50!
  • hungary
    vétel / eladás / mit
    3250 / 3282 / mith jegy
    1400 / 1414 / acél jegy
    0600 / 0606 / szén jegy
    0500 / 0505 / vas rúd jegy
    0425 / 0429 / ezüst rög jegy
    0400 / 0404 / ezüst rúd jegy
    0150 / 0151 / bronz jegy
    0120 / 0121 / nature
    0050 / n.a. / holy
    0010 / 0010 / összesen 2500 kell
    0005 / n.a. / madzag
    0004 / n.a. / gyapjú
  • hungary
    en meg tudom hogy barmelyiket megcsinalhatom beeee:))
  • Ams
    nekem megvan az összes színü köpeny bibibi :)
  • Hagane
    Nekem a zöld kellene, de nem földönkívüli áron, okay?Mondjuk 50 GP.
  • SID_HU
    nekem van narancs és sárga kopenyem bibibi :) a sarga jo meg a zold is de a sárga megy a runehoz :)))
  • Bazsi89
    Es meg egy ujitas:varrock gs-ben nincs asztal
  • hungary
    nekem esett egy - altalam eddig ismeretlen pacak - 'Zetta', hogy adjam vissza a pénzét:((
    Nem értek semmit... ugye nem felejtettem el semmit? :((
  • hungary
    Ez a ház a chain mail szakület melletti :))
  • hungary
    Hadd ismételjem meg a WIllderness-i tapasztalataimat is :
    ------
    (1) Ha futasra kerul a sor, ne habozz, jobb korabban elszaladni, mint kesobb (nem) :((
    (2) Futast ugy tucc legkonnyebben imitalni, ha az attekinto terkeoen klikkelsz mashova :))
    (3) Ha tobszor klikkelgetek, mert felizgatott a kuzdelem, csak azt erem el, hogy cikk-cakk-ban ugrabugral es nem megy sehova.
    (4) Jo, ha felmered az ellenseget, (mi a neve, ha kesobb anyazasra kerul a sor, tudjal neki mondani szep tomor kedvessegeket)
    (5) Ha bemesz W-be keszulj fel a halalra. Celszeru a legkedvesebb 2, ill. legkedvesebb 3 strategiajat folytatni.
    (6) Ha nem akarsz PK lenni, celszeru a jobb klikket hasznalni, ha valamit akarsz es tomeg van.
    (7) Ha PK vagy mindig tartalekolj, annyi prayert, hogy az egy dolog megmenteset veghez tudd vinni.
    (8) Ha PK vagy es 20 alatt koborolsz, legyen nalad a kezi transzport keszulek.
    (9) Ha PK vagy akkor jo ha tartasz magadnal amulettet, vagy strength potiont, ja es kajat.
    (10) Ha megis futasra adod a fejed merd fel az ellenseget - a terkepen - melyik iranyban helyezkednek el, ugyanis gyakori strategia, hogy az egyik a menekules utjaba all, hogy mialatt megtorpansz, iranyt valtoztatsz elotte, ujra be tudjon utni 3-at a partnere. Ilyenkor a futast batran abban az iranyban inditsad, amerre nem allnak. Mar beutottak, azaz a W nagyobb, akkor is be tud utni.
    (11) A menekulesi ut megvalasztasanal, tisztas fele szalad, mer akkor nem fogsz megtorpanni, es elered a 10 masodperc turelmi idot a log-out-hoz
    (12) Ha log-outoltal veletlenul se ugyanarra a szerverre menj vissza.
  • hungary
    Hadd elevenítsem fel, hogyan gyurtam Karamján. Hátha érdekel valakit.
    ------
    En ugy csinalom, hogy magamhoz veszek 35gp-t.
    Magamhoz veszek meg egy Law Rune-t meg egy Watert.
    - veszek egy szigonyt 5gp-ert
    - a menetrendszereinti hajojarattal irany Karamja
    - Tele szigonyzom magamat kardhallal meg Tuna-val
    - 'FREE TUNA' kialtassal elajandekozom a Tunat
    - A felszabadulo helyre szigonyzok, majd ajandekozok es ezt addig ismetlem amig csak karhalam nem van.
