34579
RuneScape
  • Lord Novi
    AMORCE!!!!!!!!! Létszi tudnal nekem craftingolni nekem egy rubby emeraldot?
  • Amorce
    Üdvözlök mindenkit, ma benézek picit, szóljon aki craftoltatni akar (de csak akinek van tekintélye)! :-)
    Amúgy kösz Hangi a sisakot.
  • Rhcpt
    www.the-best.ho-ho.hu gondolom..
  • Lord Novi
    Mi is a címe a honlapnak?
  • Rincewind

===============>FRISSÍTÉS!!!<===============

1. Felkerült a Dragon quest részletes leírása!
    2. Ki lettek javítva a Küldetések oldal idejemúlt és már nem aktuális részei!
    3. Felhasználóbarátabbá tettem pár oldalt, az angol nevek kiemelésével, azáltal jobban boldogulnak azok akik az angol nyelvet egyáltalán nem értik.
    4. Lett egy új kérdés a segédletekben, ami abszolút csak a kezdő játékosokat érinti, mint az ott lévő összes!
    5. Felkerült a legújabb World map!

Aki hibát észlel legyen szíven jelezni! Segíteni lehet :)

Előkészületben: A Fishing skill komplett leírása!

Klántagok : Küldjetek be karakterlapot, mert a mostaniak már nagyon régiek!!! Ez kötelező mindenkinek!!! :)

Bye!
    Rincewind
  • Hmuda
    Rakj be egy képet és elhiszem.
  • Rincewind
    Na mostmár nagyon szép vagyok! Sőt, én vagyok a legszebb az egész runescape-ben :))))))))))))
  • Hangianix
    En meg jubilaltam tegnap es ma: 55/55/55/55/60/40/50 -re valtozott a 2 nap alatt az elso 7 skillem es pont igy lett 600 az ossz. ;-)))
  • Hangianix
    --->Amorce
    Megvan apa a Rune Large-d.
  • Hangianix
    Helyesbitek, a dragakovek is megerik.
  • Hangianix
    Igazan kicserelhetnek mar a WT-ben a Lesser-t egy Greater-re. Large Rune Helmet-rt csak jobb loni. Meg igy a 300. utan unalmas. Foleg, hogy a sisakon kivul csak a 2 mithril cucc eri meg a law runat. Meg persze a nyilvesszoim. ;-)))
  • Lord Novi
    Ez egy jó nap volt: defense lvl up:44 attack lvl up:42 crafting lvl up:31 minning lvl up:50
  • Rhcpt
    yeah, az 56. lesser demon végre adott egy rune med helmet..
  • Rincewind
    Kösz, de te meg gyere rúnázni! 8)
  • Bith
    Jó ivást (ívást? ;)))))!
  • Rincewind
    >>>Steve

A ma esti CS party elmarad, mert mennem kell piálni :D
  • Hangianix
    Nekem mar van 2, minek vegyek meg1t ;-)
  • Rhcpt
    ---teszt---
  • Rincewind
    >>>Zsooo

15k-ért adtam el :)
  • Rincewind
    Lattam én már Rune LArge-ot 50k-ért, csak mire sorra kerülte, már eladta a srác, pedig kettő is volt neki! Egyáltalán nem lehetetlen ennyiért venni!
  • SID_HU
    Na jo hangi rhcpt hagyjátok már abba mit szaroztok már a pénzel, ahogy Skullkeeper monda volt a pénz nem minden na meg a runák se, ugyhogy mennyetek vadásszatok magatoknak large rune helmet, meg sok uj runát, az erős ellenfelek sokat adnak!

