34579
RuneScape
-
Nuki #31819 has :o -
Marchus #31818 hááááááát... -
Nuki #31817 azét annyi eszük csak van :o -
#31816 hacsak nem kezdik újra minden halálnál xD -
Cat 02 #31815 silkroad online ;) -
Nuki #31814 akkor írjál valami konkrétat, mikor hogy készüljünk =) -
Nuki #31813 pardon? ^^ -
Neoncsoves #31812 Köszi! -
Neoncsoves #31811 Köszönöm! -
Cat 02 #31810 SRO ? :D -
Nuki #31809 ne nevess az újakon, belőlük lesz egyszer majd a hardcore gamer, aki még Bluerose akárhányat is majd felülmúlja :o -
#31808 xD -
Cat 02 #31807 én is :D free iron + néhány steel -
Nuki #31806 free iron kovácsolás, annyival hozzá tudok járulni mindkettőtökhöz :)
ha megfelel... -
Neoncsoves #31805 Szevasztok! Én eddig buzgon játszottam vele, amikor egy paraszt varázsló megfogta genya kis kulfoldi a lvl 47ével nekem jött én meg csak lvl 17es voltam... Na erre meg, megöl haverom nem talál odaveszik az összes pénzem minden cumom... Akit érdekel esetleg az lvl miatt, annak szivesen odaadom az accot mert ugy is csinalok ujat... haverral ujra kezdjuk :) Na csak ennyit... Sziasztok! A nagypályások majd tudnak nekem csinalni normalis cipot,kardot,pajzsot,sisakot? Megköszönném a segítséget szükségem lenne rá. Pénzt meg szerzek goblin ölésből.Na a segitséget megköszönném, hálás lennék! De ha vki segitene akkor lehet nem csinalok uj accot.!!! és én csak a freevel jatszok nem fizetek... -
Nuki #31804 runecraft:1
fogom ha kell veszek, így hogy van runecraft még lejjebb ment az ára a free rónáknak :D -
#31803 hát nyomom mint állat most énis runecraftot akarok -
Cat 02 #31802 én lvl 46 talán :D
free iron cumot válalok vagy max runáért -
Nuki #31801 grat hajrá :) -
#31800 Én is eddig inkább tibiáztam, most egy kicsit azt szüneteltetem, helyette rsezek:)amugy má lvl 12 vok :) -
Nuki #31799 én az az igasság hogy még rs-el se játszom sokat... :(
néha be-be megyek egy egy kört iron-smithingelni, mert ugye ahhoz nem kell a drága szén >:) -
#31798 jéé mennyi magyar runescapes van :)
amugy: Bozo52 vagyok, lvl 49, de azzal már nemsokat játszok, inkább vele:
Kicsikiraly lvl 11 :) -
Nuki #31797 ja priv üzidre válaszolva: nem volt értelmes hozzászólás ne úgy olvasd ;) -
Nuki #31796 pin kód a banknak
[nem tud szólni semmit] -
csoro123 #31795 Nem a kirablással van a probléma.Hiába változtatom meg a jelszavam, és csak én ismerem, akkor is be tudnak lépni, mivel az első három jelszó közül mindet is merik, én viszont csak kettőt. Belépnek az első három jelszóval és megváltoztatják az utolsót, így én már nemtudok belépni.Nagynehezen megszerzem az utolsó jelszót, belépek, megváltoztatom, és kezdődik minden előlről.
Na erre varjon valaki gombot! -
Nuki #31794 huhh engem szerencsésen kétszer kiraboltak, de nagyon rendes pajtásaim voltak és mindenben segítettek ^^ -
Cat 02 #31793 hmm 012345 már elavult.... vmi nomrálsi jeslztót pl.: fé363ajr -
csoro123 #31792 sziasztok
Ki tud nekem segíteni?
Vannak akik azzal szórakoznak, hogy kilesik mások jelszavát és azt megváltoztatva játszanak vele. Velem is ezt csinálták többször is, de sikerült visszaszereznem. Igaz-e az, hogy a sokadik jelszó változtatás után elég tudni az első három jelszót és meglehet változtatni a legutolsót? Ha így van akkor értelmét veszti a jelszó. Hogy lehet ezt kivédeni?
Ha valaki tud segíteni megoldani a problémámat az jutalomban részesül! -
Nuki #31791 reklám -.-
(van aki kipróbálja? :p ) -
Unipsycho #31790 Az NCSoft es az mmorpg.com együttműködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hez, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hősök helyett bűnözőket alakíthat a nagyérdemű.
Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
(a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)
http://mmorpg.com/cov_trial.cfm -
Nuki #31789 ott egy csillag a topik neve melletti részben ott hogy oldalak, felfelé nyilacska, csillag... arra kell kattintani és kidobja a fórum főoldalára.... mindegy úgyis meglátod ;) -
Marchus #31788 egyébként hol lehet beállítani? -
Marchus #31787 nekem úgy van, hogy mozillába kirakom az összes honlapot amit áltmegnézek, és néha frissítem az összeset -
Nuki #31786 ott van a kedvencekben ^^
mindig kiirja ha van új üzi valahol amióta legutoljára láttam, ha sűrűbben sg-zel tudom ajánlani :D -
Marchus #31785 omg, gyorsan válaszoltál, véletlen vagy mindig átfutod a fórumokat? xD -
Nuki #31784 megíhvtak ja, Szita Dávid és nincs képem :) -
Marchus #31783 te figy, regeltél a myvip -en? -p -
Nuki #31782 loál, milyen igaza van ==) -
Cat 02 #31781 szeritenm igen :D -
Marchus #31780 Ebay-en szerintetek vesznek Runcescapes karikat? xD