34579
RuneScape
  • bardocz
    ez mit jelent?
  • Nuki
    Emlékeztek mi volt minden idők legnagyobb álma? a legsóvárgóbb kivánságaink, minden, most teljesült XD

PLAYER-OWNED HOUSES! 31 May 2006
    This week we have released... player-owned housing. Build, decorate and furnish your own house, all while levelling up your Construction skill! Honest, it's really here!
  • Nuki
    de tulajdonképpen egy fajta segítség is ^^
  • Androidus
    Segíteni? :) Ki beszél itt segítségről? Olyan jöjjön, akinek megéri.
  • Nuki
    huhh mire összegürcöltem deesnonak egy pár szenet abba belerokkantam :Ð annyit meg nem játszok hogy tudjak segíteni úgyhogy én kihagyom :)
  • Nuki
    uhh ezért nem járok wildbe :o
  • Androidus
    Jut eszembe, keresek air runnereket. Jól fizetek :) Aki esetleg nem tudná, annak kedvéért elmondom, hogy ez a dolog arról szól, hogy akinek alacsony a runecraftingja, és nem tervezi nagyon fejleszteni, az jobban jár, ha mások segítségét veszi igénybe. (Magasabb szinten több rúna lesz egy essence-ből.) Akinek meg magas, annak meg jól jön, ha helyette más futkos az essence-ekkel. Vagyis a runner a banktól elviszi az oltárig (ezesetben az air oltárig, Falador alatt) az ess-t, és ott a crafter ad érte sok rúnát, vagy pénzt. No ilyenhez kéne runner nekem.

Konkrétan ez azt jelenti, hogy 25 db ess-ért adok 100 airt és 25 noted ess-t az oltárnál, ha valaki veszi a fáradságot, és elcaplat vele addig. Vagyis visszaadom az ess-t, és a 100 air tiszta haszon. No, van rá jelentkező?
  • Androidus
    Hát, az tudomásom szerint az ingyenesek között még senkinek sem sikerült :) 89 a legmagasabb prayer, tudtommal. Enyém meg 73.
  • Disno
    10 milla xp felett van a prayered? gratz
  • Cat 02 #31890
    az szopi :D vásárold vissza
  • alex576
    rpgops segítsé má +ölteka wildin és elvesztettem a full adym a rune scymim meg a magic amulettemet
  • alex576
    légxszí

• alex576
    segítsetek mááááá
  • Disno
    arról sajnos lemaradok :(
  • Disno
    malmö meg bp között van azért egy enyhe színvonalkülönbség :)
  • Androidus
    Neked is megjavult magától?
  • Androidus
    Mondani akarsz valamit, érzem :)
  • Nuki
    ^.^ nem haragszunk :D
    főmenüben tuttommal nem lehet kikapcsolni a zenét, ha körülnéztél a zene beállításokban és ott nem sikerült, akkor mi sem vagyunk okosabbak sajnálom, viszont engem is rohattul tud zavarni amikor felkukkantok és ott hagyom a tálcán hadd töltsön és a jó kis meditálós zenémbe bele-zavar.... grr :D
  • Cat 02 #31881
    nekem egyike 15 másik karimam 35 D:
  • Androidus
    Ja, most már van. Azért zavar, mert mondjuk hallgatok valami sejtelmes, melankolikus cuccot épp, és abba jól beletrombitál, amikor betölt.

Hopp, ismét 1-essel kezdődik a prayer pontszámom :DDDDD De régóta várok erre a percre...
  • Cat 02 #31879
    low -on is van zene :O ? hangfal lehalkít ?
  • Androidus
    Bocs az ontopic hozzászólásért. Nem tudja valaki, hogy a login képernyőnél hogyan lehet kikapcsolni a zenét? Marhára örülök, hogy most már Firefox-on is, meg low-n is, tényleg, de akkor szóljon, ha én akarom.
  • Nuki
    vagy szilveszterre vagy karácsonyra vagy mittudomén :)

én malmöbe sehogy se mennék, asse tudom hogy :Ð
  • Pretorian
    Június 8. 19.30. PeCsa szabadtér. Vagy Phil Anselmo, vagy William DuVall fog énekelni. A basszer pedig lehet, hogy Duff McKagan lesz.
  • Disno
    :D

alvinék nem érdemelnék meg, de pl Metallicára lemennék csak úgy :D
  • Disno
    mikor lesz?
  • Nuki
    olvass vissza a válaszok alapján :)

#31872: a régi szép idők ^^

#31871: elgyüttél malmö-ből ZP-be csak úgy? :D
  • Pretorian
    Nah, megnéztem a játékot. Bár nem hiszem, hogy újra elkezdem nyomni, azért tényleg látszik hogy foglalkoznak vele Goverék. Mikor megláttam, hogy mennyien nyomják (120-130k átlagban) azért néztem nagyokat. Vaz', mikor elkezdtük nyomni 2001. elején, 3000 player már elég szép szám volt.

off: Gyertek Alice in Chais-re vaz'. Nagy rajság lesz.
  • Disno
    bah én 2x voltam ZP-ben, de van annál jobb zenekar is...

Szolnokon metál liget -> Kalapács, Moby Dick, Akela ^^
  • Cat 02 #31870
    hmm megint lemardatma vmiről ? :D
  • Nuki
    nekünk majdnem az ingyenélők dala a himnuszunk XD
    a tűzvarázsló után, de az nem (csak) alvin és a mókusok ^^
    ...kb egyetlen punk együttes amit hallgatok :D

egyszer elmehetnénk maj' :D
  • Marchus
    legjobb! "Ha nem egy fecskendőbe, hanem süteménybe töltöd otthon a mákot"
    csak kár hogy eddig csak 1 koncertükön voltam mert senki se akar eljönni :(
  • Cat 02 #31867
    nekem csak a szemész jött xD meg1szer mentme labirintusba xD
  • bardocz
    na nekem az már legelább volt 10x + vagy 3 full frog de semmi más ami kéne
  • Nuki
    jó neked :p
  • Kicsikiraly
    wehe
    bányászás közbe jött a M.O.M. és adott uncut diamondot
    (Mysteryous old man)
  • Disno
    hi ^^

a többiek áttértek elöször CS-re, majd DAoCra, néhányan WoWoznak, szóval ök sem szakadtak el az MMORPG-k világából :)

én is már csak szpemmelni jövök ide :/
  • Nuki
    ha az ingyenesek is kapnának csomó dolgot akkor minek érné meg fizetősnek lenni? ;DD
  • bardocz
    na meg a runák
  • bardocz
    ja minden jó skill a fizetősöknek van meg a világuk is 4x akkora mint az ingyenes