34579
RuneScape
-
#5316 na jó, akkor ideje leírnom rincewind, hogy én nem csak egy csaló vagyok mint írtad, hanem bizony rengeteg jó dolgot is tettem a fiatalabb harcosokkal, Lord Marcus amikor kaja nélkül rekedte a sarkany szigetén én a kikötőben voltam éppen, úgyhogy fogtam neki 10 rákot és átvittem az egész barlangon majd kikísértem, nehogy egy lesser letámadja útközben, vagy Hungarynak az egyik map piecet teljesen ingyen kihoztam telecinetic grabbal(meg ugye a lövésekhez is rúnák kellettek), vagy Sir Disnonak is segítettem és még sokat sorolhatnék!
(az ingyent nem azért hangsúlyoztam, mert nem érzem fairnek, hiszen barátok avgyunk vagy mi a szösz..) -
Zsooo #5315 Mint egyszerű kisember aki a "bunkó parasztok" között érzi magát, szeretném tudni, Ó felség, hogy mégis ki az, akitől példaképet kellene vennem. Előre is kösz a segítséget.
Csakhogy tisztán lássunk.
(részemről ennyi, többet nem szólok hozzá) -
#5314 Hmmm, hasznaltam vagy 3-szor a fasz szot (4x ;-))) ), abbol is 2x rad pazaroltam el, de unnepelyes keretek kozott megigerem, hogy ezentul futyikenek foglak szolitani. ;-))) -
#5313 Kicsit jó lenne, ha modorálnád magad, ugyanis se ''bunkó parasztnak'', sem pedig ''emberhez méltatlan alaknak'' nem érzem magam! Ezek inkább rád illenek! Amorce & Hangianix egyike azoknak az embereknek, akik a a legtöbbet segítenek a kezdőkön! Te pedig egy tolvaj vagy ezt ne felejtsd el... (tudom mostmár én is bunkó paraszt vagyok, de ez az igazság) Amorce & Hangi itt mindenkinek a barátja! Te is??? Kétlem...
Részemről ennyi lenne a hozzászólás. Még esetleg annyi, hogy abbahagyhatnátok! -
#5312 hát több olyan szót használsz mint én.. -
#5311 Ja es ideznek: "ne legyél ilyen közönséges, kérlek próbálj meg ne obszcén szavakat használni, még ennél is jobban leégeted vele magad ;)" ;-)))))
-
#5310 szóval nagy ívben köpök ezeknek a véleményére, legyél az obszcén, emberhez méltatlan alakok királya, ez a cím nekem nem kell.. -
#5309 kérdezzünk meg néhány bunkó parasztot?:)))
mert ide úgy látom csak olyanok járnak..
na jó, kivéve 1-et, de ha kimondanám a nevét még árulónak tartanátok.. -
#5308 Hehe, vegezunk kozvelemenykutatast... ;-) -
#5307 amilyen neked soha nem lesz ;) -
#5306 Rhcpt, ideje lenne eszrevenni, hogy csak magadat jaratod le. Elkepzelni se tudom milyen tekintelyrol beszelhettel... -
#5305 persze hogy tudják, mert talán ismerik Sir Ams nevú playert.. ja boccs, Sir A(m)SS, így sokkal jobban tükrözi a valóságot:) -
Amorce #5304 --->Rhcpt
NEM TUDOD, hogy ki mondta nekem az idézett szöveget ?!!!!! Úristen, te már arra sem emlékszel mit írtál másnak 1 órával ezelőtt ?! Hát ez aztán az igazi szenilitás ember! :)
Na jó megsúgom, hogy a 20:27-kor írt 5287-es számú üzenetedből idéztem. :))))))))
Ja és amúgy mindig igazam van! Lehet, hogy most még ezt nem tudod, de majd idővel rá fogsz döbbenni :)
Hopp és még valami Ams védelmében: Kedvesem, te a büdös életben soha, de soha nem fogod elérni (ha hiszel a reinkarnációban, akkor is legalább két ciklusra lesz szükséged, mire egyáltalán megközelítheted) azt az erkölcsi szinvonalat, amivel Ams, a jelen pillanatban rendelkezik, úgyhogy szerintem a fórumot olvasók közül mindenki tudja ki is valójában az ASS! -
#5303 Hanigianix: nagyon állatosra sikeredett az új nicked grafikája;) -
#5302 amorce: nem tudom ki mondta ezt a szöveget neked, bár az a "Hangival is mindig beszélünk arról" elég árulkodó, ebben igazad van most, kétség nem fér hozzá.
ld. sir a(m)ss
lol -
Amorce #5301 --->Novi
Valahogy úgyis visszakapod a 100 aranyadat :)
--->Rhcpt
Hát igen, Hangival is mindig beszélünk arról, hogy sajnos vannak a Rúnán "primitív, egyszerű kisemberek", ahogyan írtad. Neked is csak azt tudom javasolni, mint amit Hanginak szoktam: Ha játszani akarsz el kell viselned, hogy ilyenek is vannak.
--->Hangi
Muhahahahahahaha, csirkefiú, muhahahahahahaha -
#5300 Miben értlek utól? A skill totalom 449 -
#5299 Enchantolt emerald amulett for sale. 1k-ert! -
#5298 »»»Hangianix:
Hihi, több mint 3000 legyakott csirke ez teccik :-))
»»»Lord Novi:
Bakker, má' te is utolértél? Mennyi a total skilled? -
Amorce #5297 De mi a neve a karakterednek a runescape-en ? -
#5296 akinek legalább 49-es a magicje ;) -
Amorce #5295 Hát én :) -
#5294 Ki tudná enchantolni az amulettemet? -
Amorce #5293 Varlak Novi -
#5292 amorce: erre asszem no comment, pont valami ilyet vártam tőled... lol -
Amorce #5291 --->Hangianix
Muhahahahahahahahaha -
#5290 --->Amorce
Ezzel az alpari nevetessel is csak egeted magad! :-)))))) -
Amorce #5289 --->Rhcpt
Muhahahahahahahahahahahahaha -
#5288 Félreértések elkerülése végett:
A harc nem a rúnában lesz, hanem Counter Strike-ban (ugyanis ott is van egy klánunk)! Bocsi, ha valaki másra gondolt, de a Gyíkarcú tudja miről van szó. :D -
#5287 amorce: éppen ezért tartalak téged is primitív, egyszerű kisembernek.. :) -
Amorce #5286 --->Rhcpt
Ha egy kicsit használtad volna a buksidat akkor rájöhettél volna, hogy nálam Hanginak van tekintélye nem neked :)
-
#5285 ha elmondjátok mikor lesz ez a harc megadom nektek azt az örömöt, hogy megpróbálhattok leütni.. :)
szerintem fair üzlet:) -
#5284 harc? miféle harc? az jó buli lehet... -
#5283 koszi -
#5282 >>>KKrisz
Bekaphatod! Egyébként meg gyakorolj, mert valszeg pénteken WAR-unk lesz egy másik klánnal és nem akarok lebőgni!!!
>>>Lord Novi
Elég, ha a képre kattintasz :) -
#5281 (dragon) -
#5280 A drago questhez kulcsok for sale! Az összes. 1k-ert -
#5279 Megvannak hozzá a hozzávalók. -
#5278 ez nagyon sz@r volt, csöppet ellentmondásos volt a szöveged amorce.. a tekintélyről papolsz majd köszönetet mondasz hangianixnek :PP -
#5277 emeraldot... amulettet