    - Idonkent ha tuz gyullad, megsutom (Erdemes menetkozben is sutni, mert az egettet igy eldobhatom, es ahelyere nice-t rakhatok.
    - ha teleraktam magam a szigonyt eldobom, hogy felszabaduljon a helye
    - A turista iroda mogott termelodik 3 Aer, a szigony helyere felveszem
    - Ha tomeg van, akkor a szolok hogy 3 aerra van szuksegem altalaban adnak.
    - a titkos atjaron atmegyek a dragonhoz
    - fel szemmel belesek a dragonhoz (nem szabad megolni) van-e bent elhullajtott cucc
    - Ha van beszaladok, kiszaladok (elotte helyet kell enni a cuccnak)
    - Aztan elmegyek a szigeti lepcsohoz, itt nem (57)-es csak (31)-es csontik vannak.
    - Ha 'ranged'-re gyurok, felmegyek a lepcson a Lesserre lovok, aztan osszszedem, vagy a Giantra.
    (Jo figyelni, mert idonkent ha meghal valaki adam kite-is marad utanuk, csak gyorsnak kell lenni)
    (Természetesen az *ny*zasokat nem kell felfogni.)
    - Ha ez megvan vissza a csontikhoz.
    - Folyamatosan jelentkeznek kuzdelemre. En ugy szoktam hogy a penz szedem elsosorban ossze, es ha gyengulok a kaja helyere szedem ossze a cuccokat
    - idonkent ad water/aer/Chaos/Cosmic rune-t. Ezt elhasznalom a kuzdelemben, hogy legyen helyem, ill. nojon a magic xp.
    - Sok mindent dobnak iron med helm/bronze bar/ bronze chain mail/ iron scimitar/ meg indonkent gem (koronkent 2-5 is osszejon)
    - a felszabadulo helyre folyamatosan ezeket, ami ertekesebb bepakolom
    - ha ki akarok lepni akkor fel a lepcson, es a fenti hogoblin leutese utan van par masodperc, hogy kilepjek
    - ha a kajam vegkepp elfogyott es a hitsem is lement, (akkorra kb 8-10kgp osszejon) teleport Falador
    - Es ott mar nem messze van a bank
    ------
    Folyamatosan no a combat/fishing/cooking/magic xp-m :))
    Erdemes talan a gyengebb, de agolisebb csontikat csapkodni, mert nem sebeznek akkorrat, mint a nagyobbak, igy tovabb ott lehet tartozkodni.
    Van amikor bepanikolnak a tobbiek, ilyenkor a kovet(gemet) sem veszik fel, mert olyan intenziven jonnek a csontik
    Van aki a penzt sem szedi fel. (o tudja miert) :))
  • hungary
    Csak említés képpen:
    ------
    A falador új bank melletti déli kapu mellett van egy házikó, és van benne egy rokka.
    Sokkal egyszerűbb a gyapjút itt feldolgozni, mintsem, a GT bankból a Barbarfalúba ingázni nem? :))
  • hungary
    akkor a korábbi veszteseges üzletet ezekszerint behoztad :))
  • hungary
    ha jegyet jegyeztetsz, akkor rá fogsz jönni, hogy csak 5-ös van. Ha 25-öt jegyzel 5 darab 5-öst kapsz :))
  • hungary
    újítás még, hogy ha megiszod a strength potiont, akkor kisárgul, (ha beleittal) és a végén csak az üres üveg marad.
    Nem tudom mire való, van -e betétdíja, vissza lehet-e váltani.
    Viszont az üres üveg neve a 'vial' :))
  • Horny Keeper
    azért az se semmi hogy a 16k -s adam chestet 30k ertt adtam el 1-2 sok db ot lett is löszerem egyből:)))))
  • Nuki
    EZ jó én is visszatérek... Persze akinek sok pénze van annak van lehetősége színezni...
  • Hagane
    ....aggie....de nem éri meg....a lila viszont egész coooool.
  • Rincewind
    THX!

Ezeknek a palástoknak van is értelme vagy csak dekoratív a szerepük? És hol lehet szinezgetni???
  • Hagane
    De hun, egy jegyben mennyi legyen?Van 5,10, stb!
  • Hagane
    Egyébként jó újra látni!
