34579
RuneScape
  • Nuki
    lesz ez még így se ;D
  • Cat 02 #31858
    ja ja :D pl mikro nyáron fél évvel később viszamentems 2 bowal feljesbb votl már használható :P de a kigyó cumo még mindig fizetős :(
  • Nuki
    csináltak újatt nekem, igy a vip-re nagyobb logó kell ami azért komojabb :D (ez utóbbi tul. nem jellemző rám igaz=) (amúgy Ed::)

#31855: azért a free-sek is kapnak cuccot, csak nem olyan ütemben mint a fizetősök :D ugye nem az ingyenélőknek áll a világ.
    "az ingyenélés müvészet, nem holmi szaros egzakt tudomány"
  • Cat 02 #31856
    új logo ? :D mi van Edd-el ? (vagy Ed / Edy xD)
  • Pretorian
    Ja, Hmuda moderátor lett, Rincewind meg a Warhammer site-ot faragja az rpg.hu-val.
    Azt hallottam, hogy a fontosabb újítások már csak előfizetőknek vannak fenntartva.
  • Nuki
    ofc én be be nézegetek ^^
    egyikük ha jól látom moderátor itt az sg-n :D
    négy éve nem voltál benn? és próbáltál már belépni? mert teljesen új bőrben van a játék =)
  • Pretorian
    Látom Disno és Nuki még megvan...
  • Pretorian
    Utánacsekkoltam a régi klántagoknak (Rincewind, Hmuda, SteveH, Lacc, Hangianix) és szinte már senki sem nyomja a játékkal...
    Emlékszem, régen hogy pörgöt a topic, még klántalálkozót is elkezdtünk szervezni, aztán szépen fokozatosan majdnem mindenki abbahagyta a játékot...
  • Pretorian
    Runescape...
    Vaz' de rég is volt!
    Mi lett a Dark Angels Klánnal? 4 éve, hogy rá sem néztem a karakteremre...
  • bardocz
    LOOOLL:D
  • Nuki
    a régi szép idők...<(^.^)>
  • Cat 02 #31848
    ? :D
  • Nuki
    nekem még mindig az a kevencem milyen viták voltak abból ha visszaolvasunk hogy valaki kicserélt egy potot egy uncut saphire-ra, és mekkora anyázás lett meg megverlek!!ezés micsoda erkölcsünk vót akkor :DD
  • Marchus
    óóó, nekem még megvan

és ha egyszerre léptek rá, akkor senki se tudta felvenni :)
  • Disno
    az volt az igazi, amikor még ha ráléptél vki cuccára más nem tudta felvenni :D

r.i.p. régi RS pic gyüjteményem ami egy formattálás alkalmával elveszett :(
  • Disno
    xD
  • Disno
    ja. ami mo-ban átlagon felüli ;)
  • Nuki
    :D
    ekkora szellemi aktivitást a kozák pálinka(vagy vodka) óta nem láttam :o
  • Marchus
    ez a csilingelő lófasz felkeltette az érdeklődésemet...
  • Nuki
    az is jó volt, de ez is szépes :)
    zene, emoteok, csilingelő-lófasz, minden van kéremszépen <(^.^)>
  • Nuki
    svédo-ban van olyan hogy minimálbér? :o
  • Marchus
    ebben az új szar graph-ban semmit se lehet látni...

bezzeg a régi idők :)
  • Cat 02 #31837
    vazzze :D
    nekem asszem tök higj votlam a de a avágás lvl 1 xD a tűzrakás 4 :D és akkor tök örültem :D
    ma felmentem szerezzem greend dragonhide lábvédőt + 41 magic :P
  • Disno
    ha egy átlagfizetést adnának mellé megérné, persze :)
  • Disno
    loller barbi villában van ingyé pickaxe, van balta is valahol
    a basic dolgokat hozzádvágja a játék :D
  • Androidus
    Bemész 3-as combattal és üres inventoryval a tehénkarámba Lumby mellett, és összeszedsz annyi irhát, amennyit elbírsz. Ez mondjuk 27, ha pénzt is tartasz magadnál. Többnyire még ölni se kell, mert sokan otthagyják a földön a cuccot. Átcsattogsz Kharidba, elordítod, hogy "sell hides 100 ea" és 5 perc múlva lesz 2700 aranyad. Ez mér nem elég baltára?
  • Neoncsoves
    De mondom hogy nincs baltám nem tok fát vágni, nem tudok miningolni, nem tudok smithelni mert nincs semmim kizárólag 25GP-m :D
  • Cat 02 #31832
    vazze régen oan faxa cuccaim voltak :D
    aztán haverrla bementünk Wildybe írtani és hát :D
  • Androidus
    Én sose értettem meg azokat, akik úgy akarnak játszani, hogy közben ne kelljen játszani. Lenn hagy például a földön minden loot-ot, mert gondolom "nem gazdaságos" fölvenni. Mintha a karija valami befektetés lenne. Szerintem ettől fogja valaki előbb-utóbb kijelenteni, hogy a játék "uncsi". Hát én meg 113-as létemre szedem fel a 60-asok után a pénzt :) De nem is unom meg egykönnyen. Szóval aki játszik, annak szerintem van pénze.
  • Nuki
    az már rabszolgamunka de megéri ;D
    pénztet sokat lehet szerezni csak miningből is aránylag...nem-e?
  • bardocz
    igen és ahoz még kell a jó smithing is mert különben nem semmit az egész
  • Nuki
    nehogymá ne érje meg :DDD
  • Disno
    hajjajj
    powermining=makró
    én powermineoltam egy idöt lvl 59ig...
    azért izzadni kellett hozzá :D
    lvl 1->99 mining napi 8 óra munkával 30 nap =)
  • Nuki
    a makrók be vannak tiltva RS-en, ha valahogy kiszűrik bannolják az accountodat :]
  • bardocz
    ez jó ötlet lenne csak egész nap menni kéne a gépnek meg lvl 99 hez vagy 3 milla xp kell
  • Nuki
    írunk egy rohatt makrót azt megvan majdnem a mining 99
  • Disno
    meglenne az 50k
    és a skillekre elöbb vagy utóbb idöt kell fordítani...
  • Nuki
    jó persze marha sok időbe kerülne, és 50k sem lenne 50k de amúgy igy van ahogy mondod:)
  • bardocz
    bocsi de te nagyon nem vágod játékot.nem akarlak szidni de ha egy hétig miningolnál meg smithingolnál akkor full iron steel full helm steel 2h és steel kite-d lenne és amig ezt mind kikovácsolod anyi pluszt csinálsz hogy minimum 50k lenne a bankodba
  • Neoncsoves
    Hamarosan ujra elkezdem a régi accommal! :) Kezdek talpra állni. Már van egy kardom + sisakom! Iron felszerelés jol jönne! Meg esetleg Steel Shield! Iron sisak,ruha,cipő,kesztyű! Tudnék egy kevés pénzt is fizetni érte...