Bith ja DII cool, nem is megy nagyon egyszerre a kettő a 60as nekrom meg a 63as RSkarim :)
  • Rhcpt
    bocs, ez hangianixnak ment!
  • Rhcpt
    Zsooo: csak megjegyzem itt, hogy Rincewind barátunk 184 új rúnáért akar rune large helmetet venni, és az én ajánlatomat tartottad lehetetlennek ami 180 új rúnából, 25kból, 1 gyémántból és egy eme amulettből állt... ehe ehe;-))))))
  • Rincewind
    wupsz... :)
  • Lacc
    Lol, még jó hogy ez most derül ki :DDDDD
  • Zsooo
    Rince, mondtam, hogy nem tudok bemenni!! Ezért is emlegettem, hogy gyere ki ha gáz van. Mindegy, most már ezt is tudod.
  • Rincewind
    Na én is kinyírtam a nagy férget :)

Köszönet érte Zsooonak, aki adott rákot és ott pózolt az ajtóban, hogyha kinyirnak megmentse a cuccaim. Nélküle nem sikerült volna!
  • Rincewind
    Bazeeeg szasz Bith!
    De kurva régen hallottam felőled :D
  • Bith
    Azt a fickót már én is láttam, és nem kicsit röhögtem rajta :))).

Hú, de rég írtam ide :(. Mostanában sajna nem RS-ezek. D2 megy inkább újabban (amiót akijött az expansion). De örömmel látom, hogy nyomultok :).
  • Rincewind
    Rune Large helm-et vásárolnék!

Akit érdekel, annak

112 Mind
    65 chaos
    4 death
    26 law
    300 fire
    200 wind
    100 water
    238 earth
    7 cosmic
    82 nature rune-t

tudok érte felajánlani.

Keresek még Adam kit-et!

Ha vaki tud nekem szerezni az általam keresett tárgyakból, de kevesli az összeget akkor még tudok adni némi pénzt is!

Valamint eladok egy rune Medium helm-et 20k-ért.

Ja, és ma láttam egy csávót piros ruhában zöld szakállal és az volt a neve, hogy : SEXY STEVE! lol :D
  • Lord Novi
    MEGDOGLOTT!!!!!!! KIPURCANT!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGHALT!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lord Novi
    MEGOLTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hangianix
    Rhcpt, nekem egyre inkabb az az erzesem, hogy te nem vagy normalis. Ki elott egetem magam? Elotted? Nem erdekel a velemenyed, akiekre adok, azok meg nem torodnek veled. ;-)))
  • Zsooo
    Minden attól függ kinek mi kell éppen, ha csak craft-olni akarnék, szinte nyaklánc áron megvenném az ékköveket, ha valaki 100-at adna el nekem.
  • Hangianix
    --->Rhcpt
    Ne haragudj mar, de te egy fasz vagy. ;-))) A gyemant meg a 180 runa az lehet, hogy nem penz, de a 25k tudomasom szerint meg mindig az. Hmmm, most te is leegetted magad? ;-)))
    Nekem itt sose volt tekintelyem, nem is szandekoztam szerezni, de annyi szerintem mindig lesz, mint neked. ;-)
  • Hangianix
    Ja, de kurvara nem veszi mas ennyiert meg, csak mondtam, hogy ismerek egyet aki ennyiert veszi. Te is ismered a 10.000 jatekosbol? ;-)))) Penzert meg nem adjak el, max. kajaert, runaert, szenert, acelert. De egyeseknek hiaba is magyaraznek ilyeneket, mert elotte mindenki csak magat egeti. ;-)))
  • Disno
    rohadt yo ez a halászat+sütés, egy csávó is adta a halat, de fél óra után a szuronnyal már a tüzet piszkálgattam :-)))
  • Disno
    »»»Rhcpt:
    de még mindig vannak akik 100k-ért veszik...
  • Zsooo
    Nem az volt a nagy szám, hogy ennyiért vagy annyiért adhatom el, hanem hogy mennyire sok ember adja el a könnyebben-nehezebben megszerzett ékköveit, és hogy ebből mennyit lehet profitálni egy délután alatt.
  • Hangianix
    Hmm, ha mar az araknal tartunk en ismerek embert aki 200-rt veszi a Chaos runa darabjat,
    400-t er a Death, es 300-t a Law. A tip.it-n az emberek tobbsege 200-rt veszi egyebkent...