  • Hagane
    Minek?A kedvenc színem úgyis a Silver, megaztán hogy néznék ki benne?:-P.A def-hez semmit sem ad...talál a lila....roflmao :-)
  • Hagane
    Full fekete, ötödik szerver, a színezhető palástok, min LV 10 for iron, LV 20 for steel, 30 / adam, 40/ rune, draynor market, a pénzkorlátozást kivették, weboldal újratervezés, top 2K / category, "Faster" servers (Frászt!)
  • Rincewind
    Ma újra Runáztam egy kicsit :)
    Olyan tök jó nosztalgikus érzés fogott el, hogy lehet, hogy újra elkezdek vele rendszeresen játszani! Valaki összefoglalná pár szóban az utolsó 2 hónap frissítéseit? Nem volt túl sok gondolom :(( A fekete fegyverekről már tudok! Mi a többi?
  • Bazsi89
    Hagane ha kell,en adom 1k-ert!:)
  • Hagane
    Valami idióta 6.5K Gp-ért adná el a Yellow cape-jét..szánalmas.Viszont, ha valaki ENNYIRE hülye, akkor a kis kapitalista(Én) sem hagyhatja bántetlenül ;-).
  • Hagane
    Na, mire?
    Hun :......GT?
  • Lord Novi
    megvan
  • Lord Novi
    mire jo a vial?
  • Hagane
    Giant, mi?
  • hungary
    W25-ben gyorsabban jonnek a csontok
  • hungary
    több szerver van
    70 mining felet nem lehet lemenni GT-be
    A szornyek kozul sok nem ad csontot
  • Hagane
    Jjjut eszembe!Most a Black Knight's castle környékén fogod edzeni egy jó darabig, KB 3 szint (7 level att / def / str / hp értékekben, nem egyenkénz, hanem összvissz...).
    Az STR 50 lesz, at att meg 45, úgyhogy az pont hét ...azthiszem.
  • Hagane
    Hun, amiről beszéltünk, most még nincs pénzem, de vásárolnék tőled elég tisztességesen Acél jegyet, de, ugye...mint mondtam, most nincs.
    Továbbra is : Ha valaki akármilyen (Bronz - Steel) bar-t talál, jelezze!
  • Hangianix
    Miket valtoztattak?
  • hungary
    Az ezüst rudat valaki dágábban adta el nekem. Így emelkedett az ára, ez megfelel az 100 gp/rúdnak :))
    ------
    mennyiért / mit
    3250 / mith jegy
    1400 / acél jegy
    0600 / szén jegy
    0500 / vas rúd jegy
    0525 / ezüst rög jegy
    0500 / ezüst rúd jegy
    0150 / bronz jegy
    0120 / nature
    0050 / holy
    0010 / air / összesen 2500 kell
    0005 / madzag
    0004 / gyapjú
  • hungary
    Új 5letem van:
    Vezessük be azt, hogy ne legyen külön Atomy ár, meg The Sign ár, meg Hangianix ár, csak árak vannak. És ha valaki elad, az elad, ha valaki vesz, az vesz.
    Tehát ha valakinek kell valami, akkor megkérdezi tőlem, hogy van-e, és ha van eladom neki.
    Viszont, ha én veszek, akkor ezek az árak a mérvadók, ha pedig eladok, akkor 1% kezelési költséget (munkadíj) tartok tisztességesnek.
    ------
    mennyiért / mit
    3250 / mith jegy
    1400 / acél jegy
    0600 / szén jegy
    0500 / vas rúd jegy
    0425 / ezüst rög jegy
    0400 / ezüst rúd jegy
    0150 / bronz jegy
    0120 / nature
    0120 / nature
    0050 / holy
    0010 / air / összesen 2500 kell
    0005 / madzag
    0004 / gyapjú
    ------
    Ha valakinek ez nem tetszik, kérem jelezze. Várom az építő jellegű kritikát.
    Tehát magyarra lefordítva.
    Veszek és eladok bármit, jutalékért, bárkitől, bárkinek :))
  • hungary
    Mit szóltok a legujabb változtatásokhoz?
    Viszont ha valaki mining lvl 70 felett van, akkor képzeljétek nem látja a létrát a GT bányájába. És erről mi a véleményetek?
    (... Akkor minek az adamtit kő a bányába?)