34579
RuneScape
-
Nuki #31859 lesz ez még így se ;D -
Cat 02 #31858 ja ja :D pl mikro nyáron fél évvel később viszamentems 2 bowal feljesbb votl már használható :P de a kigyó cumo még mindig fizetős :( -
Nuki #31857 csináltak újatt nekem, igy a vip-re nagyobb logó kell ami azért komojabb :D (ez utóbbi tul. nem jellemző rám igaz=) (amúgy Ed::)
#31855: azért a free-sek is kapnak cuccot, csak nem olyan ütemben mint a fizetősök :D ugye nem az ingyenélőknek áll a világ.
"az ingyenélés müvészet, nem holmi szaros egzakt tudomány" -
Cat 02 #31856 új logo ? :D mi van Edd-el ? (vagy Ed / Edy xD) -
#31855 Ja, Hmuda moderátor lett, Rincewind meg a Warhammer site-ot faragja az rpg.hu-val.
Azt hallottam, hogy a fontosabb újítások már csak előfizetőknek vannak fenntartva. -
Nuki #31854 ofc én be be nézegetek ^^
egyikük ha jól látom moderátor itt az sg-n :D
négy éve nem voltál benn? és próbáltál már belépni? mert teljesen új bőrben van a játék =) -
#31853 Látom Disno és Nuki még megvan... -
#31852 Utánacsekkoltam a régi klántagoknak (Rincewind, Hmuda, SteveH, Lacc, Hangianix) és szinte már senki sem nyomja a játékkal...
Emlékszem, régen hogy pörgöt a topic, még klántalálkozót is elkezdtünk szervezni, aztán szépen fokozatosan majdnem mindenki abbahagyta a játékot... -
#31851 Runescape...
Vaz' de rég is volt!
Mi lett a Dark Angels Klánnal? 4 éve, hogy rá sem néztem a karakteremre... -
#31850 LOOOLL:D -
Nuki #31849 a régi szép idők...<(^.^)> -
Cat 02 #31848 ? :D -
Nuki #31847 nekem még mindig az a kevencem milyen viták voltak abból ha visszaolvasunk hogy valaki kicserélt egy potot egy uncut saphire-ra, és mekkora anyázás lett meg megverlek!!ezés micsoda erkölcsünk vót akkor :DD -
Marchus #31846 óóó, nekem még megvan
és ha egyszerre léptek rá, akkor senki se tudta felvenni :) -
#31845 az volt az igazi, amikor még ha ráléptél vki cuccára más nem tudta felvenni :D
r.i.p. régi RS pic gyüjteményem ami egy formattálás alkalmával elveszett :( -
#31844 xD -
#31843 ja. ami mo-ban átlagon felüli ;) -
Nuki #31842 :D
ekkora szellemi aktivitást a kozák pálinka(vagy vodka) óta nem láttam :o -
Marchus #31841 ez a csilingelő lófasz felkeltette az érdeklődésemet... -
Nuki #31840 az is jó volt, de ez is szépes :)
zene, emoteok, csilingelő-lófasz, minden van kéremszépen <(^.^)> -
Nuki #31839 svédo-ban van olyan hogy minimálbér? :o -
Marchus #31838 ebben az új szar graph-ban semmit se lehet látni...
bezzeg a régi idők :) -
Cat 02 #31837 vazzze :D
nekem asszem tök higj votlam a de a avágás lvl 1 xD a tűzrakás 4 :D és akkor tök örültem :D
ma felmentem szerezzem greend dragonhide lábvédőt + 41 magic :P -
#31836 ha egy átlagfizetést adnának mellé megérné, persze :) -
#31835 loller barbi villában van ingyé pickaxe, van balta is valahol
a basic dolgokat hozzádvágja a játék :D -
Androidus #31834 Bemész 3-as combattal és üres inventoryval a tehénkarámba Lumby mellett, és összeszedsz annyi irhát, amennyit elbírsz. Ez mondjuk 27, ha pénzt is tartasz magadnál. Többnyire még ölni se kell, mert sokan otthagyják a földön a cuccot. Átcsattogsz Kharidba, elordítod, hogy "sell hides 100 ea" és 5 perc múlva lesz 2700 aranyad. Ez mér nem elég baltára? -
Neoncsoves #31833 De mondom hogy nincs baltám nem tok fát vágni, nem tudok miningolni, nem tudok smithelni mert nincs semmim kizárólag 25GP-m :D -
Cat 02 #31832 vazze régen oan faxa cuccaim voltak :D
aztán haverrla bementünk Wildybe írtani és hát :D
-
Androidus #31831 Én sose értettem meg azokat, akik úgy akarnak játszani, hogy közben ne kelljen játszani. Lenn hagy például a földön minden loot-ot, mert gondolom "nem gazdaságos" fölvenni. Mintha a karija valami befektetés lenne. Szerintem ettől fogja valaki előbb-utóbb kijelenteni, hogy a játék "uncsi". Hát én meg 113-as létemre szedem fel a 60-asok után a pénzt :) De nem is unom meg egykönnyen. Szóval aki játszik, annak szerintem van pénze. -
Nuki #31830 az már rabszolgamunka de megéri ;D
pénztet sokat lehet szerezni csak miningből is aránylag...nem-e? -
#31829 igen és ahoz még kell a jó smithing is mert különben nem semmit az egész -
Nuki #31828 nehogymá ne érje meg :DDD -
#31827 hajjajj
powermining=makró
én powermineoltam egy idöt lvl 59ig...
azért izzadni kellett hozzá :D
lvl 1->99 mining napi 8 óra munkával 30 nap =) -
Nuki #31826 a makrók be vannak tiltva RS-en, ha valahogy kiszűrik bannolják az accountodat :] -
#31825 ez jó ötlet lenne csak egész nap menni kéne a gépnek meg lvl 99 hez vagy 3 milla xp kell -
Nuki #31824 írunk egy rohatt makrót azt megvan majdnem a mining 99 -
#31823 meglenne az 50k
és a skillekre elöbb vagy utóbb idöt kell fordítani... -
Nuki #31822 jó persze marha sok időbe kerülne, és 50k sem lenne 50k de amúgy igy van ahogy mondod:) -
#31821 bocsi de te nagyon nem vágod játékot.nem akarlak szidni de ha egy hétig miningolnál meg smithingolnál akkor full iron steel full helm steel 2h és steel kite-d lenne és amig ezt mind kikovácsolod anyi pluszt csinálsz hogy minimum 50k lenne a bankodba -
Neoncsoves #31820 Hamarosan ujra elkezdem a régi accommal! :) Kezdek talpra állni. Már van egy kardom + sisakom! Iron felszerelés jol jönne! Meg esetleg Steel Shield! Iron sisak,ruha,cipő,kesztyű! Tudnék egy kevés pénzt is fizetni érte...