34579
RuneScape
-
#31899 ez mit jelent? -
Nuki #31898 Emlékeztek mi volt minden idők legnagyobb álma? a legsóvárgóbb kivánságaink, minden, most teljesült XD
PLAYER-OWNED HOUSES! 31 May 2006
This week we have released... player-owned housing. Build, decorate and furnish your own house, all while levelling up your Construction skill! Honest, it's really here! -
Nuki #31897 de tulajdonképpen egy fajta segítség is ^^ -
Androidus #31896 Segíteni? :) Ki beszél itt segítségről? Olyan jöjjön, akinek megéri. -
Nuki #31895 huhh mire összegürcöltem deesnonak egy pár szenet abba belerokkantam :Ð annyit meg nem játszok hogy tudjak segíteni úgyhogy én kihagyom :) -
Nuki #31894 uhh ezért nem járok wildbe :o -
Androidus #31893 Jut eszembe, keresek air runnereket. Jól fizetek :) Aki esetleg nem tudná, annak kedvéért elmondom, hogy ez a dolog arról szól, hogy akinek alacsony a runecraftingja, és nem tervezi nagyon fejleszteni, az jobban jár, ha mások segítségét veszi igénybe. (Magasabb szinten több rúna lesz egy essence-ből.) Akinek meg magas, annak meg jól jön, ha helyette más futkos az essence-ekkel. Vagyis a runner a banktól elviszi az oltárig (ezesetben az air oltárig, Falador alatt) az ess-t, és ott a crafter ad érte sok rúnát, vagy pénzt. No ilyenhez kéne runner nekem.
Konkrétan ez azt jelenti, hogy 25 db ess-ért adok 100 airt és 25 noted ess-t az oltárnál, ha valaki veszi a fáradságot, és elcaplat vele addig. Vagyis visszaadom az ess-t, és a 100 air tiszta haszon. No, van rá jelentkező? -
Androidus #31892 Hát, az tudomásom szerint az ingyenesek között még senkinek sem sikerült :) 89 a legmagasabb prayer, tudtommal. Enyém meg 73. -
#31891 10 milla xp felett van a prayered? gratz -
Cat 02 #31890 az szopi :D vásárold vissza -
alex576 #31889 rpgops segítsé má +ölteka wildin és elvesztettem a full adym a rune scymim meg a magic amulettemet
-
alex576 #31888 légxszí
-
alex576 #31887 segítsetek mááááá -
#31886 arról sajnos lemaradok :( -
#31885 malmö meg bp között van azért egy enyhe színvonalkülönbség :) -
Androidus #31884 Neked is megjavult magától? -
Androidus #31883 Mondani akarsz valamit, érzem :) -
Nuki #31882 ^.^ nem haragszunk :D
főmenüben tuttommal nem lehet kikapcsolni a zenét, ha körülnéztél a zene beállításokban és ott nem sikerült, akkor mi sem vagyunk okosabbak sajnálom, viszont engem is rohattul tud zavarni amikor felkukkantok és ott hagyom a tálcán hadd töltsön és a jó kis meditálós zenémbe bele-zavar.... grr :D -
Cat 02 #31881 nekem egyike 15 másik karimam 35 D: -
Androidus #31880 Ja, most már van. Azért zavar, mert mondjuk hallgatok valami sejtelmes, melankolikus cuccot épp, és abba jól beletrombitál, amikor betölt.
Hopp, ismét 1-essel kezdődik a prayer pontszámom :DDDDD De régóta várok erre a percre... -
Cat 02 #31879 low -on is van zene :O ? hangfal lehalkít ? -
Androidus #31878 Bocs az ontopic hozzászólásért. Nem tudja valaki, hogy a login képernyőnél hogyan lehet kikapcsolni a zenét? Marhára örülök, hogy most már Firefox-on is, meg low-n is, tényleg, de akkor szóljon, ha én akarom. -
Nuki #31877 vagy szilveszterre vagy karácsonyra vagy mittudomén :)
én malmöbe sehogy se mennék, asse tudom hogy :Ð -
#31876 Június 8. 19.30. PeCsa szabadtér. Vagy Phil Anselmo, vagy William DuVall fog énekelni. A basszer pedig lehet, hogy Duff McKagan lesz. -
#31875 :D
alvinék nem érdemelnék meg, de pl Metallicára lemennék csak úgy :D -
#31874 mikor lesz? -
Nuki #31873 olvass vissza a válaszok alapján :)
#31872: a régi szép idők ^^
#31871: elgyüttél malmö-ből ZP-be csak úgy? :D -
#31872 Nah, megnéztem a játékot. Bár nem hiszem, hogy újra elkezdem nyomni, azért tényleg látszik hogy foglalkoznak vele Goverék. Mikor megláttam, hogy mennyien nyomják (120-130k átlagban) azért néztem nagyokat. Vaz', mikor elkezdtük nyomni 2001. elején, 3000 player már elég szép szám volt.
off: Gyertek Alice in Chais-re vaz'. Nagy rajság lesz. -
#31871 bah én 2x voltam ZP-ben, de van annál jobb zenekar is...
Szolnokon metál liget -> Kalapács, Moby Dick, Akela ^^ -
Cat 02 #31870 hmm megint lemardatma vmiről ? :D -
Nuki #31869 nekünk majdnem az ingyenélők dala a himnuszunk XD
a tűzvarázsló után, de az nem (csak) alvin és a mókusok ^^
...kb egyetlen punk együttes amit hallgatok :D
egyszer elmehetnénk maj' :D -
Marchus #31868 legjobb! "Ha nem egy fecskendőbe, hanem süteménybe töltöd otthon a mákot"
csak kár hogy eddig csak 1 koncertükön voltam mert senki se akar eljönni :( -
Cat 02 #31867 nekem csak a szemész jött xD meg1szer mentme labirintusba xD -
#31866 na nekem az már legelább volt 10x + vagy 3 full frog de semmi más ami kéne -
Nuki #31865 jó neked :p -
#31864 wehe
bányászás közbe jött a M.O.M. és adott uncut diamondot
(Mysteryous old man) -
#31863 hi ^^
a többiek áttértek elöször CS-re, majd DAoCra, néhányan WoWoznak, szóval ök sem szakadtak el az MMORPG-k világából :)
én is már csak szpemmelni jövök ide :/ -
Nuki #31862 ha az ingyenesek is kapnának csomó dolgot akkor minek érné meg fizetősnek lenni? ;DD -
#31861 na meg a runák -
#31860 ja minden jó skill a fizetősöknek van meg a világuk is 4x akkora mint az ingyenes